ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
כן הבנתי,רק שאת הסקס אני לא יכול לעשות לבד.
|
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
ליאבבב חזרת! יששש
אני הולכת לקרוא לוונוס |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה: ליאבבב חזרת! יששש
אני הולכת לקרוא לוונוס עכשיו אני אעשה את זה בפומבי.אני מיצטער שהיטרדתי אותך אתמול ואני מבטיח שאני אפסיק לפנות אליך לנצח. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בינו׳ 2007
חחחחחחח
מה זה השטויות האלה ? ליאב, כאן זה לא אתר הכרויות בסגנון אטרף או ג''י דייט, אתר זה הוא אתר קהילתי, כאן אנחנו מתקשרים אחד עם השניה , לא כולן כאן רוצות להכיר בן זוג, חלקן לא פנויות , חלקן רק מתעניינות , חלקן נמצאות כאן לצורך כתיבת בלוג ושיתוף, חלקן נמצאות כאן לצורך הכרות של אנשים מאותו עולם ולאו דווקא לצורך זוגיות, אז אין לך מה להתרגז, אף אחת פה לא משחקת משחקים וגם לא חייבת לאף אחד כלום , כולל אם לענות להודעות. במקום להציג את עצמך כילד קטן ועילג תתחיל לקרוא את החומר המעניין שיש בפורומים , תבוא נקי , בלי לשפוט מראש , תכיר קצת את העולם המופלא הזה שהוא לא רק זיונים בתחת ומלכות ועבדים , אתה לא באתר סקס בלבד , כאן אף אחת לא חייבת לממש לך פנטזיות ומן הסתם זהו עולם מורכב וגם האנשים כאלה ולא פחות גם מעניינים ומחפשים עניין. אתה נשמע כילד שטחי וחרמן וזה כנראה מה ששידרת בהודעות (שאף אחת כאמור לא חייבת להגיב להן). |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה: lady @in black כתב/ה: ליאבבב חזרת! יששש
אני הולכת לקרוא לוונוס עכשיו אני אעשה את זה בפומבי.אני מיצטער שהיטרדתי אותך אתמול ואני מבטיח שאני אפסיק לפנות אליך לנצח. זה בסדר אתה חסום אצלי |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
חרמן כן אבל גם רוצה לאהוב ולהיות נהאהב ותוך כדי כך להרגיש את זה על גופי.
|
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Lilu_in_Black כתב/ה: חחחחחחח
מה זה השטויות האלה ? ליאב, כאן זה לא אתר הכרויות בסגנון אטרף או ג''י דייט, אתר זה הוא אתר קהילתי, כאן אנחנו מתקשרים אחד עם השניה , לא כולן כאן רוצות להכיר בן זוג, חלקן לא פנויות , חלקן רק מתעניינות , חלקן נמצאות כאן לצורך כתיבת בלוג ושיתוף, חלקן נמצאות כאן לצורך הכרות של אנשים מאותו עולם ולאו דווקא לצורך זוגיות, אז אין לך מה להתרגז, אף אחת פה לא משחקת משחקים וגם לא חייבת לאף אחד כלום , כולל אם לענות להודעות. במקום להציג את עצמך כילד קטן ועילג תתחיל לקרוא את החומר המעניין שיש בפורומים , תבוא נקי , בלי לשפוט מראש , תכיר קצת את העולם המופלא הזה שהוא לא רק זיונים בתחת ומלכות ועבדים , אתה לא באתר סקס בלבד , כאן אף אחת לא חייבת לממש לך פנטזיות ומן הסתם זהו עולם מורכב וגם האנשים כאלה ולא פחות גם מעניינים ומחפשים עניין. אתה נשמע כילד שטחי וחרמן וזה כנראה מה ששידרת בהודעות (שאף אחת כאמור לא חייבת להגיב להן). לילו את כזאת חמודה לפעמים אמרתי לך שאת משקיעה אנרגיות מיותרות לפעמים בלהבין... |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
Lilu_in_Black כתב/ה: חחחחחחח
מה זה השטויות האלה ? ליאב, כאן זה לא אתר הכרויות בסגנון אטרף או ג''י דייט, אתר זה הוא אתר קהילתי, כאן אנחנו מתקשרים אחד עם השניה , לא כולן כאן רוצות להכיר בן זוג, חלקן לא פנויות , חלקן רק מתעניינות , חלקן נמצאות כאן לצורך כתיבת בלוג ושיתוף, חלקן נמצאות כאן לצורך הכרות של אנשים מאותו עולם ולאו דווקא לצורך זוגיות, אז אין לך מה להתרגז, אף אחת פה לא משחקת משחקים וגם לא חייבת לאף אחד כלום , כולל אם לענות להודעות. במקום להציג את עצמך כילד קטן ועילג תתחיל לקרוא את החומר המעניין שיש בפורומים , תבוא נקי , בלי לשפוט מראש , תכיר קצת את העולם המופלא הזה שהוא לא רק זיונים בתחת ומלכות ועבדים , אתה לא באתר סקס בלבד , כאן אף אחת לא חייבת לממש לך פנטזיות ומן הסתם זהו עולם מורכב וגם האנשים כאלה ולא פחות גם מעניינים ומחפשים עניין. אתה נשמע כילד שטחי וחרמן וזה כנראה מה ששידרת בהודעות (שאף אחת כאמור לא חייבת להגיב להן). מותק פניתי לנשים שרשמו שהן בקטע לחפש מישהו.דבר שני אני ילד שמבקש שמישהי תיהיה שתלמד אותי נימוסים והליכות. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Re: עלאק מיתחלפות עלאק שולטות עלאק נישלטות.
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה: אני לא שם את תמונתי בפרופיל כך שאני מרגיש חופשי לומר את תוצאות המחקר.הרוב פה זה לא אמיתי מילבד מעט תמונות שמוכיחות.פניתי בימים האחרונים להמון,אולי מאות.שמתי עוד שם מישתמש בעל אופי שונה עם סוג פניה שונה.איך יתכן שכולן מסרבות ורובן לא עונות לשתי אנשים שונים? איך יתכן שאחרי שהבנתי איך ליפנות אין אפילו רמז לאמת? פאק יש לי אינטואיציות אני יכול לחוש את התימטום שלהן.הן באות להעביר את הזמן,הן חושבות שהן חזקות ואיכותיות במיניות שלהן.זה כמו שאני אבקש מאנשים מגברי גיטרה שהם לא שלי ואצתלם לידם כדי להראות כמה יש לי.מה אתן חושבות שאנחנו הבנים עד כדי כך תמימים משועממות? אתן מגוכחות.אני תמיד אוכל להוכיח אתכן.אני ערמומי ואני יכול להמציא מישתמשים ולארגן תמונות מהאינטרנט,ולהמשיך להוכיח שאתן חראטה בארטה .כדי שתתחילו להכיר אותי ואני אמרתי שאני אחשוף אתכן.אם תרגיזו עוד יותר אני אחשוף את התשובות שהחזרתן לי בפרטי ואני אוציא אתכן חארטה.יום טוב צבועות.
העיקר המילה עלאק והעיקר שגיאות הכתיב, הניסוח והפיסוק. אולי נקרא לך עלאק ליאב? תלמד לכתוב נכון ובעברית נכונה לפני שאתה מנסה להשתלח בכל מי שסירבה לך. שא ברכה וטיסה. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: חחחחחחח
מה זה השטויות האלה ? ליאב, כאן זה לא אתר הכרויות בסגנון אטרף או ג''י דייט, אתר זה הוא אתר קהילתי, כאן אנחנו מתקשרים אחד עם השניה , לא כולן כאן רוצות להכיר בן זוג, חלקן לא פנויות , חלקן רק מתעניינות , חלקן נמצאות כאן לצורך כתיבת בלוג ושיתוף, חלקן נמצאות כאן לצורך הכרות של אנשים מאותו עולם ולאו דווקא לצורך זוגיות, אז אין לך מה להתרגז, אף אחת פה לא משחקת משחקים וגם לא חייבת לאף אחד כלום , כולל אם לענות להודעות. במקום להציג את עצמך כילד קטן ועילג תתחיל לקרוא את החומר המעניין שיש בפורומים , תבוא נקי , בלי לשפוט מראש , תכיר קצת את העולם המופלא הזה שהוא לא רק זיונים בתחת ומלכות ועבדים , אתה לא באתר סקס בלבד , כאן אף אחת לא חייבת לממש לך פנטזיות ומן הסתם זהו עולם מורכב וגם האנשים כאלה ולא פחות גם מעניינים ומחפשים עניין. אתה נשמע כילד שטחי וחרמן וזה כנראה מה ששידרת בהודעות (שאף אחת כאמור לא חייבת להגיב להן). לילו את כזאת חמודה לפעמים אמרתי לך שאת משקיעה אנרגיות מיותרות לפעמים בלהבין... אני לא חמודה אני משתדלת להיות רגועה ולא להתעצבן |
|