סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהיות

אלון-סאב​(נשלט)
לפני 15 שנים • 11 ביולי 2009
אלון-סאב​(נשלט) • 11 ביולי 2009
עבד צעיר X כתב/ה:
מוזר שאתם אומרים שהנשלט הוא זה שמונע את הפגישות.. אני פשוט לא מפסיק להיתקל בשולטות שמתחילות משהו ולא רוצות להמשיך את זה, או כאלו שמבטיחות שניפגש/ שייצרו איתי קשר מתישהו ואז נעלמות......
לדעתי זה דבר שיותר אופייני לשולטות.... ואכן, זה אחד הדברים המייאשים והמרגיזים שיש.

ככל שאתה מתבגר יותר - הסיכוי ששולטת תרצה להיפגש איתך עולה בהתאמה.
זו לא הבטחה, זה תלוי עד כמה אתה עושה-טוב, נראה-טוב, בעל "כיס טוב" וכו' - אבל בגדול BDSM הוא לא עולם לעבדים צעירים. מניסיון.

ואני התחלתי בגיל 21.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 11 ביולי 2009
שאלה שעלתה לי בראש בעקבות ההודעות האחרונות:
הרי הברירה האחרת מ"להיעלם" או "להפסיק קשר בלי סיבה ברורה" היא להגיד את האמת.

מה לדעתכם לגיטימי להגיד, כשמפסיקים קשר?
למשל, בנים שלא באים:
"לא רוצה לבוא, כי את שמנה מדי. אני מאוד בררן לגבי המראה, והתמונה שנתת לי, לא נראית לי"
"צ'מעי, בצ'ט היה כיף, אבל כשעברנו לטלפון, את נשמעת מה זה ילדותית...,

ובנות על הבנים:
"אתה נורא ילדותי"
"אתה נורא טיפש"
"לא מתאים לי, אין לך כסף"

אולי הכל לגיטימי. ופעם מישהי חכמה פה אמרה שיש דרכים גם להגיד בנימוס, בלי להגיד ממש...
אלון-סאב​(נשלט)
fog כתב/ה:
שאלה שעלתה לי בראש בעקבות ההודעות האחרונות:
הרי הברירה האחרת מ"להיעלם" או "להפסיק קשר בלי סיבה ברורה" היא להגיד את האמת.

מה לדעתכם לגיטימי להגיד, כשמפסיקים קשר?
למשל, בנים שלא באים:
"לא רוצה לבוא, כי את שמנה מדי. אני מאוד בררן לגבי המראה, והתמונה שנתת לי, לא נראית לי"
"צ'מעי, בצ'ט היה כיף, אבל כשעברנו לטלפון, את נשמעת מה זה ילדותית...,

ובנות על הבנים:
"אתה נורא ילדותי"
"אתה נורא טיפש"
"לא מתאים לי, אין לך כסף"

אולי הכל לגיטימי. ופעם מישהי חכמה פה אמרה שיש דרכים גם להגיד בנימוס, בלי להגיד ממש...

לדעתי, הדיון הוא לא על "הפסקת קשר" - אלה על התנהגות נכונה או "טיפים" ל Blind-Date ראשוני - איך "לצאת" ממפגש שהוא... איך נאמר: "לא כל מה שקיווית".

להבריז = אסור!!
לאחר = אסור!
להתקמצן על עלות השתייה/ארוחה/הפגישה/מה-שזה-לא-יהיה = אסור בשום פנים ואופן! (תתעקשו על זה - ותמיד תצאו גברים אמיתיים - לא פראיירים!).
להתחצף = זה כבר ברור.

גם אם היא לא נראית לך ולא משנה מה היא תגיד או תעשה - חשוב על הנקודות הבאות:
1. אולי לנהוג כג'נטלמן אמיתי שווה בפני עצמו?
2. אולי היא פשוט תספר את מה שעשית לכל מי שהיא מכירה? לא עדיף שהיא תספר שאתה ג'נטלמן, חמוד, אדיב, נדיב - גבר אמיתי!?
3. אולי יש לה חברה פצצה לא נורמאלית - ואולי יתחשק לה להכיר אותה לך?

תהיה נחמד אל אנשים - ואנשים יהיו נחמדים אליך.
לא סיפור גדול.

גם לא סיפור גדול לשבת על כוס קפה לפטפט קצת, ובסוף לומר, אפילו בביישנות אבל ברור ולפנים: "היה לי מאוד נעים, אני מקווה שגם לך, אבל אני לא חושב שאנחנו מתאימים". אם זה כזה סיפור גדול: תתאמן לפני מראה!

ואם כל מה שכתבתי לא רלוונטי כי אתה "גבר מסוג אחר" - לך עם האמת שלך, רק אל תבוא לפה ותבכה שאף אחת לא רוצה אותך או שכולן נצלניות/שמנות/שקרניות/ושאר מיני חיות.
icon_smile.gif

שבת שלום.
Morticia
Morticia • 11 ביולי 2009
ואני תוהה אם אנשים נמצאים פה כדי לצאת לכמה שיותר דייטים עם זרים ולחפש את הדרך הראויה לפסול אותם אחת אחד

או שמא באמת למצוא אדם לממש אתו את כל הפנטזיות הכמוסות...

מה שבטוח זה שאני כבר מזמן לא מנצלת את המקום לצורך הכרויות
אלון-סאב​(נשלט)
Morticia כתב/ה:
ואני תוהה אם אנשים נמצאים פה כדי לצאת לכמה שיותר דייטים עם זרים ולחפש את הדרך הראויה לפסול אותם אחת אחד

שימי לב לגיל של הכותבים פה ומה הניסיון שלהם בתחום ומה בדיוק הם מחפשים.

מי שמכיר יודע שאין הרבה חדש. מידיי פעם צץ לו משהו פה, משהו שם, אבל לאישה או לגבר בתחום אני ממליץ להשתמש באתר ובמפגשים עם האתר כדי ללמוד על עצמך, על מה מחפש ולא מחפש, כדי לצבור ניסיון וללמוד.

בת זוג? בן זוג? אהבה? הסיכוי אפסי מלכתחילה: הרי נקודת המוצא של כולנו בעידן הזה הוא - "Plenty of Fish" בים האינטרנט.

במילים אחרות אני מסכים איתך, אבל רק לזכור שלפעמים גם מוצאים יהלומים באמצע כל הבוץ. icon_smile.gif
לא כולנו פסימיים.
Morticia
Morticia • 11 ביולי 2009
אלון-סאב כתב/ה:
Morticia כתב/ה:

שימי לב לגיל של הכותבים פה ומה הניסיון שלהם בתחום ומה בדיוק הם מחפשים.

מי שמכיר יודע שאין הרבה חדש. מידיי פעם צץ לו משהו פה, משהו שם, אבל לאישה או לגבר בתחום אני ממליץ להשתמש באתר ובמפגשים עם האתר כדי ללמוד על עצמך, על מה מחפש ולא מחפש, כדי לצבור ניסיון וללמוד.

בת זוג? בן זוג? אהבה? הסיכוי אפסי מלכתחילה: הרי נקודת המוצא של כולנו בעידן הזה הוא - "Plenty of Fish" בים האינטרנט.

במילים אחרות אני מסכים איתך, אבל רק לזכור שלפעמים גם מוצאים יהלומים באמצע כל הבוץ. icon_smile.gif
לא כולנו פסימיים.

אתה בהחלט דוגמא טובה לאחד היהלומים הנ"ל אלון סאב היקר וכהרגלי אני מצרה על שלא רואים אותך כאן יותר
קצת כמו למצוא פנינה בין כל האצות

ובדיוק כפי שלא כולנו פסימיים {ואני אתך בעניין האופטימיות - לחיי זה! icon_smile.gif}
לא כולנו עבדים של הזמן וחצי הכוס המלאה שלנו חכמה מספיק לא לראות בו יותר מסתם עידן מחורבן

הים שלי שמור לשחיין אחד מאוד מאושר ואת החשבון על זה אני דופקת לעצמי והשעון, כמה שנאמר, יכול למצוץ לי icon_lol.gif
אלון-סאב​(נשלט)
ציטוט:

אתה בהחלט דוגמא טובה לאחד היהלומים הנ"ל אלון סאב היקר וכהרגלי אני מצרה על שלא רואים אותך כאן יותר
קצת כמו למצוא פנינה בין כל האצות

ובדיוק כפי שלא כולנו פסימיים {ואני אתך בעניין האופטימיות - לחיי זה! icon_smile.gif}
לא כולנו עבדים של הזמן וחצי הכוס המלאה שלנו חכמה מספיק לא לראות בו יותר מסתם עידן מחורבן

הים שלי שמור לשחיין אחד מאוד מאושר ואת החשבון על זה אני דופקת לעצמי והשעון, כמה שנאמר, יכול למצוץ לי icon_lol.gif

תודה רבה לך מאוד , יקירה. icon_smile.gif
אני לא בא לפורום כי אני יודע שאין לי עוד מה ללמוד על התחום, הטעם שלי ומה בדיוק מחפש. היום משקיע כל דקה פנויה כדי לגדול ולצמוח לאדם טוב יותר, ראוי יותר לכל אישה, לא כל שכן גבירה.

גם הים שלי שמור, אבל לקפוץ ראש מידיי פעם לאיזו בריכה מתוקה זה תמיד כייף.
רצוי קשור עיניים ולשון בחוץ.
לחיי האופטימיות. icon_smile.gif
kiss.gif
נקודת G​(נשלט)
לפני 15 שנים • 12 ביולי 2009

נשלטים ושולטות

נקודת G​(נשלט) • 12 ביולי 2009
אין הרבה מה להוסיף,
בדומה לעולם ה"אמיתי",גם כאן יש אנשים מסוגים שונים.
אנשים הם: משכילים,גסים,פחדנים,חרמנים,משועממים,תיףשים,נאיביים,רעים,נצלנים,קמצנים,רגישים,רעים,
מכוערים,ילדותיים,וניליים, שולטים ונשלטים ו... נו,הבנתם את הרעיון.
אפשר ורצוי לקחת צ'אנס,אבל צריך להיות מחושבים ומוכנים לכל צרה שלא תבוא.הכל פתוח ,במיוחד כאן..
תסעו מהר-אבל שלא יתפוש אתכם שוטר... icon_eek.gif