גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 5 באפר׳ 2007
דקיקון כתב/ה: ציטוט: וואי דקיקון , הידעת ?
ישבנך ימחץ כאשר יהיה בתוכו סטראפון מתחת לחצאית שלי וידי מונחת ומצליפה בישבנך. פרטים נוספים תגלה בליל המסיבה . נדרשת ממך הכנה מנטאלית ופיזית כאחת. יסמין, כבר ברחתי! יש צדק בעולם ועונש תמידי לדקיקון |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
Reaper • 5 באפר׳ 2007
מחר מזג האויר הולך להיות חם מאוד ושרבי, אני מקווה שתפעילו את המזגנים חזק בפליי רום
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
aka BODYGUARD • 5 באפר׳ 2007
reaper כתב/ה: מחר מזג האויר הולך להיות חם מאוד ושרבי, אני מקווה שתפעילו את המזגנים חזק בפליי רום
תמיד חם בפליי רום... |
|
Bruised_Soul |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
CHECK ME IN
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
Bruised_Soul • 6 באפר׳ 2007
וכדאי שאני אלך לישון... אני עוד צריך לנסוע הבייתה מחר
להוציא מהבוידעם איזו חליפה של סבא רבא של אח של דוד של גיסי... (אע?!) לילה טובבבב יוגי |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
Re: CHECK ME IN
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
aka BODYGUARD • 6 באפר׳ 2007
Bruised_Soul כתב/ה: וכדאי שאני אלך לישון... אני עוד צריך לנסוע הבייתה מחר
להוציא מהבוידעם איזו חליפה של סבא רבא של אח של דוד של גיסי... (אע?!) לילה טובבבב יוגי הסיסמא בכניסה: באתי להנות.. ברוך הבא.. |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
Tish Adams • 6 באפר׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: reaper כתב/ה: מחר מזג האויר הולך להיות חם מאוד ושרבי, אני מקווה שתפעילו את המזגנים חזק בפליי רום
תמיד חם בפליי רום... דיר באלאק אני כבר מאתמול בנבצרות מזגן. לא כדאי שטיש תימס. אשתי, תפעילו כבר מעכשיו את המזגנים שיהיה לי נעים שאגיע. |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
אורלי(שולטת) • 6 באפר׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: reaper כתב/ה: מחר מזג האויר הולך להיות חם מאוד ושרבי, אני מקווה שתפעילו את המזגנים חזק בפליי רום
תמיד חם בפליי רום... דיר באלאק אני כבר מאתמול בנבצרות מזגן. לא כדאי שטיש תימס. אשתי, תפעילו כבר מעכשיו את המזגנים שיהיה לי נעים שאגיע. אל תדאגי בקשר למזגנים, יהיה קריר... ואגב, אם זה לא יעזור, יש לי שיטות ל"קרר" אותך משלי |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
אורלי(שולטת) • 6 באפר׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: שחר כחול כתב/ה: הברנש מגיע רק חסרה לי חתיכה!
תבקש מטיש חתיכה ממצה-ברייט ! ולא לשכוח את החוטיני הורוד שלך.... אתה מתכוון לחוטיני הורוד שהשארת אצלו? לא, כי זה לא במידה שלו. אוייש...חמודים שניכם הו..שותפית יקרה שלי..פותחים חשבון??? ורוד לא הולם אותי בניגוד אליו אבל אדום יהלום אותך מאד מאד... ס ב ל נ ו ת ... חמודי? אתה לא צריך להתבייש. ורוד הולם אותך מאוד, באמת, אני חושבת שכדאי שיהיה לך יותר מ 5 חוטיני ורודים בארון (פותחים חשבון? ברור! יאללה מלחמה! ) |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 6 באפר׳ 2007
אורלי כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: reaper כתב/ה: מחר מזג האויר הולך להיות חם מאוד ושרבי, אני מקווה שתפעילו את המזגנים חזק בפליי רום
תמיד חם בפליי רום... דיר באלאק אני כבר מאתמול בנבצרות מזגן. לא כדאי שטיש תימס. אשתי, תפעילו כבר מעכשיו את המזגנים שיהיה לי נעים שאגיע. אל תדאגי בקשר למזגנים, יהיה קריר... ואגב, אם זה לא יעזור, יש לי שיטות ל"קרר" אותך משלי רק לי נהיה פיתאום חםםםםםםםםםםםםםםם????????? |
|
Dark Anteros(שולט){Syffer} |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
Dark Anteros(שולט){Syffer} • 6 באפר׳ 2007
'כן חברים היום יהיה לכם את התענוג לחוות את נכוחותי במסיבה שלכם.
אני יודע שאתם מצפים לי בקוצר רוח ולא תהיו מאוכזבים. לגברת אורלי ולבודיגארד אני מכבד את הזמנתכם ותודה שמתם אותי בתור האטרקציה הראשית אבל טני הייתי אמור להיות נושא הערב. |
|