momi(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
עד פה !
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
momi(שולט) • 9 ביולי 2007
בלי להעליב פה אף אחד!
|
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
10 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
10 ביולי 2007
נוריתE • 10 ביולי 2007
טיצ'ר
אף אמילי (צוציקית לא אלימה ) }{ קודם כל... (ולמרות ואפילו,שמסיבות אישיות, ממש לא יכולתי לבוא בזמן האחרון) אני מחזיקה אצבעות ומקווה שממש בקרוב תחזרו הדאנג'ן עוד יחזור |
|
המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
10 ביולי 2007
אין מצב שאקרא 5 דפים
לפני 17 שנים •
10 ביולי 2007
המלכה קארינה(שולטת) • 10 ביולי 2007
קופצת רק לומר:
אמילי, F , טיצ'רפט = געגועים ויודעת שהכל עניין של זמן וברור שיהיה בסדר |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 17 שנים •
12 ביולי 2007
סיפור עם מוסר השכל
לפני 17 שנים •
12 ביולי 2007
תחת השמש(נשלט) • 12 ביולי 2007
טיצ'ר, אף , אמילי,
תקראו הסיפור הבא: חלום העקבות
"אדם חולם חלום, בחלומו מטייל הוא לאורך החוף ואלוהים עימו. בפאתי הרקיע הבזיקו לנגד עיניו מאורעות חייו ובצמוד לכל מאורע הבחין בשני זוגות עקבות בחול – זוג אחד היה שייך לו וזוג השני לאלוהים. כאשר תמונות חייו האחרונות הבזיקו מול עיניו, פנה במבט לאחור להתבונן בעקבות שבחול. הוא הבחין שבפעמים רבות במהלך חייו נראו בחול רק זוגות עקבות אחד. הוא גם הבחין שאותן תקופות הן התקופות הקשות העצובות והקשות ביותר בחייו. הדבר הציק לו. הוא שאל את אלוהים אודות כך: "אלוהי, הלא בישרתני שמיד שאחליט לצעוד בנתיבך, תצעד איתי לאורך כל הדרך, אולם הבחנתי רק בזוג עקבות אחד בתקופות המצערות והמייסרות ביותר בחיי. מדוע דווקא כשהייתי זקוק לך ביותר נטשתני ועזבתני?" והאלוהים השיב לו מן הדממה: " בני היקר לי מאוד, אני אוהבך ולעולם לא אנטשך, במשך אותן תקופות של ניסיון וסבל בחייך, שהבחנת בזוג עקבות אחד, היה זה משום שנשאתי אותך על כפיי..." (מקור לא ידוע) חברים יקרים!
מרביתנו נושאים אותכם על כפיים. שתעברו את התקופה הזו במהירות ובקלות. אוהבים אותכם!!!! }{ HotQueen ו תחת השמש |
|