סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני חייבת להבין משהו

fuxia
לפני 16 שנים • 23 ביולי 2008
fuxia • 23 ביולי 2008
Mephisto כתב/ה:
ואחרי שתמשכו אליכן את אותם גברים הם יחבטו בראשכן באמצעות נבוט,
יגררו אתכן למערה,
ויכריחו אתכן לחלוב את נמר שיני החרב המשפחתי ולהכין לעצמכן בגדי פטיש מהממותה שהם צדו אתמול, עבורכן.

המממ...
הייתי מוכנה לנסות
icon_razz.gif
Homelander​(שולט)

נילי,

Homelander​(שולט) • 23 ביולי 2008
אני לא צעקתי על אף אחד שהוא מטומטם ואף לא רמזתי יותר מדי פעמים.
ההתנהלות שלי מול כל אחד ואחת מכם הייתה ותמשיך להיות בדיוק באותה המטבע של ההתנהלות שלכם.
למקרה שלא הבנת, אני חף מגינונים ולא באמת מעניין אותי איך א-תם 'רואים' אותי ואני אמשיך לומר לכם את הדברים בפנים גם אם זה לא מוצא-חן בעיניכם.
ואם כבר את מדברת על זמן, אז אותם אנשים שאת טוענת שאני מנסה לעשות להם דליגטימציה כלשהי, חייבים לי כבר מלא זמן- אם באמת ככה הייתי סופר את הבזבוז זמן שאני מבזבז בדיון הזה.

אם היית קצת מסתכלת מעבר לאף שלך, היית רואה שאני היחידי פה שבאמת השקיע קצת רצינות בדיון- אבל אני לא מצפה ממך לזה, אז זה לא באמת משנה.
ולגבי מה שאמרת על הטבע, אם הקדמה הזו שאת מצדדת בה, הייתה הדרך היחידה שהיינו מגלים להאריך את חיינו ולהתגונן ממחלות (מה שאגב אם תבדקי, לא קרה באוכלוסיות שבטיות מסויימות- שזו הוכחה שאפשר גם אחרת); אז כנראה שהאדם המערבי באמת סתום. אבל זה רק הגיוני שגם אם האדם המערבי היה שומר יותר על ההרמוניה שלו עם כוחות גדולים ממנו (כן גדולים ממך וממני ומכל האנשים פה שעדיין לא מסוגלים להודות בזה), אז גם הוא היה לומד בסופו של דבר את האמצעים שהשתמשו בהם במקומות שקטים ומרוחקים. מה גם שהדרך הטובה ביותר להירפא ממחלה, היא להמנע ממנה מראש- מה את חושבת שהתרופות שבהם אנו משתמשים הם אלו שחיסלו כליל כל-מיני מגיפות? ברור שלא, פשוט למדנו למנוע אותן מלהתפרץ מראש.
fuxia
fuxia • 23 ביולי 2008
לגבי הטבע מה טבע..
אני חושבת שהיום יש הרבה מקרים שמשפיעים על הטבע המקורי שלנו
כמו שprinceOFdream אמר- למדנו, השכלנו ואנחנו משתמשים בטבע כרצוננו.
ואני חושבת שאנחנו מנסות "לחלוב" את הטבע שוב מאותם גברים מתחכמים......

גברתי ה"לא קשורה", גברים- בטוח שלא חסר. לא כאן באתר הזה ולא בשום מקום אחר.
והניסוח שלך "מקטרת" ממש לא קשור כאן
כנראה שבאמת לא הבנת.

בקשר לאיזכור של הגיל, לאחרונה.. אני דווקא חושבת שאם רוצים להתקרב לטבע- הוא בשנותנו המוקדמות יותר.
וככל שאנחנו מתבגרים (גם אני)- אנחנו לומדים יותר, חווים יותר, נעקצים יותר ומסתכלים על העולם בעיניים פקוחות יותר.
רובנו לפחות.
וזה משנה אותנו. ואז מתחיל הסרט. פחות השקעה, פחות כוח, אולי גם פחות חשק?..
ושוב- אל תקפצו. לא כולנו. אבל לצערי, רובנו.
זו אחת הבעיות...

מקבי.
אני לא יכולה להתעלם מהתגובה שלך.
אני חושבת על זה.
יכול להיות שכן, חסרה שלי שליטה עצמית.
לא פעם ולא פעמיים ציינתי את זה לעצמי.
אבל אני מאמינה שאני אדם בוגר (ולא ילדה קטנה..) שמודע לכל מה שהוא עושה (כשהוא בהכרה..)
ויודע להפיק לקחים ולנסות לתקן בעתיד.
בקשר לשולט עצמו, סבלנות זה גם ככה מצרך נדיר, ואתה צודק, קשה לגבר לדעת מתי יסתיים ה"מאבק" ואם הוא בכלל שווה את זה..

אולי אני צריכה להיות יותר ילדה טובה בהתחלה
אבל קשה לא להגיב כשאני רוצה, לא להעיר, לא לסרב אפילו
זה לא בדיוק אני....

יודע מה
אנסה.
ניסיון.
אנסה ללמד את עצמי.
מה הבעיה.
לא מתחכמת יותר.
נראה מה יצא מזה.
Lanya Colson

דום חופש,

Lanya Colson • 23 ביולי 2008
אני מודה, רוב הזמן אני בן אדם בלתי רציני בעליל.

אני אני אחרוג ממנהגי ואצטרף כאן לנילי וללק''ש, כי לא הוגן שתעליב אותן בגלל ההתנהגות הלא הולמת שלי, וגם שלא תהיה לך סיבה להתבכיין שאתה היחידי שלוקח את הדיון ברצינות.
נדמה לי שהשרשור הזה התחיל עם איזו תלונה כללית כזאת או אחרת על העדרם של שולטים טובים. משהו כזה. אם הבנתי נכון.

אז נכון, אכן, קשה למצוא שולטים טובים, אנשים טובים, חברים טובים, קשה להיות חברים טובים, ובני זוג טובים, קשה להתחבר, קשה לתקשר. חלק מזה נובע מהעובדה כי לא כולנו שלמים, או מושלמים, וחלק מזה נובע מהעובדה שהציפיות שלנו מאוד גבוהות.

אבל לקחת את התהיה הזו (שיכולה להשאל באותה ממידה כלפי נשלטים, שולטות, או חיות מחמד אחרות) לכיוון ה- ''נשים שכחו להיות נשים'', ו- ''גברים שכחו להיות גברים'' ומהו גבר אמיתי (כוחני ומשרה ביטחון) ו- ''גברים מאז ומתמיד החזיקו עמדות כוח, וזה טבעי ונכון'' וכל שאר ההצהרות הגדולות שלך. לקחת את התהיה הזו לכיוון הזה, חוטא לשאלה בכמה מובנים.

קודם כל, מה הקשר בין קשרי שליטה לסדרי עולם? שליטה (או סאבמישן) זה מקום נפלא והזדמנות מרגשת להפוך סדרי עולם, לצפצף על המוסכמות, לפרוץ גבולות, לעשות מה שאסור, לאמץ זהויות חתרניות, ובכלל לחגוג (כן! לחגוג!) את כל אותם היבטים של האישיות שלנו אשר אינם מוצאים מקום בעולם הונילי המסודר, הקונוונציונלי. אז סליחה, מה עניין ''טבעי'' ל- ''בדסמ''?

שנית, ואני בטוחה שאני לא הראשונה שאומרת לך את זה, אתה מצטייר כשוביניסט לא קטן. נשים במקומן, גברים במקומם, כך היה הדבר תמיד, יש לזה סיבה, וכיו''ב. אז החלט זכותך להיות שוביניסט גאה, אבל באופן מאוד משמח, בתקופתנו כבר יש לזה מחיר. והמחיר הוא שנשים כמוני, אשר אינן מוכנות להתספק במקומן הטבעי, ונפשן חשקה בעמדת כוח, נשים כאלו יענו לך. יתקוממו. יעירו. ואפילו יתעצבנו. כי אתה רואה שם, את עמדת הכוח הזו, ליד החלון בקומה ה- 37, אז עכשיו זוז מותק, כי אתה מפריע לי להגיע אליה.

אם הדיון היה מתפתח במקום לכיוון האג'נדה השובינסטית שלך, לדיון על יחסים בין אנשים, ועל תקשורת, ועל איך מוצאים מישהו מתאים, ומתי אומרים מה רוצים, ומתי מצפים שהצד השני יבין, ואיך בונים אמון, וכאלו. אז יכול להיות (אבל לא בטוח) שהיה לי מה להגיד. ויכול להיות (אבל שוב, לא בטוח) שהייתי נמנעת מלהעליב אותך. כי הדעות שלך, גם אם אתה מבטא אותן ברצינות תהומית, מעליבות אותי.

לניה
Homelander​(שולט)

מילא להיעלב,

princeOFdream כתב/ה:
לא, לא הבנת אותי נכון.

1. אני מסכים איתך לחלוטין שהעולם וגם הרצון של חלקכן לפחות, מחייב אתכן לצאת וגם-כן לפרנס את המשפ'. ואני לא רואה שום בעיה ברצון שלכן להתקדם כמו כל גבר איפה שלא תהיו.
מה שאני כן מתכוון הוא, זה להתנהגות שלכן: לגינונים, דיבור, לבוש, התנהלות, מה לעשות שכאשר אני מביט סביבי על המין השני (ולשמחתי לא חסר לי איפה לראות אותו), אני מוצא שאחוז מועט עד מאד באמת נשיות. מה לעשות? נשיות זו לו קללה וגם לא גבריות, יש מלא סיבות טובות למה אנחנו שונים.
אז מה את מצפה שגברים שמושפעים מהסביבה הנוכחית שאנו חיים בה כיום, ולא יודעים לשמור על התדמית הטבעית שלהם, יעשו כאשר הם יראו נשים שגם-כן לא שומרות על ההתנהגות שמאפיינת אותן לפי טבע?
2. אני ממש לא זורק את הכדור אליכן הנשים באופן כללי- אני מאשים את הגברים שאיבדו את גבריותם הרבה יותר; לדעתי הם חלשים, חסרי עמוד-שדרה, הולכים אחרי העדר ואני יכול להוסיף עוד עשרות תארים יפים שכאלו.
השבת הכדור, הייתה ספציפית אליכן, אלו שהתדיינתי איתן פה. כי אי-אפשר כבר לשנות את ההתדרדרות שנעשתה במשך כל השנים- זה כבר קצת מאוחר מדי.
אבל אם את או פוקסי, תקרינו את נשיותכן כלפי חוץ, אזי תמשכו אליכן את אותם הגברים ששמרו על גבריותם ושלא מתביישים להראות לכן אותה.

אבל לפחות תעלבי אם סיבה- כנראה את פשוט רוצה להעלב בכוח... אז אם את באמת מנסה להיות רצינית, תקראי ברצינות את הדברים שכתבתי ואז תספרי לי שאני מנסה למנוע ממך להגיע לעמדות כוח. ורק שתדעי, שכדי להגיע לעמדות כוח, רצוי שתעשי קודם עבודת מחקר מקיפה ולא תפספסי כמו שקרה פה עכשיו.
עכשיו, מה הקשר בין שליטה לסדרי עולם? מצטער להיות זה שמבשר לך, אבל כל דבר קשור לסדרי-עולם, אנחנו חלק מהעולם הזה ורוב ההתנהלות שלנו נובעת מהדרך בה העולם הזה מתקדם; הרי לך עוד טיפ כדי להגיע לעמדת כוח...

ובנוגע לכל הפסקה הארוכה והמייגעת שלך בסוף- דיון על מה שאת קוראת לו 'סדרי-עולם' זה בדיוק דיון על יחסים בין אנשים, תקשורת וכו'... וזה היה מתפתח לזה אם אנשים היו ניגשים לדיון ברצינות.
וכמו שאמרתי כבר, לא באמת מעניין אותי מה את או מה חברותייך הספציפיות לדיון חושבות. את יכולה לקרוא לי שוביניסט ולנסות להעליב אותי, איך לומר? זה כקליפת השום... אני אמשיך להגיב לכן באותה דרך וכולנו נהיה שמחים.
אה אופס, מלבד את, כי את תעלבי...
Mephisto​(שולט)
Mephisto​(שולט) • 23 ביולי 2008
מילא בור שוביניסט פרימיטיבי, אבל טרחן משעמם?
זה בלתי נסלח.
נילי ונילי

Re: מילא להיעלב,

נילי ונילי • 23 ביולי 2008
princeOFdream כתב/ה:

וכמו שאמרתי כבר, לא באמת מעניין אותי מה את או מה חברותייך הספציפיות לדיון חושבות.

אם לא מעניין אותך מה שאר ה(א)נשים בשרשור חושבות- מה הטעם לכתוב בפורום?
אדרבא, לך ופתח לך בלוג ושם הפץ את משנתך בעולם, חופשי מתגובות שאתה לא אוהב.

כל הפואנטה של פורום כללי, בניגוד לבלוג, היא שפה נחשפים לדיעות אחרות, שלא תמיד אוהבים.

[..וזה היה שיעור חשוב לכולנו בנושא זיהוי טרולים ברשת ולמה אין טעם לבזבז עליהם זמן.
אני מקווה שלמדנו לקח חשוב מהשיעור הזה ושהפנמנו אותו.]

aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 23 ביולי 2008
"לא שולט", "לא נחשב" , "לא גבר" (תבחרו... icon_lol.gif )

לדעתי הגיע הזמן שתיפתח קטגוריה חדשה כפורום בכלוב:

- - - הנשלטות על השולטים - - -

אני אתייחס לפוסט המקורי של פוקסי לבדו.

העדפות הן דבר מאד אינדיוידואלי וזה אומר שלך מתאים מצב ואדם מסויים, כזה שיתן לך

את השיא והקצה שאת מבקשת לך.

לאחרת הקצה/השיא הזה יתכן ויהיה אקסטרימי ומעבר לגבולות שלא נועדו לחציה.

נאמר כבר לא מעט פעמים, לכל אחת מתאים משהו ומישהו אחר וכל שנותר הוא ליצור

ולמצא את ההתאמה.

חיבוק ונישוק, חמד, וכמובן המון המון בהצלחה.
Homelander​(שולט)

נילי,

אני מצטער, אבל עכשיו את כבר נעשית מגוכחת.

אם את רוצה שיעור- אז כדאי שתסתכלי מהתחלה על כל הנושא הזה, כי הרי ברור שפספסת משהו; השיעור הנכון הוא שאני זיהיתי שתי בחורות שהחליטו לשטוח בפנינו דברים שמפריעים להם, ואז זיהיתי את כל הטרולים שהתייחסו לזה בזלזול וחיסלתי אותם אחד, אחד.
מפיסטו כשמו כן הוא- היחיד ששורד תמיד.

לא, לא אכפת לי מה את וחברותייך חושבות עלי, זה לא מזיז לי. היה אכפת לי מה אתן חושבים על הדיון הרציני והתגובות הרציניות שכן נכתבו עליו- אבל עכשיו גם זה לא מזיז לי, כי אני כבר לא מצפה מכם לתגובות רציניות.

השאלה הטובה באמת, היא מאיפה את באת לפה בכלל? כתבתי דברים רציניים- שתקת, אבל אז כשהתרעמתי על יחס לא רציני מחברותייך, פתאום הופעת.
מה זה אומר? לא באמת מעניין אותך מה אנשים כותבים בפורום עד שזה נוגע להשמצות הדדיות; איזה יופי, זיהיתי עוד טרול שרצוי לחסל...
נילי ונילי

Re: נילי,

נילי ונילי • 23 ביולי 2008
princeOFdream כתב/ה:
אני מצטער, אבל עכשיו את כבר נעשית מגוכחת.

אם את רוצה שיעור- אז כדאי שתסתכלי מהתחלה על כל הנושא הזה, כי הרי ברור שפספסת משהו; השיעור הנכון הוא שאני זיהיתי שתי בחורות שהחליטו לשטוח בפנינו דברים שמפריעים להם, ואז זיהיתי את כל הטרולים שהתייחסו לזה בזלזול וחיסלתי אותם אחד, אחד.
מפיסטו כשמו כן הוא- היחיד ששורד תמיד.

לא, לא אכפת לי מה את וחברותייך חושבות עלי, זה לא מזיז לי. היה אכפת לי מה אתן חושבים על הדיון הרציני והתגובות הרציניות שכן נכתבו עליו- אבל עכשיו גם זה לא מזיז לי, כי אני כבר לא מצפה מכם לתגובות רציניות.

השאלה הטובה באמת, היא מאיפה את באת לפה בכלל? כתבתי דברים רציניים- שתקת, אבל אז כשהתרעמתי על יחס לא רציני מחברותייך, פתאום הופעת.
מה זה אומר? לא באמת מעניין אותך מה אנשים כותבים בפורום עד שזה נוגע להשמצות הדדיות; איזה יופי, זיהיתי עוד טרול שרצוי לחסל...

אלוהים, שייגמר כבר החופש הגדול.

כמה ימים עוד נשארו עד שהם חוזרים לבי"ס?