איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: ציטוט: כן. חבל שאתה כזה קטנצ'יק
Don't knock it 'till you've tried it! ומהרגע שהתחלת, לא תוכלי להפסיק... ציטוט: מקבי מבין, נכון?
מקבי מבין הכל. מקבי יודע הכל. מקבי חושב שאיימי מפחדת. מקבי מדבר על עצמו בגוף שלישי, ומקבי חייב להפסיק, כי זה כבר לא מצחיק. איימי לא מפחדת! איימי יודעת שמקבי הוא קשוח ומתוק. אבל מקבי ילדון, ואסור להתחרמן מילדים. זה חוק מוסרי כזה. איימי חושבת שדיבור בגוף שלישי ממכר מאוד. גם מקבי סבור כך? |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 6 בדצמ׳ 2006
ציטוט: אבל מקבי ילדון, ואסור להתחרמן מילדים. זה חוק מוסרי כזה.
איימי מפיצה פה שקרים! מקבי אינו ילדון - הוא פשוט צעיר בשנים. מקבי גם רגיל לגרום לתגובות כאלו של חירמון, בעיקר אצל נשים, ובעיקר אצל נשלטות. מקבי למד לעשות בזה שימוש נאה. כדאי אולי שאיימי תתנתק קצת ממוסרות המוסר ותעשה גם מה שטוב לה בכל קנה-מידה אפשרי. ציטוט: איימי חושבת שדיבור בגוף שלישי ממכר מאוד. גם מקבי סבור כך?
בהחלט, וגם נוח מאוד. קל מאוד לומר דברים שאי-אפשר לומר אחרת. מקבי סבור, אבל, שמי שמסתכל מהצד לא חושב עליהם דברים טובים... אבל למקבי לא ממש אכפת. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: ציטוט: אבל מקבי ילדון, ואסור להתחרמן מילדים. זה חוק מוסרי כזה.
איימי מפיצה פה שקרים! מקבי אינו ילדון - הוא פשוט צעיר בשנים. מקבי גם רגיל לגרום לתגובות כאלו של חירמון, בעיקר אצל נשים, ובעיקר אצל נשלטות. מקבי למד לעשות בזה שימוש נאה. כדאי אולי שאיימי תתנתק קצת ממוסרות המוסר ותעשה גם מה שטוב לה בכל קנה-מידה אפשרי. ציטוט: איימי חושבת שדיבור בגוף שלישי ממכר מאוד. גם מקבי סבור כך?
בהחלט, וגם נוח מאוד. קל מאוד לומר דברים שאי-אפשר לומר אחרת. מקבי סבור, אבל, שמי שמסתכל מהצד לא חושב עליהם דברים טובים... אבל למקבי לא ממש אכפת. עכשיו שב בשקט ותפסיק לבלבל את המוח. או שאני אשב בשקט. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
נשיקה בלחי? זה מה שאני מקבל?
Now, you listen, missy אני לא יודע אם את עוקבת אחר מדד האינפלציה וכל החרטא הזה, אבל אני מזמן לא עובד בשביל נשיקות על הלחי - לא מאז כיתה ה', בכל אופן. \ באשר לישיבה ולהיות בשקט - נעשה ככה: אני אשב, ואת תהיי בשקט. |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
תורי!
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
בוגדנית קטנטנה • 6 בדצמ׳ 2006
איימי, מותק אחת.
אין, את פשוט, את פשוט, לשמור ולגזור! אם הייתי יכולה הייתי גוזרת לי בובה קטנה כמוך שתהיה לי בין אוסף הדובונים והמכשפות שלי. בכל אופן, בקשר לנושא המקורי של ההודעה: אני מייחלת שיגיע היום ויהיה לי מישהו שאני אומר לו "לא" עם כוונה אמיתי, ועדיין אדע שאחרי הכל הוא מחליט. לא משנה עם מי הייתי, לא משנה כמה אהבתי, תמיד ידעתי שאני הגבר בכל מערכת שהייתה לי, בבית, בצבא בלימודים בחבר'ה, תמיד אני קובעת, וזה בכלל לא כיף, ואני מתה שמישהו ייקח את המושכות (ולא, אני לא פוני כמוך...) ויתן לי לנשום (מדי פעם, כשהיד שלו לא על הפה שלי) בשקט. יש לי אהוב מדהים, שעוד לא מספק את הסחורה, אבל אני עוד אחנך אותו! אז דעי לך שיש עוד אחת בעולם שחולקת את החלומות המלוכלכים שלך, לפחות את חלקם.... -כבר לא בוגדנית, ובטח שלא קטנטנה- אני. נ.ב. הדיבור של מקבי ושלך בגוף שלישי מזכיר לי את הגמדון מהארי פוטר, חמוד חמוד, אבל מכוער בעליל. אז תפסיקו לאלתר! (עוד שבוע פסיכמוטרי, שלא תגידו שאני לא לומדת פה בנתיים...) |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
ציטוט: חמוד חמוד, אבל מכוער בעליל.
זה בדיוק אני. חמוד-חמוד, אבל כל-כך מכוער שאפילו הצל שלי לא רוצה לעקוב אחריי. כשהייתי קטן ושיחקתי בארגז החול, באו חתולים וניסו לקבור אותי. נשים עיוורות סירבו לצאת איתי. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: נשיקה בלחי? זה מה שאני מקבל?
Now, you listen, missy אני לא יודע אם את עוקבת אחר מדד האינפלציה וכל החרטא הזה, אבל אני מזמן לא עובד בשביל נשיקות על הלחי - לא מאז כיתה ה', בכל אופן. \ באשר לישיבה ולהיות בשקט - נעשה ככה: אני אשב, ואת תהיי בשקט. |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
ארץ יצורי הפרא
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
דובדבן • 8 בדצמ׳ 2006
"ומקס הכניע אותם בתכסיס קסמים. הוא הביט ישר לתוך העיניים הצהבות שלהם בלי למצמץ אפילו פעם אחת ויצורי הפרא נבהלו נורא וכינו אותו יצור הפרא הכי הכי פראי והכתירו אותו למלך על ארץ יצורי הפרא". זהו. מוריס סנדק הוא גאון בדסמ"י. אימרו לו יפה תודה.
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Re: תורי!
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2006
בוגדנית קטנטנה כתב/ה: איימי, מותק אחת.
אין, את פשוט, את פשוט, לשמור ולגזור! אם הייתי יכולה הייתי גוזרת לי בובה קטנה כמוך שתהיה לי בין אוסף הדובונים והמכשפות שלי. בכל אופן, בקשר לנושא המקורי של ההודעה: אני מייחלת שיגיע היום ויהיה לי מישהו שאני אומר לו "לא" עם כוונה אמיתי, ועדיין אדע שאחרי הכל הוא מחליט. לא משנה עם מי הייתי, לא משנה כמה אהבתי, תמיד ידעתי שאני הגבר בכל מערכת שהייתה לי, בבית, בצבא בלימודים בחבר'ה, תמיד אני קובעת, וזה בכלל לא כיף, ואני מתה שמישהו ייקח את המושכות (ולא, אני לא פוני כמוך...) ויתן לי לנשום (מדי פעם, כשהיד שלו לא על הפה שלי) בשקט. יש לי אהוב מדהים, שעוד לא מספק את הסחורה, אבל אני עוד אחנך אותו! אז דעי לך שיש עוד אחת בעולם שחולקת את החלומות המלוכלכים שלך, לפחות את חלקם.... -כבר לא בוגדנית, ובטח שלא קטנטנה- אני. בובונית... את יכולה לגזור אותי ולשמור, אבל דעי שצריך לטפל בי! כמו כל דובון ממוצע, אני אוהבת לישון הרבה, דבש, חיבוקים ופינוקים אבל מה שאת אומרת, הלא עם כוונה אמיתית ושעדיין הוא יחליט, אני מעיזה לומר שזה ברמת הפנטזיה, כי במציאות, איכשהו... אם באמת נתת את המושכות שלך בידיו, ה "לא" שלך הוא אף פעם לא באמת לא, כי את יודעת שלא יפגע בך, ואם הוא רוצה לעשות משהו שעלול לפגוע בך, אז כדאי שהלא שלך יהיה רציני, ועוד יותר כדאי שהוא יקשיב לו |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Re: ארץ יצורי הפרא
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 8 בדצמ׳ 2006
דובדבן כתב/ה: "ומקס הכניע אותם בתכסיס קסמים. הוא הביט ישר לתוך העיניים הצהבות שלהם בלי למצמץ אפילו פעם אחת ויצורי הפרא נבהלו נורא וכינו אותו יצור הפרא הכי הכי פראי והכתירו אותו למלך על ארץ יצורי הפרא". זהו. מוריס סנדק הוא גאון בדסמ"י. אימרו לו יפה תודה.
"ארץ יצורי הפרא" - ספר חובה בכל בית עם ילדים. גם בבית עם ילדים שהפכו ליצורי פרא בוגרים ולי אפילו יש חולצה של "ארץ יצורי הפרא". איימי אלמנט ההכנעה הוא לא לכל אחד, ומהווה קו דק בין משחק בדסמי לאונס ואלימות. כיוון שכך , יש בו אירוטיקה מנטלית רבה והוא מעורר התרגשות היכולה להיות מינית. היתה לי שפחה שהייתי ממש צריך להכניע פיזית כיוון שהיתה נאבקת בי. זה היה משחק מוסכם בינינו והיה מגרה ביותר כיוון שההתנגדות וההתרגשות שבמאבק מעלה לחץ דם ומעורר מאד מינית. אני קורא ספרי מדע בדיוני מאז שהתחלתי ללמוד לקרוא ספרים. בספרי המדע הבדיוני נתקלתי באלמנא החסך - חושי , כדרך לשבירה של הרצון. באחד הספרים בחורה היתה נתונה במעין חליפה של חסך חושי שמנעה ממנה לשמוע, לראות , למשש, שלא לדבר על לדבר , כדי לשבור אותה בחקירה.... הסצינה הזאת מאד הדליקה אותי, ומילאה פנטזיות בהן אני נתון באותה חליפה, או אני שם מישהי בחליפה, ומתמודד עם הכנעתה של הבחורה. אקיצר , יש בהכנעה הרבה אירוטיקה. עד כמה אפשר להגיע ? תמיד אפשר למשוך עוד קצת... אני מאמין שהדימיון האנושי הוא גדול עוד יותר ממה שאנחנו מוכנים להודות. עמק |
|