גלתיאה |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
גלתיאה • 3 בספט׳ 2006
המלצה חמה גם ממני.
אני קניתי אותו איך שהוא יצא, ופגשתי שם באופן ברור ביותר את כל החבורה. ספר מדהים שמסביר באופן ברור איך זה נראה, למה זה קורה למה קשה לזהות ולמה הם כאלו. יש עוד שני ספרים שמוממלצים: " גברים ששונאים נשים ונשים שאוהבות אותם" וספר שני שנמצא דווקא במוזלים בסטימצקי " השיבה אל הילדות" |
|
melody |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
melody • 3 בספט׳ 2006
ברוב עוונותי, פירסמתי אותו לפני זמן בפורום לא קשור....
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15796 |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
אנסה לנסח מחדש את הרעיון של הפוסט הזה
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
עינבר • 8 בספט׳ 2006
דובר רבות על אחריות הנשלטת ואחריות הדום, על ה SSC.
הפוסט נכתב בעקבות שיחה עם אישה שפנתה אלי, בניסיון להבין איפה היא טעתה. אחרי כמה שיחות, הבנו שאחת הדברים שאפיינו את שתינו, שלא ידענו לשים גבולות, שחשבנו שאין לנו צורך בהן, כי אנחנו חזקות ובטוחות בעצמנו. שתינו למדנו, בדרך הקשה והכואבת ביותר, שאין כזה דבר, לכל אדם יש גבולות. זה מה שמבדיל אותנו מהאחר. רציתי להדגיש את החשיבות של ההכרות עם הגבולות של עצמך ועמידה עליהם. יש את הגבולות החיצוניים, למשל בטיחות, השולט/ת חייב שלא לסכן את הנשלט/ת. דומים מסוכנים, למשל, לא יכבדו את הכללים, כי אין להם יכולת לקבל גבולות מהסביבה. אם מישהו שאל, איך אני מזהה שהשליטה שלי , לא תהפוך בדיעבד להתעללות. אני אענה לו, האם זיהית את הגבולות של הנשלט/ת שלך ופעלת בתוכם, רב הזמן? האם כל פעם שחציתם גבול, זה היה לאט, בזהירות ותוך דאגה למה קורה לנשלט/ת? בלי זה , לדעתי, לא ניתן להגדיר שהפעולות נעשו בהסכמה. אני חושבת שנשלט/ת שלא מזהה את הגבולות שלו, אין לא בשלות נפשית לעסוק ב BDSM. אני חושבת ששולט/ת שלא יכול/ה לפעול בתוך גבולות של הנשלט/ת, גם הוא לא בשל נפשית. |
|