שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עבד עד הסוף....

huan
לפני 16 שנים • 14 ביוני 2008
huan • 14 ביוני 2008
שוטרת, את מדברת על פנטזיה...על אידאה של נשלט ושולטת אשר לא בהכרח קיימים בעולם האמיתי.
מה עם הנשלט רק חושב שהוא כזה, והוא בחר דומית אשר חושבת שהיא כזאת והם חושבים ומשערים עד שאחד מהם נותן קצת יותר מימה שהוא מסוגל ורוצה והשניה לא תעצור שניה לפני אלה שניה אחרי - וזאת מבלי לשים לב לכךץ אחרי הכל היא חשבה שהיא יודעת והוא חשב שהוא יודע ולכן אף אחד מהם לא העלה בדעתו לחשוב על זה שוב או חס וחלילה לדאוג לבלמים ואיזונים למקרה ש...

הדרך לגהינום שזורה בכוונות טובות מטובלות בקמצוץ של בוחן מציאות לקוי - לקות שבאה מהאידיאה שלא השכילה להתאים את עצמה לעולם בני האדם. עולם שבו אנשים לפעמים (ואולי לרוב) רואים את מה שהם רוצים לראות:דומים קוראי מחשבות, נשלטים מודעים וחזקים שאשכרה טורחים לבחור ודומיות שעוצרות שניה לפני מתוקף הרמוניה מסתורית שמה לעשות אבל לרוב לא קיימת בדייט-סשן הראשון.
שוטרת*
שוטרת* • 14 ביוני 2008
ציטוט: שוטרת, את מדברת על פנטזיה...על אידאה של נשלט ושולטת אשר לא בהכרח קיימים בעולם האמיתי.

דברים מסוג זה , לא עושים טוב לאדם שכותב אותם. על סמך מה קבעת שאני מדברת על פנטזיה?
מי אמר לך שאני לא כותבת על סמך ניסיון והתנסות? מי אמר לך שאני לא חיה את זה ממש ברגע הזה בוא אתה כותב?
סתם הערב קטנה , שכדאי שרבים כאן יקחו לתשומת ליבם.

לגבי מה ששאלת, שולטת אינה אלוהים. שולטת בהחלט יכולה לטעות. נשלט מהסוג שאני מדברת עליו מודע לכך שהוא נכנע לאדם ולא לדמות ע םנעלי עקב ובגדי עור. חשבתי שברור שאני מדברת על אנשים בעלי בינה, אנשים בעלי יכולת ראיה נרחבת, משני הצדדים. ולכם - אם היא תטעה - זה יכאב לו , אולי אפילו קצת יותר, אבל הוא לא ימות מזה , והוא ידע שהיא בהחלט יכולה לטעות. לגביה? אני מניחה שאם לא טועים לא לומדים.

ציטוט: עולם שבו אנשים לפעמים (ואולי לרוב) רואים את מה שהם רוצים לראות:דומים קוראי מחשבות, נשלטים מודעים וחזקים שאשכרה טורחים לבחור ודומיות שעוצרות שניה לפני מתוקף הרמוניה מסתורית שמה לעשות אבל לרוב לא קיימת בדייט-סשן הראשון.

שני דברים:
דבר ראשון,עצוב שאתה רואה במה שתיארת סוג של אוטופיה שאינה ברת מימוש פוטנציאלי אמיתי. עצוב, כי אתה מוותר לעצמך כך , ומתפשר על הרבה פחות.
ודבר נוסף - סשן בדייט ראשון? איך בדיוק? מה זה בא לשרת? מי הזכיר כזה דבר?

ובכלל.. למה שלא יפתח שירשור נוסף בנושא , שם יהיה ניתן לדון מבלי לחוש אשמה על כך שאנחנו רוכבים על גבו של אדם שסך הכל רצה לשתף אותנו בפנטזיה שלו? (נראה לי שזה ללא הסכמה ולא SSC)
שוטרת*

תיקון

שוטרת* • 14 ביוני 2008
בו*
huan
huan • 14 ביוני 2008
שוטרת יכול מאוד להיות שאת חיה את מה שאת מתארת. אני לא שולל את קיומם של יחסים מאין אילו - אך בהסתמך על הכרותי עם עולם הבדסמ "אנשים בעלי בינה, אנשים בעלי יכולת ראיה נרחבת, משני הצדדים" הם נדירים יחסית - יש הרבה יותר אנשים שחושבים שהם כאלו ומציגים את עצמם כלא פחות מאלוהים חיים בכדי להתאים לתבנית הדמות לבושת בגדי העור ונעלי העקב.

עדיף לאותם אנשים להתפשר ולוותר - ולו מפני שהדבר שהם ויתרו עליו לא היה שלהם מלך תחילה. זה עדיף על ללמוד על גבם של אחרים, תרתי משמע. רוב הסיכויים שגבר לא יאנסו בחוף הים - אך כליות חבולות וטעויות רבות נוספות הן לא סתם כואבות - הן נשארות לתמיד.

מוזר לי שכאשר את כותבת את הדברים את לא מבחינה עד כמה התיאור שלך רחוק מהמציאות היום יומית של הרוב המוחלט וקרוב לפנטזיות שאותו רוב מספר לעצמו - פנטזיות שלא יהפכו למציאות.
שוטרת*
שוטרת* • 14 ביוני 2008
ציטוט: בהסתמך על הכרותי עם עולם הבדסמ "אנשים בעלי בינה, אנשים בעלי יכולת ראיה נרחבת, משני הצדדים" הם נדירים יחסית - יש הרבה יותר אנשים שחושבים שהם כאלו ומציגים את עצמם כלא פחות מאלוהים חיים בכדי להתאים לתבנית הדמות לבושת בגדי העור ונעלי העקב.

צודק. זה נדיר. אז שנוותר מראש, או שלהפך? בגלל שזה כל כך נדיר , ננסה למצוא דווקא את זה ולא נתפשר?

ציטוט: מוזר לי שכאשר את כותבת את הדברים את לא מבחינה עד כמה התיאור שלך רחוק מהמציאות היום יומית של הרוב המוחלט וקרוב לפנטזיות שאותו רוב מספר לעצמו - פנטזיות שלא יהפכו למציאות.

אני בהחלט מבחינה. אך אני כותבת בצורה אישית ביותר, עלי ועל שקרובים אלי . אני לא דוברת העם. לא כותבת על פי זרם הרוב. וטוב שכך.

נ.ב - אתה תאלץ אותי לפתוח שירשור נוסף.. למה שלא תעשה זאת לבד? icon_wink.gif
בכלל , איפה כלובי שיפצל את הפוסט?
huan
huan • 14 ביוני 2008
הממ אני חושב שענית לעצמך על השאלה האם לוותר מראש רק בגלל שזה נדיר - את אכן כותבת בצורה אישית, צורה אישית שהקרוב לוודאי בשביל "העם" היא בלתי מושגת ואל כן יש לסייג את הדברים בכדי לא להכניס רעיונות "טיפשיים" לראשים שגם כך הביאו מספיק מהם מהבית וגם כך פועלים בשמם יתר על המידה אל אף שמבחינתם מדובר בפנטזיה.

הנדיר שאת מדברת עליו בעיני אותם אנשים איננו נדיר כלל - וזו בדיוק הבעיה. כל אדון הוא קורה מחשבות, כל גבירה יודעת לעצור רגע לפני וכל סאב צריך להיות כנוע ומושפל החל מהודעת ההיכרות הראשונה ולתת את עצמו (ולעיתי גם את כספו) לכל אחת שתחפוץ ללא ביקרות.
ישנם גאונים ויחידי סגולה אך אין הם הרוב והם בטח שלא אלים - רק בני אדם.
ואל אף שאינך דוברת העם עליך לקחת אחריות על דבריך ולסייגם בצורה המתאימה - שכן לא רק קרובייך קוראים את הדברים אלה גם שלל ילדות/ילדים/חרמנים/חרמניות שיכולים לא להבין נכון את הדברים או להתיחס רק לחלקם (החלק שמסיר מהם את האחריות ומתיחס רק לצד השני) - ביחוד שהרעיונות שלך, לא שלי, הם הרעיונות השכיחים כאן. רעיונות אודות אוטופיה, עולם אפל ומרתק, עולם אחר, עולם בו כולם "נדירים"...אך לצערם הוא איננו שונה מהעולם הרגיל על חוקיו, כלליו ומגבלותיו.
גם בעולם האמיתי יש את ההאוטופיה שלו ויש מעטים החיים אותה - את המילה "מעטים" רבים מידי שוכחים.
Morticia

Re: חברה חברה רגע רגע

Morticia • 14 ביוני 2008
ברוכה הבאה גברת שוטרת היקרה - אישה על מדים זה תמיד cool לאללה בעיני
icon_cool.gif

וואו!
יש לי ים מה לומר...
והראש שלי כבר רץ לעבר פנטזיה פמדומית פרי עטה של אישה
ברשותכם
אבל ראשית אקדים ואומר שאין בכוונתי לפגוע כאן באף אחד ואני אומרת את הדברים כפי שאני רואה אותם, ללא שיפוט ולעבר מחוזות דמיוני המהורהר מה...

אבל קודם אתחיל מזה...

colombos כתב/ה:
מה קרה לכם ????????????
תירגעו כולכם.
ישב כנוע ומאולף וכתב מספר משפטים על הפאנטזיה שלו
שלו!!!!!!!!!!!!
לא של אף אחד אחר.
ומכאן התפתח דיון במועצת הביטחון של האום
על השלכות ההתחחממות הגלובלית על משבר המזון העולמי ועליית מחירי הנפט.
להירגע מיד כולכם.

לכל אחד ואחד מכם
ולכ אחת ואחת מכן, מלכות נכבדות
מלכות או שפחות
אדונים או עבדים
לכולנו ללא יוצא מהכלל
עמוק עמוק בתוכנו מסתתרת פאנטזיה אחת לפחות, ולפעמים הרבה יותר
שאנחנו לא מעיזים לתת לה מוחשיות, אנחנו פוחדים מזה

והנה כאן כנוע ומאולף, העיז וכתב את אשר על ליבו
את הפאנטזיה הכמוסה שלו
ומה קרה??????
במקום לחבק, לעודד, למחוא כפיים
הפחדתם אותו, התפתחה מחלמת עולם
גוג ומגוג, בין T לבין מורטישיה וכו' וכו'

יאללה מספיק
ועכשיו במחיאות כפיים סוערות
נפנה את הבמה
ויעלה ויבוא, כנוע ומאולף
וימשיך לכתוב את הפאנטזיה שלו
את אותה מציאות שבה הוא היה רוצה להיות בה
והדגש הוא על הוא!!! ושלו!!!!
כל הכבוד לך כנוע ומאולף!
מי כמוני יודע עד כמה קשה זה
לתת מילים ומוחשיות לרגשות עמוקים וכמוסים
שאתה מתמודד איתם יום יום שעה שעה.
זה לא קל

קודם כל מר colombos, עלי לציין שאתה כותב מאוד יפה, נבון רגיש
ומצחיק לאללה - זה סוג של תענוג אתך - בחיי icon_lol.gif

ביני לבין מאדם T הנכבדה לא היתה מלחמה, לדעתי זו לא הסיבה שדווקא את זה הזכרת. מאדאם T ואנוכי מכירות זמן רב, ידענו ימים טובים יותר ופחות, מנהלות חיים שונים ורחוקים לחלוטין אחת מהשניה אבל כנציגות אשת העקרב {הכותבות בכתב יד אדום וגדול על גבי רקע שחור, לתשומת לבך המלט הסטטיקן...} לשתינו יש זנב - אנחנו יודעות מתי להרים אותו ואנחנו יודעות באותה שלוות נפש מתי אין צורך וזה מיותר. אני רוחשת ים של כבוד והערכה אליה. אין לי שום מלחמה אתה ואני מאמינה שלה אין מלחמה אתי - היא אישה באמת רמת מעלה, מלכותית ואצילה - היתה איזו אי הבנה - נבדקה ונסגרה בכבוד תוך שניה.

אני נושאת אתי איזו אי נעימות כבר כמה ימים שלא רציתי להעלות באשר לאיזו מתקפה מאוד לא מכובדת שכוונה לעברי לפני מספר ימים בשרשור של המאדאם
{ואולי כדאי שבכל זאת אומר לך את שבחרתי להשתיק באשר לכך שבחירתך מעט פגעה בי אבל אני גם מבינה מאיפה פעלת ולא באמת אפסיק לכבד אותך, על מי שאת ו/או אפתח מלחמה אתך בגלל זה. אבל קצת נפגעתי מבחירתך לנזוף בי במקום לצאת להגנתי}
וזה בדיוק העניין - עזבו את זה שלחץ על ההדק - אני סגרתי אתו עניין בצורה מכובדת לראות עיני.
גם הבנתי מאיפה הוא יורה ולא באמת נפגעתי מדבריו שהן שטויות בעיקרן.
תמיד עצוב לי כשאנשים בוחרים לדבר ככה לאחרים ובעיקר חרה לי שאף אחד (!) לא קם להגנתה של אישה - זה פשוט טואטא מתחת לשטיח...
בפורום הבנים על הבנות כשאנסו נשים בשם השליטה הגברית אני עליתי עם נשקים על החומה והגנתי על הנאנסת בדמי וגופי.
פה מדברים אל נשים כמו אל חרא כל הזמן.
ואני בכלל כבר מזמן יכולה לשיר את Gloria של Patti Smith
זה סוג של טרנד להתעלם מדבריי ולנסות לשבור את רוחי
עצוב אבל מחמיא icon_smile.gif

נשים מלכותיות ואצילות נפש אוכלות הרבה חרא בחייהן - זה סוג של קומדיה שמיימית כזו
לא ניתן לכם לשבור אותנו כל כך בקלות...

אבל!
תראו איזה יופי שבכל זאת המאדאם ואנוכי, שתי העקרביות בעלות נשמת העומק הזכה והזנב העירני, הרגיש, הנבון הנמצא תחת שליטה שלווה ומהימנה באחוריהן הצלחנו להביא לכאן משהו שאני כבר הרבה זמן מנסה ולא מצליחה.

סופסוף קמה נציגות של גברים - לא רק אתה מר colombos היקר אלא גם huan {שמרשים אותי כיקר עד כה גם...} שיש להם מה לומר וסופסוף יש עם מי לנהל דיון
ואתם לא עובדים עלי שניכם -
עוד לא נולדה הילדה שרוצה להיות מקובלת בחברה שתקום עליכם עם שוט ביד, סנדל עקב שנרכש בתחנה המרכזית עבור 50 ש"ח ופה ג'ורה שיודע לקרוא לך אפס שתוריד אתכם על ארבע.
אתם תורידו אותה על ארבע לפני שהיא תספיק לומר "אינטליגנציה נשית, רגשית ונבונה"...
אתם גם חזקים מספיק לדפוק אותה בתחת על הרצפה הקרה.

ועכשיו אני סתם גסה ואתם לא תעשו את זה כי אתם יותר גברים מזה ובבסיסכם ישנו כבוד נעלה מזה לאישה, באשר היא אישה.

וזה יפה icon_smile.gif
קראתי את דברי שניכם - שעשעתי את עצמי במחשבה שבזמן שביורק שרה לה
My name's Isobel, married to myself....
טורי איימוס חטפה לה צינון קל icon_lol.gif
ושמחתי לראות שסופסוף קמו גברים, מעריצי נשים, סאבמיסיביים אמיצים וחזקים - יצאו להם בשעה טובה ממחילתם ואולי עוד יקום כאן דיון לעניין.
שלא נדבר על הצלת כבוד האישה...
וזה יפה איך שאתם מגנים על שני הצדדים וגדולים לראות את התמונה בכללותה.

באשר לכותב הפנטזיה...
אני באמת ובתמים מצטערת אם יצא לי כזה מסרס של "שתוק ואל תעיז לשפוך פה פנטזיה יותר לעולם" - בחיי. כזו קומקום יצאתי באמת?
סליחה.
דווקא פתחתי ואמרתי שהיא יפה והיא גם באמת היתה יפה, לפרקים -
אני בהחלט אשמח לשמוע את ההמשך בעצמי - בכבוד אדון מפנטז הנכבד - אני בעד icon_smile.gif

אבל בכ"ז אני מבקשת לתת את הדעת על התמסרות למלכה אל מול שליטה חזקה מלמטה במשרתת של "נשלט"
בין submission לבין s&m lil fuckers
על מיהי מלכה, מה הצרכים שלה ומדוע חסרה לי כל הזמן המסירות, ההגנה וההערצה???
{פחות או יותר}

אני נורא בעד פנטזיות ובאמת סליחה
אבל
...
איך אומר את זה?

למען ההלצה, דמו לעצמכם את הגבירה ג'סיקה ראביט יושבת לה על הספה בחלוק שיפון מעט שקוף וסנדלי שפנפנה ורודים עם פרווה בזמן שבא אליה איזה שרירן מחדר כושר ואומר לה בגסות רוח:
"את במחזור? תני לי ללקק לך... את הרי לא סובלת אותי, נכון? תני לי את זה בבקשה!"
הגבירה ראביט הנכבדה נראית לכם פראיירית של מישהו?
תוך שניה הודפת אותו בתנועת ישבנה, שולפת את אקדח הזהב קטן המ"מ מתחת לכרית נוצות האווז ודופקת לו אותו בראש.
"עוף מכאן יה טמבל"
ולא מבזבזת עליו אפילו לא עוד חצי שניה בעודה מנגנת קולה לעבר החדר השני
"רוג'ההההההההר"... מחייכת אליו באהבה גדולה, תופסת אותו באוזניו ומצמידה אותו חזק לבית מקדשה הנשי, הטעים בעל ניחוח בושם המשכר כל גבר לשעבוד הוד מעלתה... למען קליימקס עז בדמות פניו מכוסים בהשפרצת הנאתה...
"כי אני הכי אוהבת את רוג'ר שלי ואתה עושה את זה הכי נפלא בעולם ואין כמוך רוג'ר הקטן שאוהב אותי יותר מכולם ובשביל אלילה שכמותי אתה הכי טוב - עולה על כל פרי דמיוני... אהההה.... אההההה...."

U dig?
icon_wink.gif

איזו אישה המכבדת את עצמה תתן לגבר שהוא כלום ואפס עבורה ללקק את ערוותה בזמן הוסת???
מה???
{שמתם לב כמה נשים משתמשות בעולם מלכות הסאדו כמפלט ליחסי מין? אותן אני הכי לא קונה.... ואגב, יש גברים שעושים בדיוק את אותו הדבר... משקשקים עד לעשיית צרכים בתחתונים לנוכח אישה מינית ושופעת בעלת עוצמה נשית שלווה ונוטפת תשוקה... מתעללים בכל אישה המפגינה עוצמה אותנטית של מלכה...}

אני? אם אפרוץ באופן חופשי לעבר מחוזות דמיוני הפמדומי לפרקים...
הייתי מסתכלת טוב מי מולי - קודם כל.
כדי באמת להכנס לרזי השליטה עם אדם, נדרשים כל החושים
אבל הנטייה... במחשבה הפנטסטית החופשית...
הייתי שולפת בהינף היד סט אזיקים ובמכה אחת סוגרת את ידו השמאלית על ידית הכיסא.

"זה מה שאתה רוצה?"
News flash Rambo
אתה בסשן חקירה
{לא מתבלבלת בכלל - בנחישות חד משמעית, שקטה אך מעט תקיפה...}
דבר ראשון - זו מילת הביטחון שלך - XXXXXXX - דלת מפלטך באם וכאשר אעבור על גבולך
בכל עת אכבדה - הבטחה ומילה של גבירה - הכרטיס לחופש בידך ובשליטתך

{ועל החופש שבהתמסרות נדון במהלך השבוע...}

הפחד משתק - גבר כזה לא יאמין בכלל שזה קורה לו... הוא לא ימהר לומר אותה...
אני אתבונן עמוק בעיניו ואוודא עד להוצאת וידוי חד משמעי שמילת הביטחון, על משמעותה, ברורה לו - שלא יהיו אי הבנות בעניין.

כן? יופי, מעולה.
עכשיו אני רוצה לדעת מה הסיפור שלך... מי אתה בכלל?
איך אתה מתנהג בבית לאנשים שאוהבים אותך ותמיד שם בשבילך?
מה אתה רוצה אצל גבירה? מדוע לדעתך אתה בכלל ראוי לה ועד כמה מעניין אותך מה היא רוצה וצריכה???

והוא הרי מת למכות והוא יעשה הכל כדי לקבל אותן
אז בהרמת כף רגלי על ברכיו וקירוב מקדשי לעבר אפו, למען טעימה קלה של הניחוח
{ואני סקסית הורסת את הבריאות כשאני רוצה וזה נשמע לי כמו מצב שאני רוצה..... icon_twisted.gif}
אבהיר לו שבחקירה רק האמת מובילה ושום מניפולציה לא תשיג לו את אשר הוא זומם לעצמו.

כשהוא יאמר שטות למען סטירה, אני אתבונן לו עמוק בעיניו בחיוך נעים ורך, אתפוס את שערות ראשו בעדינות נוקשה מה ואספר לו בקולי מלא הזימה שעל אף שהוא מת שאני אתן לו עכשיו סטירה, המניפולציה לא תוביל אותו לשם... בשקט הכי נעים שאתם יכולים לדמות בים של אביב בעת שקיעה ענוגה...
תתחיל לספק כאן את רצוני, לתת לי תשובות ולזרום עם המקום אליו אני מובילה
כי אני השולטת ואני המלכה מר נשלט בעל ראש הפנטזיה...
מי אתה???
ואולי בכלל תזכה להתקרב אולי עוד קצת מעט לעבר המקדש הקורץ הזה שניחוחו כמעט והפיל אותך אל הרצפה...
כי אתה הרי מת בעיקר לטעום אותו
ואני? לא המשרתת שלך.

NO NO
icon_lol.gif

{יאדה... יאדה... יאדה.... אני יכולה להמשיך עוד ימבה אבל זה הכל פה בשלוף וזה דורש איזו עריכה, סבלנות וזמן...}

עוד News Flash לשלל הסטאלונות...
אני לא דחויית העולם הונילי שם בחוץ - ממש לא.
אני אשת שוליים מרדנית, יוצרת, פילוסופית, עמוקה, רגישה, מכשפה הרוקדת ריקודי פולחן על קברו של הגל אחת לכמה זמן....
אז בכבוד תביא את הפנטזיות שלך אבל היה פתוח וקשוב לדעתה של גבירה
אני לא אוכלת מניפולציות - אצלי מקבלים את האמת וזהו דבר לומר עליו תודה

אני תמיד באה מאהבה
או שלא באה בכלל

ואם אתה נשלט אז תן את מושכות השליטה לידיה ותאזין בקשב למה שהיא רוצה.
אני האזנתי לך
ואני באמת אשמח לשמוע את ההמשך - כמו גם את דעתך על הכיוון שאני לקחתי אליו...

{אני יודעת שאתה נורא תכעס, מעניין למה... אבל אם אתה תהיה ממש זורם ונכון אנרגטית, איך לומר, אני אעיז ואשאל אותך על ריח בית מקדשה של אשתך ומתי בפעם האחרונה גילית עניין בכאבה בעת ביוץ רחמה... היא חרמנית מגמרת או נודניקית מקרטעת ופריג'ידרית, במילעיל? אולי היא בכלל אישה מקסימה ואתה קקה של בנאדם? בו נחקור ונרד לשורש העניין... בוא גם נזכור על הדרך שאני כאן החשובה...}

I'm in charge now
!

ויש נשים שנוח להן לשרת גברים כאלו בהתאם לצרכיהם - לא נכנסת למערכת השיקולים שלהן.
זו לא מחלת נפש - לא בטוח וממש לא בהכרח.
בעיני?
לסדיסטית הרבה יותר מעניין לראות מזוכיסט מתפתל, מתחנן וספוג בתחושת התמסרותו להערצת הגבירה הנכבדה שמולו ולא מקבל את הכאב והעונשים שהוא כל כך רוצה....
קודם תלמד להתנהג יפה - אני לא המשרתת שלך. אני המלכה וכן, וודאי ראית שיש שוט תלוי בצד אבל אני לא באמת צריכה אותו כדי שתציית להוראותיי ואתה תלמד בדרך שלי - לא שלך.
{מילת ביטחון היא הדבר הראשון שקיבלת - אתה חופשי לצאת לדרכך בשניה שתאמר אותה...}

שאני אצעק ואתעצבן?
מה???
icon_rolleyes.gif

מה גם שאני חסידה גדולה של שליטה מנטלית... ארוטית... לפעמים אני גם מוצאת הנאה בהכאבה... כשציפורניי נעוצות בבשרך...

אחד כזה היה צריך להתחנן הרבה...
{אם היה אצלי אחד כזה יכולתי להיות מיליונרית אבל זה לא הקטע שלי ואני נשארת נאמנה לבחיר לבי, שיבוא ויתמסר אלי מכל הלב, ואמרו אמן!}

אבל תכלס - זה לא מה שמלכה רוצה וזה לא מה שגבירה מחפשת לעצמה.

colombos היקר - אני חוזרת אליך ברשותך
ואני נתקלתי בפרופיל שלך כבר לפני זמן מה והוא מחמם את לבי בכל פעם מחדש - אני כ"כ שמחה בשבילה ובשבילך - זה כל כך נפלא - ממליצה עליו כחומר קריאה משובח וחינוכי לכולם!
{לך אגב במאמר מוסגר אני ממליצה להקשיב מקרוב לשיר Protection של מאסיב אטאק...}

ואני באמת שמחה שסופסוף גברים כדוגמתך וכדוגמת ה-huan שגם מרשים לטובה
{שימו לב כמה אתם באים מרקעים סוציולוגיים שונים ועם זאת אצל שניכם ניכרת ההתמסרות וההערצה אל האישה, לצד הגבריות השלמה, חזקה וברורה}
אני נפעמת מדבריך שם וזה מה שמלכה רוצה ותראה איזה יופי - זה מה שאתה כגבר רוצה גם!

בעיני? המקום המתמסר, השייך לגבירה עמה יש לך אהבה גדולה
זה גן העדן האולטימטיבי לגבר
וחלומה הרטוב של כל מלכה

{It's only when I loose myself in someone else... עברנו לדפש מוד... יתכן ומצאנו את גן העדן... חחח}

כי כלביאה השורדת לבדה בג'ונגל האכזרי בו אנו חיים
מגנה על עצמה ואין מי שיגן עליה
יותר מדי פחדנים רק באים לה מהדלת האחורית וההערצה אליה תמיד מלווה באיזה לעג וקלס
כיאה לגבירות הגדולות לאורך כל ההיסטוריה
{וברור שאני לא היחידה! אין לי שגעון גדלות... כאילו דא!}
חוזרת הביתה
לא כדי לחלום על איזה רשע או כזה שאינו יודע לשאול...
לא רוצה נודניק שיעשה לי את המוות ורק יחפש איך אני יכולה לשרת את הפנטזיה שלו שאינה שמה כל דגש על נשיות, רצוני וצרכיי כאישה
שלא נדבר על בוגדן קטנטן שבכלל חי בתוך פנטזיה של מציצת פסולת רחמה של אישה זרה....
ברררררר

אלה חולמת, רוצה ומגיע לה!
גבר המקבל אותה בזרועות פתוחות על ברכיו - גבר גבר - ג'נטלמן עם נשמה של לוחם וגבריות מחוספסת בגסות עדנתה, בעל רגש ותבונה - אישיות ותחושת שייכות אל המקום בו הוא נמצא ומקבל אליו אותה
נותן לה להרגיש הכי נאהבת בעולם, בטוחה ונינוחה
ככה כמו שהיא
כשהוא ככה כמו שהוא
וכיאה לתם ו/או לחכם שואל אותה במלוא הכוונה:
"אהובה יפה ונערצת שלי המכניסה ערך לקיומי הגברי הנחות לאור נוכחותה..."
{בלשון מליצית מה}
את בבית עכשיו (מנשק בחום רך ואוהב את כף ידה...)
מה את צריכה?
Your wish is my command
icon_smile.gif

והיא מתוך עייפות יום העבודה הארוך והג'ונגליסטי שלה מחייכת אליך בעיניה החמות והאוהבות, מלטפת בחום את פניך ואומרת לך שאתה גבר חלומות מופלא ושהיא ברת המזל הגדולה בעולם שיש לה אותך ושאתה ככה שלה
גבר לתפארת
Simply the Best
{והיא גם נורא אוהבת את הזין שלך... זכותה! אתה אלוף העולם במשקל כבד בסיפוק תשוקות ערוותה...!!!}

שים קומקום לאיזה תה צמחים.... תן לי איזה ג'ז או קלאסי רגוע במערכת... חמם מים לאמבטיה, אני דחוף צריכה לשטוף את היום הזה מעלי... תפקידך יהיה לסבן לי את הגב.
אבל קודם יפה שלי אחד, אהוב לבי
{שוב, במליציות מה...}
חלוץ נעליי ועסה מעט את כפות רגליי - היום הזה פירק אותי...

יאדה יאדה יאדה...

במקלחת הדברים מתחממים
....
היא לאט לאט נרגעת מטירוף היום
יש לה את הסאב שלה שאוהב אותה ומסור אליה מכל לבו
והיא אוהבת אותו מכל לבה
הוא שייך רק לה והיא המלכה שלו ורק שלו
האהבה גדולה
והתאבון בריא... מתחיל להפתח... האקשן בדרך... הלילה עוד צעיר...
והיא עוד תטרוף ותטריף אותך
והמסירות שלך מטריפה אותה
אתם עפים לספייס בכלל - אתם במקום בו אתם צוחקים על כל האנשים הקטנים שמבזבזים את זמנם במקום הקטן הזה כאן והנחיתה הרכה ממקום רחוק מהעולם המוכר לנו כאן נסגרת בחיבוק חם ונשיקה

קיבלנו:
מלכה - סאב
התמסרות מכילה צרכי האישה - הכלת מסירותו תוך תחושת קטנותו לאור היצור הנשגב הזה הידוע בכינויו אישה - איזו בריאה אלוהים הביא, אה? icon_wink.gif

עוד קיבלנו... ספייס - אובדן שליטה - אפטר קייר

מה? אלו לא מושגים רלוונטים למקום בו התכנסו כאן???

{איזה יפה הפרופיל שלך colombos... הכי אני אוהבת את המסירות וההבנה שלך בסבלנות בה אתה נותן לה את הדרך והקצב שלה... אתם משב תקווה רעננה ואני מפרגנת לכם מכל הלב icon_smile.gif}

טוב,
נראה לכם שאמרתי מספיק או שאולי שכחתי משהו?
icon_lol.gif

תהיו נחמדים.... תמשיכו לשתף פעולה - יותר נעים ככה...
בואו נעלה קצת דיונים מאתגרים
...

ובאשר למר כנוע ומאולף - אל תסרס עצמך על חשבוני
שתף אותנו בכבוד בפנטזיות שלך - אני באמת נהנתי לקרוא אותה
לא הייתי מגיבה כלל לולא זה...
נסה לראות איך אתה זורם עם ראשה של אישה
במקביל
לטוב או לרע

{טיפשה המלכה החושבת שכל גבר חייב לציית לה... או שבכוונתו לעשות כזה דבר... חחח}

{טיפש לא קטן גם הגבר החושב שמלכה תמהר להצליף בשוטה ולשרת את גחמותיו.... אתה באת למשרתת או שאובדן שליטה תחת שליטתה הנבונה של גבירה נכבדה עניינך? שחרר ממי... שחרר...}

יעלה ויבוא.... אההההההה....!
icon_cool.gif
Madame T​(שולטת)

ולי יש שאלה אחת

Madame T​(שולטת) • 14 ביוני 2008
אחרי שהשרשור הזה הגיע בשעה טובה לעמ' 5, לאן נעלם הכנוע והמאולף שפתח אותו? icon_rolleyes.gif
יש לי תחושה, שהוא נבהל מעט.... icon_wink.gif
Morticia

Re: ולי יש שאלה אחת

Morticia • 14 ביוני 2008
Madame T כתב/ה:
אחרי שהשרשור הזה הגיע בשעה טובה לעמ' 5, לאן נעלם הכנוע והמאולף שפתח אותו? icon_rolleyes.gif
יש לי תחושה, שהוא נבהל מעט.... icon_wink.gif

יש מצב... icon_wink.gif

הוא יהיה בסדר... הוא יקרא שוב ויבין שחובקים אותו פה באהבה ושהוא בכלל עשה דבר טוב למען הקהילה... והוא יחזור...

אולי הוא יושב בשיא המרץ עכשיו לכתוב לנו פנטזיה שתעיף פה את כל הנשים לירח?
icon_lol.gif

אמן...

אנחנו מחכות לך מר כנוע ומאולף
המשפט הזה, למיטב הבנתי את הנקרא, אגב...
די מחייב את התייצבותך
icon_exclaim.gif

בזמנך...
בוגדנית קטנטנה

Re: חברה חברה רגע רגע

בוגדנית קטנטנה • 14 ביוני 2008
Morticia כתב/ה:
וואו!
יש לי ים מה לומר...
icon_cool.gif

MORTICIA יקרה, ברוח טובה לגמריי:

תמיד יש לך ים מה לומר!!!

אבל את צודקת בהחלט, אי אפשר לתת לכל אפס לעשות כרצונו בגופה של המלכה שלו (ו"כרצונו" זה בעיקר לענג אותה). ולכן צריכה להיות איזושהי ערכת יחסים בין המלכה לעבד שלה.
אני חושבת שבגלל זה מלכותבתשלום (ולא זונות שמשחקות אותה מלכות) לא יוצרות אינטימיות עם העבדים שלהן. רובן לא מוכנות אפילו שיראו אותן ערומות. וזה לא קשור לכמה המלכה מרגישה בנוח עם הגוף שלה וכמה חתיך העבד שלה. זה קשור לכבוד של הגוף שלך. למשהו מעבר לסקס לאינטימיות.
ואני יודעת בוודאות שיש בבדס"ם אנשים שפשוט קשה להם להגיע לאינטימיות אז הם מחפשים את זה פה, אבל זה רק חיקוי, אינטימיות אמיתית יש רק במערכת יחסים אמיתית.
ובמערת יחסים אמיתית לא משלמים לפי שעה.