underfoot |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
underfoot • 1 בינו׳ 2011
אין לי שום רצון שצעיף אדום ייענש, חוץ מבזבוז זמן הוא לא גרם לי באמת נזק. אבל אני רוצה שייחשף בניק המקורי שלו משום שאני רוצה לדעת מי זה האדם הזה שבחר להתנהג באופן שפל.
ואם הוא מרגיש שאין פה שום דבר שפל ונורא ובעצם בסך הכל מדובר במשחק קטן, ניסוי לגיטימי ששובר קצת את החוקים ותו לא, אז שיחשוף את הניק המקורי שלו כי אין פה שום דבר רע. החשיפה תאפשר לכל חובבי הצעיף ותומכיו לדעת את מי הם מעריצים ולהמשיך להיות איתו בקשר, דרך דמותו המומצאת או דמותו הגברית, והיא גם תאפשר למי שחושב שנעשה פה מעשה שלא עושים בין חברים, לדעת עם מי הם לא מעוניינים להיות חברים. |
|
Perplexed |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
זאת?!?! זאת הונאה, זאת?
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
Perplexed • 1 בינו׳ 2011
מעשה שובבות פחדני לכל היותר (אם כי רב כשרון).
מעניין יהיה לבדוק סטטיסטית, כמה מהכותבים פה (מבלי לפגוע בכבודו של איש ובשל עצמי בעיקר), מסרו לבן שיחתם פרטי אמת מלאים על עצמם; כמה מסרו את גילם האמיתי, כמה ציינו שהן רק קצת מלאות בעוד שמשמניהן נוטפים באדיבות כוח המשיכה, כמה מסרו שהם מטר ושמונים וחמישה, כשהם בקושי מגרדים את השבעים, כמה נשואים פה מציגים את עצמם כרווקים/גרושים, כמה שולטים/ות מתיימרים מתחזים, הנם נעדרי כל יכולת התמודדות בחיים, וכמה נשלטים/ות פה, מספרים (לעצמם בעיקר?), שהם פה לתת ללא תמורה, כשכל מה שהם יכולים זה לקחת? וכמה... כמה פנטזיות בדסמיות "נמכרות" פה בזול, כשאין להן כל כיסוי במציאות. אז על צעיף יצא הזעם? צעיף, אתה איכסה, בעוד שכוווווווו-לנו – טהורים וזכים. |
|
רפאל |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
רפאל • 1 בינו׳ 2011
Perplexed,
תארי לעצמך שאת מכירה כאן גבר, ואתם מתחילים לדבר ולהיקשר. הוא מציג את עצמו כרווק, שמשווע לעבור לגור איתך ולהחזיק אותך בכלוב. זה נורא מרגש, אבל משהו מסריח שם, ולא מסתדר לך עם זה שהוא רווק. ואז - האמת יוצאת לאור. עכשיו, אם הוא אומר לך שהוא היה שיכור מאהבה ותשוקה אליך, ושהשכרות הזו השכיחה ממנו את האמת וגרמה לו לאבד את הקשר עם המציאות - אז מילא. אם הוא אומר לך שלא טוב לו עכשיו עם אשתו, שהוא נורא בלבל, ושהוא מצטער על ההונאה אבל לא מצטער על הזדמנות להכיר אותך - אז מילא. ואם הוא אומר לך שלפני שנה דיברת אליו לא יפה כשהוא היה עם ניק אחר, ועכשיו הוא לימד אותך מאיפה משתין הדג - אז גם מילא. אבל תארי לעצמך שהוא לא אומר שום דבר מכל הדברים האלו שאנחנו רגילים לשמוע. אלא שהוא אומר לך כך: "מי שיצר אותי אמנם נשלט נשוי, אבל כדמות אני רווקה ואוהבת מאוד לשלוט. אני יצירת אומנות, וכיצירת אומנות אני באמת רוצה לחיות איתך. אני מצטער על הרמייה, אבל את חייבת להבין שזה היה הכרחי מבחינתי." ואחרי ההצהרה הזו הוא ממשיך לדבר איתך כגבר רווק. מה אז? את רצה לרבנות כדי להתחתן עם יצירת האומנות הרווקה? או שאת דוחפת שתי אצבעות ומקיאה? (-: נדמה שלא חסרות לאנשים סיבות לתעב את צעיף. באופן אישי ידועה דעתי שאין אנשים מגיעים לכלוב ולבדס"מ מתוך המקום של "אור ואהבה", אלא ממקום של אגרסיות. את העובדה שהאגרסיות האלו מוצאות פורקן לא רק בסשנים אלא גם כהתנהגות מניפולטיבית במסגרת היחסים החברתיים שבתוך הקהילה אני רואה כמובן מאליו. אני לא חסיד ה-SSC אלא חסיד של מודעות עצמית. כלומר - מודעות לאגרסיות שבנו ולדרכי הפורקן שלהן. ולכן, אולי אחד הדברים הכי מגעילים בעיני בצעיף הם הצביעות, המלוקקות והזחיחות. ואחרון: אני חולק על הטענה שצעיף הוא נוכל רב כשרון. מי שמן הפוסט הראשון שלו עולים החשדות שהוא מתחזה, ותוך שבועיים כל חברי הכלוב יודעים שהוא מתחזה, לא יכול להיות נוכל רב כישרון. בשביל אחד שלא אלתר, אלא תכנן דברים והשקיע מזמנו וממרצו - התוצאות מאוד לא מרשימות. מדובר בנוכל ליגה ג'. |
|
בריזיט |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
הוא לא הראשון וככל הנראה גם לא האחרון
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
בריזיט • 1 בינו׳ 2011
אנשים מחליפים ניקים
משתמשים בכמה וכמה במקביל את חלקם קל יותר לזהות את האחרים קשה יותר, אם בכלל איש איש (גם אשה) וסיבותיו שלו (ה) מניחה שבחלק מהמקרים ההחלפה או ההכפלה אינם באים ממקום "נקי" אלא שלפעמים "המשחק" הופך למציאות לרצון לשוחח להיפגש לממש למשש להרגיש להיקשר להפוך את הוירטואליות למוחשיות ואז, אז זה מגיע למקומות שלא התכוונו (??) אליהם אני סבורה שכל אדם צריך לשאול את עצמו רק שאלה אחת: האם מה שאני עושה הייתי רוצה שיעשו לי? אם התשובה היא "כן" - לך על זה אם יש ספק - אין ספק ! ואם התשובה היא "לא" - אז לא אם רק ניקח את בחשבון ונעביר את זה דרך הפילטר הראשוני הזה זה יעשה את ההבדל בין חפץ לאנוש. לדעתי, זה הרבה לפני "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך" גם אם אותו אדם איננו חבר לעת עתה, הוא אדם על כל מכלול הרגשות, המחשבות, המאווים והרגישויות שלו. שנה טובה. לכולם. לכולנו. |
|
Perplexed |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
Perplexed • 1 בינו׳ 2011
רפאל,
אני מוחה בתוקף על יחסך הענייני והמתורבת כלפי, כתבתי פוסט מעצבן מספיק כדי להרוויח ביושר קצת מן הזועם רועם הזה שלך. תחת זאת אתה מלטפני בכפפות של משי? סאמממק, הוצאת לי את כל העוקץ מן ההשתלחות האוניברסאלית. לגופו של עניין, לא כיוונתי להכשיר או לפסול את מעשה הקונדס של הצעיף. מה שמציק לי לפעמים בלינצ'ים וירטואלים, למעט העובדה שאין מספיק מהם בכלוב לאחרונה, "הם הצביעות, המלוקקות והזחיחות" + העדריות. בואו נכסח את השעיר לעזאזל התורן; כמה נעים לשכוח שאנחנו לא פחות חלאות ממנו לפרקים. הצעיף (והוא קצת כן מוכשר כי הוא בקיא בסימני פיסוק וגוף ראשון עתיד, כמו גם כתיבה מתוכננת בפסקאות, בחייאת רפאל, אל תהיה קטנוני), הצעיף – הוא קצת מראה שעל הקיר לכולנו – מיפי המציאות או חסרי המודעות העצמית – שמשווקים את עצמנו לזולת בכל מחיר, לרבות מחיר הפגיעה בו. ולא, רפאל, אין יותר כואב מכך שהוא "היה שיכור מאהבה ותשוקה אליך, ושהשכרות הזו השכיחה ממנו את האמת וגרמה לו לאבד את הקשר עם המציאות", והצהיר על כך אחרי שוידא כבר שאת שלו, בלב ובנפש. מילה שלי. |
|
קייסי |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
קייסי • 1 בינו׳ 2011
Perplexed כתב/ה: .
לגופו של עניין, לא כיוונתי להכשיר או לפסול את מעשה הקונדס של הצעיף. מה שמציק לי לפעמים בלינצ'ים וירטואלים, למעט העובדה שאין מספיק מהם בכלוב לאחרונה, "הם הצביעות, המלוקקות והזחיחות" + העדריות. בואו נכסח את השעיר לעזאזל התורן; כמה נעים לשכוח שאנחנו לא פחות חלאות ממנו לפרקים. (שלפת לי את המילים מהמקלדת) |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
aka BODYGUARD • 1 בינו׳ 2011
GlenRoth כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: מניח שקשה לאנשים לקבל שערוותם נחשפה ברבים וכל חוכמתם משולה לקליפת השום. (לא שאני חושב שתבין, אבל בכל זאת) ה פ ו ס ל - ב מ ו מ ו - פ ו ס ל לא שאני חושב שאתה תבין, אבל לא הבנת מאומה. |
|
GlenRoth |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
GlenRoth • 1 בינו׳ 2011
קייסי כתב/ה: Perplexed כתב/ה: .
לגופו של עניין, לא כיוונתי להכשיר או לפסול את מעשה הקונדס של הצעיף. מה שמציק לי לפעמים בלינצ'ים וירטואלים, למעט העובדה שאין מספיק מהם בכלוב לאחרונה, "הם הצביעות, המלוקקות והזחיחות" + העדריות. בואו נכסח את השעיר לעזאזל התורן; כמה נעים לשכוח שאנחנו לא פחות חלאות ממנו לפרקים. (שלפת לי את המילים מהמקלדת) למה אתן מתעקשות לקבוע שכולם כאן חלאות? זה כדי להרגיש יותר טוב עם עצמכן? אף אחד לא מושלם זה נכון. אבל זו לא סיבה להיות חלאה. |
|
GlenRoth |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
GlenRoth • 1 בינו׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה: לא שאני חושב שאתה תבין, אבל לא הבנת מאומה. אז אולי תסביר? מבטיח גם להסביר לך. אחריך גבר! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בינו׳ 2011
aka BODYGUARD • 1 בינו׳ 2011
GlenRoth כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: לא שאני חושב שאתה תבין, אבל לא הבנת מאומה. אז אולי תסביר? מבטיח גם להסביר לך. אחריך גבר! אחת לבקרים יהיה האחד שילך לכיוונים שאינם קשורים. אם אתה מנסה להיות אחד מאלה, אשריך. את דעתי הבעתי, מסתבר שלרוב הקוראים היא היתה ברורה. שיעורי עזר לא מתקיימים בבית סיפרי. שנה טובה לך. |
|