triple extension(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
WOW !!
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
triple extension(נשלטת) • 24 במאי 2005
איזה אומץ......בVOX........זה מועדון וואנילי לגמרי (:
תמונות יפות...... !!! |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
ניו בוי.אני מסיר את הכובע
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
Dark Artist(שולט) • 24 במאי 2005
אחלה סשן,עם קשירות יפות ומיומנות מדהימה בCBT
לראות ולהתרשם אהבתי |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 24 במאי 2005
Y U L I A 1986,
תודה! יותר מהאומץ, זה הפתיחות של הקהל לצפות ולקבל dark artist, ידידי היקר, תודה! |
|
פרודו(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
פרודו(מתחלף) • 24 במאי 2005
MASTER_NB האוחז בשוט כתב/ה: הייתי כותב לכן מה הגודל של הפלא הזה,
אבל.... אני חושש לעשות לו אאוטינג... אל תדאג לגבי האוטינג... הוא חלק בלתי נפרד מקו האופק של תל אביב... ניתן לראות למרחוק את הבניין הגבוה בבורסה, את מגדלי עזריאלי ואת מגדל רועי מבצבצים מבין הרחובות הסואנים של עיר האורות. ואצטרף לחברה מכיתה ז' 7 (כי אין ספק... אתה הגדול מכולם!!!): ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! ניו בוי המלך ! |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 24 במאי 2005
פרודוווווווווו!
מת עליך!!! |
|