נסיכת אשפתות |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
סיפור מהתחת.
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
נסיכת אשפתות • 14 באפר׳ 2009
gilsherr כתב/ה: אני רואה שאתם מתקשים להבין, לכן דליתי מתוך הבלוג שלי מעשה שהיה והרי הוא לפניכם:
"חשבתי שאת רצינית" אני אומר לה תוך התעסקות עם הפלפון יומיים אחריי. מיידית יודע שעליתי על התדר הנכון, התדר שמפעיל את כל הנשים בעולם, תדר ה"רצינות". היא מתחילה להתפתל, להתנצל... ואני בקשיחות: "אל תתעסקי עם אף אחד כשאני לידך". שעתיים לאחר מכן אנחנו בדירתה הקטנה בשכונת תל-גיבורים. היא מכינה לי ביצת עיין, לבושה עדיין בטייץ השחור שמחמיא כל-כך לתחת שלה. אני נעמד מאחוריה ומפשיל אותו במשיכה אחת . היא מופתעת ונענית....אני מתחיל להרעיף עליה דבריי כיבושין ותשוקה ומנשק בתאווה בלתי מרוסנת. אני מכבה את הגז, שולח יד אל עבר הביצה המטוגנת בחמאה, ומורח אותה על חור התחת שלה. היא מתעשתת, מבינה לפתע מה הולך לקרות(שוב...)ומנסה להיחלץ. "לא שם....אני עדיין פצועה...לא חירבנתי שלושה ימים רק מהפחד"...אני ממשיך, רועד מתשוקה, "רק טיפה" אני לוחש... ואז בכוס... אני מבטיח. "מאנייק" היא לוחשת בתאווה. אני מגיב בפתאומיות, כמו אחרון הערסים בעולם..." אל תגידי לי את המילה הזאת" ומנחית מייד סתירה אדירה על לחייה, היא בהלם מוחלט, אוחזת עם ידה את הלחי הפצועה, אני מישיר מבט קר וזועם של מטורף ומחכה שתתעשת..."סליחה" היא מגמגמת בפחד, "לא התכוונתי" הקול שלה רועד, על-סף בכי...".זה היה בצחוק." אני "מתרכך", מבקש סליחה ומנשק אותה בכל הגוף...עכשיו היא תיאלץ לתת לי הכול ואני מנצל את הרגע ומסובב אותה שוב, מוריד את הטייץ לרצפה, מפסק את רגליה כמו במעצר חשוד ומתחיל לחפור. היא מכווצת ואני מתחיל לרכך אותה בנשיקות תאווה על העורף, הגב , אוחז בשיער ומטה את ראשה לאחור, מנשק את שפתיה ותוך כדי משעין את גופה לפנים על השיש. אני מתחיל להיכנס לתחת, מזל שהביצה והחמאה מרככים את העסק והתשוקה גם. אני חודר לאט ובכוח רב, היא מתחילה להיאנח בקול. כואב לה מאוד וכל תנועה שלי בתוכה ניכרת בפניה המתעוותים בכאב, הכאבים שלה מעלים את העונג שלי לרמות בלתי נסבלות ואני ממשיך וחודר, ידיה נשלחות לאחור, מנסות באופן נואש להרחיק אותי, להאט את הקצב....אבל זה חסר טעם. אני חודר עד הסוף, היא זועקת.... היא ממש על קצות אצבעותיה , משופדת באמצעות הזין שלי, לרגע נדמה לי שהיא ממש באוויר, כאילו שאני פיזית מרים אותה עם הזין באוויר ואז אני מתפוצץ בתוכה. אני מנשק מתוך כוונה אמיתית ויוצא לאט. הדם, מעורבב עם ביצה ושאריות זרע, נראה בבירור על הזין. אני פונה לאמבטיה והיא מדדה אחריי...מחזיקה את הישבן בשתי ידיה, כאילו מנסה לעצור את הדם בתוכה, ובוכה, שוב בוכה לעזעזל. אני כבר בדרך הביתה, שילמתי את חובי לחברה ודאגתי לאפטר קייר רציני כולל דאגה וחיבה שיבטיחו לי את הפעם הבאה שאתעלל בה. במכונית, משתלטת עליי תחושת האופוריה, כמו אחריי סקס טוב עם זונה, יודע מניסיון שהיא תארך עוד כמה שעות טובות. לאחר מכן תחזור תחושת האפסות ואיתה יגיע בן לווייתה הקבוע: הפחד. הבנתם? את אנימה הטרידה, בצדק, המחשבה אודות הביצה שהתחפשה (מילה ממנחם בן: והלא עשויה, כך למדנו בהמשך הטקסט הנפלא הזה) לחביתה, אבל היא בעצם הייתה רכה, ונגמר הגז, וגם לא הייתה ממש חמאה אלא מרגרינה של בלו-בנד. הטקסט הזה מטריד- ולא רק בגלל ה"סתירה", "עזעזל", האני ה"מתרכך" (מילה ממנחם בן: ה"אני" כמטאפורה לחמאת האדם שאתה פשוט מקסים) והתאורים הנדושים (מילה מאמיר פיי גוטמן: תמשיך עם האמת שלך) כדוגמת "אני חודר עד הסוף, היא זועקת.... " אלא בגלל שטייץ זה כל כך חורף 2008 ושציון השכונה בה נעשו מעשי התועבה שלך בביצה- שכונת תל גיבורים- רק מסביר עם מי אתה מסתובב או לאן אתה מצליח להגיע בדימיונך הצלול והסוראליסטי- שכונה שמזכירה יותר מחנה פליטים מבורדל פריזאי. שכונה בה הטייץ מעולם לא ירד מגדולתו. מה שאומר שהסיפור שלך לגמרי מעוגן במציאות, וכן, אני מעוניינת במספר הטלפון של העלמה כדי לסגור עוד כמה פינות- ואז תוכל, סוף סוף, לזכות בתואר הדום המסוכן לשנת 2009, כמו שתמיד חלמת להיות. חוץ מזה הסיפור שלך מחרמן בטירוף, כתוב מבריק ומלא טוויסטים שכבר בתחילת קריאתו היה ברור לי שיובן רק על ידי קומץ מהפכנים טקסטואלים כרפאל ואב-אבות הטיפוסים ראובן (מילה מ'אחת שיודעת', דוברת מטה המאבק לשחרור פרלין: ראובן, יקירי, זה לא אתה, זו אני. אמנם הבטת גם בי בגובה העיניים וניסית לקחתני למקום ראוי, אבל אברי גוף שמזכירים גור שאר-פיי לא מצליחים להביא אותי לקתרזיס אלא מעבירים אותי מיד לשלב הסאטירה החברתית הנוקבת. {מילה ממנחם בן: אבל אתה מקסים ונפלא וההוכחה שאלוהים נמצא בכל הפרטים הקטנים}) ולא אמרנו מילה על בודיגארד וקיחוט- השם יקום ניקו. שלושה סימני קריאה בבולד אדום. (מילה משימי תבורי: הבנת? מה הבנת? לא הבנת) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אפר' 14, 2009 10:54 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
רפאל |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
רפאל • 14 באפר׳ 2009
אני ממליץ על ספרי פסיכולוגיה שמרכזים "תיאורי מקרים" של סטיות מיניות. התיאורים מפורטים וענייניים. אין סנטימנטליות מיותרת, ואין כמעט צנזורה. ככה זה כאשר כותבים בשם "המדע". וזו הפורנוגרפיה הטובה ביותר שאני מכיר.
רצוי להתמקד בספרות שמרנית, שכתובה בלשון שיפוטית ומתנשאת, ומציגה את המקרים במלוא חומרתם ומידת הזעזוע שבהם. וכדאי להימנע מספרות מתירנית שמנסה לטשטש את טיבם של מעשים, מוהלת אותם בסנטימנטליות, ומשווקת פלורליזם מיני. זה turn off רציני. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
Morticia • 14 באפר׳ 2009
אז תגידו שזה שיעור בספרות אנשי גילמן היקרים והפלצנים
... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
Morticia • 14 באפר׳ 2009
שלא נדבר על כך שריאליזם כביכול זה לא הז'אנר היחיד בעל אפקט משובח וגם אם כן, עדיין ניתן להזדהות עם הקורבן ולא להתגרות מהתעללות באחר.
אין שום דבר ריאליסטי בכפיית ארוטיזציה על דבר שאין בו יותר מהתעללות בקורבנות חסרי ישע בוודאי שאין שום טעם בניסיון לבוז לאלה שחוו זאת כטראומה והכי אני אוהבת את הז'אנר הריאליסטי {המממ המממ} החדש בו כל אחד מדבר כאילו היה עכשיו לפחות במעמד הר סיני חלילה בתפקיד המגמגם אלוהים בכבודו ובעצמו מחלק את התורה לעם מי ישמע? לא מבטיחה לעשות ... |
|
gilsherr |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
תגובה לזו האחרונה
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
gilsherr • 14 באפר׳ 2009
בדרך משונה העלית בזכרוני את ההיא מחמורבי, קבלי את הסיפור, ישפטו הקוראים אם מדובר במציאות או בדיה. האמת? זה לא משנה, מה שמשנה הוא שהסיפור מבטא את ריגשותיי או יותר נכון את לעגי לבנות הכלוב הנופלות ברשת שהן טוות לעצמן. אני מקווה שאת לא אחת מהן למרות שפנטזיות יכולות לעוות את הרציו.
חמוראבי פורסם לפני 237 ימים ב - 20 באוגוסט, 2008 בשעה 21:57 "מורה בישראל" היא אומרת בגאווה, "מורה לתנ"ך". 40 בערך, שמורה, עם שמלת ערב שחורה שאמורה להדגיש את חמוקיה(שונא שמלות, לא מצליח אף פעם לראות חמוקיים). "תתפשטי" אני אומר, "נבדוק את הסחורה". מתפשטת בזריזות, מחכה לבאות, מחכה לניסים ונפלאות(כמה עלוב...). אני מסתובב סביבה ואומד בקול את הנתונים: "חזה נפול, ישבן גדול ולבן, רגליים עקומות מעט אבל זה בסדר, אולי זה מה שאני יכול להשיג". "עכשיו תעמדי על ארבע" אני אומר בעייפות והיא מצייתת מיד. "אני הכלבה שלך" פולטת המורה ולא מבינה עד כמה היא שבלונית (קראה יותר מדיי בלוגים בכלוב, אני חושב לעצמי). "לא" אני אומר, "את החמור". אני פוקד עליה לזקוף את הראש(במקור: האוזניים), להרים את התחת למעלה ו....לנעור. אייי אעאהה....היא פולטת חלושות, "אני לא שומע" אני צורח, "תנערי"!! והיא נוערת. איייי אעהההה היא מנסה שוב, הפעם בקול רם, "ותיזקפי את התחת החוצה" אני צועק ובועט בה, אי אעההה, אי אעהה היא נוערת. אני עומד מעליה ומאונן, היא עדיין על ארבע, נוערת בכל כוחה, מזקירה את ראשה לאחור , מקמרת את הגב ומבליטה את התחת הגדול והערום. אני משפריץ לה על הגב ממרחק של חצי מטר. "תתלבשי". אני מתחיל להסביר בחשש: "זאת הייתה בחינה.....ועמדת בה בכבוד, בפעם הבאה גם את תיהני....אני מבטיח". "זה בסדר" היא אומרת ומתחילה להתלבש, "אני מבינה" (כמה בן-אדם יכול להיות אידיוט...), "כמו מבחן קבלה....ועמדתי בו.....נכון?". "כן" אני עונה וממהר לעבר הדלת. היא מסתערת לעברי, מקרבת את שפתותיה לפנים שלי, מצפה לנשיקה שלא תגיע.... "להתראות גיל" היא מחייכת, "להתראות בלעם" אני מסנן. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
Morticia • 14 באפר׳ 2009
בנות הכלוב?
דבר בשם עצמך... לחיי האינדיבידואליזם הבועט! |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
Re: תגובה לזו האחרונה
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
אנימה • 14 באפר׳ 2009
gilsherr כתב/ה: בדרך משונה העלית בזכרוני את ההיא מחמורבי, קבלי את הסיפור, ישפטו הקוראים אם מדובר במציאות או בדיה. האמת? זה לא משנה, מה שמשנה הוא שהסיפור מבטא את ריגשותיי או יותר נכון את לעגי לבנות הכלוב הנופלות ברשת שהן טוות לעצמן. אני מקווה שאת לא אחת מהן למרות שפנטזיות יכולות לעוות את הרציו.
חמוראבי פורסם לפני 237 ימים ב - 20 באוגוסט, 2008 בשעה 21:57 "מורה בישראל" היא אומרת בגאווה, "מורה לתנ"ך". 40 בערך, שמורה, עם שמלת ערב שחורה שאמורה להדגיש את חמוקיה(שונא שמלות, לא מצליח אף פעם לראות חמוקיים). "תתפשטי" אני אומר, "נבדוק את הסחורה". מתפשטת בזריזות, מחכה לבאות, מחכה לניסים ונפלאות(כמה עלוב...). אני מסתובב סביבה ואומד בקול את הנתונים: "חזה נפול, ישבן גדול ולבן, רגליים עקומות מעט אבל זה בסדר, אולי זה מה שאני יכול להשיג". "עכשיו תעמדי על ארבע" אני אומר בעייפות והיא מצייתת מיד. "אני הכלבה שלך" פולטת המורה ולא מבינה עד כמה היא שבלונית (קראה יותר מדיי בלוגים בכלוב, אני חושב לעצמי). "לא" אני אומר, "את החמור". אני פוקד עליה לזקוף את הראש(במקור: האוזניים), להרים את התחת למעלה ו....לנעור. אייי אעאהה....היא פולטת חלושות, "אני לא שומע" אני צורח, "תנערי"!! והיא נוערת. איייי אעהההה היא מנסה שוב, הפעם בקול רם, "ותיזקפי את התחת החוצה" אני צועק ובועט בה, אי אעההה, אי אעהה היא נוערת. אני עומד מעליה ומאונן, היא עדיין על ארבע, נוערת בכל כוחה, מזקירה את ראשה לאחור , מקמרת את הגב ומבליטה את התחת הגדול והערום. אני משפריץ לה על הגב ממרחק של חצי מטר. "תתלבשי". אני מתחיל להסביר בחשש: "זאת הייתה בחינה.....ועמדת בה בכבוד, בפעם הבאה גם את תיהני....אני מבטיח". "זה בסדר" היא אומרת ומתחילה להתלבש, "אני מבינה" (כמה בן-אדם יכול להיות אידיוט...), "כמו מבחן קבלה....ועמדתי בו.....נכון?". "כן" אני עונה וממהר לעבר הדלת. היא מסתערת לעברי, מקרבת את שפתותיה לפנים שלי, מצפה לנשיקה שלא תגיע.... "להתראות גיל" היא מחייכת, "להתראות בלעם" אני מסנן. גיל, קראת את מה שכתבת? למה אני צריכה לעסוק בניחושים אם כתבת ברור " אני מכבה את הגז, שולח יד אל עבר הביצה המטוגנת בחמאה. זו לא ביצה שלא הספיקה להתחמם, זו ביצה מטוגנת. לא ביצה רכה, ביצה מטוגנת חמה. סגרת את הגז לפני שניה, והיא מטוגנת. לא חם? או שבאמת יש לך תותבת מעץ? אבל אתה יודע, מילא השטויות האלו, שמספקות את ההוכחה הבלתי נחוצה לעובדה שאתה קשקשן, אבל לכתוב כל הזמן על נשים שכביכול אתה נפגש איתן מכאן, זה כבר מגוחך. והגיע הזמן להראות לך כמה ולמה. למה זה כל כך מגוחך גיל? כי כתבת מספיק פעמים בבלוג שלך שאתה נפגש עם נשים מכאן, כולל התיאורים האינטימים, ואתה ממשיך לכתוב גם בשרשור הזה. אבל מה, אם באמת נפגשת עם נשים, אתה לא יכול פתאום לכתוב שאתה אישה ולא גבר, גם לכתוב בבלוג מנקודת מבט עאלק של בחורה, וגם לפתוח שרשור בפורום בטענה שאתה בכלל אישה במקביל. ברגע שאדם נחשף במציאות לאנשים מכאן, הוא לא יכול פתאום לטעון שהוא לא גבר, אלא אישה. זה נראה לך הגיוני שגבר יפגש יפגש עם מספר של נשים מכאן ויתפקד עאלק כדום, והוא פתאום ינסה לשכנע אנשים באופן פומבי שהוא אישה? רק אדם שלא נפגש באמת עם נשים מכאן יכול לאפשר לעצמו לכתוב כאלו דברים בלי לעשות מעצמו צחוק. אז בוא תחסוך מאיתנו את החירטוטים שלך. כתוב שאלו פנטזיות, אל תכתוב השכם וערב שאתה נפגש עם נשים מכאן. |
|
gilsherr |
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
Re: תגובה לזו האחרונה
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
gilsherr • 15 באפר׳ 2009
אנימה כתב/ה: gilsherr כתב/ה: בדרך משונה העלית בזכרוני את ההיא מחמורבי, קבלי את הסיפור, ישפטו הקוראים אם מדובר במציאות או בדיה. האמת? זה לא משנה, מה שמשנה הוא שהסיפור מבטא את ריגשותיי או יותר נכון את לעגי לבנות הכלוב הנופלות ברשת שהן טוות לעצמן. אני מקווה שאת לא אחת מהן למרות שפנטזיות יכולות לעוות את הרציו.
חמוראבי פורסם לפני 237 ימים ב - 20 באוגוסט, 2008 בשעה 21:57 "מורה בישראל" היא אומרת בגאווה, "מורה לתנ"ך". 40 בערך, שמורה, עם שמלת ערב שחורה שאמורה להדגיש את חמוקיה(שונא שמלות, לא מצליח אף פעם לראות חמוקיים). "תתפשטי" אני אומר, "נבדוק את הסחורה". מתפשטת בזריזות, מחכה לבאות, מחכה לניסים ונפלאות(כמה עלוב...). אני מסתובב סביבה ואומד בקול את הנתונים: "חזה נפול, ישבן גדול ולבן, רגליים עקומות מעט אבל זה בסדר, אולי זה מה שאני יכול להשיג". "עכשיו תעמדי על ארבע" אני אומר בעייפות והיא מצייתת מיד. "אני הכלבה שלך" פולטת המורה ולא מבינה עד כמה היא שבלונית (קראה יותר מדיי בלוגים בכלוב, אני חושב לעצמי). "לא" אני אומר, "את החמור". אני פוקד עליה לזקוף את הראש(במקור: האוזניים), להרים את התחת למעלה ו....לנעור. אייי אעאהה....היא פולטת חלושות, "אני לא שומע" אני צורח, "תנערי"!! והיא נוערת. איייי אעהההה היא מנסה שוב, הפעם בקול רם, "ותיזקפי את התחת החוצה" אני צועק ובועט בה, אי אעההה, אי אעהה היא נוערת. אני עומד מעליה ומאונן, היא עדיין על ארבע, נוערת בכל כוחה, מזקירה את ראשה לאחור , מקמרת את הגב ומבליטה את התחת הגדול והערום. אני משפריץ לה על הגב ממרחק של חצי מטר. "תתלבשי". אני מתחיל להסביר בחשש: "זאת הייתה בחינה.....ועמדת בה בכבוד, בפעם הבאה גם את תיהני....אני מבטיח". "זה בסדר" היא אומרת ומתחילה להתלבש, "אני מבינה" (כמה בן-אדם יכול להיות אידיוט...), "כמו מבחן קבלה....ועמדתי בו.....נכון?". "כן" אני עונה וממהר לעבר הדלת. היא מסתערת לעברי, מקרבת את שפתותיה לפנים שלי, מצפה לנשיקה שלא תגיע.... "להתראות גיל" היא מחייכת, "להתראות בלעם" אני מסנן. גיל, קראת את מה שכתבת? למה אני צריכה לעסוק בניחושים אם כתבת ברור " אני מכבה את הגז, שולח יד אל עבר הביצה המטוגנת בחמאה. זו לא ביצה שלא הספיקה להתחמם, זו ביצה מטוגנת. לא ביצה רכה, ביצה מטוגנת חמה. סגרת את הגז לפני שניה, והיא מטוגנת. לא חם? או שבאמת יש לך תותבת מעץ? אבל אתה יודע, מילא השטויות האלו, שמספקות את ההוכחה הבלתי נחוצה לעובדה שאתה קשקשן, אבל לכתוב כל הזמן על נשים שכביכול אתה נפגש איתן מכאן, זה כבר מגוחך. והגיע הזמן להראות לך כמה ולמה. למה זה כל כך מגוחך גיל? כי כתבת מספיק פעמים בבלוג שלך שאתה נפגש עם נשים מכאן, כולל התיאורים האינטימים, ואתה ממשיך לכתוב גם בשרשור הזה. אבל מה, אם באמת נפגשת עם נשים, אתה לא יכול פתאום לכתוב שאתה אישה ולא גבר, גם לכתוב בבלוג מנקודת מבט עאלק של בחורה, וגם לפתוח שרשור בפורום בטענה שאתה בכלל אישה במקביל. ברגע שאדם נחשף במציאות לאנשים מכאן, הוא לא יכול פתאום לטעון שהוא לא גבר, אלא אישה. זה נראה לך הגיוני שגבר יפגש יפגש עם מספר של נשים מכאן ויתפקד עאלק כדום, והוא פתאום ינסה לשכנע אנשים באופן פומבי שהוא אישה? רק אדם שלא נפגש באמת עם נשים מכאן יכול לאפשר לעצמו לכתוב כאלו דברים בלי לעשות מעצמו צחוק. אז בוא תחסוך מאיתנו את החירטוטים שלך. כתוב שאלו פנטזיות, אל תכתוב השכם וערב שאתה נפגש עם נשים מכאן. אז לדעתך אדם יכול לכתוב רק או סיפורים אמיתיים או רק סיפורים שיקרים באותו בלוג, הבנתי. ידעתי שאת סובלת מקיבעון מחשבתי חמור אבל לא ידעתי עד כמה. חלק מהסיפורים שלי הן מומצאים כמו ההוא על הקלגס הנאצי המתעלל ביהודיות לפני מותן או הסיפור בהמשכים על האונס שביצעתי בעובדת שלי(שניהם נמחקו אגב כתוצאה של לחץ שלך), הריי לא האמנת באמת שאני קלגס נאצי, נכון? וחלק אמיתיים כמו התיאורים עם הזונות והמפגשים עם בנות מכאן. אגב התימניה מהסיפור בכלל לא מכאן. עוד הערה: אני לא "שולט" לא "דום" ולא בטיח וגם לא מתיימר להיות. כבוד האדם וחירותו חשובים לי מאוד, אני סתם סאדיסט, אני מניח שבלי להתכסות באיצטלה של "דום" זה חטא בל יכופר כאן. |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
מורה ואתון בישראל
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
ראובן • 15 באפר׳ 2009
גילשר,
אתה צודק במובן של ה'רצינות' כמתג רגשי ראשי אצל רוב הנשים, במיוחד פה, אולם עליך לזכור שאנו חיים בחברה ספרטנית הניזונה מאידאליזציה הוליבודית של יחסי גברים ונשים. מבחינתי שימוש במתג הרצינות הוא בעייתי, כי האווזות הפותות נרטבות ממנו מדי ואז צריך לייבש אותן (כותנה מגולגלת או כמה מילות עלבון) - אחרת ה'שאר פיי' לא חש בחיכוך. מזמן לא המציאו לזין שלי שם חיבה כה מתוק. אני מצטער שהסגידה שלהן לי פלשה גם לקמפיין שלך. הרשה לי לפנות לרגע ל- cutting edge: בשר אשה מתלהם - אם את מסתלבטת על גילשר במובן של כתיב ואיות, לפחות הקפידי לברור את מילותיך כאשר את מעלה אותי על דל מחשבתך. 'אבי אבות' ולא כפי שכתבת. כעת תמיהה דרמטית: אם כבר תל-גיבורים, מורה ואתון בישראל, מדוע לא עשית שימוש במתגים שלה הקשורים לתחום הפדגוגי (למשל להכריח אותה לכתוב 'מכתב להורים', כאילו היית תלמיד סורר, מכתב בו היא מפרטת את השפלתה וכו')? ראובן |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
אחותופל • 15 באפר׳ 2009
מצחיק... הסגידה של *ראובן* כלפי ראובן פלשה לשרשור הזה... בטח לא שום סגידה נשית. מקסימום סלידה נשית.
ומילה לגילשר: אל תתן לו! הרי ברור לך שהוא מקנא בך - שאתה סדיסט אמיתי ומוחצן (הגם שמאוד אומלל), והוא סתם אידיוט שאכל הרבה קש בשרשור הסמוך. הוא מנסה להיבנות ע"י התחככותו בך, אולי יידבק גם בו משהו ממך, משהו מן המסוכנות הסאדיסטית שלך (אז מה אם היא מסוכנות מסכנה), ואולי סופסוף מישהי כאן תחשוב שהוא דום מסוכן סופסוף ולא סתם דום טיפש. |
|