Tame |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
Tame • 11 במרץ 2009
אנימה, תסבירי לי כיצד את כל כך בטוחה שהוא מת על זה ונהנה מזה והכל, אני כנראה מפספס משהו.
ואגב בקשר להבדלים - זה נכון שזאלופון כתב מצויין אבל אשמח לשמוע גם את דעתך. |
|
abbey road |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
abbey road • 12 במרץ 2009
בראש ובראשונה מדובר על הבדלים בין גברים לנשים וכבר פרטו אותם בצורה ברורה מאוד.
מעבר לכך, מדובר על צורך מסויים של כל אדם באופן ספציפי. אם הוא חיפש את ההשפלה ולא מעבר הרי שהוא קיבל אותה ויכול לומר בסיפוק "הנה, ירדתי מתחת לאפס - היה גדול". בדיוק כמו אותו אחד שיורד על הברכיים ומבקש מכל מי שזה לא יהיה ללקק לו את המגפיים או לשמש ככסא או לקבל הצלפות ואולי הסיפוק ינבע מעצם הדחייה. הבעיה מתחילה שבדרך לסיפוק הפרמטרים משתנים. כלומר, נכנסים רגשות. אם הוא חיפש השפלה אבל בדרך פיתח רגשות לאותה גברת הרי שהוא ממש לא נהנה מזה שבסופו של דבר הוא נזרק. גם אם זו היתה המטרה הראשונית. בהכללה גסה מאוד, נשים נוטות לערב רגשות יותר מגברים. בדיוק כמו בסטוץ וונילי. הגבר הולך לביתו שמח וטוב לב וזורק לפח את הפתק הקטן בו היא רשמה לו את מס' הטלפון, האשה מצפה שהוא יתקשר למחרת. כמה גברים מתקשרים אחרי סטוץ? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
הדורבנים(נשלט) • 12 במרץ 2009
היי חברים, נדמה לי שההכללות בוטות מדי, גם של טיים וגם של זאלו. אז אני אזרום איתם ואכליל אפילו יותר.
דבר ראשון, ראו את זה http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=24276 (תראו, רבאק, לקח לי הרבה זמן למצוא!) מה ההבדל בין התגובות והקבלה שהיא זכתה להם, לבין התגובות שהוא זכה להם? אני חושב שאין הבדל. ככה שהתשובה לשאלה של טיים - אין הבדל דבר שני, ברור שיש הבדל. והסיבה היא פשוטה - כשאשה נאנסת על ידי גבר, נהרסים לה החיים. כשגבר נאנס על ידי אשה, לא. (אין ספק שחייו של גבר יכולים לההרס על ידי אישה, בדרכים אחרות. זאת לא השאלה. אני מדבר רק על האקט הפיזי.) אני חושב שזאת המראה ה*אמיתית*. למה זה? האם העובדה הזו היא תוצאה חברתית, או תוצאה של מבנה אישיות מולד? (ושימו לב שחייו של גבר כן יכולים לההרס, אם הוא נאנס על ידי *גבר*) אני חושב שיש הבדל גדול בין פמדום למיילדום - הפמדום מתירני הרבה יותר. מבחינת ההשפלות. אבל לדעתי זה בסדר גמור ככה. ובניגוד לזאלו - לדעתי פמדום הוא מנטלי לפחות כמו מיילדום, אם לא הרבה הרבה יותר. אבל זה כנראה תלוי באדם עצמו. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
Tame • 12 במרץ 2009
פוג המקרה שאתה מתאר הוא שונה. מדובר בדברים המתרחשים בתוך מסגרת של קשר בדסמי, שנעשים בהסכמה - משמע בדסמ נטו.
במקרה שלנו מדובר באקט חד צדדי של ניתוק קשר (ובדסמ אני מניח שכולנו מסכימים - אינו דבר שעושים לבד לכן הוא נחשב קשר), דבר שאינו קל ולא משנה מה סוג הקשר. לכן ניתן לצפות לתגובות קצת יותר סימפטתיות. בנוסף כאן הכותב מבטא סוג של מצוקה ובמקרה שלך אין הכותבת מבטאת מצוקה. ואתה אומר שהפאמדום הרבה יותר מתירני מבחינת השפלות, אני אומר נכון, הוא מתירני מבחינת השפלות ובעוד הרבה בחינות ויש גם הרבה בחינות שהוא נוקשה יותר מהמיילדום. אני רוצה להבין למה - האם הצרכים של הסאבים שונים מצורכיהם של הסאביות? האם הצרכים של הדומים שונים מצורכיהן של הדומיות? אני רוצה לעמוד על ההבדלים שבין המינים ובין התפקידים הבדסמים - וכדי שלא נעשה זאת בצורה מוכללת אני מבקש דעות של אנשים לגבי עצמם. (זאת בהנחה שיש הבדלים כמובן, אני מניח שיהיו כאלה שיטענו שלא וגם את זה צריך לבחון). בקשר לעניין האונס, עדיף שלא להיכנס לזה כי אנחנו ניזרק החוצה מהדיון ותוך עמוד וחצי זה יהפוך לריב עצום, ראיתי את זה קורה כמה וכמה פעמים. וabby road אני חייב לפתוח בזה שאת הציטוט "היום ירדתי מתחת לאפס - היה גדול" אינני מקבל משום שלא כך הוא נכתב במקור - את המילים "היה גדול" את מוסיפה וזו אינטרפרטציה. בקשר ליחס שבין גברים לנשים - ברור שזה לא נאות ולא מכובד לא להתקשר לבחורה אחרי סטוץ, מראש זה לא מכובד להיכנס לסטוץ בצורה חד צדדית כי זה משלה וזה מנצל וזה פוגע. אני לא מתלונן שפוגעים בנו הגברים הנחמדים והצדיקים. כולנו בני אדם אף אחד מאיתנו אינו צדיק אף אחד מאיתנו אינו רשע גמור, לא גברים ולא נשים, בכל מגדר יש טווח עצום של טיפוסים, חלקם חיוביים יותר וחלקם חיוביים פחות. מה שאת אומרת בעצם זה "ההבדלים קימיים ולכן הם מונצחים", אני רוצה לשאול למה ההבדלים קיימים ולמה הם קיימים בתפיסה האינדיבידואלית של כל אחד מאיתנו שכותבים בנושא הזה באופן פרטי. אני רוצה דעות אישיות, את דעתך האישית שלך. לא בשביל להעביר עליה ביקורת חלילה - כל מה שתגידי אקבל. אני פשוט רוצה להבין כי נראה לי שיש פה משהו חשוב שנמצא קצת מתחת לפני השטח. אני רוצה לחפור קצת ולשפוך עליו קצת אור. (זאלופון עשה זאת ראשות ועשה זאת טוב, אבל נראה שמרוב שהוא עשה את זה טוב כותבים אחרים פשוט מעדיפים להתייחס למה שהוא כתב ולא להביא את דעתם האישית) |
|
abbey road |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
ככה אנחנו בנויים. ככה האבולוציה התפתחה. נשים תמיד יהיו יותר בררניות. הרי הן אלו שנכנסות להריון. גברים הרבה פחות מוטרדים מהעניין. אין בזה שום דבר חדש. ועם כל הכבוד להמצאת הגלולה ולפתיחות שיש היום ושחרור האשה וכו' וכו' הבסיס שלנו, הנפש שלנו, המוח שלנו בנוי בצורה כזאת.
גם אם מדובר בתת מודע, נשים מחפשות אב פוטנציאלי. גם גנים משובחים וגם בעל יכולת חומרית כדי לתמוך בה ובצאצאים. לא לחינם נשים נמשכות לבעלי כוח וממון. אני לא נכנסת להבדלים בין שליטה גברית לנשית כי אני מבינה בזה מעט מאוד. אבל ההבדלים בין גברים לנשים קיימים בלי קשר לבדסמ. שמדברים על שיוויון לא מדברים על דמיון. הם לא מונצחים בצורה מלאכותית בעיני. הם קיימים במבנה הבסיסי שלנו. בין XX ל-XY יש הבדל גדול מאוד. מסתבר. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
Tame • 12 במרץ 2009
או קיי, אני מתחיל לראות את הכיוון אליו את חותרת (למרות שעדיין הייתה חסרה לי המילה "לדעתי" בתחילת הפוסט שלך).
את אומרת שאת מבינה מעט בשליטה, הייתי מעוניין לשמוע באיזו סוג של שליטה את מעוניינת ואילו סוג של חויות את רוצה לחוות - או יודעת מה, אילו סוג של חוויות לא היית רוצה לחוות על אף עניין השליטה. הייתי רוצה גם לשמוע מנשלטות, נשלטים וגם שולטות שולטים היכן הם רוצים למצוא את עצמם, כמה לכיוון האקסטרים הם רוצים או מוכנים ללכת ולמה.. אם יהיו מספיק מגיבים אולי נוכל לראות אם אכן ההכללות שהתרגלנו אליהן מעוגנות במציאות או שאולי יש צורך לשנות את התפיסות כדי שיתאימו יותר למצב בפועל. אני אתחיל כמובן, כי מדובר בבקשה לפתיחות אישית לכן אני כמבקש מחוייב בה בראש ובראשונה: לי אישית כנשלט חשוב מאוד הפן הרגשי והפן המנטאלי. אני שם פחות דגש על האקטים הפורמאליים הבאים לידי ביטוי במערכת בדסמית. מבחינתי דומית היא דומית גם אם אין לה שוט ביד וגם אם אין דבר שיענג אותה יותר מאשר לראות את הסאב שלה מלא במחטים (כמובן שיש את עניין הגבולות, אני אומר את הדברים רק לצורך המחשה). באופן אישי אני רוצה להכיל את הדומית ולהיות מוכל על ידה - מתוך יחסי הכוחות המוטים כמובן לטובתה. ההתמסרות והריצוי גורמים לי להנאה כמו גם הכאב וההשפלה, אבל רק בתנאי שהיא עושה זאת משום שהיא חפצה בכך ולא משום שאני חפץ בכך. עם כל זאת מאוד חשוב לי ההיבט של הזוגיות הבדסמית, תקראו לי רומנטיקן אבל קשה לי לקבל מערכת בדסמית ללא רגשות, ללא זוגיות, ללא קירבה ואינטימיות. באופן אישי אין לי בעיה עם תפיסת עולם שונה משלי, אבל אני לא רואה את עצמי נכנס לסוג של קשר בדסמי שמבוסס אך ורק על מתן שירותים מסויימים ותו לא. אני אישית גם לא מוצא סיפוק בסבל רגשי או נפשי, אני יודע שיש כאלו שכן, אבל לא אוכל להתקיים בקשר עם בחורה שאני יודע שמוכנה להרע לי או לפגוע בי באמת, שאינני חשוב לה כלל. אני יודע שבכך אני שונה מהרבה סאבים - אולי זו הסיבה שהפוסט המקורי קצת חרה לי - אבל אני בטוח שאני לא היחיד שחש כך. זו הייתה החשיפה האישית שלי, מקווה שיהיו עוד מכל הספקטרום הבדסמי (זו הרי המהות בפורום שכזה לא? לשתף ולהשתתף בחויות ובדעות ובתחושות איש של רעהו) |
|
abbey road |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
צר לי, בזה לא אוכל לתרום מאומה
כרגע אני לא מעוניינת בשום שליטה בחיי |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
Tame • 12 במרץ 2009
זה בסדר, גם אחרים יכולים.
(למרות שכשאת אומרת כרגע את גורמת לי לרצות לשאול "וכשרצית, מה רצית?" אבל אני מניח שיש פה עניין של חוסר רצון להיחשף וזה כמו שאמרתי למעלה, בסדר ומקובל עלי לחלוטין) |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
13 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
13 במרץ 2009
אנימה • 13 במרץ 2009
Tame כתב/ה: אנימה, תסבירי לי כיצד את כל כך בטוחה שהוא מת על זה ונהנה מזה והכל, אני כנראה מפספס משהו.
ואגב בקשר להבדלים - זה נכון שזאלופון כתב מצויין אבל אשמח לשמוע גם את דעתך. אתה מפספס כי גם בבדסמ יש המון מקומות שגם אם אתה בתוך העולם הזה, קשה לך להבין אותם. יש דברים שבאמת קשה להסביר אפילו כאן. הוא בא אליה, היא לקחה אותו והבטיחה לו חוויה חזקה. וזה בדיוק מה שהיא העניקה לו. נכון שאם מחר היא תנקוש באצבעה, הוא ירוץ לקראתה. אבל אם היא שולטת נבונה היא תדע לשמר את החוויה שלו ולא תירק לכיוונו לעולם ועד. הוא מת על זה, נגעל מזה, מרוגש מזה, מצומרר וזה וכל מה שמאפיין חוויה חזקה בדסמית בהקשר של השפלה. אני חושבת כמו זאלו לגבי ההבדלים. אבל שים לב שהוא לא מדבר על לב מרוסק הוא מדבר על אגו מרוסק בהקשר של השפלה. השאיפה האולטימטיבית של אוהבי השפלות- השפלה שנוגעת במקום עמוק ומטלטל ולא רק מגרדת מלמעלה. |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
13 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
13 במרץ 2009
אנימה • 13 במרץ 2009
Tame כתב/ה: או קיי, אני מתחיל לראות את הכיוון אליו את חותרת (למרות שעדיין הייתה חסרה לי המילה "לדעתי" בתחילת הפוסט שלך).
את אומרת שאת מבינה מעט בשליטה, הייתי מעוניין לשמוע באיזו סוג של שליטה את מעוניינת ואילו סוג של חויות את רוצה לחוות - או יודעת מה, אילו סוג של חוויות לא היית רוצה לחוות על אף עניין השליטה. הייתי רוצה גם לשמוע מנשלטות, נשלטים וגם שולטות שולטים היכן הם רוצים למצוא את עצמם, כמה לכיוון האקסטרים הם רוצים או מוכנים ללכת ולמה.. אם יהיו מספיק מגיבים אולי נוכל לראות אם אכן ההכללות שהתרגלנו אליהן מעוגנות במציאות או שאולי יש צורך לשנות את התפיסות כדי שיתאימו יותר למצב בפועל. אני אתחיל כמובן, כי מדובר בבקשה לפתיחות אישית לכן אני כמבקש מחוייב בה בראש ובראשונה: לי אישית כנשלט חשוב מאוד הפן הרגשי והפן המנטאלי. אני שם פחות דגש על האקטים הפורמאליים הבאים לידי ביטוי במערכת בדסמית. מבחינתי דומית היא דומית גם אם אין לה שוט ביד וגם אם אין דבר שיענג אותה יותר מאשר לראות את הסאב שלה מלא במחטים (כמובן שיש את עניין הגבולות, אני אומר את הדברים רק לצורך המחשה). באופן אישי אני רוצה להכיל את הדומית ולהיות מוכל על ידה - מתוך יחסי הכוחות המוטים כמובן לטובתה. ההתמסרות והריצוי גורמים לי להנאה כמו גם הכאב וההשפלה, אבל רק בתנאי שהיא עושה זאת משום שהיא חפצה בכך ולא משום שאני חפץ בכך. עם כל זאת מאוד חשוב לי ההיבט של הזוגיות הבדסמית, תקראו לי רומנטיקן אבל קשה לי לקבל מערכת בדסמית ללא רגשות, ללא זוגיות, ללא קירבה ואינטימיות. באופן אישי אין לי בעיה עם תפיסת עולם שונה משלי, אבל אני לא רואה את עצמי נכנס לסוג של קשר בדסמי שמבוסס אך ורק על מתן שירותים מסויימים ותו לא. אני אישית גם לא מוצא סיפוק בסבל רגשי או נפשי, אני יודע שיש כאלו שכן, אבל לא אוכל להתקיים בקשר עם בחורה שאני יודע שמוכנה להרע לי או לפגוע בי באמת, שאינני חשוב לה כלל. אני יודע שבכך אני שונה מהרבה סאבים - אולי זו הסיבה שהפוסט המקורי קצת חרה לי - אבל אני בטוח שאני לא היחיד שחש כך. זו הייתה החשיפה האישית שלי, מקווה שיהיו עוד מכל הספקטרום הבדסמי (זו הרי המהות בפורום שכזה לא? לשתף ולהשתתף בחויות ובדעות ובתחושות איש של רעהו) בגלל הצורך הרגשי שלך שהוא מחוייב המציאות מבחינתך, אתה נוטה לתפוס טקסטים קצת יותר מורכבים כשמשהו מצוקתי או משברי. אתה כאילו מביט דרך העיניים שלך. |
|