אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
אדון שי(שולט) • 9 בדצמ׳ 2007
איימי בחרתי לפרסם את זה קודם בבלוג בגלל ההתנהלות של הפורומים . חוסר היכולת לדון בנושא עצמו אלא ליגלוש לפסים אישיים והכפשות ( בידיוק כפי שאת עשית ! ). ואלמלא פנייתך לכלובי הנושא היה נשאר בבלוג שלי . ושם בכל תגובה שהגיבו חזרתי ואמרתי שאת לא הנושא של הפרסום . להבנתי החלקת בלשונך , וזה יכול לקרות לכולם . אבל תהיתי למה לא ביקשו הבהרות או הסברים .
כפי שרשמתי בפרסום המקורי ... אנשים לא באים לפורום על מנת לקרוא אלא על מנת להגיב ולרוב ללא שום קשר לנושא הנדון . אני חושב שהנושא שהעליתי חשוב דיו על מנת לקבל יחס ענייני . מספיק להסתכל על התגובות כאן . על התגובות לדבריה של "נמשכת" . על מנת לראות שמילים כמו : נימוס , כללי דיון , סבלנות וסובלנות זרות לכם . מספיק להסתכל על 4 דפים של הכפשות מצד כולם מבלי שאף אחד מאלה שהגיבו מכיר אותי או שהחליף איתי יותר מ 10 מילים . ואם תסתכלי בפרסום המקורי דובר על 2 נושאים . הראשון ההתנהלות בפורום . השני שלא דרשו מאיימי הבהרה על מה שכתבה . אני צריך להודות לכם . הוכחתם את כל מה שכתבתי ואף יותר מכך ! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 9 בדצמ׳ 2007
שי, אם לא דרשו ממני הבהרה, כנראה שאף אחד לא נזקק להבהרה, חוץ ממך...
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
ועוד משהו- אחרי שנתבקשת להוריד את ההתייחסויות אלי בבלוגך, מדוע לא יכולת לחזור לפוסט המקורי שציטטת ולהגיב לדבריי שם? אני בטוחה שאז היה מתקבל אצלי הרבה פחות הרושם שמדובר אצלך בעניין אישי. אולי אף הייתי מאמינה שהדבר נובע ממסירות ודאגה אמיתיים לגורל הסאביות האומללות שתקראנה את דבריי והאדונים הנמהרים שימהרו לאמץ את "המלצותיי"...
אבל לפתוח על זה פוסט שלם, שמצטט אותי וחוזר על שמי שוב ושוב? מה אני אגיד לך, מוזר... |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
אדון שי(שולט) • 9 בדצמ׳ 2007
איימי אני סיימתי להגיב לך . ולהכפשות שלך . עכשיו כל מי שמעוניין יקרא את השירשור הזה .
ויחליט עבור עצמו מה שיחליט . ולגבי העניין עצמו . לא טבעי בכלל שתהיה הסלמה בשליטה . לא באתי ללמד אף אחד מכאן מה היא שליטה . אבל מי שחושב שהוא עלול או יכול לאבד שליטה כאשר הוא בתפקיד של אדון . טועה טעות מרה ! .ומקומו אינו בעולם השליטה . שכן כשולט קודם כל אתה שולט בעצמך . אחר כך שולט בסיטואציה . והצירוף של שני אלה גורם לשליטה בקרב הצד הנשלט . מי שמגיע למצב שבו הסשן מסלים עד כדי כך שלצד הנשלט נוצר צורך או הכרח להפסיק את הסשן . הריי לא שולט בעצמו ולא שולט בסיטואציה . ומן הסתם גם התקשורת בינו לבין הנשלטת לא טובה . |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
הכפשות???
בסססדדרררר תהיה בריא, מותק. מקווה שתצא מתישהו מהעולם ההזוי שלך, ובאמת מקווה בשבילך שתמצא סאבית שתדע להעריך את כוונותיך |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
Brave Dwarf • 9 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שוב צעירים חסרי מנוח לא עמדו בגבולות המרקע וגלשו לכלוב?
LOL חה חה חה... האייקון שלך עושה לי כאב ראש... הווי מטאל אלו. צעירים חסרי מנוח עושים לי כאבי בטן. LOL גם אדון מתנות. |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
אדון שי כתב/ה: איימי אני סיימתי להגיב לך . ולהכפשות שלך . עכשיו כל מי שמעוניין יקרא את השירשור הזה .
ויחליט עבור עצמו מה שיחליט . שונא מתנות יחיה? |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
שולשתי זין
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 09, 2007 5:23 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
כוס
ומו |
|
האיש בשחור(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
10 בדצמ׳ 2007
האיש בשחור(שולט) • 10 בדצמ׳ 2007
השרשור הזה מעורר בי פלאשבקים לזמנים אחרים ולניק אחר.
רבותי ההסטוריה חוזרת. מגעיל! |
|