לקקני 1 |
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
לקקני 1 • 8 ביולי 2009
אני חושב שהיא הנותנת,מזה אתה יכול ללמוד על האמת שבתגובה שלי אם היתי סתם חרדי רגיל שכותב נגד הית טוען אתה לא מרגיש את הצד השני כי אתה לא נמצא בכזה מקום, אתה לא מרגיש איך זה להרגיש שאתה רוצה משהו וכו',אבל דוקא בגלל שגם אני נמצא בכזה מצב ואני מבין את המצב שלהם, ואני כותב שראוי לא לעשות זה בירושלים אתה יכול לשמוע את דברי.
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
הדורבנים(נשלט) • 9 ביולי 2009
מסכים לגמרי עם יאללה.
ולא בגלל שהוא דתי שצריך לכבוש את תשוקותיו. בגלל ששנינו בני אדם. |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
אחותופל • 9 ביולי 2009
fog כתב/ה: מסכים לגמרי עם יאללה.
ולא בגלל שהוא דתי שצריך לכבוש את תשוקותיו. בגלל ששנינו בני אדם. איזו תשובה מוזרה... אתם חושבים שלא צריך לקיים מצעד בירושלים בגלל ש"שניכם בני אדם"??? ומי שחושבת שכן צריך לקיים את המצעד בירושלים, היא לא? תמהני... |
|
Bloody |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
Bloody • 9 ביולי 2009
יאלללה כתב/ה: אני חושב שהיא הנותנת,מזה אתה יכול ללמוד על האמת שבתגובה שלי אם היתי סתם חרדי רגיל שכותב נגד הית טוען אתה לא מרגיש את הצד השני כי אתה לא נמצא בכזה מקום, אתה לא מרגיש איך זה להרגיש שאתה רוצה משהו וכו',אבל דוקא בגלל שגם אני נמצא בכזה מצב ואני מבין את המצב שלהם, ואני כותב שראוי לא לעשות זה בירושלים אתה יכול לשמוע את דברי.
מי שגר בבית מזכוכית, אל נא לו לזרוק אבנים. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
אחותופל כתב/ה: fog כתב/ה: מסכים לגמרי עם יאללה.
ולא בגלל שהוא דתי שצריך לכבוש את תשוקותיו. בגלל ששנינו בני אדם. איזו תשובה מוזרה... אתם חושבים שלא צריך לקיים מצעד בירושלים בגלל ש"שניכם בני אדם"??? ומי שחושבת שכן צריך לקיים את המצעד בירושלים, היא לא? תמהני... איך, לכל הרוחות, הצלחת להבין את זה ככה. עזבי. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
Bloody כתב/ה: יאלללה כתב/ה: אני חושב שהיא הנותנת,מזה אתה יכול ללמוד על האמת שבתגובה שלי אם היתי סתם חרדי רגיל שכותב נגד הית טוען אתה לא מרגיש את הצד השני כי אתה לא נמצא בכזה מקום, אתה לא מרגיש איך זה להרגיש שאתה רוצה משהו וכו',אבל דוקא בגלל שגם אני נמצא בכזה מצב ואני מבין את המצב שלהם, ואני כותב שראוי לא לעשות זה בירושלים אתה יכול לשמוע את דברי.
מי שגר בבית מזכוכית, אל נא לו לזרוק אבנים. אוי על זה ראיתי סטנד אפ מצוין, והוא מתאים במיוחד לשרשור הזה! אני אחפש לכם תיכף את הקישור ליוטיוב, אבל הרעיון הוא: "אומרים שמי שנמצא בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים. בוא נחשוב על המשפט הזה רגע. מה קורה עם מי ש*לא* גר בבית מזכוכית? אני אומר קצת יותר פשוט: אל תזרוק אבנים! לא משנה עם אתה גר מבית מזכוכית, או שהבית שלך עשוי מלבנים, או כל דבר אחר. פשוט אל תזרוק אבנים. אבל מצד שני... מה קורה כשאתה ננעלת בבית שלך, שעשוי מזכוכית, ואין לך מפתח.. אבל במקרה יש לידך אבן? אני אומר, תזרוק. אז בעצם המשפט הנכון הוא: אל תזרוק אבנים. אלא אם כן אתה גר בבית מזכוכית.... |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
אחותופל • 9 ביולי 2009
fog כתב/ה: אחותופל כתב/ה: fog כתב/ה: מסכים לגמרי עם יאללה.
ולא בגלל שהוא דתי שצריך לכבוש את תשוקותיו. בגלל ששנינו בני אדם. איזו תשובה מוזרה... אתם חושבים שלא צריך לקיים מצעד בירושלים בגלל ש"שניכם בני אדם"??? ומי שחושבת שכן צריך לקיים את המצעד בירושלים, היא לא? תמהני... איך, לכל הרוחות, הצלחת להבין את זה ככה. עזבי. אז למה לכל הרוחות אתה טורח להגיב?? בסדר, עזבתי. לא מעניין במילא. |
|
Bloody |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
Bloody • 9 ביולי 2009
fog כתב/ה: Bloody כתב/ה: יאלללה כתב/ה: אני חושב שהיא הנותנת,מזה אתה יכול ללמוד על האמת שבתגובה שלי אם היתי סתם חרדי רגיל שכותב נגד הית טוען אתה לא מרגיש את הצד השני כי אתה לא נמצא בכזה מקום, אתה לא מרגיש איך זה להרגיש שאתה רוצה משהו וכו',אבל דוקא בגלל שגם אני נמצא בכזה מצב ואני מבין את המצב שלהם, ואני כותב שראוי לא לעשות זה בירושלים אתה יכול לשמוע את דברי.
מי שגר בבית מזכוכית, אל נא לו לזרוק אבנים. אוי על זה ראיתי סטנד אפ מצוין, והוא מתאים במיוחד לשרשור הזה! אני אחפש לכם תיכף את הקישור ליוטיוב, אבל הרעיון הוא: "אומרים שמי שנמצא בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים. בוא נחשוב על המשפט הזה רגע. מה קורה עם מי ש*לא* גר בבית מזכוכית? אני אומר קצת יותר פשוט: אל תזרוק אבנים! לא משנה עם אתה גר מבית מזכוכית, או שהבית שלך עשוי מלבנים, או כל דבר אחר. פשוט אל תזרוק אבנים. אבל מצד שני... מה קורה כשאתה ננעלת בבית שלך, שעשוי מזכוכית, ואין לך מפתח.. אבל במקרה יש לידך אבן? אני אומר, תזרוק. אז בעצם המשפט הנכון הוא: אל תזרוק אבנים. אלא אם כן אתה גר בבית מזכוכית.... בוהו. להתחכם כולנו יודעים אני תוהה מה יהיה לו לענות לי לגופו של עניין. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לא, לא כולנו יודעים. אתה לא, למשל.
בכל מקרה: http://www.myxer.com/video:899791/ מאוד אהבתי את הכל, הקטע שהתכוונתי מתחיל מ2:45 |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
אחותופל, אני אסביר, אבל תנסי להבין באמת:
כשאמרתי "אני מסכים עם דעתו לא כי הוא דתי, אלא כי שנינו בני אדם" התכוונתי, שאין להתייחס לדעתו של יאללה כי הוא דתי, או כי הוא שונה, או כי הוא גר מביית מנייר או מזכוכית או מפלסטיק, אלא כי שנינו בני אדם, ואני מכבד את דעתו, כאדם. אם הבנתי אותך נכון, את הבנת מדברי שאני חושב שאת *לא* בן אדם. כמובן שאני חושב שגם את בת אדם. אבל אני כן קצת רמזתי שאת מתייחסת *אליו* לא כאל אדם, אלא כאל "דתי". כאל משהו שונה ממך, שמשפיל נשים מהבוקר עד הערב, כדי לאונן בערב. כי זה התדמית שיש לך בראש. ככה התגובות שלך מצטיירות בעיניי. וגם הוא הגיב, מאוד בנימוס, לתגובות האלו. לא אני ולא את מכירים אותו. וזה פשוט - לא יפה, לדעתי. אני חושב שכמובן מותר לך שיהיה לך דיעה שונה על מצעד הגאווה משלי. בלי שום קשר. את באמת חושבת שלהתייחס לאדם כאל אדם, ולא כאל תדמית, זה לא חשוב? |
|