מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 10 ביוני 2008
תשוקה אדומה אם את מרגישה שלמה עצמך בכיף.למרות שבתמונות את לא נראת במשקל כמו שציינת.
לגבי אם שמן דחוי או לא אני לא מחליט.תראי לרדת בגדול ותראי איזה דימוי עצמי נמוך וחוסר בטחון עצמי נמוך ותקשיבי על החויות הרעות והעלבונות שהם מספרים שהם ספגו במהלך חייהם. תמיד יהיו יוצאים מין הכלל שלא מפריע להם שהם שמנים . |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
נו באמת...
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 10 ביוני 2008
אמוץ יקירי.
לגבי המשקל שלי .. אני הכי סגורה לגביו ולגבי הדימוי העצמי שלי וזה שאני לא נראית זה בגלל מבנה גוף. המשקל שלי יושב לי יופי על ה 1.74... וממתי אתה מאמין למה שמראים לך בטלויזיה??? זה הכל בשביל הפרסום והרייטינג. נ.ב רק שתדע אם הזכרת את לרדת בגדול, אחד המתמודדים הנוכחים שם הוא חבר טוב,טוב שלי .. קולגה אמיתי לאוננות ומה שהוא מראה על המסך זה חרטא אמיתית לעומת מי שהוא במציאות : בסדרה גבר שמן חסר ביטחון שלא מצליח לזיין ואף אחת לא מסתכלת לעברו. במציאות גבר מצחיק בטירוף עם ביטחון עצמי מדהים ( בים אין מצב שאין סביבו לפחות 10 בחורות ) זיין לא קטן עם זין לא קטן. ( והוא יודע לרדת ... אהה בגדול, כן ! ) ולפינת העיצה השבועית : אתם תהיו אתם .. ורק אתם. אל תנסו לחכות , תהיו יצירתיים. ואל דאגה מתברר שלכל סיר יש מכסה. ( עכשיו 150$ אלי לחשבון הבנק ) |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 10 ביוני 2008
תשוקה אדומה אני יודע דבר אחד אם יגידו למישהי או למישהו אתה שמן.
זה יעליב.גם אם זה לא יבוא בצורה פוגעת. אני לא יעיז להגיד לשמן או שמנה בפנים .אני יודע שזה יעליב. לעומת זה אילו אני אגיד למישהי את רזה אז היא תחייך אפילו. כך שיש הבדל גדול בין המלה שמן או רזה. אני בטוח שרוב הנשים לא היו מתנגדות להיות בעלות גוף חטוב רזה . כמו שגברים ירצו להיות חטובים. למען האמת אני רוצה להיות רזה נטו . אני לא הולך למכון כושר כי אני ממש לא מעוניין לפתח שרירים. בקיצור נחזור לעניננו יצא לך תשוקה אדומה לאכול מרק בצל בנוסח צרפתי ? |
|
AIR(נשלט) |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
AIR(נשלט) • 11 ביוני 2008
עשיתם לי תיאבון , נראה לי שהפוסט הזה הולךלהישאר הרבה אחרי שבועות
|
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 12 ביוני 2008
בקיצור נחזור לעניננו יצא לך תשוקה אדומה לאכול מרק בצל בנוסח צרפתי ?[/color][/size][/quote]
אז זהו שבסוף הכנתי לחם בצל עם יין אדום.. יצא מעולה. אצלינו טוענים שמה שנגמר מהר כנראה היה טעים ואפילו מאוד ( או שאנחנו סתם משפחה של שמנים שטוחנים הכל ) ואגב הייתי חייבת להוסיף : אני שמנה ואני גאה * עכשיו מי רוצה להיכנס לי לחור הצר של התחת ??! ( הלו .. לאט לאט .. לקחת מספר..לא לדחוף ) הלו AIR מה עם איזה מסיבה טובה ?????!?!!?!? ככל הנראה נרדמתי ולגבי הפוסט הזה : אני בספק אם ישרוד עוד יום , כי אם אין בו מעט סקס ( חרמנות בשפע ) וקצת גידופים ( המון מלחמה ) אז מה הסיבה כי ישרוד? ועוד אחרי שבועות.. תתנו לו צאנס הוא נכתב מהלללבבבב .. מהלבבבב.. מהלבבבבב..... . |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
מיוחד מהמטבח הצרפתי
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
עלומה(אחרת) • 14 ביוני 2008
מרק בצל במעטפת
6-8 מנות. 8 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות (מפרידים ויוצרים טבעות או/ו חצי טבעות) 250 גרם חמאה ( לאלה שבדיאטה, חמאה דלת שומן) בקבוק יין לבן חצי יבש. (לא של קינוחים- אני ממליצה של כרמל) צהובה מגורדת- חופן לכל ספל (לשומרים- מוצרלה מגורדת) 2 כפות גדושות אבקת מרק בצל (אני מתגנדת לאבקות) שיפור טעם ומראה מעניין- כפית וחצי של פרג. בצק עלים (אני מכינה, אבל זו עבודה שוחקת, אז פשוט תקנו) ההכנה: לוקחים סיר, על אש בינונית, ממיסים את החמאה, כשנשאר עוד קצת חמאה מוצקה מוסיפים את כל הבצל, לא להבהל, זה נראה המון, אך הבצל מתאדה. מערבבים כל פעם קצת, לא נותנים, בשום פנים ואופן, לבצל להשחים, לכן נא להשים לב ללהבה. כשהבצל נהיה שקוף מוסיפים את אבקת מרק הבצל, מי שמוותר על האבקה, שיבורך, אני דוגלת בטריות. לאחר מכן, שופכים 3/4 מהבקבוק של היין הלבן, מערבבים, ממניחים את הלהבה מכסים ונותנים לבצל להתערבב עם היין הלבן, הריח המדהים מתחיל עכשיו. 10-15 דקות, כשרואים שהנוזלים הצטמצמו, מוסיפים חצי ליטר מים, אם המרק סמיך מידי מוסיפים עוד מים, מערבבים ומכסים. 20 דקות לאחר מכן, מוסיפים את היין הלבן שנותר, את הפרג, מלח ופלפל לפי הטעם. שוב אם המרק סמיך מידי, אל תקשו עליו, הוא לא צריך להיות מימי וגם לא סמיך מידי, תוסיפו מים. מכסים, להבה הכי קטנה ועוברים לחלק העיצובי. מעטפת מדליקים את התנור ל200 מעלות, נותנים לו להתחמם. לוקחים בצק עלים ומשטחים אותו על משטח העבודה במטבח. אם הוצאתם אותו מהקפאה, תדאגו להוציא אותו שעה לפני תחילת העבודה, ככה הכל יהיה מוכן, בו ברגע שהמרק יסתיים ותרצו לעצב לפני שהאורחים מגיעים. אני מבקשת, יש נטיה לעצלנים לגלות מתכונים לבד, הפשרת בצק העלים, שיצא מהמקפיא, הוא בחוץ, בדרך הישנה, המיקרוגל לא יכול לעזור לכם בשעה כזאת. לוקחים את הספל, הופכים את הפיה לכיוון בצק העלים ויוצרים עיגולים, תלוי בכמויות הספלים שאתם מגישים. את העיגולים שיצרתם את משטחים עם מערוך ומרחיבים אותם לפחות בס"מ. מסדרים את הספלים, מכבים את הלהבה. כל ספל מקבל חופן של גבינה מגורדת לבחירתכם, חופן, לא יותר מידי, כי הקרמה מופרזת הורסת את טעם המרק, ועושה צרבת. מוזגים מרק, לא עד סוף הספל ומערבבים, ככה מקרימים את המרק, לאחר מכן, לוקחים את עיגולי הבצק עלים שהשטחנו ומכסים את הספל, השטחנו בכדי שהעיגול יהיה יותר גדול מהפיה, כך הוא יכסה את פית הספל ויידבק לדפנות. את הספלים מכניסים לתנור עד שהבצק עלים מתנפח והופך לזהוב עדין. הנה לכם מרק בצל במעטפת. לעיצוב בהגשה אני מוסיפה בצלחת הגשת הספל בצל ירוק (העלים) שחתכתי לפרוסות. נראה מדהים, טעים הרבה יותר ממה שנראה. בהזדמנות אעלה תמונות. (וכן אני גם מכינה ארוחות פרטיות) |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 ביוני 2008
על עלומה מה...
לפני 16 שנים •
16 ביוני 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 16 ביוני 2008
יש לך את זה אישה.
אפשר לתת גם במשלוחים לבית בתוספת שפחה איכותית ??? ויש לי רעיון יותר טוב .. אם כבר שפחה אז אולי תכיני שפחה במעטפת ? נשמע " דלישס ". |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
16 ביוני 2008
Re: על עלומה מה...
לפני 16 שנים •
16 ביוני 2008
עלומה(אחרת) • 16 ביוני 2008
תשוקה אדומה כתב/ה: יש לך את זה אישה.
אפשר לתת גם במשלוחים לבית בתוספת שפחה איכותית ??? ויש לי רעיון יותר טוב .. אם כבר שפחה אז אולי תכיני שפחה במעטפת ? נשמע " דלישס ". שפחה? איפה? |
|