שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

על "דומים מסוכנים" ו"Sאביות Sדרתיות"...

Nymphaea​(נשלטת){זיעויה}
לפני 17 שנים • 18 בדצמ׳ 2006

דוק/מר

Nymphaea​(נשלטת){זיעויה} • 18 בדצמ׳ 2006
כל הסאביות הן חראיות ולא רציניות. כולן מחפשות איך לגרום לדומים אומללים כאבי לב ומפחי נפש.
כל האדונים לעומת זה הם נשמות טובות ורציניות שאומרים תמיד את האמת ואף פעם לא אומרים אפילו שקרון קטנטן כדי להשיג זיון קל.
כבר תלית את הכובע אז מה אתה מתלונן?
איימי_​(נשלטת)

Re: בדברים האלה אין סטטיסטיקה

איימי_​(נשלטת) • 18 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:
סליחה דוקטור, למה ה "סאביות" בגרשיים (לעומת הדומים)? רמז לכך שאינן סאביות אמיתיות בעיניך?

אנחנו מתחילים לטחון מים... icon_rolleyes.gif
נשמע מוכר? --->

icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif )

האמת שלא הבנתי את תשובתך, דוק. למה הגרשיים? icon_rolleyes.gif
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
נימפאה,
ציטוט: כל הסאביות הן חראיות ולא רציניות. כולן מחפשות איך לגרום לדומים אומללים כאבי לב ומפחי נפש.
כל האדונים לעומת זה הם נשמות טובות ורציניות שאומרים תמיד את האמת ואף פעם לא אומרים אפילו שקרון קטנטן כדי להשיג זיון קל.

אם זה מה שהבנת לאחר כל השרשור הענק הזה אז רע ומר...
או לפי הכותרת של הודעתך: רע/מר.
הרי כתבתי:
"באתי להצביע על תופעה מכוערת כמו תופעת הדום המסוכן שהינה בבחינת מיעוט ויש להוקיעה".

איימי,
אם אחרי שכתבתי:
"הן לא סאביות בדיוק כמו שהדום המסוכן לא דום. הוא נצלן בתחפושת. זין בדימוס.
לא דובים ולא יער.
לא כלבה ולא מלונה.
דום מסוכן וסאבית סדרתית"...
לא הבנת, רע/מר icon_wink.gif
יש לאבחן את קריאתך, זה כתוב קרם על גבי שחור.
איימי_​(נשלטת)
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה:
נימפאה,
ציטוט: כל הסאביות הן חראיות ולא רציניות. כולן מחפשות איך לגרום לדומים אומללים כאבי לב ומפחי נפש.

אם זה מה שהבנת לאחר כל השרשור הענק הזה אז רע ומר...
או לפי הכותרת של הודעתך: רע/מר.
הרי כתבתי:
"באתי להצביע על תופעה מכוערת כמו תופעת הדום המסוכן שהינה בבחינת מיעוט ויש להוקיעה".

איימי,
אם אחרי שכתבתי:
"הן לא סאביות בדיוק כמו שהדום המסוכן לא דום. הוא נצלן בתחפושת. זין בדימוס.
לא דובים ולא יער.
לא כלבה ולא מלונה.
דום מסוכן וסאבית סדרתית"...
לא הבנת, רע/מר icon_wink.gif
יש לאבחן את קריאתך, זה כתוב קרם על גבי שחור.

עכשיו הבנתי, דוק, למזלי icon_wink.gif
תשמע, אני באמת מנסה להבין... אתה בעצם אומר שהסאביות האלו הן מסוכנות (אולי לא באותה מידה כמו דום מסוכן, לא ניכנס לזה). אתה אומר שהן לא ראויות להקרא סאביות, שהן לא סאביות, כי הן פוגעות. במה הן לא ממלאות את "תפקידן הסאבי"? לגבי הדומים המסוכנים אני מבינה- הסאבית הפקידה את עצמה- נפשה וגופה בידיהם, לדרישתם. בוודאי שזה אומר שהם היו אמורים לשמור עליה ולא לנצל את פגיעותה כדי לפגוע בה, אם בשוגג ואם במזיד. והסאביות מה? האם התחייבו באיזשהו מקום להיות החלטיות? האם דרשו ממך לחשוף את רגשותיך בפניהן? להסכים לחודשים של קשר בלי פגישה? כפי שמקבי אמר, בוודאי שאם לא הייתה שיחת טלפון בינכם, ייתכן שמדובר במתחזים/ות (או גברים, או נשים שבכלל לא בקטע). ייתכן שבמשך הזמן התחרטו... קשה לי להאמין שבכוונה שמרו איתך על קשר במשך שבועות וחודשים רק כדי לפגוע בך. אתה מספר שקראת בבלוגים שלהן שכך הן עושות. מה בדיוק הן כתבו בבלוגים? "ניצלתי דום, שמרתי איתו על קשר במשך חודשים, למרות שלא הייתה לי כוונה להפגש איתו, רק כדי לפגוע בו"?
תראה, אני לא יודעת איך זה בווניל. אני יודעת שבעולמנו יש לסאבית יותר דברים להשמר מהם- אם זה חשש פיזי, אם זה חשש נפשי, אם זה חשש לומר לא... מליון דברים. אנחנו נעות בין דחף עצום להתמסר ולבטוח עד הסוף, לבין צורך להגן על עצמנו.

אני מציעה שאתה עצמך תיקח על עצמך את האחריות שלא להפגע. אני יכולה לומר לך שבתור סאבית, אני שומרת על עצמי מאוד- הן מבחינת המוכנות להתמסר לפני פגישה והחלטה על המשך קשר, והן מבחינת מה שאני חושפת.

לאחרונה הייתה לי פגישה עם דום שרצה טוטאליות. במשך כל הפגישה הוא תיאר לי איך יהיו חיינו ביחד. הוא ידע שאני מחפשת קשר רציני. למחרת ישבתי וחיכיתי לטלפון, שבושש להגיע. אם קראת בבלוג שלי, התבכיינתי על זה. בסוף אני זו שהתקשרתי, כדי לגלות שהוא לא מעוניין. שיחק בי? לא. הוא עצמו לא היה בטוח. אני הלבשתי עליו את הפנטזיה שלי, ונפגעתי כתוצאה.
אז זו לא אותה דוגמה, ברור, אבל מקווה שתצליח להבין משהו מזה.
אני מצטערת, דוק, אם פגעתי בך בכך שהאשמתי אותך שאתה "תמיד מתבכיין". אכן כתבתי בתוקפנות. אבל אני אגיד לך, בכנות, ואני מקווה שתקבל את זה בצורה הנכונה, שתחושתי היא שאתה באמת לא לוקח מספיק אחריות על עצמך בתחום הזה. נפגעתי, כי אני אישה וסאבית, ובתור שכזאת, כל חיי אני וחברותיי סבלנו מגברים שטענו שאנחנו "טיזריות" או "משחקות בהם", רק כי לא היינו בטוחות אם אנחנו רוצות אותם או לא. לפעמים ה "לא" לוקח זמן לגבש עצמו. לפעמים גם קשה להגיד לא.
אתה כתבת שאני מפרסמת פוסטים שאני מתבכיינת על דום זה או אחר. אני, למיטב זיכרוני, פירסמתי דברים על שני דומים, שאיתם כבר הייתי בקשר (לא דומים שלא נפגשתי איתם לבסוף)- האחד, התעלל בי, השני- בגד בי ובאחרות תוך הונאתן. בשני המקרים ראיתי צורך להזהיר את הציבור. היה גם ברור על מי אני מדברת, שלא כמו במקרה שלך. האשמה לא נפלה על כלל ציבור הדומים. אני גם לא טוענת שיש "דומים סדרתיים" , מה שזה לא יהיה. יש דומים מסוכנים, שפועלים באותה דרך שוב ושוב ושוב.

אז נראה לי שאם כבר, פשוט תקרא להן "סאביות מסוכנות", כי "סאביות סדרתיות" לא אומר בעצם כלום, ומבלבל כשאתה שם לצד "דומים מסוכנים". אם הן פוגעות בדומים בי ו ד ע ין, משחקות בחולשותיהם, רק כדי לפגוע בהם- בוודאי ובוודאי שזה לא בסדר. מצד שני, קצת קשה לי להבין כיצד הן יכולות לנצל את הדום על ידי שימוש בסאביותן. אתה מדבר אולי על נשים שמתחזות לסאביות, שבעצם אינן רוצות כלל להתמסר לאף אחד, ומדברות ארוכות עם דום רק כדי לפגוע בו? אז הן באמת לא סאביות, והאשמה לא צריכה ליפול על כלל ציבור הסאביות (שכן, כשלא אומרים מי סדרתית, כו לללןן בגדר סדרתיות). ואם הן סאביות- מה אתה אומר, שהן מדברות עם דומים רק כדי לשחק בהם? זה פשוט לא נשמע לי הגיוני. סאבית רוצה למצוא דום להתמסר לו.

כך או כך, נראה לי שהפיתרון היחיד הוא לשמור על עצמך, כפי שכולנו שומרים על עצמנו מאנשים שאנחנו לא מכירים. האחריות היא עלינו, דוק, לא על אף אחד אחר.
איימי_​(נשלטת)

תוספת קטנה לדוק ולכולם

אל תיקח את זה אישית, דוק, כי אמרת שגילית שזה קורה גם לדומים אחרים:

לפעמים אנחנו מגלות מ י ד ע על דומים, מסאביות אחרות, שגורם לנו להבין שאותם דומים הם שקרנים/ פסיכופטיים/ לא מתאימים לנו מסיבה אחרת שהם לא חשפו בפנינו... המידע הזה לעיתים מגיע באיחור, והוא סיבה מצויינת למה פגישות יתבטלו ברגע האחרון ב"תירוץ מפוברק".
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
לפני 17 שנים • 19 בדצמ׳ 2006
ציטוט: תשמע, אני באמת מנסה להבין... אתה בעצם אומר שהסאביות האלו הן מסוכנות (אולי לא באותה מידה כמו דום מסוכן, לא ניכנס לזה). אתה אומר שהן לא ראויות להקרא סאביות, שהן לא סאביות, כי הן פוגעות. במה הן לא ממלאות את "תפקידן הסאבי"? לגבי הדומים המסוכנים אני מבינה- הסאבית הפקידה את עצמה- נפשה וגופה בידיהם, לדרישתם. בוודאי שזה אומר שהם היו אמורים לשמור עליה ולא לנצל את פגיעותה כדי לפגוע בה, אם בשוגג ואם במזיד. והסאביות מה? האם התחייבו באיזשהו מקום להיות החלטיות? האם דרשו ממך לחשוף את רגשותיך בפניהן? להסכים לחודשים של קשר בלי פגישה?

אז את טוענת שלדומים יש אחריות ולסאביות אין? החיים הקלים... מה אני אגיד לך.
לא זכור לי שדומים מחוייבים להחלטיות או למחויבות (כהמשך לדוגמאות שלך)...
להזכירך - מדובר בבני אדם, לא בסופרמנים כמו שאת וחלק מהאנשים נוטים לחשוב.
את לא יכולה ליחס את חוסר ההחלטיות כדבר כשר לסאביות וכדבר פסול לדומים.
כבני-אדם (בניגוד לסופרמנים) אנו יכולים גם לשנות דעה, להביע רגש ולהזיל דימעה, את יודעת.
בנוסף - את טוענת שהדום מחויב לשמור על הסאבית כי הנ"ל הפקידה את גופה בידיו.
אז בקשר לדוגמא הספציפית הזו - היא אכן הפקידה את גופה בידיו, אך גם נכנעה לו. אם ההפקדה הנ"ל הינה אכן הפקדת אמת, אז היא גם אמורה להיות נאמנה לו, להיות פתוחה אליו בכל מאת האחוזים ואף יותר, לציית לו ועוד כהנה וכהנה...
בשורה התחתונה - אם לדעתך לסאביות אין אחריות ולדומים יש, אז אנו חלוקים ברמה הבסיסית ביותר.
בכל אופן זה לא הגיע לזה בכלל. דיברנו במסגרת היכרות בדסמית. שני אנשים עם תחומי עניין משותפים המעוניינים להכיר.
לא היתה בדיוק שליטה חוץ ממשחקונים קלים פה ושם. אני לא מחפש לשחק, אני מעוניין להכיר (מה גם שלא הבנתי אין הסקת שהיתה שליטה. לדעתך באמת ובתמים ניתן לשלוט דרך האינטרנט?).
כל זה מיוחס לאותן "סאביות".
היו סאביות שהייתי איתן בקשר, דיברנו ונפגשנו וזה לא התאים לי או לא התאים לה... את זה אני יכול להבין. זה נורמלי לחלוטין.

ציטוט: כפי שמקבי אמר, בוודאי שאם לא הייתה שיחת טלפון בינכם, ייתכן שמדובר במתחזים/ות (או גברים, או נשים שבכלל לא בקטע).

היו שיחות טלפון ארוכות. אלו היו בחורות, ולא תמימות. בחורות עם ראש על הכתפיים. כמו שאני אוהב. בגלל זה הקשר ארך (נמרח) זמן כה רב. היה לי עניין. היה תוכן. לא נראה לי שהעסק היה ממשיך אם היא הייתה בלונדינית (אאוץ', הכללתי איימוש icon_razz.gif).

ציטוט: ייתכן שבמשך הזמן התחרטו... קשה לי להאמין שבכוונה שמרו איתך על קשר במשך שבועות וחודשים רק כדי לפגוע בך.

למה קשה לך להאמין? אני צריך להאמין שיש אנשים שנהנים להתעלל בסאביות אבל לך קשה להאמין שיש אנשים, א-נ-ש-י-ם, לא גבר-אשה-שולט-נשלט, שלא יעשו את אותה פעולה?
יש לסאביות חסינות דיפלומטית שלא שמעתי עליה?

ציטוט: אתה מספר שקראת בבלוגים שלהן שכך הן עושות. מה בדיוק הן כתבו בבלוגים? "ניצלתי דום, שמרתי איתו על קשר במשך חודשים, למרות שלא הייתה לי כוונה להפגש איתו, רק כדי לפגוע בו"?

קראתי ואף דיברתי עם אותם דומים...
שמתי לב שהסיפור חוזר על עצמו. שוב הן נכנסו "לקשר". ושוב הקשר הסתיים. ושדיברתי עם אותם דומים ההרגשה היתה אותה הרגשה. חלק מהם "אפילו" היו עדיין מאוהבים בהן מצד אחד אך כועסים מהצד השני.

ציטוט: אז נראה לי שאם כבר, פשוט תקרא להן "סאביות מסוכנות", כי "סאביות סדרתיות" לא אומר בעצם כלום

אם על סמנטיקה אנו דנים אז אני רגוע...
הכוונה היתה שאותה בחורה עושה מעשה פסול, מעוות ופוגעני, וחוזרת עליו פעם אחר פעם (ע"ע סדרתית).

ציטוט: קצת קשה לי להבין כיצד הן יכולות לנצל את הדום על ידי שימוש בסאביותן. אתה מדבר אולי על נשים שמתחזות לסאביות, שבעצם אינן רוצות כלל להתמסר לאף אחד, ומדברות ארוכות עם דום רק כדי לפגוע בו? אז הן באמת לא סאביות, והאשמה לא צריכה ליפול על כלל ציבור הסאביות (שכן, כשלא אומרים מי סדרתית, כו לללןן בגדר סדרתיות). ואם הן סאביות- מה אתה אומר, שהן מדברות עם דומים רק כדי לשחק בהם? זה פשוט לא נשמע לי הגיוני. סאבית רוצה למצוא דום להתמסר לו.

שוב טוחנים מים? אולי נפתח סטארט-אפ.
הן לא סאביות כמו שאותו דום הוא לא דום אלא נצלן.
במקרה הזה ספציפית הן חוטפות אותך לפנטזיה החולנית שלהן. כבר כתבתי.
אתה כבר מבין שלא יצא מזה שום קשר ושפרשת את ליבך ורגשותייך בפניי האדם האחרון שהיית רוצה.
אם היינו בוניל הייתי קורא להן פנטזיונריות, סייבריסטיות, נצלניות ואגואיסטיות.
אבל אנחנו בבדסמ והם סאביות.
בדיוק כמו שבוניל היית קוראת לאותו אדם נצלן, אנס,מטריד מינית.......
אבל הכרת אותו במסגרת בדסמית ובמסגרת הזו הוא דום, אז משתמשים בטרמינולוגיה המתאימה.

ציטוט: אל תיקח את זה אישית, דוק, כי אמרת שגילית שזה קורה גם לדומים אחרים:
לפעמים אנחנו מגלות מ י ד ע על דומים, מסאביות אחרות, שגורם לנו להבין שאותם דומים הם שקרנים/ פסיכופטיים/ לא מתאימים לנו מסיבה אחרת שהם לא חשפו בפנינו... המידע הזה לעיתים מגיע באיחור, והוא סיבה מצויינת למה פגישות יתבטלו ברגע האחרון ב"תירוץ מפוברק".

אז א' - זה ממש מכוער. מה שנאמר ביני לבין מישהו מסוים נשאר ביני לבין מישהו מסוים. וזה ממש מכוער כפי שמישהי מוכרת מכאן, מהכלוב, עשתה לי, ושלחה תמונה שלי לחברה שלה שגם היא חברה מוכרת כאן באתר. מה אני אגיד לך... ממש מלאך.
ב' - הפגישות אומנם התבטלו, אבל "הקשר" נמשך כרגיל. עד שקבענו עוד "פגישה".... ושוב ושוב ושוב. העיוות במייטבו.