סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חדר חדש בצט

Dom_Quixote
לפני 15 שנים • 30 באפר׳ 2009

ניק למכירה

Dom_Quixote • 30 באפר׳ 2009
Maya24 כתב/ה:
אני מוכנה לקנות ניק מ - 2005
מאיה

חמימות עסקית,

ממש בימים האלה ציינתי את סיומם המוצלח מכורח כתב האישום של נסיונותיי לשווק שמן מזולה בתור משחה לפצעי בגרות, ותהיתי מה השלב הבא בדרך למכה הגדולה. לאחר שדחיתי מספר הצעות מעבדים שלא פירשו נכונה את הביטוי, ופסלתי את הרעיון לייבא בשר חזיר ממכסיקו מטעמי כשרות, שמעתי על הביקוש הגובר פה לניקים שיושנו כהלכה.

כך שברצוני להציע למכירה (לרציניים - אפשר גם השכרה) ניק במצב מצויין, יד ראשונה, מודל 2004, ללא שריטות (זה תמיד היה בגבולות שלי), ומזוהה בציבור עם המותג "מושלם מכל בחינה". הניק ריק לחלוטין, מה שמושך מדי פעם עבדים שהחלל המרוקן נוסך בהם תקוות שווא (נדמה לי שבעזרת מראות אפשר להגדיל את האפקט), אך בעליו החדשים יוכלו להכניס בו כל מה שירצו (מה שכמובן לא יעזור, עבדים תמיד יפנו). כמו כן, לא פעם פיתיתי סאביות תמימות בטענה שכל עיסוקי בבדסמ הוא למעשה טיפול נפשי ממדרגה ראשונה שנועד להציף בהן מחדש את החוויות שצילקו אותן בילדות ולאפשר להן להתמודד עמן, כך שניתן בהחלט לטעון כי מדובר בניק מרופא.

עם הניק תועבר הבעלות גם על רשימת הקשר שלי שמעידה מי לא התנתק מהאתר אפילו פעם אחת מאז 2004, עמוד ההודעות האחרונות בתיבת ההודעות שלי מאז שעזבתי (כולן מעבדים, חלקן מאותו אחד, ומכילות מספרי טלפון), מעריציי שלעיתים רומסים בהתלהבותם את הפטוניות בגינה, התורמים הבלתי חוקיים למפלגתי, אויביי הנאלחים שמן הסתם ירימו כעת ראש וינסו להעמיד את הבעלים החדשים במבחן מיד עם כניסתו לתפקיד, והחוזה שלי עם זאלופון לפיו במקרה של תאונת טוסטר מצערת - ואין זה משנה באם נגרמה כתוצאה מתקלה טכנית או ביד אדם - תעבור הבעלות על לוטוס אליי.

לבסוף, הקונה יזכה גם לבונוס מיוחד בדמות ניק כפול שאינו ידוע לאיש, מה שיאפשר לו לרגל וללכלך על חברים פה בפורום מבלי לסכן את קשריו המצויינים עמם.

רשאים להתחיל בהצעות.

קיחוט

תקציר (C):

אופציה-להוסיף-"שולט"-בסוגריים-תמורת-תוספת
הניק_הכפול_של_קיחוטה​(לא בעסק)

Re: ניק למכירה

Dom_Quixote כתב/ה:

לבסוף, הקונה יזכה גם לבונוס מיוחד בדמות ניק כפול שאינו ידוע לאיש, מה שיאפשר לו לרגל וללכלך על חברים פה בפורום מבלי לסכן את קשריו המצויינים עמם.

שלום, אתם לא מכירים אותי, למה שאני אמנם שולט ותיק ומנוסה ומומלץ כמו שאומרים לסאביות לפנות אלי למה שאני יש לי גם ותק ונסיון, אבל אני לא נוהג להגיב בפורומים למה שממילא כולם פה ניקים כפולים. אני רק רציתי להבהיר שאני שוב לא יודע מי זה הקוויקסוטה הזה או למה הוא מדבר כ"כ הרבה (תכל'ס כנראה שאין לו בנות זה, למה שאם היו לו הוא היה קודח פחות, למה שאז הוא קודח יותר, כמו שאומרים. לא ככה? דוגרי לא ברור מה הקטע, כי שמעתי שהוא דווקא מושלם מכל בחינה), ובכל מקרה אין לו שום זכות או סמכות למכור אותי, למה שאפילו אין לו "שולט" בסוגריים, ומי שאין לו שולט בסוגריים מה בכלל הסמכות שלו לשלוט, כאילו? לא ככה?

אז זהו שאני אדון לעצמי, וגם כן לסאביות שמומלץ להם כאמור לפנות למה שאני יפניק אותם טוב טוב כי אני גם קשוח וגם מתחשב וגם קופי וגם פייסט. ואף אחד לא מוכר אותי חוץ מגאידמק.

עם זאת ניתן להתעניין לגבי קניית הניק הכפול שלי (הניק_הכפול_של_הניק_הכפול). השתמשתי בו פעם אחת לפוסט סאטירי (כמו שאומרים), ומאז אין לי שימוש בו. אני מקבל גביעים ומדליות שאפשר לשים בבית במקום בולט וניתן להסיר את השם הנוכחי עליהם אם ישנו, לוחיות רישוי עם הלק הטיפשי הזה שדוחה את הקורא של המשטרה, ומספרי טלפון של בנות שאין להן גז מדמיע. לא מכבד מזומן.

נכש"ק
Marcus Wright​(אחר)

Re: ניק למכירה

Marcus Wright​(אחר) • 30 באפר׳ 2009
הניק_הכפול_של_קיחוטה כתב/ה:
Dom_Quixote כתב/ה:

שלום, אתם לא מכירים אותי, למה שאני אמנם שולט ותיק ומנוסה ומומלץ כמו שאומרים לסאביות לפנות אלי למה שאני יש לי גם ותק ונסיון, אבל אני לא נוהג להגיב בפורומים למה שממילא כולם פה ניקים כפולים. אני רק רציתי להבהיר שאני שוב לא יודע מי זה הקוויקסוטה הזה או למה הוא מדבר כ"כ הרבה (תכל'ס כנראה שאין לו בנות זה, למה שאם היו לו הוא היה קודח פחות, למה שאז הוא קודח יותר, כמו שאומרים. לא ככה? דוגרי לא ברור מה הקטע, כי שמעתי שהוא דווקא מושלם מכל בחינה), ובכל מקרה אין לו שום זכות או סמכות למכור אותי, למה שאפילו אין לו "שולט" בסוגריים, ומי שאין לו שולט בסוגריים מה בכלל הסמכות שלו לשלוט, כאילו? לא ככה?

אז זהו שאני אדון לעצמי, וגם כן לסאביות שמומלץ להם כאמור לפנות למה שאני יפניק אותם טוב טוב כי אני גם קשוח וגם מתחשב וגם קופי וגם פייסט. ואף אחד לא מוכר אותי חוץ מגאידמק.

עם זאת ניתן להתעניין לגבי קניית הניק הכפול שלי (הניק_הכפול_של_הניק_הכפול). השתמשתי בו פעם אחת לפוסט סאטירי (כמו שאומרים), ומאז אין לי שימוש בו. אני מקבל גביעים ומדליות שאפשר לשים בבית במקום בולט וניתן להסיר את השם הנוכחי עליהם אם ישנו, לוחיות רישוי עם הלק הטיפשי הזה שדוחה את הקורא של המשטרה, ומספרי טלפון של בנות שאין להן גז מדמיע. לא מכבד מזומן.

נכש"ק

אם הייתי סאבית הייתי צועקת

"תעשה לי ייילללללללללדדד"

ברוך שלא עשני אישה
אל תחשוב אפילו על המילה לעשות . icon_lol.gif