שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 27 ביולי 2013
לא תאמינו אבל הזקן פתח לי את הדלת. הוא מסתתר אצלי ולאף אחד אסור לדעת מזה, הודיע לי מפקד המחוז. למה לא הודעת לנו בטלפון שאלתיו. כי יש לכם האזנה הוא ענה. אני מחביא אותו כאן גם נגד השוטרים שלי שרוצים לאשפז אותו וגם נגד המדענים והרופאים שרוצים לפרק אותו לגורמים. זה נכון, שאלתי את הזקן, אתה כאן מרצונך? אין לי מילים להודות למפקד המחוז על הכנסת האורחים שלו, הוא ענה. ועשה לי טובה, אל תספר לבת שלי כי היא תתעקש לעלות ולקחת אותי הביתה. זה נכון, חשבתי לעצמי, אבל מה אומרים לה?
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
ספרתי למטורפת שלי שאביה בסדר אבל אסור לי לספר איפה הוא. להפתעתי היא קיבלה את זה בחיוך ונישקה אותי. רק כשבאנו לביתי הבנתי למה חייכה. אחרי שהתפשטנו היא רכבה על פני והודיעה לי שלא תקום אם לא אגלה לה, ובעוד שעה היא תתחיל למעוך לי את הפנים עד שאחנק. אז ספרתי לה את כל האמת והתחננתי שלא תיגש לבית מפקד המחוז שבסך הכל רוצה את טובתו של אביה. אני רוצה עכשיו לזיין אותך ובבוקר אחשוב מה לעשות. את ההמשך אתם יכולים לתאר לעצמכם לבד...
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
27 ביולי 2013
אני חושב שמאז ההריון המדומה הזין לה גדל ונהיה עבה יותר, כי היא ממש נאלצה להכניס לי אותו בכוח רב. אם היא לא היתה מטורפת הייתי מתחתן איתה. אני פוחד להכניס לה לכוס כדי שסאגת ההריון לא תחזור על עצמה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 28 ביולי 2013
כמו שחששתי, המטורפת נכנסה בכוח לבית מפקד המחוז כדי לחלץ את אביה. אולם זה ניחש את מופרעתה של בתו והתחמק למקום מסתור חדש. מפקד המחוז הזמין לביתו ארבעה שוטרים לעצור את המופרעת וכולם מפונים עכשיו לבית חולים. המשטרה הוציאה צו מעצר נגדה בו מצויין שהיא מאד מסוכנת. וכמובן שהם מתקשרים ומאיימים עלי להסגיר אותה אם ניפגש. מה אני צריך עסקים עם המופרעת הזאת? בשביל מה התערבה בחיי אביה? עכשיו גם הוא וגם היא נעלמו.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
התקשרתי למפקד המחוז וייעצתי לו לעזוב את המטורפת מחשש שגם היא עלולה לנשוך, ותוצאות נשיכתה יהיו קשות בהרבה מאלו של אביה. זו משפחה משונה ביותר, אמרתי לו, הכי טוב להניח להם לנפשם. לצערי הוא לא הסכים עימי והתחושות שלי קשות.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לא עברו כמה דקות ומפקד המחוז מתקשר אלי מבוהל ביותר. שני שוטרים תפסו את המטורפת והיא משכה לשניהם את הזין. מרגע זה הם רצים אחרי אנשים למשוך להם את הזין, ואלה מיד מחפשים אנשים אחרים למשוך להם. איזו מגיפה נוראה קונן האיש. הזהרתי אותך עניתי לו, יש לאבא ולבת כוחות על טבעיים. אני היחיד שעמדתי מולם אבל זה במזל. עכשיו תאכל את מה שבישלת.
|
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
גולוסקלפרה(נשלט) • 28 ביולי 2013
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
הפסיכיאטר הנודע ד״ר סעיד פרויד טוען שמדובר בתופעות טבעיות לחלוטין. כאשר דו מינית אמיתית מושכת לך בזין אתה מקבל חשק למשוך גם. וזה שמשכו לו מקבל אותו חשק. אבל, לדעתו המגפה לא תיעצר עד שכל המדינה תמשוך את הזין האחד לשני. כל זה ספר לי מפקד המחוז שחש אשם בכל התופעה. אין לך פטנט איך לעזור לנו הוא בכה. יש, אמרתי לו והמצאתי שטות על המקום, מי שמשכו לו בזין צריך לשפוך עליו מיד דלי מים. מפקד המחוז הודה לי בכל פה והוריד מיד את ההוראות המתאימות. והכי חשוב אמר הוא לפיקודיו, אם תופסים את האבא או את הבת, לא נוגעים בהם. פשוט מתעלמים.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
מה שקורה עכשיו ברחובות ממש לא ניתן להאמין בזה. מאות שוטרים מצוידים בדליי מים מסתובבים ומחפשים מושכי זין. המדרכות מלאות במים. צעקות וצרחות של הנרטבים והמהומה ענקית.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
28 ביולי 2013
במעבדות משרד הבריאות הצליחו לבודד את וירוס הנשיכות וההשתנות. גם המשיכה בזין מוסברת מדעית. הדבר היחיד שלא ברור זה איך אני ידעתי לעצור את מגיפת משיכת הזין. אז עכשיו אני צפוי לעמוד לחקירה או בדיקה רפואית. ידעתי שכל קשר שלי עם האבא והבת המופרעים תעלה לי ביוקר. בגללם אני חייב עכשיו להסתתר.
|
|