Mercenary(אחר) |
לפני 16 שנים •
25 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 באוק׳ 2008
Mercenary(אחר) • 25 באוק׳ 2008
zara כתב/ה: bael כתב/ה: zara כתב/ה: ציטוט: אז איזה להביא? שמפיניון? פורטובלו? מג'יק משרומס? ריזיקי? מסלטה? (2 האחרונות...בשביל הרוסים שבחבורה)
לרוסים עדיף מוחומור ופאגאנקא. ריז'יקי ומסלטה הכי מועמדים לכבישה אכן. וזה מה שעושים איתן.....גם אנחנו המרוקאים למדנו להנות מהן. מהרתי אתמול, שכחתי על טיגון עם תפוח אדמה .פשוט מעדן פאגאנקה זה מסעדת שף מצויינת בהרצליה |
|