המלט |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
אנדרפוט
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
המלט • 22 ביוני 2008
איך הגעת לצלופן ורוד? השפלה זה חלק מהענין, ברור. זה מדליק, זה מסעיר, זו אולי סתירה באישיות
ואולי לא -- וזה עוד אלף דברים נפלאים -- אבל זה לא הכרחי בסשן, וזו היתה השאלה. אני חושב שדי ברור שהכוונה היא שהצדדים יחושו שמתרחשת בפועל השפלה, כי אם מישהו מתבונן מהצד וחושב שלרדת למישהי כשהידיים קשורות מאחור והעיניים מכוסות זה משפיל -- אז זו בעיה שלהם.... במובן הזה -- השפלה אינה הכרחית, לעניות דעתי המרודה. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
אנדרפוט אמר
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
בלוסום(לא בעסק) • 22 ביוני 2008
[size=18]אנדרפוט אמר:
"הדחף המזוכיסטי מתרגם תחושות של גועל, כאב ופחד לעונג" ואני אומרת - לא מגועל, אומרת לא להשפלות, למרות שזה תחום מאוד רחב, והגבולות שלי גם כאן לא נשארים כמות שהם, אבל במידות מיקרוסקופיות. אני מסיכמה עם כל אלה שדעתם היא שכדי להשפיל צריך קודם כל להשפיל את עצמך, ושמהות השליטה עבורי היא ממש אבל ממש לא השפלה, אלא דווקא הכלה - גם של השולט וגם של הנשלטת |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
אנימה • 22 ביוני 2008
ומימוש צורך להשפיל הוא לא הכלה???
צורך בכאב זו כן הכלה, והשפלה לא? הנטיה הזו לראות בדברים שלא קיימים אצלי- משהו לא בסדר, משהו לא נכון, מאוד בעייתי בלשון המעטה. רק אנשים שיכולים באמת להכיל את עצמם, ולהגיע להסכם ג'נטלמני עם "הצל" שלהם- או הצד האפלולי שלהם, יכולים לקבל את העובדה שיש אנשים שאוהבים דברים אחרים, וזה בסדר. לא הייתי מעלה על דעתי לקרוא לכל חובבי הכאב- אנשים אלימים, כמו שלא הייתי מעלה על דעתי לקרוא לאנשים שאוהבים השפלות- סמרטוטיים. |
|
שלגי |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
שלגי • 22 ביוני 2008
אנימה כתב/ה: ומימוש צורך להשפיל הוא לא הכלה???
צורך בכאב זו כן הכלה, והשפלה לא? הנטיה הזו לראות בדברים שלא קיימים אצלי- משהו לא בסדר, משהו לא נכון, מאוד בעייתי בלשון המעטה. רק אנשים שיכולים באמת להכיל את עצמם, ולהגיע להסכם ג'נטלמני עם "הצל" שלהם- או הצד האפלולי שלהם, יכולים לקבל את העובדה שיש אנשים שאוהבים דברים אחרים, וזה בסדר. לא הייתי מעלה על דעתי לקרוא לכל חובבי הכאב- אנשים אלימים, כמו שלא הייתי מעלה על דעתי לקרוא לאנשים שאוהבים השפלות- סמרטוטיים. בול קליעה! |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
אנדרפוט • 23 ביוני 2008
כמובן שסשן יכול להיות בלי השפלה, הוא יכול לצורך העניין להיות גם בלי מוטיבים של שליטה או כאב וגם בלי סקס. הכל הוא כלי ביד היוצר. אבל, ויש אבל, מה שאנשים עושים עם החשקים שלהם והפנטזיות שלהם זה דבר אחד אבל אני דווקא מתעניין במקור לכל המשיכה הזאת, והמקור הוא קיצוני יותר, פנטזי יותר ואין בו גבולות, לא אדומים ולא מוסריים. יש חשקים אפלים ועמוקים שמניעים סשנים הגיוניים ומלאי אהבה אולי אבל גם כשמאלפים ושמים בכלוב חיית בר זה לא הופך אותה לפחות חייתית. אפשר לעשות הרבה דברים עם חשקים עזים - להתמכר להם בסאגה של הרס עצמי וקיצוניות, להתחמק מהם כאילו לא היו קיימים ולנהל אורח חיים כפול או לנסות ולשלב אותם באופן הגיוני ומתון בחיים - וזה מה שרובם פה עושים. אני לא טוען שהדרך הזאת היא לא הגיונית או לא שפויה אבל אני פשוט מתעניין מאוד בצדדים האולי פחות נעימים, האזורים הנסתרים והמסעירים של הפנטזיה, המנוע הייצרי של כל הפאמדום הזה, שהוא פראי ומנותק ממציאות חיינו ושאינו מאוד מעשי ורציונלי.
בשבילי באופן אישי לא ייתכן מין פאמדומי ללא השפלה, לנשק כף רגל סתם כך בהתנדבות זה אולי די סקסי וחושני אבל אין שם שליטה. פאמדום זה שליטה בשבילי. יכול להיות שבשביל מישהו אחר סקס בשרותים עם אישה עם נעלי עקב ושמלת עור צמודה זה פאמדום. אצלי שליטה זה עניין מהותי אם לא מהות כל העניין וכאשר יש שולטת ונשלט אז יש גם השפלה, הביזוי של הכניעה והציות. ההשפלה היא בכאילו משום שבתורה היא מסיבה לי עונג והנאה כך שאינה השפלה אמיתית, היא כמעט אמיתית, מעין הולוגרמה משכנעת של הדבר האמיתי. אבל נראה לי שלמרות שהיא רק הולוגרמה, או מטפורה או אלגוריה או ווריאציה, היא עדיין קרובת משפחה של ההשפלה ולא של שום דבר אחר כמו הכלה, הובלה, אהבה או כל צורה אחרת שמבטאת יופמיזם ומוסרניות. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
בלוסום(לא בעסק) • 23 ביוני 2008
אנימה כתב/ה: ומימוש צורך להשפיל הוא לא הכלה???
צורך בכאב זו כן הכלה, והשפלה לא? הנטיה הזו לראות בדברים שלא קיימים אצלי- משהו לא בסדר, משהו לא נכון, מאוד בעייתי בלשון המעטה. רק אנשים שיכולים באמת להכיל את עצמם, ולהגיע להסכם ג'נטלמני עם "הצל" שלהם- או הצד האפלולי שלהם, יכולים לקבל את העובדה שיש אנשים שאוהבים דברים אחרים, וזה בסדר. לא הייתי מעלה על דעתי לקרוא לכל חובבי הכאב- אנשים אלימים, כמו שלא הייתי מעלה על דעתי לקרוא לאנשים שאוהבים השפלות- סמרטוטיים. אז ככה, פרה פרה: לא צורך בכאב ולא בהשפלה הם למה שהתכוונתי. התכוונתי להכלה של תשוקות וצרכים מיניים. לגבי השאר: "הנטיה הזו לראות בדברים שלא קיימים אצלי- משהו לא בסדר, משהו לא נכון, מאוד בעייתי בלשון המעטה" מה? לא הבנתי פשוט כלום. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
מיתוסית(שולטת) • 23 ביוני 2008
אנדרפוט, מסכימה איתך לגבי רוב הדברים.
לדעתי המקום של הסשן הוא לשחרר יצרים וצדדים נסתרים ואפלים יותר בתוכנו. לא להיות לגמרי מי שאנחנו לא, אלא להקצין צדדים מסויימים בנו. יחד עם זאת, יש לנו הרבה מעצורים שנובעים בעיקר, לדעתי, מחינוך ומתהליך סוציאליזציה שעבר עלינו. הם גרמו לנו בעיקר להיות מוסריים ולדעת לנתב את התוקפנות שלנו בצורה בריאה ומועילה- וטוב שכך. אפשר להשוות את הבדסמים לכל אדם אחר, כי לכולנו יש דחפי תוקפנות ומין, כדברי פרויד, ובכל זאת רובנו המוחץ לומד מינקות לשלוט ולנתב את היצרים הללו- ואין בכך שום דבר רע, זה אפילו בריא: הן לחברה והן לפרט. חלק האהבה וההכלה לדעתי בסשן, הוא בדיוק המקום שבו אפילו שאני משפילה ו"מתעללת" בעבד שלי, אני עדיין קשובה אליו, עדיין לא מרוחקת לגמרי ובסוף יחכה לו האפטר קייר, ואם הוא יצטרך- הוא יקבל את החיבוק ואת מילת העידוד גם באמצע הסשן. גם זה שהכי אוהב השפלות והתעללויות יחוש רוממות רוח כשמידי פעם יתנו לו חיזוק חיובי בדמות מחמאה או לתת לו איזה פרס כמו לקבל משהו מתוקף לעשן אם זה נמנע ממנו הרבה זמן או לעשות משהו שהוא ממש רוצה כמו לנשק את כף רגל המלכה אישית, אני חושבת שסשן הוא הרבה יותר מרתק, כשי שגם נשיקה וגם סטירה, כשאתה לא יודע מתי הם יגיעו וכשאתה יודע שהם תלויים, בד"כ, בהתנהגות שלך. ולפעמים סתם כי השולט/ת רוצים. זה הרבה יותר מרגש ומענג מאשר לקבל כל הזמן מכות והשפלות, או לחליפין שכל הזמן נחמדים אליך ומתחככים בך ונותנםי לך לגמור וכו'. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
Morticia • 23 ביוני 2008
אני רק מבקשת להבהיר דבר קטן
... בעיני יש מעט מאוד דברים הנתפשים כמשפילים אני לגמרי בעד הגשמת פנטזיות יהיו אלה אשר יהיו ומאוד פתוחה אליהן ההשפלה עליה אני מדברת היא לא במסגרת מגרש משחקים של אוהבים יש אנשים שחיים את החיים בתוך פלזמת משפיל-מושפל ובעיני הם אנשים קצת שפלים אולי הבהרתי את עצמי יותר אולי לא זה לא באמת כ"כ חשוב |
|