סיגריה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
Re: זה לא שמושכם לך בשערות
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
סיגריה(אחרת) • 30 בינו׳ 2008
BlackHard כתב/ה: סיגריה כתב/ה: BlackHard כתב/ה: זה פשוט נוח מבחינת אחיזה.
זה קצת כמו מעקה של מדרגות. אתה לא ממש חייב את זה, אבל אם זה שם לא תשתמש? (המשפט האחרון לא מתייחס לחברי האתר שעברו את גיל 65 או מאותגרים מוטורית) נו אז השביתה שלי מוצדקת אם אתה לא ממש חייב את זה תעזוב את זה! אם זה שם אני שומר לעצמי את הזכות לתפוס מה שבא לי מתי שבא לי ואיך שבא לי. ואם זה לא נראה לך ולא מוצא חן בעיניך .... האמת זה לא ממש אכפת לי שזה לא נראה לך ולא מוצא חן בעיניך....... חוצמזה מאיפה את יודעת שהוא מושך לך בשיער, אולי הוא בעצם מחפש כינים. סה"כ דארוויניזם, מוצא האדם וכל השאר את יודעת... פשוט אל! אל תמשוך, לא אכפת לי אם אכפת לך או לא אל תתעסק איתי, אני לא נמצאת כרגע במצב שאני שולטת בחבטות שלי חוץ מזה, אתה מושך בשערות אני דואגת למשוך באותו החוזק בביצים... |
|
BlackHard(שולט) |
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
Re: זה לא שמושכם לך בשערות
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
BlackHard(שולט) • 30 בינו׳ 2008
סיגריה כתב/ה: BlackHard כתב/ה: סיגריה כתב/ה: BlackHard כתב/ה: זה פשוט נוח מבחינת אחיזה.
זה קצת כמו מעקה של מדרגות. אתה לא ממש חייב את זה, אבל אם זה שם לא תשתמש? (המשפט האחרון לא מתייחס לחברי האתר שעברו את גיל 65 או מאותגרים מוטורית) נו אז השביתה שלי מוצדקת אם אתה לא ממש חייב את זה תעזוב את זה! אם זה שם אני שומר לעצמי את הזכות לתפוס מה שבא לי מתי שבא לי ואיך שבא לי. ואם זה לא נראה לך ולא מוצא חן בעיניך .... האמת זה לא ממש אכפת לי שזה לא נראה לך ולא מוצא חן בעיניך....... חוצמזה מאיפה את יודעת שהוא מושך לך בשיער, אולי הוא בעצם מחפש כינים. סה"כ דארוויניזם, מוצא האדם וכל השאר את יודעת... פשוט אל! אל תמשוך, לא אכפת לי אם אכפת לך או לא אל תתעסק איתי, אני לא נמצאת כרגע במצב שאני שולטת בחבטות שלי חוץ מזה, אתה מושך בשערות אני דואגת למשוך באותו החוזק בביצים... אם את לא שולטת בחבטות או מושכת באיברים מסויימים זה רק אומר דבר אחד. שלא קשרו אותך מספיק חזק... !!!! נ.ב. להלן טיפ מספר 813 לשולטים: בבואכם למשוך בשיערה של סיגריה, נא וודאו לפני כי ידיה קשורות ומהודקות היטב מאחורי הגוף ורחוק ממגע עם גופכם וכי רגליה מקובעות. מומלץ גם לחסום את פיה, ככה גם תמנעו מנשיכות, וגם לא תאלצו לשמוע את תלונותיה ויללותיה בדבר משיכות בשיער. (מה גם שככה הרעש שיצא ממנה לא יפריע לשכנים). משיכה נעימה! מוגש כשירות לציבור השולטים מטעם הוועד הארצי |
|
שולט רע |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
שולט רע • 31 בינו׳ 2008
למשוך בשיערה של השפחה דווקא נראה לי כהשפלה מאד מאד נחמדה. אני מאד נהנה לעשות את זה, ואני בטוח שהרבה שפחות מאד מאד אוהבות את זה.אני מאד אוהב שיער ארוך וחלק.
זו דעתי באופן כללי. באשר למקרה הספציפי של סיגריה,לי זה נראה כמשהו בר חלוף,שקשור למצב רוחה העכשווי,אחרת זה פשוט מקרה קלאסי של שליטה מלמטה. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 31 בינו׳ 2008
שולט רע כתב/ה: למשוך בשיערה של השפחה דווקא נראה לי כהשפלה מאד מאד נחמדה. אני מאד נהנה לעשות את זה, ואני בטוח שהרבה שפחות מאד מאד אוהבות את זה.אני מאד אוהב שיער ארוך וחלק.
זו דעתי באופן כללי. באשר למקרה הספציפי של סיגריה,לי זה נראה כמשהו בר חלוף,שקשור למצב רוחה העכשווי,אחרת זה פשוט מקרה קלאסי של שליטה מלמטה. אלף- קשקשנים כולכם. שליטה מלמטה היא השליטה הכי כיפית והכי מוצלחת! כמו שאמר ונוס המלך: "מיילדום זה כשהגבר עושה לאישה מה שהיא רוצה בלי שהיא תצטרך להגיד". חוץ מזה- ממתי משיכה בשיער היא השפלה? רק אם השפחה תופסת אותה ככזו. מה בדיוק משפיל בזה? |
|
שולט רע |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
שולט רע • 31 בינו׳ 2008
למשוך את שיער השפחה בכוח, עד שיורדות לה דמעות,והיא זועקת לרחמים, ובנוסף להכריח אותה לעשות דברים שהאדון רוצה, זה לא משפיל ?
|
|