סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כינוי לשולטת...

אנדרפוט
לפני 16 שנים • 15 במאי 2008
אנדרפוט • 15 במאי 2008
נראה לי שאת לוקחת את עצמך קצת יותר מדי ברצינות. הפנטזיה המינית שלי היא להיות נשלט וזה לא משנה אם אני "באמת" נשלט או רק בכאילו, גם הנשלט הכי אמיתי בעולם הוא שולט משום שהוא ממילא מעוניין שיתעללו בו באופן שמדליק אותו ולא מעוניין סתם לסבול למען מישהי אליה הוא לא נמשך.

מהות המשיכה היא מינית ולא אידיאלית אז אין הרבה טעם בלדבר על עקרונות ודפוסי התנהגות מתאימים או לא מתאימים, לכל אחד יש את מי שיתאים לו ואין שום עניין של נכון או לא-נכון. הכל סובייקטיבי לחלוטין ומי שלא מבין את זה מכניס את עצמו לסדרה אינסופית של קיטורים, תלונות והערות חוכמולוגיות ומרוגזות, לא בדיוק תכונות אופי רמות מעלה בשום צורה.

מראה חיצוני אינו מילה גסה אלא למי שאינו מרגיש יפה ומושך.
דובדבן
לפני 16 שנים • 15 במאי 2008

לשלוט ב YES MANIM

דובדבן • 15 במאי 2008
GREEK כתב/ה:
לא קראתי את כל התשובות ....עמכם הסליחה אז אם מישהו כבר אמר את זה אז....

תמיד אהבתי את YES MEM (או איך שכותבים את זה)

זה משעמם.
אנדרפוט
לפני 16 שנים • 16 במאי 2008
אנדרפוט • 16 במאי 2008
זיקית יקרה, אשה רואה מדי פעם איזו פרסומת עם ג'וני דפ והיא אומרת - וואו הייתי עושה לו טובה. אבל אצלי השעה שתיים וחצי בלילה ואני אחרי אוננות כפולה וסביר להניח שעוד אחפש קצת פורנו בהמשך.
איך אפשר להשוות. נראה לי שאם נשים היו אוהבות סקס כמו גברים אז היו פחות מקרי אונס.
Morticia
Morticia • 16 במאי 2008
אנדרפוט כתב/ה:
נראה לי שאם נשים היו אוהבות סקס כמו גברים אז היו פחות מקרי אונס.

זו אמירה מקוממת ומטומטמת המונחת בין פטיש המניפולציה לסדן הטיפשות.
התעלות כאן תהיה בהתעלמות
סקס הוא לא יותר מאמצעי באונס למטרת אלימות

אני קוראת עליך תיגר ומזמינה אותך לתחרות אוננות
...

אני יכולה לומר לך הרבה דברים ולהראות לך בקלילות איך אתה מסתתר מאחורי אמירות
אבל לא נראה לי ששלוות השבת שלי ראויה להתערער למענך

דבר אחד בטוח - אתה לא גבר סאבמיסיבי בכלל
בעיניים שלי אתה לא ראוי למלכה ומלכה ראויה לגבר נעלה ממך

אם בכל זאת תמצא אותך יום אחד מלכה שולטת שתראה בך בשר ערב לחיכה
צפוי לה לאכול הרבה מאוד חרא ממך
ואם היא תעמוד בזה כמו גברת
לך יהיה הרבה על מה לומר תודה

שבת שלום
icon_cool.gif
אנדרפוט
אנדרפוט • 16 במאי 2008
האמירה שלי מעט מקוממת אבל היא לא שלי היא דווקא של פרויד, אז אין צורך להתעצבן יותר מדי עלי.

יכול להיות שאני כלל לא גבר כנוע, האמת היא שברור לי לחלוטין שאני לא כנוע, אבל יש לי פנטזיות על כניעות וזה מבחינתי עיקר העיקרים. האמירות שלי הן לא משפטי מפתח שאני מסתתר מאחוריהן אלא דברים שאני באמת מרגיש וחש, אני עומד מלפניהן.

לדעתך אני לא ראוי למלכה ואולי בכלל לא ראוי לאישה, איזהו גבר הראוי לאישה? גבר נעלה? נו באמת. על מה את מדברת בכלל. הפאמדום הוא המצאה גברית שנועדה לספק יצרים גבריים ואני בסך הכל מדגיש את האמת הזאת אז זה הופך אותי לגבר חרא? נדמה שדווקא את מסתתרת מאחורי כל מיני אמירות חצי מנומקות בכדי להצדיק את המרירות הבלתי פוסקת שלך והתסכול מהמין הגברי וממציאת אהבה.

אם היית קצת פחות תקועה בתוך ההגדרות הבינוניות שלך למהי אהבה, מה זה פאמדום ומהן תכונות נעלות אולי היית מבחינה שאין בי אפילו גרם של שובניזם או סקסיזם, למרות שאני לא מתבייש לקרוא לילד בשמו וגם לא מהסס לחרבן לתוך הסלט בארוחת הערב המפוארת לכאורה שלפעמים נדמה שאנחנו מכינים פה.

ובכל זאת אני מאחל לך סופשבוע מרטיט ונעים, גם לך מגיע נחת סיפוק והנאה מינית, כמו לכל אחד אחר כאן.
Morticia
Morticia • 16 במאי 2008
הכל עובר עליך וקקה בידיך?
...

nice try
icon_wink.gif
אנדרפוט
אנדרפוט • 16 במאי 2008
אני חושש שפיספסתי את הדאחקה
Lady Mod​(שולטת)

Re: אם כבר אלות עתיקות...

Lady Mod​(שולטת) • 16 במאי 2008
devnull כתב/ה:
האלה ענת - ''(בהטיות שונות של השורש המצרי ע.נ.ת: ענתית, ענית, ענתי) אלת המלחמה, הציד והפריון של המזרח התיכון העתיק, ממסופוטמיה ועד כנען ומצרים העתיקה. מתוארת כנערה בתולה יפה, עזת נפש ובעלת תושיה... כונתה גם "בתולת" משום שהיא אלה אוטונומית וראשונית שאין עליה עול גבר...
כוח ההרס העצום שלה מופנה לעזרת כוח החיים של האל בעל ולהצלתו מידי אויביו האלים ובני האדם כאחד. כך היא תולה את כפות ידיהם של אויביו על חגורתה ומשחקת בראשיהם כבכדורים והיא מבוססת עד ברכיה בדם האוייבים וצווארה במעי הלוחמים, כאשר כבדה תפוח מצחוק וליבה מלא שמחה... מעניין שאף שנראה שענת הייתה אלה חזקה ודומיננטית, בתנ"ך אין כלל התייחסות לה או לפולחנה.''

ענית,

איזה שם יפה..!!!
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Madame T​(שולטת)

Re: אם כבר אלות עתיקות...

Madame T​(שולטת) • 16 במאי 2008
Lady Mod כתב/ה:
devnull כתב/ה:
האלה ענת - ''(בהטיות שונות של השורש המצרי ע.נ.ת: ענתית, ענית, ענתי) אלת המלחמה, הציד והפריון של המזרח התיכון העתיק, ממסופוטמיה ועד כנען ומצרים העתיקה. מתוארת כנערה בתולה יפה, עזת נפש ובעלת תושיה... כונתה גם "בתולת" משום שהיא אלה אוטונומית וראשונית שאין עליה עול גבר...
כוח ההרס העצום שלה מופנה לעזרת כוח החיים של האל בעל ולהצלתו מידי אויביו האלים ובני האדם כאחד. כך היא תולה את כפות ידיהם של אויביו על חגורתה ומשחקת בראשיהם כבכדורים והיא מבוססת עד ברכיה בדם האוייבים וצווארה במעי הלוחמים, כאשר כבדה תפוח מצחוק וליבה מלא שמחה... מעניין שאף שנראה שענת הייתה אלה חזקה ודומיננטית, בתנ"ך אין כלל התייחסות לה או לפולחנה.''

ענית,

איזה שם יפה..!!!

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

את חושבת? מענין למה icon_wink.gif