לב כחול |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
Re: בחורה לא מנומסת פוגשת בבחור עם פיוז קצר
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 26 בדצמ׳ 2006
teacher כתב/ה: ויותר מזה, ניסיתי לשים את עצמי במקומו לרגע,
=================================================
ובכל הכנות - לא איכפת לי מה האילוצים, תמיד אפשר לקבוע במועד נוח יותר, כשאפשר לדבר בלי הפרעות. נראה לי לא מנומס וסתם טרחני (בלי קשר לשליטה). אני הייתי עוצר את זה אז. אבל יש בך דו-משמעיות, מצד אחד את אומרת שאת חדשה ולא מנוסה, ומצד שני, משתמשת בתרגילים עם זקן, כמו לכתוב כאן בתקווה שהוא יקרא ויבין שזה הוא. וזה: ציטוט: ''ויבין איך ההתנהגות הלא מוסברת שלו גרמה לכך שיגידו עליו שהוא דום מסוכן
אולי הוא באמת כזה?'' זה בכלל בדיחה. אני במקומו, אם הייתי קורא את השרשור הזה, והייתי יודע מה טוב בשבילי - הייתי משאיר אותך חסומה. את בת 15? את שפויה? נראה לי ש-OVER REACTING זה אנדרסטייטמנט בשבילך (סליחה רחפנית). אז ניתק אותך מהמסנג'ר. אוי אוי אוי ... אני עם גלידה לימון teacher נ.ב. ומילה קטנה על תקשורת. אני רק מנחש שאת לא כל כך טובה בלנסות להבין מה קורה בצד השני, ואני מתייחס לדברים כמו שכתבת כאן. כי גם פה את לא ממש מתייחסת למי שחושב שאולי את צריכה לבדוק את עצמך ולא רק אותו... אבל בחיים האמיתיים זה לא עובד ככה, תשקיעי בתיאום ציפיות, ואולי גם תנסי להקשיב יותר, או בכלל, ולא להתייחס רק לעצמך. אוקי קיבלתי הבנתי אני אשמה הוא בסדר גמור אני מתוכחמת ומשתמשת בתחבולות באמת תודה על על העיצות שלכםן אני לא אגיב יותר מצידי הנושא הזה סגור משום מה חשבתי לקבל פה פתח להבנת הדברים יצא מתקפה עלי לא לזה פיללתי אבל תודה על כל התגובות שלכם. ככה עזרים לסאבית מתחילה? וטיצ'ר באמת נעים לשמוע שאתה חושב שאני בת 15 אני אמורה לצחוק או לבכות על זה??? יאללה תמשיכו לרדת עלי חפשי את זה אתם עושים יופי פה.... מזל שלא כולם כאלה שיש כמה נחמדים פה בכלוב תודה להם |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
Re: לדעתי שוטרת היתה צינית.
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: ואילו אני חושבת שאת קצת over reaction לתגובתו.
יש גם כאלו, ובצדק, שאוהבים רציפות בשיחה ולהרגיש שכל תשומת הלב ממוקדת אליהם, וזה ממש אבל ממש לא קשור לקשר של שליטה. נכון, התנצלת כמה פעמים-אך מי אמר שזה עשה את התנהגותך מכבודת ומנומסת? הוא המתין לך כמה פעמים, לבסוף נשבר לו, אמר לך לא מתאים והתנתק. זכותו מה הוא חייב לך בדיוק? נכון, ישנם אחרים שהיו מסבירים לך ומתנתקים, אך ישנם רבים שעושים זאת מבלי להסביר, ביחוד שאין ביניכם שום מחוייבות ו/או קשר כלשהו מעבר לכמה שיחות ארעיות במסינג'ר. הכותרת שלך לנושא היא קצת בומבסטית לדעתי וגם תגובתך לכך, ובכלל כל תגובתייך למגיבים, את צריכה לתת את הפרופורצייה הנכונה לדברים, ובטח ובטח לא לקחת את ההומור הציני של שוטרת רחוק ולקרוא לאדם שאינו חייב לך מאום ואשר עפ"י דברייך גם לא היה ביניכם כלום, לקרוא לו "דום מסוכן". לאט לאט את תלמדי את סוגי האנשים השונים כאן, את תלמדי את ציפיותייך מעצמך ומהם, וכך תוכלי להתקדם הלאה תוך ביטחון שאת יודעת בדיוק מה את מחפשת ובכך לסנן את הלא מתאימים. בהצלחה. ============================================ איזה יופי לזה לא ציפיתי! אני עוד יוצאת אשמה מכל העניין אני בוסף הלא ב סדר!! את בכלל יודעת מה הסיבה שקמתי כל פעם? אולי לא היתה לי ברירה ? אולי זו סיבה מוצדקת? אולי באמת לא זילזלתי בו ולא היתה לי ברירה? אמרתי לו את הסיבה והוא הבין אותה אני מבינה שאת שולטת והאינטרס שלך להגן על הצד שלו אבל גם בשיחה רגילה עם שני אנשים הנימוס האלמנטרי מחייב להפרד יפה ולא ככה לנתק וזהו בכל זאת התפתח משהו ביננו הוא לפחות טרח להגיד לי את זה ולהבהיר לי את זה כל הזמן. מעבר לזה כל הזמן שאלתי אותו אם אני לט מטרידה והוא חזר ואמר שטוב לו לדבר איתי קשר היה אין ספק וככה מנתקים קשר? את באמת חושבת שהתנהגותו היתה ראויה? גם את היית מתנהגת כך? האם זו דרכם של השולטים פה? ( טוב ברור שלא כולם , חלק שהכרתי פה לא היו מעלים על דעתם לעשות דבר כזה ).[/quote] ********************************************************************************************* "עצם זה שאני שולטת האינטרס שלי להגן על דרכו...." אכן משפט מבריק חכם נכון ומבוסס. שימעי, מזמן לא נתקלתי בכזו ילדותיות, וכזו חוסר יכולת להתמודד עם דיעות שונות משלך ולא רק חוסר יכולת להתמודד, אלא אף להקצין ולעוות תגובות. לא אטרח להבהיר שוב את כוונתי, היות וזה ידוע שגמל אינו רואה את דבשתו. ניסיתי לתת לך עוד צד להביט עליו, ושוב נטייתך לקחת דברים רחוק מידי השתלטה עלייך. לא אני ולא את באים לכאן לחנך את כל העולם ולהקתו (טוב נו אולי אני כן,אבל אני מאגדה אחרת ) איך אמרה הפייה-אם אינך רוצה לשמוע דיעות שונות ומנוגדות לשלך, אל תעלי דבר כזה בפורום-פה אין רק ליטופי אגו והצדקות גורפות, פה גם לפעמים יעמידו אותך מול ראי ויגידו לך להתבונן, ומה לעשות, זה לא הראי של האמא החורגת של שלגיה, כאן הראי יראה לך עוד דברים מעבר "להיותך הכי יפה בעיר". (ותעשי לי טובה, אל תקפצי על המשפט הזה שכביכול אמרת אותו- זו רק מטאפורה) |
|
teacher(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
''חראם על העולם'' - הגשש החיוור
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
teacher(שולט) • 26 בדצמ׳ 2006
ואת מצפה שנבקר התנהגות של מישהו שאנחנו לא מכירים,
מתוך סיפורים שאת מספרת לנו מהזוית שלך (בלבד) ?! אני לא אומר עליו מילה, כי אין לי מושג מי הוא ומה הוא. אני כן אומר מילה עליך, בהתבססות על מה שאת כותבת כאן, ואני אומר את דעתי, כי גם אותי אני מכיר.. ותראי, אופס, אני לא מסכים איתך, ועם עוד כמה אנשים פה. ואני מצטער שלא לזה פיללת, (דרך אגב, יכול להיות שמישהו, היכנשהו, ברגעים אלו מחליט שאני אידיוט, כי מה שאני כותב לא עולה בקנה אחד עם דעתו) אז ציפית לקונצנזוס סוחף, גיבוי מלא, הבנה מוחלטת, אמפתיה כוללת וחיבוק וירטואלי מקיר אל קיר תאום ציפיות כבר אמרתי? מאוד פשוט להתאכזב כשזה מה שמצפים לו. והאמת הפשוטה היא - שמאוד קל לאכזב כשזה מה שמצופה ממך אף אחד פה לא מחפש את רעתך. ה ת ע ו ר ר י ציטוט: ''..משום מה חשבתי לקבל פה פתח להבנת הדברים ..''
זה בדיוק מה שקיבלת. |
|
ימית 2000 |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
Re: לדעתי שוטרת היתה צינית.
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
ימית 2000 • 26 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: למרות מה שהוא עשה לי שמרתי על כבודו לא קיללתי אותו ואני לא אעשה דבר כזה לעולם אז למה להכניס לי מילים לפה גם לא אמרתי שאני בסדר עובדה שידעתי שזה לא יפה שאני קמה והתנצלתי שוב ושוב אבל אתם באמת חושבים שככה זה נורמלי לסיים קשר להשאיר אותי חסומה לנתק לי בפנים וזהו? מה אני באמת הלא בסדר והוא היה עשר בהתנהגות שלו? לא י ודעת אני באמת שואלת? למרות מה שהוא עשה לך?! מה בדיוק הוא עשה לך? דיבר איתך במסנג'ר? לסיים קשר? על מה את מדברת? מתי היה ביניכם קשר שאפשר היה לסיימו? יש פה ניתוק מוחלט מהמציאות. מה שמזכיר לי לי אירוע טראומטי מלפני עשר שנים, כשהבן של השכנים בבניין שבו גרתי ביקש ממני נשיקה בחדר המדרגות. כשבישרתי לו בנימוס השמור לילדים שאני מוותרת על ההזדמנות הוא אמר: "מי בכלל ירצה אותך, יא כונפה!". הוא וחברו רצו משם בצחוק מתגלגל. מה דעתכם? הוא דום מסוכן? הוא יכול לעשות דבר כזה ולצאת מזה בשלום? אני לא רוצה נקמה, רק צדק. שיהיה ברור מי כאן בסדר ומי לא. ואם צריך - להוקיע, להתריע, להזהיר. יכול להיות שהוא עושה את זה לעוד בחורות. לפני כמה שנים גם היה אחד ששכב אתי פעם אחת, הבטיח שיתקשר ומאז נעלמו עקבותיו. מאוד נפגעתי, ולמרות הזמן הרב שעבר, הפצע עדיין מדמם. אני עדיין כועסת על החוצפה שלו, על חוסר הרגישות. איך הוא יכול לעשות כזה דבר? אני רואה לעצמי חובה להזהיר את כל נשות העולם מפניו. אולי גם לסלק אותו מפורומום שבהם הוא כותב, למחוק את הבלוג שלו ולכפות עליו מסע של חזרה בתשובה, השפלה פומבית, סליחה וכפרה. מה דעתכם? אני לא צודקת? |
|
עקשנית(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
עקשנית(נשלטת) • 26 בדצמ׳ 2006
אני בעד ועם כל הכבוד לא נאמר ע"מ לפגוע שתפתחי קצת בטחון עצמי. זה לא מזיק.
עשית מה שחשבת לנכון? הזהרת אותו שתלכי? הוא הבין שאת הולכת ולא בורחת? שאלת את עצמך אולי עשית טעות אבל לא מצאת טעות. התנצלת? נו מה עוד? באמת. לא כל דבר והתנהגות שלנו צריכה למצוא חן בעיני האחרים, לא כל זיז שמישו שדיברת איתו פעם אחת או אפילו 10 צריך להעלות בך ספקות ותהיות בקשר להתנהגות שלך. תהיי בטוחה בה. זה מי שאת? את יודעת מה את עושה? אז גמרנו. זה צריך להספיק לך ודי. כל טוב. |
|
סופגניה |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
סופגניה • 26 בדצמ׳ 2006
הוא הגיב על השרשור או המשיך לחסום אותך?
מה חדש בשטח? |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 26 בדצמ׳ 2006
סופגניה כתב/ה: הוא הגיב על השרשור או המשיך לחסום אותך?
מה חדש בשטח? ================================ הוא לא הגיב לי כלל ואין ביננו שום קשר ומי שחושב שהוא צדק והתנהג יפה ובנימוס ואני זו שהייתי הרעה שיש לי אמוציות שלא הייתי מנומסת ( כדברי טייצ'ר) ש... אוי אוי אוי כמה רעה היתי כלפיו ואיך בכלל אני מעיזה להעלות את זה לדיון פה. זו זכותו לחשוב ככה, אני רק לא אתפלא שגם הוא בעצמו נוהג ככה עם אנשים. אני עדיין חושבת שהנימוס האלמנטרי חייב אותו לומר לי לפחות שלום ושהקשר עם לא מנוסמת שכמנוי לא מתאים לו. אבןל כנראה שאני טועה וכבר קטלו אותי פה מספיק על מחשבותי. וסופגניה יש לך אחלה ניק! |
|
דום כתום |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
.
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
דום כתום • 26 בדצמ׳ 2006
|
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 26 בדצמ׳ 2006
פודלית, לסכם במשפט קצר:
תהיי חברה טובה של אדם. אח"כ תדברו על שליטה. רק ככה החוויות הטובות והבטוחות מגיעות. |
|
גלידת לימון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
גלידת לימון(מתחלפת) • 26 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: הוא לא הגיב לי כלל ואין ביננו שום קשר ומי שחושב שהוא צדק והתנהג יפה ובנימוס ואני זו שהייתי הרעה שיש לי אמוציות שלא הייתי מנומסת ( כדברי טיצ'ר) ש... אוי אוי אוי כמה רעה היתי כלפיו ואיך בכלל אני מעיזה להעלות את זה לדיון פה. זו זכותו לחשוב ככה, אני רק לא אתפלא שגם הוא בעצמו נוהג ככה עם אנשים. אני עדיין חושבת שהנימוס האלמנטרי חייב אותו לומר לי לפחות שלום ושהקשר עם לא מנוסמת שכמוני לא מתאים לו. אבל כנראה שאני טועה וכבר קטלו אותי פה מספיק על מחשבותי. פודלית, את מגזימה. לא קטלו אותך ולא אמרו לך שאת לא התנהגת בנימוס אם היית חייבת לעזוב את השיחה אלא אמרו לך שזכותו של כל אחד להחליט מתי שהוא רוצה שהקשר לא מתאים לו. זכותו לבחור כל סיבה שהיא. יעצו לך שרצוי לבחור זמן כשאת יכולה לדבר ללא הפרעות כי יש אנשים שלא אוהבים שמשאירים אותם בהמתנה כמה פעמים, גם כשהסיבה מוצדקת. טעית כשהבנת את ההומור הציני של שוטרת כפשוטו. כולם הבינו ששוטרת התכוונה בציניות. הוא לא דום מסוכן. הוא הגיב בבוטות אבל מבוטות לא נשברים. אנחנו לא יודעים מה הסיבה שהתפעלת ממנו ועצוב לך שהקשר הסתיים אבל הצעתי לך שאם הוא כל כך חשוב לך תכתבי לו איי מייל ותציעי בפשטות שתפתחו דף חדש. אם הא יסרב הפסיקי לחשוב עליו ותתחילי לחפש שולט אחר. בהצלחה. יש מלבדו עוד הרבה שולטים. חשבי על הכל כטבילת האש הראשונה שלך. ברוכה הבאה. |
|