mistress of the night |
לפני 20 שנים •
7 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 באוג׳ 2004
mistress of the night • 7 באוג׳ 2004
אני קוראת אותך ומתחברת לכל מילה..
אני אומנם לא סאבית אבל ניסיתי את העניין הזה פעם אחת..כדי לדעת בדיוק מה עובר על הסאב שמתחתיי..היה קשה.. להיחשף הייתה החוויה הכי קשה עבורי..בעיקר כשבדמי זורם דם השליטה.. נשארתי חשופה בלי הגנות והבנתי בדיוק מהו אותו צורך רגשי שעליו את מדברת.. אני יכולה להעיד על עצמי שכיום אני יודעת לספק את אותו צורך במאת האחוזים לאותו אחד שנמצא תחתיי.. עוד אני יודעת משיחות עם אנשים שהדברים שאת אומרת הם נכונים..אין הרבה אדונים אמיתיים שיודעים לתת לשפחה הרגשה של מלכה..ואני חושבת שזה חשוב..כי את כשפחה נותנת את עצמך,מפקירה את גופך לעינוגו של אותו אדון,וזה ראוי לכבוד המתאים ולא לזלזול. |
|
Godo(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
אהבה היא הגנה
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
Godo(שולט) • 9 באוג׳ 2004
יש סוגים רבים של אהבה מאהבת אם ועד אהבה חושנית של בן זוג....
אהבה של אדון לשפחתו שונה מסוגי האהבות האחרות כי היא מכילה את רובן... מאהבה מגינה ומלטפת של הורה ועד אהבה פיזית חונקת לוחצת של מאהב קנאי. אהבת שולט לשפחתו מגינה עליה. לוקח זמן לבנות זאת כמו בכל קשר אבל כאשר השלבים עברו יש להם בידם קשר אחר בשל אותה אהבה. אהבתתת שליט היא הגנתו לנשלט, בלעדיה אין כניעה אמיתית. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
13 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באוג׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 13 באוג׳ 2004
הרמוני, אני מסכים ומזדהה עם כל מילה שכתבת. אבל... עלייך לזכור, שיש גם הרבה אנשים, לא פחות טובים, שבשבילם זה לא כל-כך רציני, או שהם רק מעוניינים בקטע הפיזי, ולא מעבר. אני חושב שצריך לכבד את רצונם של כולם, אלא אם הם פוגעים בך ישירות, או מנסים לכפות את עצמם, או מטרידים באיזושהי צורה.
חשבי על זה - בשבילם, בשביל היותר 'רדודים' נקרא להם (ושיסלחו לי שקראתי להם כך), זה גם די מעצבן לשמוע :"אבל מה עם הנשמה?!" כל הזמן. "רבאק, אני רוצה לקשור ולזיין, מה את מזבלת לי עכשיו על נשמה?!", יכול להיות מה שהם אומרים לעצמם. זה צורך אחר בשבילם, זה בא ממקום אחר, שונה, פחות עמוק אולי... אבל לא פחות לגיטימי, לדעתי. חומר למחשבה... |
|
בת שחר(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
14 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
14 באוג׳ 2004
בת שחר(לא בעסק) • 14 באוג׳ 2004
הרמוני
יפה כתבת, ואני שמחה לדעת שיש עוד סאביות שמרגישות כך [ משום מה תמיד חשבתי שזה רק אצלי ושאיני מרצה את אדוני אף פעם] אין לי הרבה להוסיף על כל הדברים , אני מסכימה במאה אחוז עם כל מה שכתבת ולא מקבלת תגובות של דומים [ כאלו או אחרים ] שזה מתוך בחירה והכל בהסכמה. אכן הכל מתוך בחירה והסכמה אך גם לבחירה והסכמה יש תתי קטגוריות שצריך לתת להן דגש , אדון טוב צריך להיות מודע למה ש"בין השורות" ולספק גם את הצורך הבסיסי של להיות שם במאה אחוז... אדונים יקרים אני מרימה את הכפפה ואומרת לכם [ לפחות בשמי ] : תתחילו להיות יותר קשובים ולא רק לגופינו ועל מנת ליצור את השלמות של שליטה פיזית יש צורך גדול יותר אצל רוב הסאביות בשליטה מנטלית ובתחושת בטחון טוטאלית [ לפחות אצלי ] - אחרי הכל עומד בן אדם מאחורי הכינוי... |
|
TIA |
לפני 20 שנים •
28 באוג׳ 2004
לקח לי קצת זמן ולשמחתי מצאתי את שכתבת.
לפני 20 שנים •
28 באוג׳ 2004
TIA • 28 באוג׳ 2004
WHO EVER YOU ARE.... יפה כתבת.
מסכימה עם כל מילה. מהנסיון המועט שלי בשליטה השכלתי שלהיות במקום של שולט/ת, זה לקחת סיכון. הכח שבשליטה בהחלט יכול לתעתע, אך הגדולה בעיניי היא קודם כל לשלוט באגו המסנוור, זה שעשוי לגרום לנו לקחת את העומד מולנו כמובן מאליו. כתבת ששליטה דורשת קודם כל אנושיות ואני אוסיף גם אהבה עצמית וביטחון עצמי. רק מהמקום הזה ניתן להגיע ביחד למחוזות אחרים, מי לסאב ספייס ומי לדום ספייס.... ובאמת להינות, הרי לשם כך התכנסנו – לא?! ולך יקירה... לא טוב לך? לא מקבלת את היחס לו את ראויה קודם כל כאדם? אין לך את הביטחון? אין את הכיף ? לכי משם!!! ואל יאוש. באמת ובתמים אני מאמינה שבסוף הוא יגיע. הדום שיהיה ראוי לך ואת לו. מזל שצריך רק אחד הא?! בהצלחה |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
28 באוג׳ 2004
אני נכנס ככה באמצע ...
לפני 20 שנים •
28 באוג׳ 2004
קליבר(שולט) • 28 באוג׳ 2004
אבל אכן
שליטה זו נתינה ... בעצם נתינה מוחלטת זהו . |
|