Lanya Colson |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
Lanya Colson • 25 בינו׳ 2010
פרלין כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: כתבה על שרה נתניהו במוסף סופשבוע כלשהו (לא סיימתי, לא זוכרת למה)
תפריט בבית קפה כעשר פיתקיות של לחם בריאות כמה תקצירים בממיר של הוט של סדרות די טובות תוכניה של יום עיון ושלושה בלוגים בנושאים טכניים וזה היה טוב? הכתבה על שרה נתניהו היתה מצוינת. חבל שאני זוכרת למה לא סיימתי, ואני לא יודעת מה קרה בסוף. נדמה לי שהטלפון צלצל והייתי צריכה ללכת לאנשהו. אח''כ ראיתי את העיתון הזה במקום אחר, אבל הייתי במקום אחר, ולא יכולתי להכנס לזה שוב. תפריט בבית קפה, היה לא רע, מנוסח בבהירות, ענייני, בהחלט אחד התפריטים הטובים שקראתי. הפיתקיות של לחם הבריאות היו מרתקות. במיוחד התימה הכללית של ''ללא מלח ללא סוכר'' אשר עברה בכל פיתקית ופתקית. זה גרם לי לחשוב מחשבות מדיטטיביות על יחסנו לטעם, ועל קיצוניות של טעם, ועל הכמיהה שלנו למהות ואיתה הסלידה מהתוספת. התקשיתי להחליט בין אחוזי השיפון. אלו לא היו פיתקיות יוצאות דופן, אבל הן בהחלט גרמו לי לחשוב. התקצירים בהוט היו מצויינים. מעוררי סקרנות, מבטיחים אפילו. חבל שנרדמתי ולא יכולתי לראות את הפרקים עצמם. אבל נו מילא, תקציר טוב באמת הוא כמו שירה צרופה. התוכניה היתה קצת מתישה, אבל מלאה בתיאורים מעוררי סקרנות. והבלוגים הטכניים היו משובחים. אני יודעת כמה דברים עכשיו שמעולם לא תיארתי לעצמי שאדע. כך שבסך הכל, זה היה חודש לא רע. המטרה שלי בחודש הבא זה להיות מספיק מרוכזת כדי לקרוא ביקורת על סרט בעיתון, ואח''כ לנסות (וכנראה לא להצליח) לראות אותו. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
נוריתE • 25 בינו׳ 2010
אומה של טרי פרטצ'ט
העירעור של ג'ון גרישהם חותם מדיצ'י של תרזה ברסלין |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
morgause(מתחלפת){מ} • 26 בינו׳ 2010
לאחרונה אני בשוונג של מד"ב/פנטזיה בלבד, אז ככה נראית רשימת הקריאה שלי:
"סאנדמן" של ניל גיימן- מאז "שר הטבעות" לא נדלקתי על שום ספר עד כדי כך. "סיפורי חייך ואחרים" של טד צ'יאנג. "מלחמת העולם Z" של מקס ברוקס. |
|
תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
ספרים
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
תמונה כפרית • 26 בינו׳ 2010
לאחרונה קראתי
את כל סדרת "הארי פוטר" - ריקני לחלוטין את כל סדרת "שבט דב המערות" - (חמישה ספרים עם חלק א' חלק ב' לכל אחד - פעם 3) התחנה האחרונה - שנת חייו האחרונה של לב טולסטוי - שווה (המלצה בבלוג שלי בתפוז בר מזל - הרפתקאות חייל יוצא מלחמת המפרץ - לא רע כרגע קוראת את "רשת השמים רחבה" מאת ליאן הרן שהוא ספר המבוא לסדרה "סיפורי האוטורי" את רוז מדר של סטיבן קינג Until I Find You של ג'ון אירווינג השנה גם קראתי את תקנות בית השיכר שלו ותמיד כייף לחזור ולקרא את העולם על פי גארפ - הוא הבא בתור אגב שלושה בסירה אחת הספר המוער נמצא אצלי על המדף כבר כמה שנים טובות הגיע הזמן לקרא בו שוב |
|
walking dead |
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
Re: ספרים
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
walking dead • 27 בינו׳ 2010
תמונה כפרית כתב/ה: כרגע קוראת את "רשת השמים רחבה" מאת ליאן הרן
שהוא ספר המבוא לסדרה "סיפורי האוטורי" סדרת "סיפורי האוטורי" של ליאן הרן נהדרת. לא ידעתי שיש ספר מבוא לסדרה, אחפש אותו. תודה רבה |
|
תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
Re: ספרים
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
תמונה כפרית • 27 בינו׳ 2010
free spirit כתב/ה: תמונה כפרית כתב/ה: כרגע קוראת את "רשת השמים רחבה" מאת ליאן הרן
שהוא ספר המבוא לסדרה "סיפורי האוטורי" סדרת "סיפורי האוטורי" של ליאן הרן נהדרת. לא ידעתי שיש ספר מבוא לסדרה, אחפש אותו. תודה רבה את הספר הזה קבלתי ממש עכשיו על מנת לקרא ולהעביר עליו ביקורת בנתיים שווה ביותר. |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
flashback{ג"ו} • 27 בינו׳ 2010
dragon fly כתב/ה: נערה עם קעקוע דרקון,ספר מאלף ומעלף
נכון. ובעקבות פרוייקט סיום העשור של שבעה לילות חזרתי ל'ורד הלבנון' של לאה איני הנפלאה, נפלאה, נפלאה ול'קול צעדינו' של רונית מטלון הנהדרת. חוצמזה, שבתי ל'סיפורים פטרבורגיים' לגוגול, בעיקר לאדרת, בניתוח מבריק (בעיני, ולדעתי אני היחידה, אבל מילא) אצל מנחם פרי. אה! 'קשרי משפחה' לקלאריס ליספקטור ו'מסיבה של אחרים' לליאנה הקר; דרום אמריקאיות, מדויקות, לא מתפשרות, נשיות בנקודת מבטן* ונוגעות בנקודה הכי נכונה בבטן. *ולא, זה לא בנאלי לא מתבקש ולא מובן מאליו. |
|
למדתי מחברה שלי |
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
מסע תענוגות לארץ הקודש
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
למדתי מחברה שלי • 27 בינו׳ 2010
לא קריאה בפעם הראשונה - וגם בפעם החמישית זה תענוג צרוף . אין כמו ציניות מזוקקת לשיפור כמות הסרוטונין במוח בחודשי החורף. "מסע תענוגות לארץ הקודש" - ספרו של מרק טווין כמובן.
שלושה בסירה אחת - חילול הקודש! רק התרגום הישן. אגב - גם שלושה בבומל , אחיו הצעיר , והיותר פסימי של שלושה בסירה ספר לא רע בכלל. |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
ריפרף • 27 בינו׳ 2010
אפרים/ יואל הופמן
שתיקת הטאו/ ריימונד סמוליאן אל המגדלור/ וירג'יניה וולף העצמי האמיתי ועצמי האמת/ מרדכי גלדמן סלמון הספק/ דאגלס אדמס זן באומנות הקשת/ אויגן הריגל the holy teachings of vimalakriti/ a buddhist sutra בעיקר ממליץ על אפרים - איזה כיף היה לקרוא אותו! |
|
חתולה והייטק |
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
טוב היה לי קצת זמן לאחרונה (אבל הוספתי כמה ישנים יותר גם)
לפני 14 שנים •
27 בינו׳ 2010
חתולה והייטק • 27 בינו׳ 2010
הנמר הלבן/ אירווינד אדיגה - מעולה למי שמכיר את הודו (ועדיף מאוד באנגלית)
המתיקות שבתחתית הפאי/ אלן בראדלי - כתוב נפלא ומענג (בריטניה של ה-50 זה חתיכת פטיש) תשעת בני הדרקון/ כריס רוברסון - מד"בי עם קונספט מעניין מאוד (עולם חלופי שבו סין ומקסיקו שולטות בעולם ובכוכבים) וביצוע בינוני עזאזל/ בוריס אקונין - הראשון בספרי הבלש פנדורין. איכותי ומרתק ואם הזכרתי אותו אז חוכמת הסריס/ ג'ייסון גודווין - תיאור חי ונושם של איסטנבול מסוף המאה הקודמת. מסכים לגבי נערה עם קעקוע דרקון שהוזכר וזורק עוד שני פנטזיה: The blade itself/ Joe Abercrombie - ספר ביכורים כזה מגניב לא קראתי מאז הראשון של מרטין מ-1996 סדרת האדם הזקן של ג'ון סקאלזי (הראשון יצא בעברית (מלחמת האדם הזקן)) - פשוט מעולים. |
|