שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 25 ביולי 2013
קצת שקט בחמ״ל המשותף למשטרה, למשרד להגנת העורף ולמשרד הבריאות. מזה כמה דקות אין דיווחים על נשיכות חדשות. והכי מדהים, טלפון של הווטרינר העירוני המדווח שבדיוק בשעה 1 אחר חצות כל הכלבים הנשכנים נרגעו והפסיקו לנשוך. אחד מקציני המשטרה ציין שהשעה 1 היא בעצם חצות לפי השעון הרגיל. עזוב אמונות טפלות אמרו לו כולם, כבר הנשיכות יתחדשו. לפתע קם מפקד המחוז של המשטרה והודיע שמבחינתו האירוע הסתיים והוא הולך הביתה. אם באמת זה ככה אמרו לו כמה קצינים, נלך לעצור את הנשכן שהתחיל את כל הזוועה הזאת. חלילה וחס צרח מפקד המחוז, תעזבו אותו בשקט. אבל יש נגדו צו אושפיז של שופט אמרו. תשלחו מחר קצין לשופט שיבטל את הצו התרתח מפקד המחוז. מאיפה אתה כל כך בטוח שהכל הסתיים שאל אותו אחד הרופאים? היה לנו כזה דבר בבצרה, בזמנו, ואני אומר לכם שהכל נגמר. אתם יכולים להישאר פה כמה שתירצו, אני הולך לישון.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
החמ״ל נסגר. רק צוות חירום קטן נשאר ליתר בטחון. אני לא מבין את התופעה הזו, כיצד התחילה, כיצד התפתחה וכיצד נסתיימה לפתע, אמר אחד המדענים, אבל אני שמח שהכל הסתיים, אם כי, אני לא מסכים שיש לעזוב את מי שהתחיל עם זה בשקט אלא יש לחטוף אותו ולבצע בו בדיקות הכי רציניות. יתר המדענים והרופאים הסכימו עימו, חוץ מאחד שהתקשר אלי בסתר וגילה לי את התוכנית.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
25 ביולי 2013
החמ״ל נפתח בחזרה. כל הננשכים, כולל הכלבים בכלביה, התחילו לשיר או לנבוח. מפקד המחוז שכבר היה בפיג׳מה גידף את כל העולם וחזר להתלבש.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 26 ביולי 2013
הדיווחים על נביחות ועל שירה היו מוגזמים. אכן הכלבים קצת נבחו ואנשים השמיעו בשמחתם על סיום המחלה קולות צהלה וגם שירה, אבל בסך הכל ניתן היה לומר שהמגיפה חלפה. ולא רק אלא שסוף סוף בודדו המדענים והרופאים את הגורם לכל הצרמוניה שלא היה אלא סוג מסויים של נגיף, שאגב, לא הפסיק לפעול בדיוק בחצות הלילה כפי שהתקבל הרושם קודם לכן. מדובר במעין נגיף דומה לשפעת שטווח פעולתו מוגבל ככל שהוא מועבר בין אנשים ולכן לכאורה הוא הפסיק להשפיע בערך באותה שעה. הננשכים הראשונים סבלו יותר זמן מאלו שננשכו מהם. השאלה היחידה היא, מהיכן תפס הזקן את הנגיף, ולכן, מבחינה מדעית רצוי לתפוס אותו. מצד שני, מפקד המחוז לא מוכן לשמוע מזה והוא רוצה לסיים את התקרית ולא להמשיך לדוש בה.
|
|
שלגי |
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
שלגי • 26 ביולי 2013
המלצה:
למרות שזה עלול לפגוע באמינות העלילה - אני מציעה תפנית חדה. קצת יותר סקס קצת פחות נביחות כלבים ואנשי משטרה (אם כי יש סקס אפיל בגבר- או אישה- במדים) למשל: הסקס עם ערפדים נחשב משובח במיוחד... לך על זה! |
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 26 ביולי 2013
הזקן נעלם. האם נחטף בידע מדענים מטורפים או שהוא פוחד לחזור הביתה שמא ייוצא ויישלח לאיבחון? בתו הפכה לפקעת עצבים ואני מתחיל לחשוש למה שהיא מסוגלת לעשות. אם אביה השקט והכנוע בדרך כלל עשה לכולם צרות כאלה, האשה שכבר הוכיחה שהיא מסוגלת להיות הדבר הכי מסוכן מה מסוגלת לעשות. התקשרתי למפקד המרחב והתחננתי שימצאו את הזקן אך הוא צחק בפני. אין לו מושג מה עלול לקרות אם המטורפת תקבל את הסעיף. אין לו שמץ של מושג, ובעצם גם לי אין.
|
|
נערגומיבן39 |
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
חידה
לפני 11 שנים •
26 ביולי 2013
נערגומיבן39 • 26 ביולי 2013
חידה: נניח שכל נשכן נושך(בממוצע) פעם אחת בשעה, נניח גם שעוברים(בממוצע) ארבע שעות מרגע שאדם ננשך ועד שהוא עצמו הופך לנשכן ונושך את נשיכתו הראשונה. כמה נשכנים יש(בממוצע) אחרי 23 שעות מרגע הנשיכה הראשונה של הנשכן הראשון?
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 27 ביולי 2013
המטורפת החליטה לצאת לחפש את אביה בעזרתי. ניסיתי לסרב אבל היא אמרה שבעקבות המאבק לי בה כשניסתה להטיל עלי מורא היא הבינה שעברתי הכשרה צבאית מיוחדת. נאמר לה ששרתתי ביחידה הכי סודית בצבא, הרבה יותר מסיירת מטכ״ל. הכחשתי את זה כמובן אבל לא יכולתי להכחיש שעברתי אימונים מיוחדים סודיים. אבל אין לי חשק להסתבך בגלל אבא שלך אמרתי לה, ואז היא הודיעה לי שלעולם לא תשב לי על הפרצוף. האיום הזה הספיק ואני יוצא איתה לחפש מישהו שאין לנו שמץ של מושג היכן לחפש אותו.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
יצאנו לכיוון ביתו של מפקד המחוז. המטורפת באה מצוידת בשני סכינים ארוכות ובאלה. אמרתי לה שתחכה למטה כשאני אעלה לדבר איתו ואם לא ארד אחרי עשר דקות שתעלה בעצמה ותתחיל להרביץ.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
הגענו לבית. אני עליתי והמטורפת שלי נשארה עצבנית באוטו. מפקד המחוז פתח לי את הדלת ומיד זיהה אותי. אתה פה לבד, שאלני? הבת של הזקן מחכה למטה וכבר תעלה. עשה לי טובה ואל תתן לה לעלות. רד למטה ותמסור לה לחכות חצי שעה לפחות. כדאי לך. משום מה האמנתי לו וירדתי למטה. לקח לי זמן לשכנע את המטורפת שלי אבל בסוף היא הסכימה. עליתי חזרה הביתה. ומי לדעתכם פתח לי את הדלת?
|
|