שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 25 ביולי 2013
מבוכה גדולה בבית המשוגעים. המנהל החליט לנסות להסיר בעדינות את מכסה הפה של האיש, ובמקום נשיכות שמע נזיפות קולניות מחרידות. מתברר שהאיש שנלקח בכוח הזרוע מהכלבייה לא היה הנשכן אלא ד״ר גלין הווטרינר העירוני. אז איפה הנשכן? בטח מסתובב ברחובות צווח ד״ר גלין. ההתפתחות המרעישה דווחה מיד למשטרה שענתה שבאמת הגיעו תלונות חדשות על מישהו שנושך כל מי שבא מולו. אתם תשלמו על זה ביקור נודיע הווטרינר העירוני לצוות בית החולים לחולי נפש. קחו אותי עכשיו מיד בחזרה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
ישיבת חירום אצל השר להגנת העורף. סכנת מגיפה משתוללת, מאחר שהרבה ננשכים מתחילים לנשוך העצים. משרד הבריאות כולו היסטרי. וכולם מתקשרים לחתנו של הנשכן, הלא הוא עבדכם הנאמן, ומתחננים לעזרה. אמרתי שאנסה, ובאמת שאלתי את המטורפת מה עושים עם אביה ולמה מי שננשך על ידו ממשיך לנשוך. היא אמרה שתנסה להיזכר בסיפורים שלו מהעבר, אולי היא תמצא פתרון.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
התקשרתי למשרד הבריאות ואמרתי להם שהבת חושבת שהננשכים נושכים מהבהלה שתקפה אותם כשמישהו התחיל לנשוך אותם. אבל הם אמרו שהם עושים בדיקות דם רציניות לבדוק וירוסים. הם מתחילים לחשוד שגם מי שננשך ע״י הננשכים מתחיל לנשוך בעצמו, ואם זה המצב, אז תוך כמה ימים כל תושבי המדינה יתחילו לנשוך אחד את השני. שאלתי אותם אם יש מצב שבו ננשך שנושך ייתקל בנושך ויינשך שוב, והם אומרים שזה הכי מפחיד אותם שכל התושבים יתעסקו רק בנשיכות ויפסיקו לעבוד. ושוב, הבטחתי להם להסגיר את האבא ברגע שניתקל בו.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
החשש מאפידמיה הופך לממשי ביותר. אם כל תשובי המדינה יידבקו, תוכל הארץ להיכבש ע"י אירגוני טרור. לפיכך מן הצורך להחדיר מיד לסוריה וללבנון אנשים חולים שינשכו שם וידביקו את האנשים שם במחלה. גם בבני ברק מאורגנת הערב תפילה המונית להסרת הנגע. הרופאים שטרם נדבקו מנסים לאתר את הגורם המסתורי שגורם לפרוץ המחלה, שכאמור, לא רק גורמת לנשיכות בלתי נשלטות אלא גם להשתנה רצופה. אני עצמי חושב שמשרדי הבריאות והגנת העורף מגזימים, אבל מי אני בסך הכל?
|
|
פייה{O} |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
פייה{O} • 25 ביולי 2013
חריג כתב/ה: ננשך שנושך ייתקל בנושך ויינשך שוב
ללא ספק אחד המשפטים החזקים שנכתבו בכלוב אי פעם. |
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
תודה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
התפילה שאורגנה בבני ברק הופסקה באיבה נוכח כמות הנשיכות ההדדיות בין המתפללים. הנהלת המשרד להגנת העורף פנתה גם לראשי הוואקף המוסלמי להתפלל בעצמם, אבל הפנייה מיותרת כי גם הם כבר שקועים בתפילה נוכח התפשטות המחלה גם בין המוסלמים. הוחלט לשלוח נציג בהול מיוחד לוותיקן כדי לעדכן את אהפיפיור שיתפלל גם הוא. הלז אומנם נוצרי, אך מה כבר יכול הוא להזיק.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
נציג משרד החוץ המריא לרומא, כאשר אינו מודע שהאפיפיור מבלה בימים אלו בברזיל. לכן הוא ייפגש עם הבישוף התורן וינסה לשכנע אותו להתפלל עלינו. מזל שהרבנות לןא יודעת מהיוזמה הזאת אחרת היתה קמה צעקה איומה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
שגריר ישראל בוותיקן אסף כרגע את נציג משרד החוץ. איזה שטויות אמר הוא לשגריר, כל המדינה השתגעה. הנה אני, גם אותי נשכו ואין לי שום חשק לנשוך מישהו אחר או להתחיל להשתין בלי הפסקה. אבל קבלתי משימה לדבר עם נציג הוותיקן, מה לעשות. אז בא מהר ונגמור עם זה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
תקרית דיפלומטית חמורה ביותר. נציג משרד החוץ בליווי השגריר נפגשו עם ההגמון התורן, ואז התנפל עליו נציג משרד החוץ והחל לנשוך אותו. ואם לא די בכך הוא גם השתין על השטיח היקר. השגריר שהבין שכבר ינשכו אותו הרים רגליים וברח והשאיר את חברו לנפשו. מגיע לו, הרהר בדרכו למעונו, איזה חוסר אחריות לצאת לשליחות דיפלומטית כשאתה צפוי להידבק במחלה.
|
|