מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
מקבי(מתחלף) • 29 במרץ 2007
ציטוט: חברה למה אתם מרחמים עלי?
אתה באמת צריך לשאול? ציטוט: אם הייתי מיתבייש בזה לא הייתי מספר על עצמי בהיתלהבות
לא טענתי שאתה מתבייש... רק טענתי שאתה צריך. ציטוט: מזה משנה איך אני מזיין או יזיין בעתיד חינם או בכסף? מה זה משנה העיקר להשיג את המטרה.
אוי... אללה יירחמו. מה אני כבר יכול להגיד? בהצלחה, ומי ייתן ותמיד יהיו לך מזומנים, כי משהו אומר לי שללא הג'ובות אין לך הרבה סיכוי. ציטוט: אם כבר תרחמו על עצמיכם חיים עם אותה אשה שהולכת ומיתנפחת ומיתכערת
אני לא נמצא עם אף-אחד שמתנפחת או מתכערת.. אבל יודע מה? בהחלט יכול להיות שיבוא יום ובו *אני* אתנפח ואתכער, ואז אני לא ממש רוצה שהנשים מסביבי תשפוטנה אותי לפי מידותיי הפיזיות. גם היום אני לא ממש מעוניין בזה, אבל לפחות היום עוד יש עליי, ולא רק קילוגרמים עודפים. ציטוט: אייכס אני אתאבד ולא אגע באחת כזו.חחח
משהו אומר לי שתתאבד הרבה לפני... או שזה סתם Wishful thinking מצידי. ציטוט: ובנוסף מקבי יש דבר כזה שנקרא פלורליזם ,חשבתי שאתה מלומד.
אני מאוד מלומד. אני מעביר הרצאות באוניבסיטה לסיתות בלטות בעזה. ציטוט: אתה מיתגונן
מתגונן ממה, מפנייך?! דונטה מייק מי לאפה. ציטוט: בזה שאתה מנסה לרדת עלי
אח שלו, שני דברים. אלף, אני לא מנסה, אני פשוט מצליח... שנית כל, אתה עושה עבודה הרבה, הרבה יותר טובה ממה שאני אי-פעם אצליח לעשות. ציטוט: אך אתה יודע שאני מאושר בחי
אני יודע? מאיפה אדע? ציטוט: בעצם מי שחי חיים כפייתיים זה אתה
נכון. אני. אני זה שרק מדבר על מטאל, רמקולים וסקס אנאלי כל היום. אני. ציטוט: אני חופשי ועצמאי
גם מיקרוב הוא חופשי ועצמאי. גם חלקיקים סאב-אטומיים מסויימים הם 'חופשיים ועצמאיים'. הופה, הבאתי אותה בחנניות. ציטוט: ואין לי מישהי שדבוקה לי לתחת כל היום
היה לי משהו להגיד. בחיי. אבל החלטתי שזה אכזרי מדי, ואפילו לא יהיה משעשע מספיק כדי שהצחוק יכפר על הרוע... So consider yourself lucky, אח שלו. בכל מקרה, לי אישית כן נדבקה מישהי. ניסיתי משחות, ניסיתי לשייף עם פצירה, ניסיתי חומצה ואפילו באתי עם מסור-דיסק. לא עזר, המלעונה נשארה דבוקה. היא אפילו לא משלמת שכר-דירה. ציטוט: עשה טובה רחם על עצמך איש אומלל.
אני עושה את זה מדי פעם. יושב לי לבד, בחדר, אומלל ובוכה, וכל האיפור נמרח לי בעוד מוזיקה קורעת-לב מתנגנת לה בקרע. לא, לא מטאל. לא, זה לא ממש משנה איזה רמקולים אלה, ולא, אני לא בוכה בגלל שזויינתי בתחת (הנה, חסכתי לך כמה שאלות ותהיות) ! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מרץ 30, 2007 1:06 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 29 במרץ 2007
תראה גדולתו של אדם זה אדם שיכול להודות בכישלונותיו,וגם להראות צדדים חלשים.
אדם שכול הזמן מדבר עם האף למעלה מראה אל אפסיותו . אתה מסתיר בפנים איש קטן ואומלל את מסווה את זה על ידי אגו מטופש ואידיוטי. אתה יורד על כולם בכול הפורומים את זה כבר ראיתי ובעצם את מגן על האיש המסכן והקטן שקיים בך איש קטן. וככול שתנסה לרדת עלי אתה בעצם יורד בעקיפין על עצמך. אתה בעצם מודה שאתה כלום.כי אם אתה טוען שאני ככה וככה אז למה אתה מיתייחס אלי תיתעלם הרי אתה לא תופס מימני.אתה לא מיתעלם ואתה בינתיים מיתחפר בתוך עצמך. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
מקבי(מתחלף) • 29 במרץ 2007
ציטוט:
תראה גדולתו של אדם זה אדם שיכול להודות בכישלונותיו,וגם להראות צדדים חלשים. מסכים. איך זה בדיוק מתקשר למשהו, כלשהו, בשרשור האומלל הזה? ציטוט: אדם שכול הזמן מדבר עם האף למעלה מראה אל אפסיותו .
"אני שחצן, ויש לי את כל הסיבות להיות שחצן." - ווינסטון צ'רצ'יל. ציטוט: אתה מסתיר בפנים איש קטן ואומלל את מסווה את זה על ידי אגו מטופש ואידיוטי.
לא, אני מסתיר בפנים איש גדול, מטופש ואידיוטי המגובה באגו גדול, מטופש ואידיוטי לא פחות. ציטוט: אתה יורד על כולם בכול הפורומים את זה כבר ראיתי
תודה רבה! יש מועדון מעריצים, אתה מוזמן להירשם! בידור חינם לכל המשפחה. ציטוט: ובעצם את מגן על האיש המסכן והקטן שקיים בך איש קטן.
אתה מודע לעובדה שהשתמשת בביטוי 'איש קטן' פעמיים במשפט? אוקיי, סבבה. רק בדקתי. ציטוט: וככול שתנסה לרדת עלי אתה בעצם יורד בעקיפין על עצמך.
פחחח, בידור, אח שלו, הכל בידור. ציטוט: אתה בעצם מודה שאתה כלום
אני?! מתי הודיתי בכזה דבר? ציטוט: כי אם אתה טוען שאני ככה וככה אז למה אתה מיתייחס אלי תיתעלם הרי אתה לא תופס מימני.אתה לא מיתעלם ואתה בינתיים מיתחפר בתוך עצמך.
אתה צודק, לשם שינוי. אני חושב שאפסיק לכשיימאס לי. כבר וויתרתי בעבר, אבל הנה בא לו מצב-רוח קרבי במקצת, אז יאללה, למה לא לנצל. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 29 במרץ 2007
חחחח זה מתחיל להיות מהנה.
כי אני מצליח לגרור אותך אחרי . אתה לא שחצן את אפס אין מילים אחרות.חחח ומה תגיד עכשיו? שיש לי שגיעות כתיב.חחח |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
אולי תרגיעו
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 30 במרץ 2007
אתם 2 ילדים קטנים
שרבים למי יש יותר גדול/משתין יותר רחוק |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
Re: אולי תרגיעו
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
Madame T(שולטת) • 30 במרץ 2007
WIZARD כתב/ה: אתם 2 ילדים קטנים
שרבים למי יש יותר גדול/משתין יותר רחוק במקרה זה, וויז, עלי להסכים איתך. מקבי, ידידי הצעיר, תפנה לחלק השולט שבך ודי לחכימא ברמיזא |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
Re: אולי תרגיעו
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
dragon fly • 30 במרץ 2007
Madame T כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אתם 2 ילדים קטנים
שרבים למי יש יותר גדול/משתין יותר רחוק במקרה זה, וויז, עלי להסכים איתך. מקבי, ידידי הצעיר, תפנה לחלק השולט שבך ודי לחכימא ברמיזא עכשיו במבצע לרגל החג מוצצים כשרים לפסח! הגאג היהודי הכשר הראשון זכויות יוצרים לאושיות הכלוב יעני יש לכם מניות במיזם שלי גם טבע התחילה ככה לפני 50 שנה! |
|
ליידי רין(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
הדבר האמיתי
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
ליידי רין(לא בעסק) • 31 במרץ 2007
כשנרשמתי לאתר הייתי תחת הסטטוס שולטת. אני יודעת שכשולטת לא הייתי מגיבה בחיוב יתר להודעה מהסוג הזה בגלל כמה דברים:
1. אני עוד לא המלכה שלך אז אל תקרא לי מלכתי.. 2. כבן אדם לפני כל תפקיד בדס"מי שהוא, הייתי מעדיפה שתנסה להכיר אותי קודם כל כבן אדם כי הפרופיל שלי באמת עניין אותך או משך אותך באיזה צורה ושלא תרשום לי הודעת שבלונה מתחנפת לפני שאתה יודע מי אני בכלל.. 3. ודמט, אל תציע לשרת מישהי לפני שהחלפת איתה משפט אחד! אבל זאת אני. אני לא יכולה לייצג את דעתן של כל נשות הכלוב, רק שלי. צודקת בהחלט בראש ובראשונה פניה תבוא לאחר תהיה מה מוביל אותי לכתוב לה. ואני תמיד בודקת את סגנון הפניה. |
|