אחר |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
אחר • 1 ביוני 2008
אז מחר
|
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 1 ביוני 2008
קליבר צודק. שוב.
"האחר"... הוא אכן אידיוט. קשה להאשים אותי בהרכנת ראש כנועה למאסטר כלובי, יעידו על זה, כל אלה מחוברים למסנג'ר שלי, כי חששו שכלובי יעיף אותי... אבל יש לי הרגשה שלאחרונה, יש הרבה מאד אנשים, שמסתוססים באתר, מאד מאד משועממים ומחפשים ריגושים. אתם מקלקלים לי את הכיף. אחר...לך למצוא לך אחרת. |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
Brave Dwarf • 1 ביוני 2008
כלובי כתב/ה: [...]
אתה יכול לא להסכים עליהם - זה לגיטימי. אני חושב שהרבה אנשים שלא מסכימים לפעמים עם שיקול הדעת שלי רואים במשך השנים את הקו הזה שאני מנסה לעמוד עליו ומעריכים אותי על כך. [...]. ללא ספק (לא קשור להמשך) מניסיון (וניסיתי לרמוז על כך בשרשור שנפתח ע"י חואן), למרות שכלובי לא חושף את הקלפים, אתר שכזה מתמרן בין החוק לבין הקהילה. כולנו, גם אלו שחושבים שהם חיים בלה לה לנד, פוסעים על קו גבול דק - על פאתי המותר שללא הפסק מחליק את הבוהן לתוך האסור. אני לא יודע אם כלובי נועץ בסוללה של עו"ד או באחד ולפעמים בלבד, מה שבטוח שהוא לא מעביר את תוכנו הטעון של האתר דרך כדור בדולח של מכשפה. (צר לי על כי תגובתי מופיעה בשרשור של כלמיני שבאו בעקבות הסיסמא "תן לו בראש". על כך אתבייש לי עם הויסקי בחושך.) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני יונ' 02, 2008 2:14 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
תיקון טעות.
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
aka BODYGUARD • 1 ביוני 2008
כלובי,
הדוגמה שהעלת בגין נסיעה מעבר למהירות המותרת אינה נכונה. בתום הנסיעה לא ישאר תיעוד ואילו כאן המילים נשארות במידה ולא טופל הענין. לנהג שלא נתפס לא ניתן יהיה להדביק רקורד "עברייני" ואילו לך בהחלט כן מתוך התיעוד שבאתר. לא יעמוד להגנתך טיעון "לא ידעתי", זה לא מספיק, וכמו שאמרת יש כאן מספיק עיניים צופות שמתריעות לך על חריגות. לדעתי זו שיטת "סמוך" ויום אחד בין שפע הזעקות אחת חלושה לא תישמע ובאירוע שכזה עלול הכל לקרוס. עם כל הצער אתה תישא בסוג של אחריות, לפחות מינסטריאלית לנושא. הנימה בינכם התרככה , אתה מזדקן כלובון... |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
זעקה אילמת(נשלטת) • 2 ביוני 2008
ג'ולי כתב/ה: קליבר צודק. שוב.
"האחר"... הוא אכן אידיוט. קשה להאשים אותי בהרכנת ראש כנועה למאסטר כלובי, יעידו על זה, כל אלה מחוברים למסנג'ר שלי, כי חששו שכלובי יעיף אותי... אבל יש לי הרגשה שלאחרונה, יש הרבה מאד אנשים, שמסתוססים באתר, מאד מאד משועממים ומחפשים ריגושים. אתם מקלקלים לי את הכיף. אחר...לך למצוא לך אחרת. מה עניין הקללות ? "אידיוט " ?? "אחר" נשמע לי כמבין דבר. למיטב ידיעתי , אני מדגישה ידיעתי מאחר ולא ראיתי שום תקנון בנושא - אין להכפיש אדם באתר זה. מי אמר אידיוט ולא נחסם ? במידה וכן יוקם תקנון כלשהו , הייתי ממליצה על חסימת אינפנטילים ( זו לא קללה, אלא עובדה)- בודי גארד לדוג' . c y |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
הפעם צדקת...
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
קליבר(שולט) • 2 ביוני 2008
רוקדת בגשם כתב/ה: המלט כתב/ה: כלובי כתב/ה: חשבתי שאתה בעד חופש ביטוי. פנטזיה של סשן שבו סותמים את הפה עם גאג זה גם סתימת פיות? חס וחלילה! כמה שהפסל דומה לך קליבר (לתמונת האייקון שלך) הפסל הזה דומה לי ( לפעמים אני מרגיש כמוהו ) |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
אנימה • 2 ביוני 2008
אחר, צר לי לאכזב אותך, אני לא מכירה את כלובי, גם לא קיבלתי שום מינוי
להיות הדוברת מטעמו, כל מה שכתבתי, הוא דעתי האישית. גם לי יש השגות לפעמים על אופן הפעולה של כלובי- כמו למשל שאנשים כמוך- צריך להעיף. מה זה להעיף- לזרוק מכל המדרגות. לא אכפת לי אם תגיד או תצעק שאני בעד סתימת פיות. אבל בהחלט זה מענג לראות כמה אתה מתוסכל ומריר. אולקוס, כבר יש לך? קמטי מרירות? טיקים עצבניים? התפרצויות זעם? שערות לבנות על האוזניים? נכון שקמת לעוד בוקר מבאס? איזה כיף : ))) |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 2 ביוני 2008
זעקה אילמת כתב/ה: ג'ולי כתב/ה: קליבר צודק. שוב.
"האחר"... הוא אכן אידיוט. קשה להאשים אותי בהרכנת ראש כנועה למאסטר כלובי, יעידו על זה, כל אלה מחוברים למסנג'ר שלי, כי חששו שכלובי יעיף אותי... אבל יש לי הרגשה שלאחרונה, יש הרבה מאד אנשים, שמסתוססים באתר, מאד מאד משועממים ומחפשים ריגושים. אתם מקלקלים לי את הכיף. אחר...לך למצוא לך אחרת. מה עניין הקללות ? "אידיוט " ?? "אחר" נשמע לי כמבין דבר. למיטב ידיעתי , אני מדגישה ידיעתי מאחר ולא ראיתי שום תקנון בנושא - אין להכפיש אדם באתר זה. מי אמר אידיוט ולא נחסם ? במידה וכן יוקם תקנון כלשהו , הייתי ממליצה על חסימת אינפנטילים ( זו לא קללה, אלא עובדה)- בודי גארד לדוג' . c y ובכן... רק כדי שלא תחשבי לרגע קט שאני מקללת... הרי לך פרוש המילה "אידיוט" והמקור שלה: "המילה חדרה מן היוונית ל◄לטינית ומשם אל השפות האירופיות במשמעות של שוטה, אדם שאינו מסוגל לחשיבה הגיונית. מן השפות האירופיות המילה הגיעה אל העברית החדשה בכתיב אידיוט, במשמעות של שוטה או מטומטם, אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת ושאינו מודע לתוצאות מעשיו. " אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
כמעט שכחתי...
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 2 ביוני 2008
הקרדיט לפרוש הנ"ל:
http://www.safa-ivrit.org/spelling/idiot.php |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
זאלופון(שולט) • 2 ביוני 2008
כלובי כתב/ה: אני חושב שהרבה אנשים שלא מסכימים לפעמים עם שיקול הדעת שלי רואים במשך השנים את הקו הזה שאני מנסה לעמוד עליו ומעריכים אותי על כך.
אתה חושב נכון. |
|