יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
22 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
22 ביולי 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 22 ביולי 2010
תראי, אף פעם לא התחלתי עם מישהו על ידי מתן פקודות.
אבל המחשבה על סיטואציה שבה אני יכולה לעשות את זה נשמעת לי חביבה. "יכולה" במובן של רוצה במסגרת ההתנהלות שלי בעולם. בשום מצב אני לא מתנהגת ככה. אבל ליצור אירוע ספציפי ולהגדיר לו מעמדות שתקפים למסגרת אותו אירוע - שמעי, זה נשמע לי מגניב לאללה. מרגש. אבל פה אני כבר נכנסת לפנטזיה די פרטית שלא ממש נוגעת לדייטינג וסטוצים וכאלה. |
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
22 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
22 ביולי 2010
the rain song • 22 ביולי 2010
RIR, את צודקת וגם יולי צדקה.
לא התכוונתי לזה אבל כיוון שכולנו מסכימות אז הכל סבבה |
|
Mr Vertigo |
לפני 14 שנים •
22 ביולי 2010
Re: מי מתחיל עם מי?
לפני 14 שנים •
22 ביולי 2010
Mr Vertigo • 22 ביולי 2010
ציטוט:
אבל אני רוצה לשאול משהו: מה לגבי מסיבת פמדום? האם שם אין מקום "להתחיל" באופן שאינו ידידותי ומנומס, אלא מניח לחלוקת התפקידים לבוא לידי ביטוי באופן בולט מהרגע הראשון של יצירת הקשר? ציטוט:
תראי, אף פעם לא התחלתי עם מישהו על ידי מתן פקודות. אבל המחשבה על סיטואציה שבה אני יכולה לעשות את זה נשמעת לי חביבה. "יכולה" במובן של רוצה במסגרת ההתנהלות שלי בעולם. בשום מצב אני לא מתנהגת ככה. אבל ליצור אירוע ספציפי ולהגדיר לו מעמדות שתקפים למסגרת אותו אירוע - שמעי, זה נשמע לי מגניב לאללה. מרגש. אבל פה אני כבר נכנסת לפנטזיה די פרטית שלא ממש נוגעת לדייטינג וסטוצים וכאלה. יולי, ראשית, תודה. לגבי מסיבות פמדום, אין לי מושג משום שאני לא מגיע לכאלה. אני מעדיף את המסיבות שלי "רגילות". בדס"מ מבחינתי זו דינמיקה זוגית, בין שניים ולא חברתית. ולגבי הסיטואציה שתארת, גם אני יכול לדמיין סיטואציה שבה נכנסים לתפקידים ה"בדסמיים" בלי התחלה וונילית ארוכה ומתישה. אבל עדיין, את הקשר הראשוני, ההיכרות הראשונית, לא מתחילים ממקום היררכי (אלא אם מדובר באירוע ספציפי שאלה הם הכללים שלו והוא משרת את הפנטזיה של כל הצדדים, זה משהו אחר לגמרי). אבל כפי שאמרת, זה כבר לא קשור להיכרות באופן כללי אלא לפנטזיה ספציפית. |
|
דובדבן |
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
בוא נעשה סדר בדברים
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
דובדבן • 23 ביולי 2010
Cauchy כתב/ה: שאלה שנובעת מחוסר ידע + חוסר נסיון. לכן אשמח לתשובות פרקטיות כמו כן לתשובות תיאורטיות. (אני גם מודע לתגובות שיגידו שזו שאלה מטומטמת להן אני עונה מראש: אין שאלות מטומטמות, אתם מטומטמים).
מי אמור להתחיל עם מי? שולט עם נשלט או נשלט עם שולט? (זכר או נקבה במקומות המתאימים לכם) טיעונים לכך שהנשלט יתחיל: 1. להתחיל עם מישהו זה קצת מביך, אולי משפיל (לקבל סירוב), לכן תפקיד של נשלט. 2. השולט הוא כמו סלבריטי במרכז, הנשלט המעריץ מזהה אותו ומנסה לגשת אליו. 3. פרקטית נשלט צריך לסמוך על שולטו לכן הגיוני שהוא יבצע את הסינון הראשוני. התחלה של שולט עם נשלט עלולה להתקל ב'כשאת אומרת לא למה את מתכוונת'. טיעונים לכך שהשולט יתחיל: 1. להתחיל זהו אקט אקטיבי השולט הוא המכוון. 2. השולט הוא כמו מלך, אין לגשת אליו ללא אישור. הוא בוחר את הנתין המועדף עליו מתוך הקהל. 3. נשלט שפונה לשולט עלול בעצם הפנייה לתת הסכמה שלא התכוון לה, לכן עדיף שהשולט יציג את עצמו קודם לכן. הערה: כמובן שאפשר להתחיל זה עם זה כמו אנשים נורמלים ולא עם אלמנט של שליטה. אבל את מי זה מעניין? (בפוסט זה) אם יש בידך טופס 17: כל הפניה מתקבלת. לכל כיוון. יאללה? |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
Re: בוא נעשה סדר בדברים
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 23 ביולי 2010
דובדבן כתב/ה: אם יש בידך טופס 17: כל הפניה מתקבלת. לכל כיוון. יאללה?
|
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
Cauchy{Venus Blue} • 23 ביולי 2010
דובדבן כתב/ה: Cauchy כתב/ה: שאלה שנובעת מחוסר ידע + חוסר נסיון. לכן אשמח לתשובות פרקטיות כמו כן לתשובות תיאורטיות. (אני גם מודע לתגובות שיגידו שזו שאלה מטומטמת להן אני עונה מראש: אין שאלות מטומטמות, אתם מטומטמים).
מי אמור להתחיל עם מי? שולט עם נשלט או נשלט עם שולט? (זכר או נקבה במקומות המתאימים לכם) טיעונים לכך שהנשלט יתחיל: 1. להתחיל עם מישהו זה קצת מביך, אולי משפיל (לקבל סירוב), לכן תפקיד של נשלט. 2. השולט הוא כמו סלבריטי במרכז, הנשלט המעריץ מזהה אותו ומנסה לגשת אליו. 3. פרקטית נשלט צריך לסמוך על שולטו לכן הגיוני שהוא יבצע את הסינון הראשוני. התחלה של שולט עם נשלט עלולה להתקל ב'כשאת אומרת לא למה את מתכוונת'. טיעונים לכך שהשולט יתחיל: 1. להתחיל זהו אקט אקטיבי השולט הוא המכוון. 2. השולט הוא כמו מלך, אין לגשת אליו ללא אישור. הוא בוחר את הנתין המועדף עליו מתוך הקהל. 3. נשלט שפונה לשולט עלול בעצם הפנייה לתת הסכמה שלא התכוון לה, לכן עדיף שהשולט יציג את עצמו קודם לכן. הערה: כמובן שאפשר להתחיל זה עם זה כמו אנשים נורמלים ולא עם אלמנט של שליטה. אבל את מי זה מעניין? (בפוסט זה) אם יש בידך טופס 17: כל הפניה מתקבלת. לכל כיוון. יאללה? את רומזת שאני חולה נפש? |
|
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
Cauchy כתב/ה: את רומזת שאני חולה נפש? אני מוכנה להצהיר על כך במפורש, במקרה הצורך.
|
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
Cauchy{Venus Blue} • 23 ביולי 2010
מאדאם קירי RIR כתב/ה: Cauchy כתב/ה: את רומזת שאני חולה נפש? אני מוכנה להצהיר על כך במפורש, במקרה הצורך.מזל שאת פה, אם כך. קיצר טופס 17 אין לי, אבל יש לי פתק מאמא. זה מספיק? |
|
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
23 ביולי 2010
Cauchy כתב/ה: מאדאם קירי RIR כתב/ה: Cauchy כתב/ה: את רומזת שאני חולה נפש? אני מוכנה להצהיר על כך במפורש, במקרה הצורך.מזל שאת פה, אם כך. קיצר טופס 17 אין לי, אבל יש לי פתק מאמא. זה מספיק? |
|
teacher(שולט) |
לפני 14 שנים •
7 באוג׳ 2010
ערבי פנטזיה
לפני 14 שנים •
7 באוג׳ 2010
teacher(שולט) • 7 באוג׳ 2010
לשם כך בדיוק יש את ערבי הפנטזיה.
פמדום, מיילדום, דביבונים ביער. בכולם יש כללים מוסכמים, שבעצם מאפשרים לכל אחד להיות קצת יותר חופשי עם הפנטזיה. האמריקנים משתמשים בקוד המטפחות כדי לצמצם את אי ההבנות, אצלנו מספיק להיות על ארבע, עם קולר וליש באמצע החדר עם פתק מוצמד - ''להשאלה''. זה לא יעבוד בכל מקום. רק באירועים מאוד סגורים, שם אין אנונימיות וכל אחד צריך לקחת אחריות על מה שהוא עושה. יש אגב כאלה, שכן מעוניינים באנונימיות מוחלטת, זה חלק משמעותי מהפנטזיה שלהם. הם בדר''כ לא ניתנים לזיהוי (עטופים מכף רגל ועד ראש) ויש מישהו שמשגיח עליהם מהצד מבלי להפריע. זה אגב טריפ מטורף, אך דורש הרבה אומץ. לשם כיוונת? |
|