פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 31 באוג׳ 2006
המממ
מוזר. דוקא קיבלתי מחמאות על הרפרנט שהעברתי על שליטה. אבל נו, תמיד אפשר להרחיב אופקים. היכן נרשמים לסדנא? |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
הרמאפרודיטה • 26 באוק׳ 2011
פוסט מעניין !
קוד לבוש הוא דבר בסיסי בעיני. בבדס"מ ומחוץ לו. נשלטים בזמנו קיבלו ממני הוראות מדויקות למראה די מחויט, ומפורט עד לבוקסר שחור צמוד. גם דייטים וניליים מקבלים ממני הנחיות כלליות לגבי מראה. ודרך אגב - גם שולטים. לא אטרח לצאת מהבית בשמלת מעצבים יוקרתית, עם שיער מוקפד ואיפור של כוכבת, שעל מנת לבלות את הערב בחברת זכר מרושל ולא מגולח בטי-שירט ישנה וג'ינס דהוי. האם זה הופך אותי לרדודה? פאק אוף. כמו שגברים מזילים ריר על המחשוף והשמלות הקצרות שלי, אני נדלקת מלבוש מחויט. אמנם אינני מצפה לחליפה של פראדה, אבל פולו ייצוגית ומכנס מחויט/מכופתרת עם ג'ינס ערב במקרה הכי גרוע - נראות לי כאופציות לגיטימיות ביותר, הן מבחינת דרישה והן מבחינת ביצוע. ברמת העיקרון - הגיוני הרעיון שמהצד השני גם לגבר תהיה לגיטימציה לדרוש הופעה נשית שמושכת בעיניו: שמלה/חצאית, שיער פזור, איפור, וכו'. אבל שמלה, בדגש על קצרה ?! אני מצפה מגברים לסגנון לבוש אשר לרוב אינו מועדף על ידי זכר ישראלי מטעמי נוחות, חום, חוסר הרגל ולעיתים תחושת בר-מצווה/משרד. כמיטב הבנתי מעיון זריז בתגובות - השולט כאן נכנס למקום יותר מורכב: צניעות, אקצנטריות, לבוש חשוף. אלמנטים שלא קיימים במלתחה גברית. מכנס קצר/חולצה קצרה/גופייה - הדבר היחיד ש"נחשף" זה שיעור יתר. אין פרמטר של צניעות או גירוי (להוציא מן הכלל את אנחל בונני בשורטס וגופיה), רק היעדר ייצוגיות בסיטואציות מסוימות. מנקודת המבט האישית ביותר שלי - קוד הלבוש שלו מקובל עלי. במלתחתי האישית שלא מעניינת אף אחד, מלבד מספר חצאיות שלרוב לא עוזבות את הארון, כל שאר הפריטים הם שמלות. 90% קצרות. 5% קצרות מדי. אני לא צריכה באמת שיכתיבו לי ללבוש שמלה קצרה, כי סביר להניח שאלבש שמלה קצרה בכל מקרה. אולם, לו הייתה נדרשת ממני הופעה חושפנית אחרת שאני לא מרגישה בה נוח - כמו למשל ללבוש מחשוף לפני שעברתי הגדלת חזה - זו הייתה דרישה לא לגיטימית בעיני, בטח שלא בדייט ראשון. במלתחה נשית כל חשיפה מקבלת משמעות: רגליים, מחשוף, בטן, כתפיים, זרועות. ההרגשה האישית שלך בגוף של עצמך הופכת לאישיו כשמביטים בך, או כשאת מרגישה שמביטים בך בפומבי. לא כולן מרגישות נוח בכל חשיפה. לכן יש הבדל בין לדרוש שמלה, שזה פריט לבוש נשי מאוד, לבין לדרוש שמלה קצרה שזה כבר לבוש חושפני. אני מניחה שלגיטימיות של קוד הלבוש תלויה בכוונות המשורר. בהנחה שהשולט מבקש שמלה קצרה כי בעצם זה סוג הבחורה שהוא מחפש - אז למה לא? אם היא טיפוס של שמלות קצרות, אני מתארת לעצמי שהיא תסכים. ואם היא מסרבת כי היא לא הטיפוס הנ"ל - אז גם ככה אין התאמה, לא? ************************************************* עד כה בנימת זיוני השכל התיאורטיים וכו'. בנימה אישית יותר - גבר שמבקש לבוש חושפני הוא גבר שכוונותיו זדוניות, ושאף אחד לא יטרח לנסות לשנות את דעתי. זה הכל. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 26 באוק׳ 2011
לטעמי, זה לגמרי מוגזם.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 26 באוק׳ 2011
RIS כתב/ה: .
אני תוהה על השימוש במילה "דורש". אם היא שלו כבר (כלומר לפי תפיסתה) אז שידרוש ממנה מה שהוא רוצה, מה השאלה כאן בכלל? איזה צורך יש בשרשור כזה? למה להציק בדברים כל כך טריוויאלייים? אלא שאליה וקוץ בה....איך היא יכולה להיות שלו אם הם בכלל לא מכירים? מדובר במשהו שאני שם לב שחוזר ונשנה הרבה פעמים. מתקיימת כימיה מסוימת. מתחיל סוג מסוים של "משא ומתן" . אני קורא למשא ומתן הזה - חיזור. אבל הכל עדיין וירטואלי. ואז כשמחליטים להיפגש פיזית - הרי זה עדיין במסגרת החיזור. (נכון יש אווזות פותות שכבר ברשת ובטלפון מתחילות לבצע הוראות ולקיים רצונות וזאת מבלי להכיר בעצם את מי שנמצא מצידו השני של הטלפון או של הצ'אט....וכמה מפחי נפש ודאבוני לב מצטברים מהתנהגויות כאלו...) אבל, כל זמן שהחיזור מתקיים ולא התגבשה עדיין הסכמה על לקיחת המושכות לידיים עדיין אין מקום לנקוט בלשון תובענית ומצווה. שייכבד האדון ויתאפק מלנקוט לשון דורשנית באשר לא הוקנתה לו עדיין זכות זו. כי דורשנות במקרה כזה כמוה כדורסנות. ולא פלא שנמצאו מי ששלחו אותו לכל הרוחות (אם כי אני מניח שעשו זאת בעדינות ובנימס).... ואגב...משהו אפילו יותר חשוב. לפי טעמי - אפילו אם נוצרה תשתית רצינית של שליטה בוירטואליה - אם במדיום של הצ'אט ואם במדיום הטלפוני - כשזה מגיע לפגישה ראוי שכל מה שהושג עד עכשיו יימחק ושהכל יתחיל מחדש. וזאת מהטעם הבא: אתה רוצה לשלוט בה באמת - אל תנוח על זרי התהילה של המסנג'ר. קח אותה מחדש. תתחיל מאפס. בעיני זה נכון ויפה ומסעיר. אבל בעיקר זה נחוץ כדי שלא ייווצר הדיסוננס הכל כך מוכר בין הדמות הוירטואלית המסעירה לדמות הריאלית שלפעמים כל כך רחוקה ממה שהצטייר בדמיון. אבל עד אז, עד שהיא לא ממש שלך, עד שהיא לא אומרת לך בעיניים שהיא מוכנה להילקח - מי אתה שתדרוש ממנה משהו? ועוד שני משפטים: כוחם של נימוס ואדיבות גדול לאין שיעור מהצגה נפוחה וריקה של שליטה (מפני שעדיין אין תשתית מספקת לשליטה). מים שקטים חודרים עמוק. שאפו!!! |
|
A v(שולט) |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
בודאי שבטח..
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
A v(שולט) • 26 באוק׳ 2011
אם הוא מאסטר...אז בודאי שהיא חייבת למלא כל דרישה שלו.
כולל תדפיסי בנק,ואישורים על הכנסות,כולל צדדיות... אם הוא סתם אדון או שולט, אז היא מחוייבת לללבוש הלבשה תחתונה לפי דרישתו. אם הוא סתם אחד שמגדיר את עצמו כגבר דומיננטי,אז הוא מחוייב בדרס קוד ראוי ומכובד לפחות כמו שהיה לובש אילו היה הולך לפתיחה החגיגית של חמי טבריה.. ואני..רק שאלה קטנה...למה צריך כל כך הרבה "חוקים" ודרישות,זה כדי לחפות על חוסר בטחון? אי אפשר פשוט לזרום עם מה מרגיש לנו? פשוט אוירה נינוחה ונעימה בלי לחץ מיותר? מסיכות זה לפורים.. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 26 באוק׳ 2011
תכלס כבר קרה לי שאמרו לי בטלפון מה ללבוש לפגישה הראשונה וזה זרם טוב. זה הכל תלוי בהרגשה. אם בטלפון יש תחושה טובה וזורמת ואני מרגישה שלא לוחצים עלי יותר מידי והדרישות הן בטוב טעם, אז זה דווקא נחמד מאד ובונה מתח טוב לקראת הפגישה.
דרישה קטנה מראש, משהו סביר, רק בשביל להראות כוונה טובה, עושה לי נעים. לדוגמה, כשאמרו לי "תבואי בשמלה" זה עבד טוב. כשאמרו לי "תבואי בכחול" זה עבד טוב. אבל "תבואי בשמלה כחולה עם פרחים צהובים, חמש צמות בשיער ותחתוני סבתא בצבע סגול", זה יוצא יותר טרחה ממה שאני מוכנה לטרוח בשביל מישהו שאני לא מכירה. אם זו דרישה סבירה, שמשאירה לי גמישות מסויימת, אני לגמרי בעד. זה רק עושה את העסק יותר כיף. |
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
נילי ונילי • 26 באוק׳ 2011
כשאני נפגשת לסטוצים אני בד"כ שואלת מיוזמתי האם יש לפרטנר העדפה כלשהי לגבי הלבוש שלי. כי כשזה רק זיון אחד, חד פעמי, ובזה מתמצה כל האינטראקציה אז אני מבינה שיש חלק מאד גדול בלשתף פעולה עם הפנטזיות של הפרטנר. ואם מה שהוא רוצה לזיין זה בחורה בשמלה קצרה (או עקבים, או גרביונים, או גילוח ברזילאי במפשעה), אז אני לגמרי בסבבה עם זה.
לעומת זאת, כשאני עושה דייטים אני בד"כ מעדיפה ללבוש מה שנוח לי ומה שיכול להביא אל האינטראקציה קצת יותר מהאופי שלי. להיות אישה ממשית במקום פנזטיה כלשהי. * כותבת שורות אלו לא יצאה לדייט מאז פברואר 2004. |
|
שלגי |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
שלגי • 26 באוק׳ 2011
נילי ונילי כתב/ה: כשאני נפגשת לסטוצים אני בד"כ שואלת מיוזמתי האם יש לפרטנר העדפה כלשהי לגבי הלבוש שלי. כי כשזה רק זיון אחד, חד פעמי, ובזה מתמצה כל האינטראקציה אז אני מבינה שיש חלק מאד גדול בלשתף פעולה עם הפנטזיות של הפרטנר. ואם מה שהוא רוצה לזיין זה בחורה בשמלה קצרה (או עקבים, או גרביונים, או גילוח ברזילאי במפשעה), אז אני לגמרי בסבבה עם זה.
לעומת זאת, כשאני עושה דייטים אני בד"כ מעדיפה ללבוש מה שנוח לי ומה שיכול להביא אל האינטראקציה קצת יותר מהאופי שלי. להיות אישה ממשית במקום פנזטיה כלשהי. * כותבת שורות אלו לא יצאה לדייט מאז פברואר 2004. נילי, מה תלבשי כשנפגש? |
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
נילי ונילי • 26 באוק׳ 2011
שלגי כתב/ה: נילי, מה תלבשי כשנפגש?
איתך, שלגי, איתך זו אהבת אמת. זו מערכת יחסים שהולכת לטווח ארוך, בלי דאווינים ובלי משחקים. אני רוצה שתראי אותי, כמו שאני באמת. שתראי אותי בדיוק כמו שאני: הגופיה של הספונג'ה ושקפקפים. |
|
שלגי |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
שלגי • 26 באוק׳ 2011
נילי ונילי כתב/ה: שלגי כתב/ה: נילי, מה תלבשי כשנפגש?
איתך, שלגי, איתך זו אהבת אמת. זו מערכת יחסים שהולכת לטווח ארוך, בלי דאווינים ובלי משחקים. אני רוצה שתראי אותי, כמו שאני באמת. שתראי אותי בדיוק כמו שאני: הגופיה של הספונג'ה ושקפקפים. איזה זין. כבר פינטזתי על המיני והגרביונים הזנותיים.. |
|