האחים של לילה |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
האחים של לילה • 17 במאי 2005
מישהו קרא לנו?
|
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
פלג,
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
G-O-L-D(שולט) • 17 במאי 2005
כלב זה דווקא חמוד ומצחיק.
וכל השאר ז-ב-א-ל-ט. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
נוריתE • 17 במאי 2005
האחים של לילה כתב/ה: מישהו קרא לנו?
מצחיק מאוד- לא אני לא אורים ותומים ולא מתימרת למי שחששה, מותק. אני רק 14 שנים פה ומה שעברתי באילו לא מאחלת לאף אחת בחמישים שנה. הלאה. זה לא ניקרא ולא נישמע לי משהו טוב חלק מסשן?????????? איפה אתם חיים?? הה שכחתי בעולם בו צריכים להתערב ולהפסיק סשן על במה כי הוא כבר עבר את הגבול, נכוןןןןןןןןן איך שכחתי יווווווווו צ'צ'צ'צ איזו בלתי רגישה אורים ותומים מופים וחופים,אני נכון כן כן. מגיע לי בהחלט על האמפטיות שלי מגיע. להכניס לאישה סטירות רצח עד שהיא "תתרגל" למה שעושים לה אחרי שביקשה ממנו להפסיק את זה" ציטוט בקשה להפסיק משמעה להפסיק !!!לא להכניס מכות על התנגדות כדי לקבל ציות מלא ולא מעניין אותי השריטות שלהם ולא מעניין אותי כמה היא אוהבת אותו אני רק שואלת איך נוצרה וניבנתה ה"אהבה" הזאת פלג תסלחי לי אבל אגיד פה משהו נורא אולי שכלב מורגל לחטוף בעיטות ומכות רצח בסופו של דבר הוא ילקק את היד המושטת להלקות מידל'ה סגרתי עיניין זב''ש יש לנו ברוך השם מערכת בריאות מעולה בארץ.מכל הבחינות. |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
Dark Artist(שולט) • 17 במאי 2005
peleg כתב/ה: דארק ארטיסט: כנ"ל אותה תגובה כמו למעלה. בקשר עם אדון יש קודם כל את האמון. וגם אם זה משהו שאני 'לא יכולה לחיות' איתו עכשיו אני מעדיפה לחכות קצת לפני שאני אגיד משהו.. משום מה יוצא שדברים תמיד כשהם בהתחלה הם יותר קשים. הפעם הראשונה היא הכי קשה. ולפעמים גם השניה והשלישית והרביעית.. ובגלל זה העוצמה צריכה גם לעלות כל פעם. . אני לא סותר את מה שאת אומרת וכפי שראיתי את בהחלט יודעת להגן על עצמך טוב מאוד לבד. בכל זאת באת ושיתפת אותנו בשירשור זה ולא סתם אני בטוח שהדום שלך עושה עבודה מעולה ואת בעצמך נותנת לו הרבה נקודות זכות ואין ספק שאת אוהבת מה שהוא עושה לך. אבל תזכרי תמיד שאם האינטואיציה שלך אומרת שמשהו לא בסדר או לא צריך להיות אז אל תהססי להתנגד. זה הכל. אם את חושבת שהאדון שלך מגיע איתך לאיזשהו מבחן קשה ושלפי דעתך את לא חושבת שתעברי אותו או שאת לא רוצה לעבור אותו,שתפי אותו בכך. תזכרי שקיימת לך גם האופציה הזו |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
Re: כלב
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
נוריתE • 17 במאי 2005
[quote="laila"]
peleg כתב/ה: לא מזמן התחילו להופיע המילים חור, גוש בשר, אסלה משומשת. בהתחלה עוד היה לי את האומץ לבקש שלא יקרא לי כך. סדרה של סטירות מצלצלות שכמעט העיפו אותי לצדו השני של החדר הרגילה אותי גם למילים האלה. אני אפילו מרטיבה לגמרי כשהוא אומר אותן.
כלב כלב כלב כלב ואני לא מתרגלת. כולה קרא לי 'כלב' ואני נעלבת עד עמקי נשמתי כל פעם מחדש. מאיפה יש לך את הזכות בכלל להעלב?" |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
שוטרת* • 17 במאי 2005
פלג, קודם כל-אם טוב לך ואת מאושרת - אז ראי את עצמך ברת מזל.
כשקראתי את מה שכתבת , אוליב סיכם את זה עבורי בצורה הכי ממצה (במידה והבנתי אותו נכון). ההשפלות שמההתחלה אהבת , אלו שהורגלת אליהן - הכל יופי. במשך הזמן גם אהבת אותן מספיק כדי שהן יגרו אותך. לגבי הסטירות, מנקודת המבט וההבנה שלי , הן נועדו כדי להשפיל. סטירה לא אמורה להיות בעוצמה פיזית כה חזקה ע"מ שתחושי את ההשפלה. העוצמה שלה היא הפעולה עצמה. לכן היה מאוד קשה לי לקרוא שהן "כמעט העיפו אותך לצידו השני של החדר" , לגבי ההשלכה של זה - את מפחדת. זה ברור לי. יש פחד טוב שחייב להיות בסשן לדעתי , ויש פחד רע, לאיזה סוג את משתייכת -לא מכירה אותך ואת המערכת הזו כדי לקבוע. עד כאן - באמת שלא הייתה לי סיבה להגיב כי שום דבר מכאן לא באמת "חורג מהחריגות הנורמטיבית" שלנו כאן. אבל, ואבל גדול, החלק בו הוא חוסם את פיך בחוזקה , וצובט אותך כל כך חזק עד שלא הצלחת להחניק צרחה מעבר למחסום ואף שרטת אותו (בטעות או לא), זה מה שהעביר בי צמרמורת. זה נשמע כמו להכריח, ולא "הלהכריח" המוכר והטוב שלעיתים נשלטים צריכים ע"מ להגיע למקומות. לא להכריח כי הם רוצים את זה אבל חייבים לחוש את ההתנגדות העצמית שלהם, אלא להכריח ממש. כי את לא רוצה. אולי זו בעיה של ניסוח, אולי זו בעיה של אי ראיית התמונה בשלמותה, כך או כך - יש כאן בעיה. |
|
פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
פלג(נשלטת){ע_מ} • 17 במאי 2005
ליילה תסלחי לי אבל את כותבת שטויות.
אין לי מושג מה את עברת וגם אין לי רצון לדעת. משהו טוב לא היה שם. הבנתי. אצלי זה משהו טוב. טוב מאוד אפילו. אל תנסי להשוות את מה שאת חווית למה שאני חווה כי זה לא יעבוד. אני מודעת מאוד לבחירות שלי. שלמה עם הבחירות שלי ונהנית ממה שאני עושה כבר כתבתי לך משהו לגבי זה במסרים הפרטיים, אך משום מה את מתעקשת להתפס לזה גם לאחר שכתבתי לך שאין סיבה לדאגה. ובאמת שאני מעריכה את הדאגה הזאת. כן, ביקשתי ממנו שיפסיק. מתוך רגע של התפנקות. ועכשיו המילים הללו מרטיבות אותו. ולא, אני לא איזה כלב מוכה לפי ההשוואה שלך. תוציאי אותי מהמשוואות האלה . אני עושה הכל מתוך בחירה מודעת. טוב לי וטוב לזה שאיתי. כנראה שפעם הבאה במקום לכתוב משפט כזה "סדרה של סטירות מצלצלות שכמעט העיפו אותי לצדו השני של החדר " אני אבחר יותר טוב את המילים שלי כדי שאחרים לא יישתמשו במילים שלי נגדי. כן זה נגדי. תאמיני לי שאני יודעת טוב מאוד לדאוג לעצמי. יותר מדי טוב. |
|
פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
שוטרת* כתב/ה: לכן היה מאוד קשה לי לקרוא שהן "כמעט העיפו אותך לצידו השני של החדר" , לגבי ההשלכה של זה - את מפחדת.
שוב, כמו שכתבתי לליילה, כנראה שלהבא אני אבחר מילים אחרות. צורת הכתיבה שלי היא כזאת. מבחינת ההשפלה הסטירה העיפה אותי לחצי השני של החדר. מבחינת העוצמה, היי רגועה, גם אני ואני מתארת לעצמי שגם את ראינו או עשינו דברים גרועים מכך. אני מפחדת? לא ברור לי על סמך מה קבעת את העובדה הזאת. הבעיה שאת רואה היא בזה שחסם את פי? וואלה הופתעתי. לא חשבתי שזה יהיה הדבר שייגרום למישהו לקום ממקומו ולצעוק שמשהו כאן לא בסדר. ושוב (אני מתחילה לחזור על עצמי יותר מדי פעמים), ככה אני אוהבת את זה. ככה הוא אוהב את זה. וכשאת שמה גאג לסאב שלך מה את עושה בעצם? לא מאלצת אותו לספוג בשקט את ההצלפות או מה שזה לא יהיה? אנשים צאו מזה. כולה סשן. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
Aragorn(שולט) • 17 במאי 2005
יתכן שהסיבה לכך שהוא מעדיף לפנות אליך בלשון זכר היא שהאגרסיביות שהוא חש ומביא לכדי ביטוי בסשן
היתה מופנית במקור כלפי גברים. |
|
פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
לפני 19 שנים •
17 במאי 2005
master james כתב/ה: יתכן שהסיבה לכך שהוא מעדיף לפנות אליך בלשון זכר היא שהאגרסיביות שהוא חש ומביא לידי ביטוי בסשן
היתה מופנית במקור כלפי גברים. לא חושבת שזו הסיבה.. אבל לך תדע. אולי אני אשאל. |
|