גלתיאה |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
גלתיאה • 25 בדצמ׳ 2005
מה זה השתפנה? אם היא נזהרת זו השתפנות? מה זה המשפט הזה?
אני יכולה להעיד שגם אני קבלתי כאלו הצעות כנשלטת ויותר מאוחר גם כשולטת. כחדשה דחיתי כאלו הצעות בגלל שלא הייתה כימיה, אבל רק בגלל זה. לא הייתי מודעת לסיכונים. אני חושבת שאז היה לי יותר מזל משכל. כשולטת לא אפגוש אף אחד עם כיסוי עיניים, אין מצב. אני מעדיפה שיראה אותי פנים אל פנים, שנשוחח ואז יוחלט אם כן או לא. ואם כן- אז השמיים הם הגבול. וזה לא בגלל שאני לא אוהבת ריגושים, אבל ההחלטה לגבי עם מי אני מפקידה את עצמי, או מישהו מפקיד את עצמו בידי צריכה לעשות בעיניים פקוחות תרתי משמע. אני יכולה להביא דוגמה מצויינת של סאבית שדיברה עם מישהו שעות במסנג'ר ובטלפון, ומאוד התלהבה מהאדון שאיתו שוחחה, עד כדי כך שהאינטואיציה שלה שידרה לה שהולך להיות כאן סיפור גדול. הוא ביקש שהם יפגשו במקום מסויים כשהיא עירומה ועם כיסוי עיניים. היא הסכימה ועשתה דרך ארוכה במכוניתה מירושלים עד לצפון. כשהגיעה היא נבהלה, והסבירה לו בטלפון שהיא במקום אבל היא מפחדת. האדון הזה סרב להגיע למקום אם היא לא תתפשט ותשים על עצמה כיסוי עיניים. גם אחרי הסברים ארוכים שלה בפון והפצרות, הוא סירב להגיע. והיא עשתה את דרכה בחזרה הביתה. ( לאן נעלם האדון המקסים מהרשת? ) מסקנה- האינטרנט עלול להיות כלי שיקרי. המציאות היא שקובעת, ורצוי לא לקחת למציאות את "כיסוי העיניים" שקיים בוירטואליה. כי במציאות הדברים עלולים להראות אחרת. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Aragorn(שולט) • 25 בדצמ׳ 2005
לשאלתך גלתיאה
להשתפן זה לעטות אוזניים פרוותיות וזנב קצרצר ולקפץ על הרגליים האחוריות. מקווה שהייתי לעזר. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Re: האם אני המטומטמת בסיפור הזה?
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Tainted(לא בעסק) • 25 בדצמ׳ 2005
BODYGUARD כתב/ה: המלכה הכחולה כתב/ה: הכרתי שולט. במהלך השיחה הראשונה שלנו במסנג'ר, הוא העלה ככה במקרה שהוא היה רוצה שאחכה לו על ארבע עירומה בפגישה הראשונה. אמרתי שאני לא מוכנה בגלל שאני לא מכירה אותו ובמקרה הטוב שנינו נתאכזב בומקרה הגרוע זה יכול חלילה להגיע לאונס.
הוא ניסה להפעיל עליי מניפולציות רגשיות (והכחיש את זה כמובן) שאני "לא זורמת" שזה בטח "גם מגרה אותי", שאני "לא בוטחת בו". הוא לא הצליח להבין למה אני חושבת שזה עשוי לפגוע בבטיחות שלי. טען שנדבר קודם הרבה בטלפון... למרות שאמרתי "לא" בפירוש, הוא המשיך לדבר על הנושא הזה ולשכנע אותי. הוא ניסה לטפול את זה על הניסיון המועט שלי כנשלטת וטען שהאו עשה את זה פעם אחת ויצא מדהים. אמרתי לו שאולי זה נכון, אבל אני לא אקח את הסיכון שחלילה אפול על מישהו שהוא לא בסדר בראש והוא ינצל אותי ולא משנה כמה שיחות אני אעשה לפני, עד שאני לא רואה אותו ופוגשת אותו בפגישה רגילה ועושה את החושבים שלי, אני לא יכולה לדעת, וגם אז כדאי לפחות בפגישות הראשונות לנקוט אי אלו אמצעי זהירות. אני תמיד מזהירה סאביות לא לעשות שטויות כאלה למרות שזה נשמע נהדר בדמיון, גם לא אם את מדברת איתו שנה במסנג'ר ובטלפון והוא נשמע לך נהדר ואת בטוחה שאת הכי מכירה אותו בעולם... האם אני טועה או שהוא טועה? איך הסאביות היו מגיבות במקומי ואיך הדומים? האם הייתם מציעים דבר כזה ואיך הייתם מגיבים לו הייתם רואים שהסאבית מסרבת ונסוגה? לא רק שאינך מטומטמת, את חכמה להפליא.... אם את לא בטוחה ב-100 אחוז באותו אדם את לא תתראי עימו בדס"מית, אלא רק לאחר שתהיי בטוחה. הספק שנובע מחוסר האמון המלא יפגע בפגישה , גם אם אותו אדם הוא טוב, נכון ואמין... חוסר השלמות שלך בגישה יהווה טעם לפגם. היי שלמה בהתנהלות שלך, רק כך תגיעי למקום שיש בו את מה שאת מבקשת לך, בלי טובות ובלי הנחות.. המון אושר והצלחה... לא צריכה להוסיף הרבה, הדרך שלך היא הנכונה, ואת עשית את הדבר הנכון שסירבת! אני במקומך הייתי מנתקת איתו גם קשר כליל. |
|
ela |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
ואני חושבת שהשפן הוא ה"דום"
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
ela • 25 בדצמ׳ 2005
בנאדם שמפחד לא לעבור את מבחן המציאות.
בנאדם שלא מאמין בעצמו ובזכאותו להתמסרות מצד הסאבית לאחר שתבין במי מדובר. בנאדם שהדרך המועדפת שלו לבצע סשן זה רק כשהסאבית מכוסת עיניים כדי שלא תוכל להבין לאיזה שפן עומד מולה ולמי היא נותנת את עצמה. זה השפן האמיתי. ולכל הסאביות- למה לכן להתמסר לאדם כזה? תעיפו אותם לכל הרוחות! |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Re: ואני חושבת שהשפן הוא ה"דום"
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
המלט • 25 בדצמ׳ 2005
ela כתב/ה: בנאדם שמפחד לא לעבור את מבחן המציאות.
בנאדם שלא מאמין בעצמו ובזכאותו להתמסרות מצד הסאבית לאחר שתבין במי מדובר. בנאדם שהדרך המועדפת שלו לבצע סשן זה רק כשהסאבית מכוסת עיניים כדי שלא תוכל להבין לאיזה שפן עומד מולה ולמי היא נותנת את עצמה. זה השפן האמיתי. ולכל הסאביות- למה לכן להתמסר לאדם כזה? תעיפו אותם לכל הרוחות! באופן כללי את צודקת לגמרי. חשבתי שיש לי הסתייגות קטנה -- שאולי צריך להשאיר פתח לאוהבי הריגושים וההפתעות - לאלה שמוכנים לקחת סיכונים בשביל להגדיל את התשואה . אבל במחשבה שניה -- מותר לקחת רק סיכונים מחושבים; וסיכון מעין זה - איננו מחושב, ולכן ראוי להימנע ממנו לכתחילה. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Aragorn(שולט) • 25 בדצמ׳ 2005
ela כתב/ה: בנאדם שמפחד לא לעבור את מבחן המציאות.
בנאדם שלא מאמין בעצמו ובזכאותו להתמסרות מצד הסאבית לאחר שתבין במי מדובר. בנאדם שהדרך המועדפת שלו לבצע סשן זה רק כשהסאבית מכוסת עיניים כדי שלא תוכל להבין לאיזה שפן עומד מולה ולמי היא נותנת את עצמה. זה השפן האמיתי. ולכל הסאביות- למה לכן להתמסר לאדם כזה? תעיפו אותם לכל הרוחות! אני נוטה להסכים איתך בענין הזה. אין ספק שסאבית כסוית עינים יכולה להיות פתרון נוח לדומים שמנסים להסתיר משהו. אני ככלל לא שם כיסוי עינים על הסאבית כי זה לא מדליק אותי (למען האמת זה די מכבה) אבל מי שזה מדליק אותו שיבושם לו ... עם זאת, אני מדגיש שיש משהו מיוחד בלעשות סשן עם אדם זר שלא שתית איתו קפה קודם. אני אישית חושב שהתוספת של כיסוי עינים מיותרת לגמרי ואפילו הורסת אבל זה רק הטעם שלי. |
|
ela |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
ela • 25 בדצמ׳ 2005
Aragorn כתב/ה: ela כתב/ה: בנאדם שמפחד לא לעבור את מבחן המציאות.
בנאדם שלא מאמין בעצמו ובזכאותו להתמסרות מצד הסאבית לאחר שתבין במי מדובר. בנאדם שהדרך המועדפת שלו לבצע סשן זה רק כשהסאבית מכוסת עיניים כדי שלא תוכל להבין לאיזה שפן עומד מולה ולמי היא נותנת את עצמה. זה השפן האמיתי. ולכל הסאביות- למה לכן להתמסר לאדם כזה? תעיפו אותם לכל הרוחות! אני נוטה להסכים איתך בענין הזה. אין ספק שסאבית כסוית עינים יכולה להיות פתרון נוח לדומים שמנסים להסתיר משהו. אני ככלל לא שם כיסוי עינים על הסאבית כי זה לא מדליק אותי (למען האמת זה די מכבה) אבל מי שזה מדליק אותו שיבושם לו ... עם זאת, אני מדגיש שיש משהו מיוחד בלעשות סשן עם אדם זר שלא שתית איתו קפה קודם. אני אישית חושב שהתוספת של כיסוי עינים מיותרת לגמרי ואפילו הורסת אבל זה רק הטעם שלי. אני דוקא מתה על כיסוי עיניים אבל רק אחרי שברור לי טוב טוב מי מניח עלי ידיים ואיזה עונג הוא יכול להעניק לי. זה לא המקרה בפגישה ראשונה. |
|
ZOE |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
זוית ראיה קצת שונה
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
ZOE • 25 בדצמ׳ 2005
דיברנו בטלפון חודשיים ..
נפגשנו באיזה צ'ט מזדמן ... והחלטנו להיפגש בחדר חשוך בלי לראות אחד את השני ובלי שהחלפנו תמונות לפני ... אחרי שעה בערך ...שכבנו שוב ושוב ושוב .... בבוקר הוא הלך ורק למחרת כשחזר ראיתי אותו. הוא היה הגבר השלישי ששכבתי איתו ונשארנו יחד 3 שנים .... עזבתי אותו כי הסקס היה עצוב ומשעמם... אם רק היה נמשך כמו שהתחיל.... אולי זה נשמע לא חכם אבל זה היה מסעיר האם הייתי חוזרת על זה היום ? סביר להניח שלא ... אבל פעם ב....צריך להעיז ולהיות מלאים תקוה לא לחטוף כוויה. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
על שפנים ואחריות
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 25 בדצמ׳ 2005
ציטוט:
סשן ישר בפגישה הראשונה 02:35 25/12/05 הוא מצד אחד פתח לצרות ומצד שני הזדמנות לחוויה מדהימה. לבחורות מסוימות שנשמעו לי מתאימות הצעתי "להתחיל מלמטה" ועם אילו שלא השתפנו בסוף הגעתי למקומות שאי אפשר להגיע אליהם אחרת. בשורה התחתונה, אני בעד אבל זה לא לכל אחד. אראגורן/ג'יימס - השימוש במונח "השתפנו" לא נשמע לי כיחס מבין למי שלא מצאו שמתאים להן לעשות סשן ישר בפגישה הראשונה איתך. האם קרה לך שהחלטת שלא לעשות סשן במהלך פגישה ראשונה? באיזה דימוי תשתמש למקרה שבו החלטת שלא מתאים לך סשן? האם הדימוי שתבחר יכלול יצורים ממשפחת השפן והארנבת? ושאלה לדומים ולדומיות שבחבורה - להיות השולט/ת בסשן פירושו ליטול אחריות לאדם שאיתו משחקים. עד כמה אתם מכירים את האדם שאתם רוצים לעשות איתו סשן? האם היה לכם מספיק זמן לברר מה הם אוהבים בבדסמ? האם אתם יודעים מהם הגבולות שלהם? האם אתם יודעים לפני הסשן אילו פחדים, חרדות וחששות יש להם לפני הסשן הראשון שלהם? מה אתם יודעים על הרקע הרפואי שלהם? אם הם סובלים מאסתמה, האם אתם יודעים היכן משאף הונטולין שלהם? אם הם סובלים מאלרגיה ליוד, האם יש לכם חומר חיטוי מתאים למשחק במחטים שתכננתם? אם יש להם טראומות עבר ידועות, מה אתם יודעים שיוכל לעזור לכם במקרה של פלאש-בק? האם הם במסע של הרס עצמי, ואתם הדרך שלהם להתאבדות בתשלומים? האם אתם מכירים מספיק את מי שמולכם כדי לקחת ארחיות לבטיחות הגופנית והנפשית של השותפ/ה שלכם? |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Re: סשן ישר בפגישה הראשונה
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
גלתיאה • 25 בדצמ׳ 2005
Aragorn כתב/ה: ועם אילו שלא השתפנו בסוף הגעתי למקומות שאי אפשר להגיע אליהם אחרת. . אתה מכיר אדם אחד שהוא בלי חששות ופחדים? חסר פחד לחלוטין? אז למה פתאום אצל סאבית זה נהפך להשתפנות? אם היא לא עושה מה שאתה רוצה היא שפנה? אני לא חושבת שבשליטה אמיתית אפשר להשיג משהו אם קוראים לצד הנשלט " פחדן" ומביעים זלזול בגבולות שלו. זה אולי קיים אצל מי שחושב שהוא אדון וחי בסרט משל עצמו. |
|