aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
23 באפר׳ 2006
Re: ערעור
לפני 18 שנים •
23 באפר׳ 2006
aka BODYGUARD • 23 באפר׳ 2006
Master F כתב/ה: ביאנקה כתבה:
ציטוט: מר F היקר!
רכושך חזר אלייך במצב מעולה ואפילו משופר . אני מבקשת ערעור על גזר הדין בעניין המשמורת המשותפת!! עורכי הדין שלי יהיו בקשר עם עורכי הדין שלך. משופר???? הכתמים לא יורדים בכביסה, אפילו אקונומיקה ומברשת לא הועילו!! אממה, גם את החיוך היה קשה למחוק לה מהפנים יומיים. אני מציע גישור. F שאני אהיה הבורר, המגשר ואולי המפורר???!!! |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
24 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באפר׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 24 באפר׳ 2006
ציטוט:
BODYGUARD כתב/ה: Master F כתב/ה: ביאנקה כתבה:
רכושך חזר אלייך במצב מעולה ואפילו משופר . אני מבקשת ערעור על גזר הדין בעניין המשמורת המשותפת!! עורכי הדין שלי יהיו בקשר עם עורכי הדין שלך. משופר???? הכתמים לא יורדים בכביסה, אפילו אקונומיקה ומברשת לא הועילו!! אממה, גם את החיוך היה קשה למחוק לה מהפנים יומיים. אני מציע גישור. F שאני אהיה הבורר, המגשר ואולי המפורר???!!! גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אמילי חושבת על סשן מחומש (אתה תביא את הנסיכה המדהימה וזריאל היפהפייה כן? אני בטוחה שגם להן יש כמה דיעות... ) |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
24 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באפר׳ 2006
aka BODYGUARD • 24 באפר׳ 2006
אמילי כתב/ה: ציטוט:
BODYGUARD כתב/ה: Master F כתב/ה: ביאנקה כתבה:
רכושך חזר אלייך במצב מעולה ואפילו משופר . אני מבקשת ערעור על גזר הדין בעניין המשמורת המשותפת!! עורכי הדין שלי יהיו בקשר עם עורכי הדין שלך. משופר???? הכתמים לא יורדים בכביסה, אפילו אקונומיקה ומברשת לא הועילו!! אממה, גם את החיוך היה קשה למחוק לה מהפנים יומיים. אני מציע גישור. F שאני אהיה הבורר, המגשר ואולי המפורר???!!! גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אמילי חושבת על סשן מחומש (אתה תביא את הנסיכה המדהימה וזריאל היפהפייה כן? אני בטוחה שגם להן יש כמה דיעות... ) כמובן שיש להן... הן מסתכמות לרוב במילים : "כן מאסטר!!! " |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
26 באפר׳ 2006
אם ככה...
לפני 18 שנים •
26 באפר׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 26 באפר׳ 2006
אם ככה שתתאמנה על ה"כן מאסטר", כי אנחנו מתחילים בקרוב לחגוג בגדול...
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
26 באפר׳ 2006
Re: אם ככה...
לפני 18 שנים •
26 באפר׳ 2006
aka BODYGUARD • 26 באפר׳ 2006
אמילי כתב/ה: אם ככה שתתאמנה על ה"כן מאסטר", כי אנחנו מתחילים בקרוב לחגוג בגדול...
|
|