TV_Eye(שולט) |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
TV_Eye(שולט) • 16 במאי 2011
הוא יכול לכרות לה גם ראש אם זה מה שהיא רוצה. אבל ככל שאני זוכר BDSM זה קודם כל SSC.
תמיד ששואלים אותי על הבטוח שפוי ובהסכמה, איך יודעים מה זה שפוי? הדוגמה שאני מביא בדרך כלל "גם אם נשלטת רוצה שיכרתו לה יד, אז אולי זה בטוח עם חוסם עורקים, אולי זה בהסכמה של שתי הצדדים, אבל זה בטח ובטח לא שפוי" כל נזק שהוא בלתי הפיך ברמה של כריתת איברים ולא סתם, הטלת מום יופי (קעקוע, ברנדינג וכו...) נראה לי כמי שלא בקטגוריה שפוי. אבל מצד שני תנו להם לעשות מה שהם רוצים, פשוט חשוב להדגיש שלא על זה דיברנו שדיברנו על SSC בהצלחה עם הכריתה, ובאותה הזדמנות לך גם על העקב (יעזור לה להיכנס ליותר זוגות נעליים) |
|
בתיה |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
נושא חדש! ברוך שלא עשני נורית +אמן+
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
בתיה • 16 במאי 2011
נוריתE כתב/ה: Sparafucile כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Siren כתב/ה: גילי, אני מצטערת לבשר לך שעל פי הכתוב כאן (קיצוץ זרתות וכו'), מתברר שאיקס וואי הוא בעצם נספח יאקוזה שהגיע לארץ למטרות מפוקפקות.
אני יודעת את זה מכיוון שקראתי את מה שכתבת, והחלטתי ביני לבין עצמי, (בהסתמך על הידע הרב שיש לי בפסיכולוגיה והבנת נפש האדם, וכמובן מתוך ההכרה היוצאת מן הכלל שלי אותך ואת איקס וואי בתור בני אדם קרובים והפרופילים שבניתי לשניכם בנפרד מזה חמש דקות תמימות) בצורה שרירותית לחלוטין מה טוב ורע עבורך. ישנה דרך להימלט. תוכלי לעבור לחולון. אני אשמור על מוריסון ואקח אותו לספוג תרבות במכללה, ואת תאפי המון עוגות. אין צורך להודות לי. אני רק חברת קהילה וירטואלית אי שם במעמקי הרשת, אשר עושה את המוטל עליה. שאגיד לכם? אגיד כשדיברתי עם היקירתי על ענייו הקרחת אמרה היא ," שיחתוך לעצמו את האצבע הקטנה ברגל,היא גם מיותרת" צדקה הילדה אבל הנה הוא מחפש לחתוך זרתות לא הספיקה לו הקרחת,איזה פסוקים נבחרים מהכתובים הוא הביא לשם כך? מה הלאה? לקפוץ ממגדל שלום כדי להראות לו כמה היא אוהבת ומסורה? למה לא? אני בטוחה שגם לזה הו א ימצא צידוק בכתובים. גילי אלו הם החיים שלך תגלחי ראש חיתכי זרת כרתי אוזן ומצידי גם תוציאי לעצמך את העיין שמאל,עם כפית העיקר שהוא,אוהב אותך. והעיקר שאת אוהבת אותו אפילו אם זה "לפעמים קצת כואב" כמה כעס וקנאה... את נפגעת, זה לא אומר שכל שולט מחפש לפגוע או פוגע. מספיק. קינאה? ספקולום? צ' לא רבות פה בכלוב הולכות לישון וקמות בבוקר עם ברכת "ברוך שלא עשני גילי" ואני,בתוכן. מבטיחה לך. הזה שאתה מכבד אותו בתור "שולט" לא ראוי לזה. הגבול עובר בשלומה הנפשי והפיזי של שפחה ונחצה באיבוד השפיות של האדם שמתעלל בה. ושני המיקרים הללו תקפים פה. ואשה, שלא מפנימה את זה, צר לי עליה. וגבר שלא מפנים את זה, הוא או טיפש או חסר לב או ניהם, אבל שולט אליבא כתורת הבידיס''מ התיקנית הוא לא. נורית עוד ממציאת תו תקן לבדסמ תודה. בשמי שלי. מתי תלמדי להפסיק להטות כול דיון לחיים הפרטיים והלא מעניינים שלך? די! באמת שנמאסת! זה בהחלט לא אישי אלייך... את ממש מוכרחה לכתוב את הגיגייך? יש לך בלוג. את ממש רוצה המוני תגובות? תפתחי נושא בפורום. תרדי כבר מהגב של אנשים שנסיונך הלא מייטיב וחייהם הכן מייטיבים לא קשורים כהוא זה! באמת שדי! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
בחיי שדי
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
בלוסום(לא בעסק) • 17 במאי 2011
לסתימת הפיות המתלהמת שיש פה לאנשים שלא חושבים כמו הקונצנזוס.
ומילא לא להסכים עם המיעוט, אבל למה להגיב בצורה כל כך מגעילה? בסה"כ בכל שנותי בכלוב יודעת שהיתי בצד המיעוט לא פעם, ומודה שדרך הבטוי שלי היתה לא נעימה בלשון המעטה, ובכל זאת - גם עכשיו, אחרי שעידנתי - כל פעם שמנסה להגיד דברים שהם נגד הרוב - אני מושתקת, ולא בצורה מנומסת. חלק מהסיבה שעד כה שתקתי היא מחוסר הרצון שלי לחטוף שוב - אבל באמת שיש גבול. יש פה אנשים שמרוב זה שהם רוצים להיות בדס"מים ומתמסרים, שכחו שאנחנו חיים בחברה, ולחברה הזו יש חוקי וכללי התנהגות שאנחנו מחויבים לה. במצב הזה אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו - אי אפשר לחרוג ולעבור על קודי וחוקי ההתנהגות - ועדין להחשב כנורמטיבי ואפילו נורמלי. אתם יכולים להוקיע כמה שתרצו - אבל את האמת הזו לא תוכלו לשנות. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
Brave Dwarf • 17 במאי 2011
פייה כתב/ה: גרייס כתב/ה: רבאק! תתעסקו בחיים שלכם במקום באחרים.
החיים של אחרים יותר מעניינים אני חושבת שמי שמפרסמת בלוג חושפני פומבי ופוסטים בפורום בעניין היחסים שלה עם אדונה עושה זאת כדי לשתף ולהכניס אותנו לחייה. זה קצת מצחיק לפרסם באופן פרובוקטיבי ואז לצפות שלא יתעסקו לך בחיים, לא? מכיוון שאני לא מכירה אישית אף אחד מהנוגעים בדבר וגם אין לי מושג כמה מזה בכלל אמיתי, אין לי עניין וטעם להתערב 'במציאות', אבל אני חושבת שזה לגיטימי ומתבקש להגיב כאן בוירטואליה גם תגובות שאינן תומכות ואוהדות. אני מסכים אתך, לגבי העובדה שמי שמפרסם, רוצה שיקשיבו לו ומן הסתם שייקח בחשבון שכשהוא צועק, ישמעו אותו גם אלו שאינו מעוניין בתגובתם. מה עוד, שלכל זעקה יש הד, ועל ההד אין אנו יכולים לשלוט. אך לדעתי, גם בעולם וירטואלי חייבת להתקיים הפרדה בין מה שמספרים לך ישירות, לבין מה שאתה שומע בשגגה כאשר אתה עובר במדרכה שמתחת לחלון. דהיינו: כפי שלא תטפסי אל הקומה השלישית של הזוג המזדיין בקומה השלישית, כי תוך כדי זיון קילל אותה וגו'..., כך איני מבין מדוע אנשים כאן מרשים לעצמם לשלוף פרטים אישיים מבלוגים ולפתוח אותם בפורום פומבי. רוצים להעיר ולהאיר? קיים לשם כך בלוג בו נכתבו הדברים. הזוג הספציפי אפילו פתח לא מעט פוסטים פומביים וחשף לשם כך פירצה לכל ביקורת אפשרית. לקחת נתונים מבלוג אישי ולפתוח שרשור פומבי בנדון, זאת נבזיות, שבצדו הזה של המסך, נחשבת למעשה שפל. *בתור אחד שהתעורר בוקר אחד (בעצם, אני לא זוכר אם ישנתי באותו לילה, לבטח הייתי זרוק שתוי באיזה טנק באיזה גבול וגו'), ומצא את חיו שנדלו מפוסטים מחוקים מזה שנתיים, פרושים ע"ג הפורום תחת כותרת: "תעשו אאוטינג לגמד", אני יודע על מה אני מדבר. פוליאנה, זה מופנה אליך גם |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
Re: בחיי שדי
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
nomorenomore • 17 במאי 2011
פוליאנה1 כתב/ה: לסתימת הפיות המתלהמת שיש פה לאנשים שלא חושבים כמו הקונצנזוס.
ומילא לא להסכים עם המיעוט, אבל למה להגיב בצורה כל כך מגעילה? בסה"כ בכל שנותי בכלוב יודעת שהיתי בצד המיעוט לא פעם, ומודה שדרך הבטוי שלי היתה לא נעימה בלשון המעטה, ובכל זאת - גם עכשיו, אחרי שעידנתי - כל פעם שמנסה להגיד דברים שהם נגד הרוב - אני מושתקת, ולא בצורה מנומסת. חלק מהסיבה שעד כה שתקתי היא מחוסר הרצון שלי לחטוף שוב - אבל באמת שיש גבול. יש פה אנשים שמרוב זה שהם רוצים להיות בדס"מים ומתמסרים, שכחו שאנחנו חיים בחברה, ולחברה הזו יש חוקי וכללי התנהגות שאנחנו מחויבים לה. במצב הזה אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו - אי אפשר לחרוג ולעבור על קודי וחוקי ההתנהגות - ועדין להחשב כנורמטיבי ואפילו נורמלי. אתם יכולים להוקיע כמה שתרצו - אבל את האמת הזו לא תוכלו לשנות. פוליאנה, אשאל שאלה כזו: החייבים כולם להיות נורמאלים בחברה במדינה מפותחת? הרי מותר בימינו להיות לא נורמאלי, ודינם של ה ”לא נורמאליים” הוא לא דין של תוכנית טי-4-אטתנזיה... כל עוד ה”אי נורמאליות” שלהם לא פוגעת בסביבה. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
Re: נושא חדש! ברוך שלא עשני נורית +אמן+
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
נוריתE • 17 במאי 2011
בתיה כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Sparafucile כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Siren כתב/ה: גילי, אני מצטערת לבשר לך שעל פי הכתוב כאן (קיצוץ זרתות וכו'), מתברר שאיקס וואי הוא בעצם נספח יאקוזה שהגיע לארץ למטרות מפוקפקות.
אני יודעת את זה מכיוון שקראתי את מה שכתבת, והחלטתי ביני לבין עצמי, (בהסתמך על הידע הרב שיש לי בפסיכולוגיה והבנת נפש האדם, וכמובן מתוך ההכרה היוצאת מן הכלל שלי אותך ואת איקס וואי בתור בני אדם קרובים והפרופילים שבניתי לשניכם בנפרד מזה חמש דקות תמימות) בצורה שרירותית לחלוטין מה טוב ורע עבורך. ישנה דרך להימלט. תוכלי לעבור לחולון. אני אשמור על מוריסון ואקח אותו לספוג תרבות במכללה, ואת תאפי המון עוגות. אין צורך להודות לי. אני רק חברת קהילה וירטואלית אי שם במעמקי הרשת, אשר עושה את המוטל עליה. שאגיד לכם? אגיד כשדיברתי עם היקירתי על ענייו הקרחת אמרה היא ," שיחתוך לעצמו את האצבע הקטנה ברגל,היא גם מיותרת" צדקה הילדה אבל הנה הוא מחפש לחתוך זרתות לא הספיקה לו הקרחת,איזה פסוקים נבחרים מהכתובים הוא הביא לשם כך? מה הלאה? לקפוץ ממגדל שלום כדי להראות לו כמה היא אוהבת ומסורה? למה לא? אני בטוחה שגם לזה הו א ימצא צידוק בכתובים. גילי אלו הם החיים שלך תגלחי ראש חיתכי זרת כרתי אוזן ומצידי גם תוציאי לעצמך את העיין שמאל,עם כפית העיקר שהוא,אוהב אותך. והעיקר שאת אוהבת אותו אפילו אם זה "לפעמים קצת כואב" כמה כעס וקנאה... את נפגעת, זה לא אומר שכל שולט מחפש לפגוע או פוגע. מספיק. קינאה? ספקולום? צ' לא רבות פה בכלוב הולכות לישון וקמות בבוקר עם ברכת "ברוך שלא עשני גילי" ואני,בתוכן. מבטיחה לך. הזה שאתה מכבד אותו בתור "שולט" לא ראוי לזה. הגבול עובר בשלומה הנפשי והפיזי של שפחה ונחצה באיבוד השפיות של האדם שמתעלל בה. ושני המיקרים הללו תקפים פה. ואשה, שלא מפנימה את זה, צר לי עליה. וגבר שלא מפנים את זה, הוא או טיפש או חסר לב או ניהם, אבל שולט אליבא כתורת הבידיס''מ התיקנית הוא לא. נורית עוד ממציאת תו תקן לבדסמ תודה. בשמי שלי. מתי תלמדי להפסיק להטות כול דיון לחיים הפרטיים והלא מעניינים שלך? די! באמת שנמאסת! זה בהחלט לא אישי אלייך... את ממש מוכרחה לכתוב את הגיגייך? יש לך בלוג. את ממש רוצה המוני תגובות? תפתחי נושא בפורום. תרדי כבר מהגב של אנשים שנסיונך הלא מייטיב וחייהם הכן מייטיבים לא קשורים כהוא זה! באמת שדי! נעל? גם לך?יש מה להגיד.? תצטרפי לזוג ההוא ,יפה לך. אחד ,עם אגו שגדול יותר ממנו ופה שגדול יותר משנהם אחת שצריך להצמיד לה שלט "חוסר שפיות,מזיק לבריאות"" ואת. וגם את,אל תיקחי את זה באופן אישי. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
nomorenomore • 17 במאי 2011
כי רק את נורית, נשלטת שפויה, נאורה, חכמה, והגיונית.
כל אדון ושפחה אחרים הם טיפשים, לא הגיוניים. ועוד דבר, זה שאת נכווית, סבלת ומה לא, לא אומר שכולם כאלו. תלמדי לפרגן לאנשים שלוקחים בדס”מ לקיצוניות ונהנים מזה, ממליץ גם לך לנסות, אולי תתאהבי. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
בטי בום(שולטת) • 17 במאי 2011
חברה בואו נשים גבול, לכרות איברים, גם אם זה כתוב הכי יפה ומתמסר זה עדיין לא שפוי,
יגידו לכם את זה כל הסטודנטים לפסיכיאטריה שנה א', אפילו לפני שנה א' , כשהם באים להרשם הם כבר מבינים את זה. גם אם זה בהסכמה, אין לזה קשר לבדס"מ. בפעם הבאה הוא ינקר לה עין בכדי שהיא תזכור שהיא יפה ולא תצטרך מראות? אמממה? אני לא נורא לוקחת אותם ברצינות, כל התכתובת הזאת בינהם נראת לי כמו יופי של משחק מקדים, אם מישהו היה רואה את הודעות הסירור,המהממות לטעמי, שאני שולחת לצעצוע כל פעם שאני מתחרמנת עליו, איך אני לוקחת לו את הזין ומפחלצת אותו וממסמרת לקיר בסלון שאני אוכל להשוויץ לועד בית, היה מדבר על הבחירה והההתמסרות ואומר תכבדו את הבדס"מ שלהם? אני המשחקים המקדימים שלי בניים עוד לא זקוקים לקהל, הם נהנים מהקהל, סבבה. אחלה משחק מקדים, לכו על זה.. התגובות לנורית מגיעות לשיאים חדשים של גועל, אתם מגיבים לגופו של אדם ולא לתשובה. XY מאמי סחטיין על הספין, מסירה את הכובע }{ |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
Re: בחיי שדי
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
Sparafucile כתב/ה: פוליאנה1 כתב/ה: לסתימת הפיות המתלהמת שיש פה לאנשים שלא חושבים כמו הקונצנזוס.
ומילא לא להסכים עם המיעוט, אבל למה להגיב בצורה כל כך מגעילה? בסה"כ בכל שנותי בכלוב יודעת שהיתי בצד המיעוט לא פעם, ומודה שדרך הבטוי שלי היתה לא נעימה בלשון המעטה, ובכל זאת - גם עכשיו, אחרי שעידנתי - כל פעם שמנסה להגיד דברים שהם נגד הרוב - אני מושתקת, ולא בצורה מנומסת. חלק מהסיבה שעד כה שתקתי היא מחוסר הרצון שלי לחטוף שוב - אבל באמת שיש גבול. יש פה אנשים שמרוב זה שהם רוצים להיות בדס"מים ומתמסרים, שכחו שאנחנו חיים בחברה, ולחברה הזו יש חוקי וכללי התנהגות שאנחנו מחויבים לה. במצב הזה אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו - אי אפשר לחרוג ולעבור על קודי וחוקי ההתנהגות - ועדין להחשב כנורמטיבי ואפילו נורמלי. אתם יכולים להוקיע כמה שתרצו - אבל את האמת הזו לא תוכלו לשנות. פוליאנה, אשאל שאלה כזו: החייבים כולם להיות נורמאלים בחברה במדינה מפותחת? הרי מותר בימינו להיות לא נורמאלי, ודינם של ה ”לא נורמאליים” הוא לא דין של תוכנית טי-4-אטתנזיה... כל עוד ה”אי נורמאליות” שלהם לא פוגעת בסביבה. ומה זו "פגיעה בסביבה"? ואם אני חלק מהסביבה הזו, אני ועוד רבים אחרים, ואנחנו נפגעים? האם בשם "חופש הבטוי" באשר הוא נתיר *הכל*? (רמז - בעיני התשובה היא לא מוחץ...) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
לפני 13 שנים •
17 במאי 2011
בטי בום כתב/ה: חברה בואו נשים גבול, לכרות איברים, גם אם זה כתוב הכי יפה ומתמסר זה עדיין לא שפוי,
יגידו לכם את זה כל הסטודנטים לפסיכיאטריה שנה א', אפילו לפני שנה א' , כשהם באים להרשם הם כבר מבינים את זה. גם אם זה בהסכמה, אין לזה קשר לבדס"מ. בפעם הבאה הוא ינקר לה עין בכדי שהיא תזכור שהיא יפה ולא תצטרך מראות? אמממה? אני לא נורא לוקחת אותם ברצינות, כל התכתובת הזאת בינהם נראת לי כמו יופי של משחק מקדים, אם מישהו היה רואה את הודעות הסירור,המהממות לטעמי, שאני שולחת לצעצוע כל פעם שאני מתחרמנת עליו, איך אני לוקחת לו את הזין ומפחלצת אותו וממסמרת לקיר בסלון שאני אוכל להשוויץ לועד בית, היה מדבר על הבחירה והההתמסרות ואומר תכבדו את הבדס"מ שלהם? אני המשחקים המקדימים שלי בניים עוד לא זקוקים לקהל, הם נהנים מהקהל, סבבה. אחלה משחק מקדים, לכו על זה.. התגובות לנורית מגיעות לשיאים חדשים של גועל, אתם מגיבים לגופו של אדם ולא לתשובה. XY מאמי סחטיין על הספין, מסירה את הכובע }{ הבעיה שמה שהולך ביניהם עבר את גבול ההודעות והפך למציאות - גילוח שיער הראש, שליחה לקנית סיגריות בערום ועוד. בעיני זה ההבדל שבין פורפליי, כמו שאת קוראת לזה, לבין דברים אחרים, שאינם עולים בקנה אחד עם התנהגות נורמטיבית בחברה שאנחנו חיים בה... |
|