natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
Re: היום שאחרי
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
natti(נשלטת) • 20 במרץ 2009
ראובן כתב/ה: על מנת שמערכת יחסים תשרוד את שלב החיזור (בלשוננו: כל מה שקורה עד לשיוך) - עליה להיות מלאה גם בתוכן שאינו S&M. לא ניתן לבסס דיאלוג אמיתי רק על עשייה S&Mית. סאדו אינו יכול להוות תחליף לאינטימיות, הוא רק יכול להעצים אותה. אלו שמנסים לבסס מערכת יחסים על שליטה, דנים את עצמם למערכות יחסים בנות שבוע עד חודש.
קושי נוסף הוא יסוד המשותף לרוב אנשי קהילת השליטה - הקושי באינטימיות - ולא משנה אם זו אינטימיות עם עצמך או עם אחר/ת. הדבר מציב מכשול נוסף בדרך לזוגיות משמעותית. אם מצליחים למלא את הזוגיות המתהווה בתוכן (כל דבר כשר כאן - טיולים, יצירה אמנותית משותפת, שיעורי ריקוד ושיזוף בים, גניבת כוסות ממסעדות, תשבצי הגיון ושאר פשעי מחשבה) ונמנעים מהפיתוי להתמקד בסאדו כביטוי יחידי לאינטימיות, מגיעים למקום שבו ההתמסרות היא חלק ממשהו גדול יותר, חברוּת - שהיא תנאי הכרחי לכל סוג של יחסים מתמשכים ומתפתחים. ראובן מסכימה עם כל מילה שכתבת, הפתח לקשר שלא מתמוסס אחרי סשן אחד או שניים הוא החברות, התקשורת, השיחה שיש מעבר ל - "תעמדי על ארבע" או "תפתחי את הרגליים" אני חושבת שכאשר מתחילים קשר, ומתחילתו כל נושאי השיחה עם על מה את אוהבת בסקס, מה הגבולות וכו'... וכל זאת בשלב הוירואלי, שם עוד לפני שמכירים את האדם שעומד ממול, כבר מגיעים איתו לסשן וירטואלי (או איך שזה לא נקרא). מה ניתן בכלל לצפות? שאחרי הפגישה הראשנה שבדיוק חמש דקות לאחר שאמרתם שלום אחד לשני כבר עמדת על ארבע וזויינת שהקשר יהיה עמוק? מסכימה עם מורדת במכניע שאם משדרים רצון לזיון ומסכימים להתמסר לכל זבוב שעובר בטח מזה לא מקבלים קשר מעבר לזיון חד פעמי, ואם נקשרים בו והוא מעט חזק אז יקראו לו סשן. מה שעוד מפליא אותי זה מי שלא חווה שייכות והתמסרות הכיצד יכול לקבוע קביעה שכזאת שברגע שמשתייכים או מתמסרים הקשר הולך לאבדון. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
Re: היום שאחרי
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 20 במרץ 2009
natti כתב/ה: ראובן כתב/ה: על מנת שמערכת יחסים תשרוד את שלב החיזור (בלשוננו: כל מה שקורה עד לשיוך) - עליה להיות מלאה גם בתוכן שאינו S&M. לא ניתן לבסס דיאלוג אמיתי רק על עשייה S&Mית. סאדו אינו יכול להוות תחליף לאינטימיות, הוא רק יכול להעצים אותה. אלו שמנסים לבסס מערכת יחסים על שליטה, דנים את עצמם למערכות יחסים בנות שבוע עד חודש.
קושי נוסף הוא יסוד המשותף לרוב אנשי קהילת השליטה - הקושי באינטימיות - ולא משנה אם זו אינטימיות עם עצמך או עם אחר/ת. הדבר מציב מכשול נוסף בדרך לזוגיות משמעותית. אם מצליחים למלא את הזוגיות המתהווה בתוכן (כל דבר כשר כאן - טיולים, יצירה אמנותית משותפת, שיעורי ריקוד ושיזוף בים, גניבת כוסות ממסעדות, תשבצי הגיון ושאר פשעי מחשבה) ונמנעים מהפיתוי להתמקד בסאדו כביטוי יחידי לאינטימיות, מגיעים למקום שבו ההתמסרות היא חלק ממשהו גדול יותר, חברוּת - שהיא תנאי הכרחי לכל סוג של יחסים מתמשכים ומתפתחים. ראובן מסכימה עם כל מילה שכתבת, הפתח לקשר שלא מתמוסס אחרי סשן אחד או שניים הוא החברות, התקשורת, השיחה שיש מעבר ל - "תעמדי על ארבע" או "תפתחי את הרגליים" אני חושבת שכאשר מתחילים קשר, ומתחילתו כל נושאי השיחה עם על מה את אוהבת בסקס, מה הגבולות וכו'... וכל זאת בשלב הוירטואלי, שם עוד לפני שמכירים את האדם שעומד ממול, כבר מגיעים איתו לסשן וירטואלי (או איך שזה לא נקרא). מה ניתן בכלל לצפות? שאחרי הפגישה הראשונה שבדיוק חמש דקות לאחר שאמרתם שלום אחד לשני כבר עמדת על ארבע וזויינת שהקשר יהיה עמוק? מסכימה עם מורדת במכניע שאם משדרים רצון לזיון ומסכימים להתמסר לכל זבוב שעובר בטח מזה לא מקבלים קשר מעבר לזיון חד פעמי, ואם נקשרים בו והוא מעט חזק אז יקראו לו סשן. מה שעוד מפליא אותי זה מי שלא חווה שייכות והתמסרות הכיצד יכול לקבוע קביעה שכזאת שברגע שמשתייכים או מתמסרים הקשר הולך לאבדון. כמובן שלא מדובר בפגישה אחת, ולא שיחה וירטואלית אחת. אולי חלק מדבריה של מורדת היו בעלי טעם - אך הם היו מלאי התנשאות והעלבה. לגבי לשדר רצון לזיון - לקחתי לתשומת ליבי לברר את זה עם עצמי. הקביעה לגבי השיוך נובעת מהסתכלות מסביבי וגם מנסיוני בלהגיע לשם. |
|
IvoryDom |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
Re: די לכיבוש
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
IvoryDom • 20 במרץ 2009
morgause כתב/ה: ציטוט: האמת מכל ההודעות דווקא מורדת במכניע נתנה לך את התובנות הכי טובות
חבל שבחרת לקחת אותם לעלבון. free spirit, kakleta, ראובן, לירון 1979 ואחרים כתבו אותו הדבר בדיוק... אבל בצורה שקצת קשה יותר לקבל כעלבון. תפסת אותי בקלקלתי אני משתדל לקרוא רק נשים. עכשיו את מוכנה להצטרף לתנועה לשיחרור השפחה? |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
IvoryDom כתב/ה: morgause כתב/ה: ציטוט: האמת מכל ההודעות דווקא מורדת במכניע נתנה לך את התובנות הכי טובות
חבל שבחרת לקחת אותם לעלבון. free spirit, kakleta, ראובן, לירון 1979 ואחרים כתבו אותו הדבר בדיוק... אבל בצורה שקצת קשה יותר לקבל כעלבון. תפסת אותי בקלקלתי אני משתדל לקרוא רק נשים. עכשיו את מוכנה להצטרף לתנועה לשיחרור השפחה? אתה משוגע? אתה יודע איזה כאוס יהיה בעולם? |
|
IvoryDom |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
IvoryDom • 20 במרץ 2009
[quote="natti"]
IvoryDom כתב/ה: morgause כתב/ה: ציטוט: האמת מכל ההודעות דווקא מורדת במכניע נתנה לך את התובנות הכי טובות
חבל שבחרת לקחת אותם לעלבון. free spirit, kakleta, ראובן, לירון 1979 ואחרים כתבו אותו הדבר בדיוק... אבל בצורה שקצת קשה יותר לקבל כעלבון. תפסת אותי בקלקלתי אני משתדל לקרוא רק נשים. עכשיו את מוכנה להצטרף לתנועה לשיחרור השפחה? אתה משוגע? אתה יודע איזה כאוס יהיה בעולם? [/quote הקמתי את תנועת 4 דומים (בנתיים יש שלשה חברים אני אנוכי ועצמי) אני בעד שחרור שפחות לעולם ואנרכיה עולמית. |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
IvoryDom כתב/ה: אתה משוגע? אתה יודע איזה כאוס יהיה בעולם? הקמתי את תנועת 4 דומים (בנתיים יש שלשה חברים אני אנוכי ועצמי) אני בעד שחרור שפחות לעולם ואנרכיה עולמית. אני בכלל שמחה עכשיו שאתה ועצמך מסתדרים מעולה... אני עוד זוכרת ימים של מלחמה קשה |
|
IvoryDom |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
IvoryDom • 20 במרץ 2009
natti כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: אתה משוגע? אתה יודע איזה כאוס יהיה בעולם? הקמתי את תנועת 4 דומים (בנתיים יש שלשה חברים אני אנוכי ועצמי) אני בעד שחרור שפחות לעולם ואנרכיה עולמית. אני בכלל שמחה עכשיו שאתה ועצמך מסתדרים מעולה... אני עוד זוכרת ימים של מלחמה קשה אני בהחלמה מלאה. תגידי, אם אני אכתוב את המשפט המעיק אין הנמצץ מעיד על עיסתו. זה יתאים בתור סלוגן לתנועה לאיכות השליטה |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 20 במרץ 2009
חבל שבחרת לקחת אותם לעלבון. free spirit, kakleta, ראובן, לירון 1979 ואחרים כתבו אותו הדבר בדיוק... אבל בצורה שקצת קשה יותר לקבל כעלבון. תפסת אותי בקלקלתי אני משתדל לקרוא רק נשים. עכשיו את מוכנה להצטרף לתנועה לשיחרור השפחה? נראה לך? אני דוגלת בדמוקרטומיילדומגוגיה. |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
IvoryDom כתב/ה: natti כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: אתה משוגע? אתה יודע איזה כאוס יהיה בעולם? הקמתי את תנועת 4 דומים (בנתיים יש שלשה חברים אני אנוכי ועצמי) אני בעד שחרור שפחות לעולם ואנרכיה עולמית. אני בכלל שמחה עכשיו שאתה ועצמך מסתדרים מעולה... אני עוד זוכרת ימים של מלחמה קשה אני בהחלמה מלאה. תגידי, אם אני אכתוב את המשפט המעיק אין הנמצץ מעיד על עיסתו. זה יתאים בתור סלוגן לתנועה לאיכות השליטה לך על זה |
|
צארינה |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
מצטערת, אבל
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
צארינה • 20 במרץ 2009
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ.
פפ. פ. |
|