שוסי |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
אין פה מרחב,
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
שוסי • 9 באוק׳ 2009
לא בפורום,לא בעיר ובטח שלא במועדונים.
אין מרחב נשימה,אין מרחב להתקיים. קצת מזכיר לי את שפרה מ"האח הגדול" שאומרת לשחר:"צא לי מהספייס", כולם התלהמו על הפסאדו אלטיסטיות שנושבת מהמשפט הזה. לא באמת דיברו על תחושת החנק המתסכלת,על החדירה הברוטאלית הזו למרחב האישי. לצערי יש מעין "התרגלות" למצב,מאשימים את ההתנהגות שלך במקום לדבר על מנטליות חונקת. תוך כדי כתיבה, המנטליות הזו שאני מתארת מעלה לי אסוציאציה של בחורה שנאנסת במועדון(להבדיל בסדר? )ומאשימים אותה על ריקוד מפתה מדי ובגדים קצרים מדי. ובנימה אישית יותר יולינקה,חבל שלא הייתי שם איתך,הייתי משחקת את שומר הראש ממש טוב. |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
אין פה מרחב,
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
שוסי • 9 באוק׳ 2009
לא בפורום,לא בעיר ובטח שלא במועדונים.
אין מרחב נשימה,אין מרחב להתקיים. קצת מזכיר לי את שפרה מ"האח הגדול" שאומרת לשחר:"צא לי מהספייס", כולם התלהמו על הפסאדו אלטיסטיות שנושבת מהמשפט הזה. לא באמת דיברו על תחושת החנק המתסכלת,על החדירה הברוטאלית הזו למרחב האישי. לצערי יש מעין "התרגלות" למצב,מאשימים את ההתנהגות שלך במקום לדבר על מנטליות חונקת. תוך כדי כתיבה, המנטליות הזו שאני מתארת מעלה לי אסוציאציה של בחורה שנאנסת במועדון(להבדיל בסדר? )ומאשימים אותה על ריקוד מפתה מדי ובגדים קצרים מדי. ובנימה אישית יותר יולינקה,חבל שלא הייתי שם איתך,הייתי משחקת את שומר הראש ממש טוב. |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
אוף,
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
שוסי • 9 באוק׳ 2009
ועכשיו אני רואה שהקדימו אותי עם אנלוגיית הנאנסת.
לא נורא,לחואן אני מרשה. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 באוק׳ 2009
huan כתב/ה: קצת מוזרה לי הכשרת השרץ שחלק מהמגיבים עשו פה.
נורמות התנהגות נוצרות, משתנות ונעלמות ואינם מהווים "חוק טבע" כלשהו שאין טעם להילחם בו ונותר רק ללמוד איך לחיות איתו. זה זמן מה שלא ביקרתי במסיבת קהילה, ועבר עוד יותר זמן מאז הפעם האחרונה שהשתתפתי בסשן פומבי (על הבמה או באחד ה"כוחים"). אך לא זכור לי כי התופעה שיולי מאתרת פה היתה כל כך דומיננטית ופולשנית באותם ימים. וודאי שהיתה קיימת במידה כזאת או אחרת אך היא התרחשה בשוליים ותמיד זכתה למידת הגינוי וההוקעה שהם מנת חלקה. חלק מהטיעונים כאן מזכירים מעט את הטיעונים בדבר "אם היא לובשת חשוף, שלא תתפלא שאונסים אותה". לדעתי הדבר מעיד רק על הכותבים ורמתם, ואם זה אכן הלך המחשבה הרי שהמצב חמור מאוד. ונראה שבאמת אין לנו אלא להטיל את יהבנו על עירנותם וכישרונם של הDMים, בעוד שבעבר הגינותם של האנשים היתה מספיקה. תודה חואן! חואן, כתבת פה כמעט מילה במילה את מה שרציתי להגיד ועצרתי את עצמי (מכל מיני סיבות שלפחות חלקן ודאי מובנות). ואני עדיין המומה ממה שעולה פה מהתגובות, כאילו שמדובר בתופעה. תופעה?! אם זו הייתה תופעה, נראה לי שכולם היה יוצא כל החשק לעשות משהו במסיבה, לא? וביי ביי מסיבות פטיש. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
שומר ראש?!
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 באוק׳ 2009
זהו, אין ספונטניות יותר?!
מה, מה היינו אמורים לעשות?! שני אנשים נפגשים במסיבה. מדברים, רוקדים, קצת הולכים מכות, מתגרים זה בזה. לא משהו שאמור למשוך תשומת לב מיוחדת. היא התגרתה בו, הוא אמר לה בואי אני אלמד אותך לקח. תופס אותה ומושך אותה למקום בו יוכל לעבוד בנוחות יחסית. ממקם אותה, שומר עליה בברכיו שלא תזוז, ידיו פותחות את התיק ומושכות ממנו חבל... רגע, פוס, מריצים אחורה. "בואי אני אלמד אותך לקח. יאללה אחי, בוא תשמור לי". זה לא דבר שמתכננים מראש! זה לא היה מופע שהוזמן על ידי המארח! כולה שני אנשים עושים משהו שאמור להיות נורמטיבי לחלוטין בסביבה שבה הם נמצאים בה. רק זה חסר לנו בשביל להרוס את האווירה במסיבות, להנחיל נורמה של לא לעשות שום דבר בלי שומר צמוד. ביי ביי סשנים ספונטנים. די כבר להגיב כאילו עשיתי משהו רע וכאילו זה לא לגיטימי לקבל הרגשה מגעילה מההידחפות ההיא וכאילו שהערסים שהרסו לי את ההנאה הם מדגם מייצג של הקהל במסיבות שלנו. זה פשוט לא נכון! הקהל הוא הסיבה העיקרית שאני נהנית לבוא! רוב האנשים ממש אחלה והאווירה מאד טובה וחברית! אין בשום ליין (למיטב ידיעתי...) מגמה של לגרום לאנשים אחרים להרגיש חרא! התנהגות בהמית וחסרת התחשבות היא לא נורמה! היא לא נורמה! היא לא! גאד... |
|
huan |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
huan • 9 באוק׳ 2009
ציטוט: לא יודע מה איתך חביבי- אני רק יודע שהטיעון שלך לא מעיד על רמתך, כי אתה מסוגל למעבר מזה.
מה שאני כן בטוח שאני יודע, זה שאנחנו לא חיים באופוריה, זה לא עולם מוגן... הנורמות הולכות ומשתנות ומיום ליום הן רק מתדרדרות ויהי-מה. אז אני זוכר שאתה מאלה שמאמינים בתיקון-העולם, אבל מה לעשות? כמה שאני דואג לשלומו של עולמנו, זה לא ריאלי לנסות לתקן אותו, בטח לא מכאן וככה. אתה רוצה שיחזרו לדרך-ארץ, תכשיר דור איכותי וחדש של מורים בתור התחלה ותדאג לבחור אותם בקפידה כבר מראש... אז אולי, יהיה מספיק כוח והשפעה לשנות התנהגויות מאוסות למיניהן. הטיעון שלי באמת מעט פופוליסטי. אך אני חושב שהמסר העיקרי שלי עבר. והוא שאם אנחנו לא ניקח את האחריות על עצמנו והסביבה שלנו, אחרים יעשו זאת במקומנו וכך תיווצר אותה "התדרדרות בלתי נמנעת" אליה אתה מדבר. הבעיה בתגובות שלך ושל אחרים היא לא "האשמת הקורבן" (שגם כן קיימת) אלה קריאה להסתגלות פאסיבית למציאות ועצות פרקטיות כיצד להימנע מפגיעה כאן ועכשיו ללא כל התיחסות לפרספקטיבה העתידית וההשלכות של עצות אליה על המחר. האדם שהיום ימנע לעשות סשנים בכדי להימנע מנחת זרועם של מציקים במקום לעשות משהו בנידון. ימצא את עצמו מחר במצב בו יפסיק ללכת למועדון בכלל בכדי להימנע מהצקות פיזיות ומילוליות רק מפני שישב על הבר במכנסיים צמודים. מדובר במדרן חלקלק בו התועלת שרכש בטווח הקצר (העדר הצקות) תתורגם להפסד בטווח הארוך (הוא יצטרך להימנע מדברים נוספים בכדי שלא יציקו לו). לעומת זאת במידה והוא היה לוקח אחריות ועושה משהו בנידון. אותו אדם אולי היה סובל מחוסר נעימות אך לכל הפחות היה יכול להגיד לעצמו כי עשה את כל מה שיכל לשיפור המצב. וקיים כמובן גם הסיכוי הסביר שההצקות היו נפסקות (הסברה, סלקציה חריפה, סילוק מהמועדון, בעיטה במפשעה וכו) הוא היה יכול להמשיך להסתשן בנחת. אני אישית מאמין מאפשרות השניה. באפשרות האחריות, הפעולה והשינוי. באפשרות המאמינה שלא חייבים דרכי פעולה גרנדיוזיות ושינוי שיתחיל בגיל הגן בכדי לחולל שינוי וליקצור את פרותיו גם בהווה. |
|
מלכת הגהינום(שולטת) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
אין בושה.........
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
מלכת הגהינום(שולטת) • 9 באוק׳ 2009
הייתי שם אתמול וזה באמת היה נורא .............כל מיני חרמנים , ילדותיים שבאים למועדון לתפוס זיון , לא יכולתי לעבור שם מבלי שייגעו בי , הלו , האם הרשתי לכם לגעת בי.....מבחיל , לא מבינה איפה היו שומרי המועדון שצריכים למנוע דברים שכאלו.
ביקרתי במועדונים בחו"ל , ו אין מצב שזה יקרה , כל ה"סליזיות הזו............ " |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
Re: אין בושה.........
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
אנימה • 9 באוק׳ 2009
מלכת הגהינום כתב/ה: הייתי שם אתמול וזה באמת היה נורא .............כל מיני חרמנים , ילדותיים שבאים למועדון לתפוס זיון , לא יכולתי לעבור שם מבלי שייגעו בי , הלו , האם הרשתי לכם לגעת בי.....מבחיל , לא מבינה איפה היו שומרי המועדון שצריכים למנוע דברים שכאלו.
ביקרתי במועדונים בחו"ל , ו אין מצב שזה יקרה , כל ה"סליזיות הזו............ " זה קורה הרבה? כי אם כן זה מסמן שחרמנים תמיד היו, ויהיו. ומחרמנים קשה לבקש, ובטח לא לקבל דרך ארץ. והחרמנים האלו לא משלמים כסף בכניסה כדי לרקוד. הם באים כדי לראות אותכם. ואם צריך הם יחזיקו את המצית עד שהיא תתפוצץ העיקר שיצליחו לראות משהו. יש מקומות שכנראה גם הספונטניות לא ממש יכולה להתקיים בהן. מבאס- אבל עם פחות נפגעים. |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 9 באוק׳ 2009
מציעה לך לקרוא שוב את התגובה של huan קצת מעליך
מוסבר שם ממש טוב למה הגישה שלך גרועה, ממש גרועה, לך אישית ובטווח הקצת יותר ארוך לכולנו. אפילו לחרמנים ש"לא שילמו בכניסה כדי לרקוד"...! |
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
Homelander(שולט) • 10 באוק׳ 2009
huan כתב/ה: ציטוט: לא יודע מה איתך חביבי- אני רק יודע שהטיעון שלך לא מעיד על רמתך, כי אתה מסוגל למעבר מזה.
מה שאני כן בטוח שאני יודע, זה שאנחנו לא חיים באופוריה, זה לא עולם מוגן... הנורמות הולכות ומשתנות ומיום ליום הן רק מתדרדרות ויהי-מה. אז אני זוכר שאתה מאלה שמאמינים בתיקון-העולם, אבל מה לעשות? כמה שאני דואג לשלומו של עולמנו, זה לא ריאלי לנסות לתקן אותו, בטח לא מכאן וככה. אתה רוצה שיחזרו לדרך-ארץ, תכשיר דור איכותי וחדש של מורים בתור התחלה ותדאג לבחור אותם בקפידה כבר מראש... אז אולי, יהיה מספיק כוח והשפעה לשנות התנהגויות מאוסות למיניהן. הטיעון שלי באמת מעט פופוליסטי. אך אני חושב שהמסר העיקרי שלי עבר. והוא שאם אנחנו לא ניקח את האחריות על עצמנו והסביבה שלנו, אחרים יעשו זאת במקומנו וכך תיווצר אותה "התדרדרות בלתי נמנעת" אליה אתה מדבר. הבעיה בתגובות שלך ושל אחרים היא לא "האשמת הקורבן" (שגם כן קיימת) אלה קריאה להסתגלות פאסיבית למציאות ועצות פרקטיות כיצד להימנע מפגיעה כאן ועכשיו ללא כל התיחסות לפרספקטיבה העתידית וההשלכות של עצות אליה על המחר. האדם שהיום ימנע לעשות סשנים בכדי להימנע מנחת זרועם של מציקים במקום לעשות משהו בנידון. ימצא את עצמו מחר במצב בו יפסיק ללכת למועדון בכלל בכדי להימנע מהצקות פיזיות ומילוליות רק מפני שישב על הבר במכנסיים צמודים. מדובר במדרן חלקלק בו התועלת שרכש בטווח הקצר (העדר הצקות) תתורגם להפסד בטווח הארוך (הוא יצטרך להימנע מדברים נוספים בכדי שלא יציקו לו). לעומת זאת במידה והוא היה לוקח אחריות ועושה משהו בנידון. אותו אדם אולי היה סובל מחוסר נעימות אך לכל הפחות היה יכול להגיד לעצמו כי עשה את כל מה שיכל לשיפור המצב. וקיים כמובן גם הסיכוי הסביר שההצקות היו נפסקות (הסברה, סלקציה חריפה, סילוק מהמועדון, בעיטה במפשעה וכו) הוא היה יכול להמשיך להסתשן בנחת. אני אישית מאמין מאפשרות השניה. באפשרות האחריות, הפעולה והשינוי. באפשרות המאמינה שלא חייבים דרכי פעולה גרנדיוזיות ושינוי שיתחיל בגיל הגן בכדי לחולל שינוי וליקצור את פרותיו גם בהווה. לך וגם להזייה: ראשית, כפי שאמרת- במידה ווא היה לוקח אחריות... אז אתה דווקא מסכים איתי שהאחריות היא על המסתשן, הרי בעצם, זה מה שאמרתי בכל הנושא הזה, אתה צריך לדעת לקראת מה אתה בא ולהכין את עצמך לזה, לכן גם תמכתי ברעיון ה"שומר-ראש" של זאלופון. מצד שני, הזייה- ברור שאני מאמין לך שאם הקהל היה דואג לעשות את הפיקוח-החברתי ולצאת כנגד התערבות כזו באינטימיות זה היה פועל, אני פשוט אומר שפרקטית, זה לא עומד לקרות ואין סיבה לצפות שזה יקרה. אולי אם פה ושם היו מתחילים בודדים להעיר הערות, זה היה תופס תאוצה, אולי- אבל איך תגרמי לבודדים הללו לעשות זאת? |
|