יהלום |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
יהלום • 9 בפבר׳ 2006
אבל הנה, אנשים, שטוענים שאין להם שום חשק ושום תשוקה, ושום רצון, וזה נטו לא עושה להם את זה, לקחת חלק כשהם במקום ההפוך לאיך שהם מגדירים את עצמם.
וככה טוב להם, אז מה הבעיה עם זה? אני יכולה להגיד על עצמי, יש בי יותר נשלטת משולטת, אין לי בעיה עם זה. אבל נתקלתי לא אחת, באנשים שטענו, שאני סאבית נטו, וזה האמת עשה לי רע. כי אם הייתי סאבית נטו, המחשבה על סיטואציות בדסמיות ממקום של שליטה, הייתה מכבה אותי... אך נהפוך הוא.. זה ממש לא מכבה אותי. איפה שהוא היה בזה רמיזה לכך שאני לא שלמה עם המקום הנשלט שבי, והאמת שאני הכי נשלטת בעולם מול המאסטר שאני שלו ,והכי שלמה עם המקום הזה. כמו שאני יודעת שאני יכולה להיות סופר שולטת בסיטואציות אחרות, ולהיות שלמה עם זה. אז אני מכבדת את המקום הזה בי, ומגדירה את עצמי כסווצ'ית, כי יש לי הנאה משני הצדדים. מהמקום הזה אני יודעת לכבד ולקבל את זה שבנאדם חווה ומרגיש הנאה רק מצד אחד של המתרס, ויודע שזה מה שעושה לו טוב. בדיוק מהמקום שבו הסתכלו עלי בעיין עקומה, ושפטו אותי ואמרו לי "את ככה" או "את אחרת"... וידעתי בוודאות שזה לא נכון. והאמת שרק הבנאדם עצמו יודע מה הוא באמת, אז תן לכל אחד להגדיר את עצמו בצורה שעושה לו טוב. זו דעתי. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
מספר תגובות
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 9 בפבר׳ 2006
אפתח ביהלום שבכתר: אין לי בעייה עם זה, להוציא העובדה שאני לא מסכים, שיש דבר כזה. זו בדיוק טענתי. אני טוען שייתכן שהיום זה אכן נכון, אבל קחי שנה קדימה, או אפילו יותר, בנסיבות המתאימות, וזה עשוי להתהפך, גם שם. ועם כל זה ייתכן שאני בכל זאת טועה. עדיין, בהשקפתי, נראה לי שזה ככה.
ללבנה: בוא נתחיל ונבסס שאני תקווה שאת אכן לא תמונת ראי של בודיגארד. נמשיך בזה, שתמצאי שקשה לריב איתי. אני לא רואה שום פחיתות כבוד לעשות כל מה שעושה לנו טוב. אפילו להתחלף פתאום מעמדה נחרצת חד צדדית כלשהיא. ואני אכן מנסה להאדיר את חלקם של המתחלפים באתר. לא יודע אם שמתם לב, אבל יש לא מעט מקרים בהם תפקידם של אנשים פה הפך למתחלפים. אני, מהמקום המאגלומני משהו שלי, מקווה לחשוב, שדיון זה תרם לכך. ועכשיו בואי ניגש אלייך, לבנה צחורה, בתור נשלטת 100%, להתחלף מייד ! סתם תסתכלי לי בעיניים, באמת, בצד השולט שבי, או סליחה בעצם בצד הנשלט, אין מצב, שיבוא אלייך מישהו ממש מקסים, אבל ממש ממש, אדם כזה בעל שיעור קומה, אלפא כזה. מישהו שממש מוצא חן בעינייך בתור בנאדם, מושך אותך מינית, ותחווי אותו, כנשלט מולך. לא כזה מאלה שמוכנים לשלם כדי שלא יודע מה תעשי להם, אחד שווה. תסתכלי לי בעיניים, ותגידי לי שאין מצב שתסכימי לשלוט בו. וגם אם תגידי שאין מצב, זה בסדר, בעצם לא כל כך, כי זה לא מסתדר לי טוב במשבצת. אולי בעוד שנה, יכול אז להיות? ואם ממש לגמרי לא, באמת באמת, אז את זן נדיר ממש, ואולי גם בודיגארד כזה. ואת יודעת מה, רק אם באמת תעני ככה על השאלה, אני מסכים שנשאיר את הפורומים של הבנים על הבנות, וגם של הבנות על הבנים. אבל תעריכי את זה, כי זה במיוחד בשבילך. לסאנדיי ולבלאק לוטוס: אני שונא רופאי שיניים. אבל הרופאה שלי דווקא די נחמדה. חוץ מהזמן של הסשן שלנו. |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לבנה(נשלטת) • 9 בפבר׳ 2006
או! כובד האחריות כולה לקיומו של פורום "הבנים על הבנות" מונח על כתפי הצרות?
OK, אסתכל לך עמוק עמוק בעינים, ואומר שצרוף המילים בו השתמשת לשאול את השאלה שלך, כבר צופן בחובו את התשובה, כי גבר שאני חווה כנשלט, באופן אוטומאטי לא יכול להיות מושך לטעמי, גם אם מכל שאר הבחינות הוא מושך להפליא. נשלטות מכבה אצלי את המשיכה המינית לגמרי, ואין סיכוי שאוכל להפיק הנאה מינית משליטה באדם אחר. נו? ניצל הפורום |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
הכבוד האבוד של קתרינה בלום
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
הצלת.
אבל רגע. את בטוחה שעוד שנה, או לפני שנה לא היה מצב שזה היה מדליק אותך ? ברוס וויליס, בראד פיט, מישהו .... |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
צ"יטה הנכבד
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
סיגלית(אחרת) • 9 בפבר׳ 2006
יפה מצידך שאתה מנסה לנחש מה מקור הניק - אבל טעית הניק בבילון הוא בעצם בבל באנגלית והוא מודגש בשירי בוב מארלי וכן מלהקת בוניאם משנות ה-70 ולמה זה מצא חן העיני מכוון שבמגדל בבל היו כל מיני סוגי אנשים ( וכמובן נשים ) שולטים נשלטים שולטות ונשלטות וכמובן
מתחלפים ודרך אגב סידרת הטלוויזיה בבילון 5 היא באמת מוצלחת וטובה אבל מתי יש לך זמן לצפות בה אם אתה הרבה בפורום הכלוב ? |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לבאבילון
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
ואני בבורותי לא ידעתי שבמגדל בבל היה כבר בי די אס אם. מי היה מאמין.
אכן לא צפיתי בה מזה זמן |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
לבנה(נשלטת) • 10 בפבר׳ 2006
לפני שנה, או כל זמן אחר בעבר-בטוח שלא! (וגם עוד כמה סימני קריאה).
לגבי העתיד-אתה יודע למי ניתנה הנבואה, אבל כמו שזה נראה כרגע מכאן: אין סיכוי. ולגבי ברוס וו'יליס ובראד פיט-תגיד, איך הצלחת לרגל בחלומות שלי? הבעיה היא שבכל הסרטים שלהם, הם תמיד בפוזה של שליטה, וזה סוד הקסם שלהם לטעמי, ופחות המראה החיצוני שלהם. הם תמיד השולטים בסיטואציה ומכוונים אותה. |
|
The Shield(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
The Shield(שולט) • 10 בפבר׳ 2006
לבנה כתב/ה: לפני שנה, או כל זמן אחר בעבר-בטוח שלא! (וגם עוד כמה סימני קריאה).
לגבי העתיד-אתה יודע למי ניתנה הנבואה, אבל כמו שזה נראה כרגע מכאן: אין סיכוי. ולגבי ברוס וו'יליס ובראד פיט-תגיד, איך הצלחת לרגל בחלומות שלי? הבעיה היא שבכל הסרטים שלהם, הם תמיד בפוזה של שליטה, וזה סוד הקסם שלהם לטעמי, ופחות המראה החיצוני שלהם. הם תמיד השולטים בסיטואציה ומכוונים אותה. לבנה צר לי את טועה. במת לחיות שלוש ברוס ויליס מוכה ומושפל ברכבת התחתית עד עפר. בספרות זולה ברוס ויליס קשור ומבוהל במרתף סאדו עם כדור בפה ועומד להאנס. ברוס ויליס מתחלף קלאסי. וודי אלן הוא דוגמה לנשלט שבסופו של דבר שולט. בחיים הכל זורם ומשתנה שום דבר לא קבוע. זו מהות החיים. מי שנראה גברי ושולט מתברר בסוף שהוא נשלט. וזה שנראה חננה (וודי אלן) מתגלה כעריץ ומניאק. ובדסמ זה חלק מהחיים. אנחנו מנסים להגדיר לדברים ולקבע אותם. אבל העולם מתנהג אחרת. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
לדני די ולבנה
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 10 בפבר׳ 2006
וואלה דני די, איזה מזל שבאת, בדיוק מצאתי את עצמי מנסה להעלות בדימיוני סרטים שלהם וחושב אם תמיד היו שולטים.
אני חושב שסוד הקסם שלהם בסרטים הוא דווקא הגבריות המוחצת שלהם, ולא עצם העובדה שהם שולטים. ואולי, ורק אולי, זה מקור המשיכה של הלבנה שלנו, ובכל זאת נסגור את הפורומים המיותרים ההם. מה את אומרת לבנה ? שוב הכל מונח על כתפייך. |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
יהלום • 10 בפבר׳ 2006
אני לעולם לא אגיע לכניעה המוחלטת שבי או לשליטה המוחלטת שבי במקום שבו אני אתחלף עם מישהו/י.
אני לא אומרת שזה לא יהיה מדליק ונחמד, אבל זה יהיה אחר לגמרי, ברמה שונה מכל דבר אחר שיהיה טוטאלי מבחינתי, ויותר מתקרב לקינקיות מאשר לשליטה/השלטות. שזה חמוד אבל... אני גם לא שוללת את זה. זה נכון לעכשיו לא מעניין אותי. אבל שוב פעם, זה לבל אחר, וחוויה אחרת. לא מתחברת אליה בראש נכון להיום, ולא שוללת אותה על הסף. אבל ברור לי מראש שמדובר במשהו אחר לגמרי. |
|