יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 26 בינו׳ 2010
אין על גיקים. יותר מגרים מכל חתיך חולף.
"סקסי" במובן הפלקטי יכול מקסימום לשעשע אותי לשעה קלה. אך אינטלקט יכול באמת לדגדג אותי מבפנים. |
|
Gemmini(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
Gemmini(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2010
נוריתE כתב/ה: קולר לא מונע התפרפרויות. לא וירטואלי ולא רגיל
אבל זאת לא הפואנטה זה רק ,לא ידועת מפליא קצת ועדיין הייתי ממליצה כלובי? שים אופצית [ ] מה מה מה מה מה מהקשר? יש כאלה שבוחרים לשים את השם של השנלטת בתור סוגריים כי זה מתאים ליחסים שלהם. יש פה גם הרבה שלא עושים זאת כי לא מרגישים שיחסים פרטיים שלהם זה עיניין של אף אחד. ומה בדיוק ההבדל הגדול בין {} ל[]???? מצטערת אבל יש גבול. מה תרצי שעוד מעט גם השמות של נשלטות יהיו במיקרו אותיות ויזחלו על 4? |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
מקבי(מתחלף) • 26 בינו׳ 2010
ציטוט: אין על גיקים. יותר מגרים מכל חתיך חולף.
כן, אני בטוח שהבחור הנ"ל שנשות הכלוב מריירות עליו הוא מינימום דוקטור לפילוסופיה פיזיקלית של המוח, טרקיסט מושבע ומשחק די-אנד-די בזמנו הפנוי: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=27044 ציטוט: "סקסי" במובן הפלקטי יכול מקסימום לשעשע אותי לשעה קלה.
שעה קלה, אם הוא לא יודע את העבודה... כמה שעות טובות, אם כן. ציטוט: אך אינטלקט יכול באמת לדגדג אותי מבפנים.
עם הציוד המתאים, כל אחד יוכל לדגדג אותך מבפנים. |
|
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
מקבי כתב/ה: ציטוט: אין על גיקים. יותר מגרים מכל חתיך חולף.
כן, אני בטוח שהבחור הנ"ל שנשות הכלוב מריירות עליו הוא מינימום דוקטור לפילוסופיה פיזיקלית של המוח, טרקיסט מושבע ומשחק די-אנד-די בזמנו הפנוי: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=27044 אם הוא לא, הוא שעשוע חולף. אם אכן מחזיק בתארים כפי שציינת, נכנס ישירות לאכסון לטווח ארוך מתחת למיטה שלי. מקבי כתב/ה: ציטוט: "סקסי" במובן הפלקטי יכול מקסימום לשעשע אותי לשעה קלה.
שעה קלה, אם הוא לא יודע את העבודה... כמה שעות טובות, אם כן. "לדעת את העבודה" כולל להחזיק בתואר מתקדם במדעים מדוייקים. מקבי כתב/ה: ציטוט: אך אינטלקט יכול באמת לדגדג אותי מבפנים.
עם הציוד המתאים, כל אחד יוכל לדגדג אותך מבפנים. היינו הך. אינטלקט הוא ציוד מתאים. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
מקבי(מתחלף) • 26 בינו׳ 2010
ציטוט: אם אכן מחזיק בתארים כפי שציינת, נכנס ישירות לאכסון לטווח ארוך מתחת למיטה שלי.
ובעניין זה - את אינך מעסיקה פוטנציאלית, ועל כן, מה אכפת לך כמה תארים (אם בכלל) יש לו לאדם? זאת בהנחה כי הוא מפגין אינטלקט ואיננו אידיוט גמור (שני סטנדרטים שלא בהכרח קיימים אצל בעלי-תארים, אפילו מתקדמים). ציטוט: "לדעת את העבודה" כולל להחזיק בתואר מתקדם במדעים מדוייקים.
את סוג של פונקציה אינפינטיסמלית? אז, במקום סקס טוב, חושני ומרגש, תעדיפי לעזור לו עם שיעורי-הבית? ציטוט: היינו הך. אינטלקט הוא ציוד מתאים.
אלא אם מדובר על טלקינזיס, חוששני שלא. |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
היילני • 26 בינו׳ 2010
אמרו לי, ידידיי המלומדים,
מדוע אינטלקט מרהיב מהווה פונקציה הפוכה (יש לזה שם אחר, אני מניחה. הבינו, לי אין תואר במדעים מדוייקים) לרגש? |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
Bloody • 26 בינו׳ 2010
היילני כתב/ה: אמרו לי, ידידיי המלומדים,
מדוע אינטלקט מרהיב מהווה פונקציה הפוכה (יש לזה שם אחר, אני מניחה. הבינו, לי אין תואר במדעים מדוייקים) לרגש? הוא לא. |
|
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
מקבי כתב/ה: ציטוט: אם אכן מחזיק בתארים כפי שציינת, נכנס ישירות לאכסון לטווח ארוך מתחת למיטה שלי.
ובעניין זה - את אינך מעסיקה פוטנציאלית, ועל כן, מה אכפת לך כמה תארים (אם בכלל) יש לו לאדם? זאת בהנחה כי הוא מפגין אינטלקט ואיננו אידיוט גמור (שני סטנדרטים שלא בהכרח קיימים אצל בעלי-תארים, אפילו מתקדמים). ציטוט: "לדעת את העבודה" כולל להחזיק בתואר מתקדם במדעים מדוייקים.
את סוג של פונקציה אינפינטיסמלית? אז, במקום סקס טוב, חושני ומרגש, תעדיפי לעזור לו עם שיעורי-הבית? ציטוט: היינו הך. אינטלקט הוא ציוד מתאים.
אלא אם מדובר על טלקינזיס, חוששני שלא. 1. הלעג שאתה מפגין כלפי הסטיות שלי לא מוצא חן בעיני. 2. כן, אני סוג של פונקציה אינפינטיסמלית. חשבתי שרואים עלי. 3. שיעורי בית זה חושני ומרגש. 4. בהמשך לסע' 1, למה לא טלקינזיס? אתה יודע מה אפשר לעשות לגוף של בחורה עם כישורים טלקינטיים?! 5. בספר "עקרון הארבעה" (מאת קולדוול+תומסון), שאין לי כאן כרגע בשביל לצטט, יש איזה קטע מקסים שבו אחד הגיבורים מפנטז על בחורה שתצליח לגרות אותו גם מינית וגם אינטלקטואלית בו זמנית. שלא תעשה הפרדה בין תאוות הדעת לתאוות הבשרים. הוא מספר על בחורה שהזדיינה איתו תוך כדי למידה למבחן, ומציג אותה כהתגשמות חלומותיו. התיאור שלו של ההכרח לשלב השכלה גבוהה בסקס שלו חירמן אותי יותר מאשר הפורנו שכותבת סקבוס. (חבל שאין לי את זה כאן בשביל שיהיה ברור יותר למה אני מתכוונת. התיאור שם היה נהדר. אולי אני אקפוץ מחר לספריה בשבילו. באמת בא לי לקרוא אותו שוב). |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
היילני • 26 בינו׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: מקבי כתב/ה: ציטוט: אם אכן מחזיק בתארים כפי שציינת, נכנס ישירות לאכסון לטווח ארוך מתחת למיטה שלי.
אלא אם מדובר על טלקינזיס, חוששני שלא. 1. הלעג שאתה מפגין כלפי הסטיות שלי לא מוצא חן בעיני. 2. כן, אני סוג של פונקציה אינפינטיסמלית. חשבתי שרואים עלי. 3. שיעורי בית זה חושני ומרגש. 4. בהמשך לסע' 1, למה לא טלקינזיס? אתה יודע מה אפשר לעשות לגוף של בחורה עם כישורים טלקינטיים?! 5. בספר "עקרון הארבעה" (מאת קולדוול+תומסון), שאין לי כאן כרגע בשביל לצטט, יש איזה קטע מקסים שבו אחד הגיבורים מפנטז על בחורה שתצליח לגרות אותו גם מינית וגם אינטלקטואלית בו זמנית. שלא תעשה הפרדה בין תאוות הדעת לתאוות הבשרים. הוא מספר על בחורה שהזדיינה איתו תוך כדי למידה למבחן, ומציג אותה כהתגשמות חלומותיו. התיאור שלו של ההכרח לשלב השכלה גבוהה בסקס שלו חירמן אותי יותר מאשר הפורנו שכותבת סקבוס. (חבל שאין לי את זה כאן בשביל שיהיה ברור יותר למה אני מתכוונת. התיאור שם היה נהדר. אולי אני אקפוץ מחר לספריה בשבילו. באמת בא לי לקרוא אותו שוב). לא, את לא. אני אשאיל אותו מחר מהספריה |
|
שוסי |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
שוסי • 26 בינו׳ 2010
היילני כתב/ה: אמרו לי, ידידיי המלומדים,
מדוע אינטלקט מרהיב מהווה פונקציה הפוכה (יש לזה שם אחר, אני מניחה. הבינו, לי אין תואר במדעים מדוייקים) לרגש? כי לרגש אין הגיון. |
|