גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
חזרה לנושא..
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
גולוסקלפרה(נשלט) • 7 בנוב׳ 2009
אישית, אני מאד אוהב כוס שעיר.
גם חלק זה נחמד, אבל שעיר מממ... יש לו ערך מוסף... לגבי איזורים אחרים, רגליים בית שחי נשמע מגרה, אם כי לא היה לי הכבוד עדיין. (שפם וגבות אני מוותר. ובכלל זה כבר לפורום אחר) |
|
Grey / Green |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
Grey / Green • 7 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת כתב/ה: Grey / Green כתב/ה: אני חושב שיותר מהכל למדנו מהדיון הזה שגברים נוטים להמשך לקורבנות אופנה.
מה אתה בעצם אומר, שאתה נמשך למורטישיה? אני ממלא פי חמוצים. |
|
Noxie |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
Noxie • 7 בנוב׳ 2009
יותר כיף לי ללטף לעצמי את הרגליים כשהן חלקות
|
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
שו''ת
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
ראובן • 8 בנוב׳ 2009
גבירותי,
חן חן על ההתעניינות, אנסה לענות על התהיות שהעליתן. ברשותכן אעשה זאת לפי וותק השואלת, מבחינת קינק: טיש: יפה מצדך להתעניין בחבירה האנאלית שלי, לעכוזי שלום. האמת היא שהתחת שלי לא מטומטם לגמרי ומסוגל להעריך אצבע מטופחת או שתיים. יחד עם זאת, אם תנסי לבוא עלי עם התותחים שלך, אני סבור שהתחת פשוט יתנתק מגווי התחתון, ינתר על הרצפה ויקפוץ מהחלון. לא חבל? בכל זאת עכוז לא רע. מעניין לעניין באותו עניין: איך עושים שאוכל לבלות במסיבה הנהדרת שלך מבלי להיאנס? *** יולי: רוב הדברים שהעליתי בתגובתי הינם אמיתות מדעיות. העיקר: הורמון המין הגברי אכן נוכח בגוף האישה ואחראי לחשק המיני ולשיער הגוף שלה. אם זה היה פורום אחר, הייתי אומר שזה סוג של שוביניזם באדיבות אמא-טבע, אבל זה לא הפורום האחר ולכן לא אומר זאת. התצפית שלי על נשים גרמניות היא בגוף ראשון ואמנם לא עונה לכללי התיאוריה המדעית, אך עדיין אמיתית ובעלת תוקף מסוים. דברים נוספים שהזכרתי, הקשורים לצורך בבידול מגדרי, הינם תפישות מקובלות בשדה המחקר האנתרופולוגי ובלימודי מגדר, גם אם שנויות במחלוקת. עלי לציין שכאשר אני כותב בפורום הזה, אני פחות נוטה לאמצאתיות ולו מחמת הכבוד שאני רוחש לרמת הדיאלוג ולרהיטות היחסית (חרף העובדה שרוב הנשלטים עילגים להחריד ובאמת התביישנה לכן, שאתן נאותות להתרועע עם שכמותם*). *** מחמיצה וכובשת: שאלת לגבי העתקת הזהות הגברית אל האישה. התפישה הקלאסית גורסת שהפטישיסט, בילדותו, מפחד שאביו יסרס אותו. לכן, הפטישיסט מפתח רצון שאיבר המין הזכרי (של אבא) יהיה שייך לאמא (זה פחות מאיים עבורו). בהמשך חייו הפטישיסט יפתח תבנית התנהגות תואמת ויבקש לעצמו בנות זוג הולמות. עקבים גבוהים, עבור הפטישיסט, הינם ביטוי של איבר מין זכרי ''על'' האישה. עד כאן ההסבר כפי שהוא מופיע ב DSM III (ספר האבחנות הפסיכיאטריות האמריקני). ניתן להשיג את הספר בעברית וכמה פרקים ממנו הם קריאת-חובה עבורך, לעניות דעתי, היות ואת מתעניינת במכניקה הנפשית של מנגנוני שליטה (ר' התהייה שהעלית בבלוג שלך - איך מתנים נשלט להפקת עונג דרך העונג של גבירתו). בהמשך לכך, העליתי את ההשערה כי משיכה לשיער גוף אצל אישה, פירושה היבט נוסף של העתקת הזהות הגברית ל''אמא'', מבחינת הפטישיסט. אשמח לשוחח איתך עוד על דברים אלו אבל כאן באמת תקצר היריעה (וזה גם יהרוס לי את הפרנץ'). אם רצונך להגיע ליכולות התניה מתקדמות, עליך להכיר את הכתיבה בנושא שליטה אירוטית, ומעל לכל את מאמרו של פרויד ''הבעיה הכלכלית של המזוכיזם'' - אמנם מאמר מורכב אבל בהחלט מסדר את הראש, במובן של הדילמות של הסאב המצוי, ולמה הוא כה מעצבן, ובהתאמה: איך מוציאים אותו מזה וגורמים לו להיות שימושי ומענג. מאמר זה מופיע (בעברית) בספר ''עבד, התענגות, אדון'' בהוצאת רסלינג. באנגלית תוכלי למצוא אותו ברשת, תחת השם: The Economic Problem of Masochism. כל טוב לכן, R *אמנם עילגות נפוצה יותר אצל נשלטים (יחסית לנשלטות) אבל גם אני לא תמיד רווה נחת - כי עילגות, כמו עוני, הינה יחסית. לדוגמה: בחמש השנים האחרונות הייתה לי רק נשלטת אחת שאפשר היה לצפות איתה בסרט באנגלית ללא תרגום. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
Morticia • 8 בנוב׳ 2009
אף אחד לרגע לא אמר שאין לנשים בגוף טסטוסטרון ושהוא אינו משפיע על שעירות האישה
אבל כולי תקווה שאתה לא יוצא מנקודת הנחה שלא קיים הורמון האסטרדיול האחראי על מערכות המין והרבייה באישה רק כי לא שמעת עליו... כנ"ל לגבי גברים אינטליגנטים ורגישים ממך שאמנם אולי לא כותבים כאן אבל יש להם הרבה יותר להציע לאישה מגיבובי המלל הבזויים שלך... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
Morticia • 8 בנוב׳ 2009
Anox כתב/ה: יותר כיף לי ללטף לעצמי את הרגליים כשהן חלקות
נשמע לי הגיוני להפליא |
|
אלימלך |
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
Re: שו''ת
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
אלימלך • 8 בנוב׳ 2009
ראובן כתב/ה: עלי לציין שכאשר אני כותב בפורום הזה, אני פחות נוטה לאמצאתיות ולו מחמת הכבוד שאני רוחש לרמת הדיאלוג ולרהיטות היחסית (חרף העובדה שרוב הנשלטים עילגים להחריד ובאמת התביישנה לכן, שאתן נאותות להתרועע עם שכמותם*). התבייש לך אתה בעצמך, ייייאללללההה שלך, כמה עילגות רגשית במוח פלצפני אחד. הערכתי אלייך מורטישה, על ההתמודדות עם הדבר הזה. |
|
פלינט(שולט) |
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
פלינט(שולט) • 8 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה: אף אחד לרגע לא אמר שאין לנשים בגוף טסטוסטרון ושהוא אינו משפיע על שעירות האישה
אבל כולי תקווה שאתה לא יוצא מנקודת הנחה שלא קיים הורמון האסטרדיול האחראי על מערכות המין והרבייה באישה רק כי לא שמעת עליו... כנ"ל לגבי גברים אינטליגנטים ורגישים ממך שאמנם אולי לא כותבים כאן אבל יש להם הרבה יותר להציע לאישה מגיבובי המלל הבזויים שלך... מוריטישה, בין אם אני מסכימה לדעותיו של ראובן ובין אם לאו, הדבר הבזוי היחיד שאני מוצאת, היא השפה הבזוייה שאת בוחרת לכתוב בה. מאחלת לך יום קצת יותר מחוייך, וכתיבה תמה. שיר-לילית |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
Re: שו''ת
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
Tish Adams • 8 בנוב׳ 2009
ראובן כתב/ה: גבירותי,
טיש: יפה מצדך להתעניין בחבירה האנאלית שלי, לעכוזי שלום. האמת היא שהתחת שלי לא מטומטם לגמרי ומסוגל להעריך אצבע מטופחת או שתיים. יחד עם זאת, אם תנסי לבוא עלי עם התותחים שלך, אני סבור שהתחת פשוט יתנתק מגווי התחתון, ינתר על הרצפה ויקפוץ מהחלון. לא חבל? בכל זאת עכוז לא רע. מעניין לעניין באותו עניין: איך עושים שאוכל לבלות במסיבה הנהדרת שלך מבלי להיאנס? ראובן, לא היתה פה מזימה על הטוסיק שלך. האנאלי הוא פשוט עוד ביטוי של אותו דחף עליו אנחנו מדברים פה. ועזוב תותחים, לאחרונה אני בקטע של גמדי גינה. לגבי ארוע הפמדום, איך כתבת, לא חבל? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 בנוב׳ 2009
Morticia • 8 בנוב׳ 2009
שירלילית כתב/ה: Morticia כתב/ה: אף אחד לרגע לא אמר שאין לנשים בגוף טסטוסטרון ושהוא אינו משפיע על שעירות האישה
אבל כולי תקווה שאתה לא יוצא מנקודת הנחה שלא קיים הורמון האסטרדיול האחראי על מערכות המין והרבייה באישה רק כי לא שמעת עליו... כנ"ל לגבי גברים אינטליגנטים ורגישים ממך שאמנם אולי לא כותבים כאן אבל יש להם הרבה יותר להציע לאישה מגיבובי המלל הבזויים שלך... מוריטישה, בין אם אני מסכימה לדעותיו של ראובן ובין אם לאו, הדבר הבזוי היחיד שאני מוצאת, היא השפה הבזוייה שאת בוחרת לכתוב בה. מאחלת לך יום קצת יותר מחוייך, וכתיבה תמה. שיר-לילית מחייכת מחייכת... שלא תדאיגי את הראש המתוק שלך... מעניין מה מצאת בזוי מלבד המילה "בזויים" מצד שני, אני יכולה רק להסיק שאת לא ממש עוקבת אחרי כתביי, או לצורך העניין אחר כתביו של ראובן, ובוודאי לא שמה דגש על מהויות ותכנים אבל קפיצות בראש לא אופייניות לנשים מכובדות אז אולי בכל זאת עלית על נקודה קריטית בכל מקרה תודה רבה לך על שטרחת מזמנך להעניק לי סשן חינוכי באמת הייתי צריכה אחד ועכשיו אשתדל ליישם למענך ובמיוחד עבורך גבירתי מאוד גדול מצדך - ראוי להערצה ממש תבורכי |
|