סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגבלת ארגוני השמאל

נילי ונילי
לפני 13 שנים • 16 בנוב׳ 2011

Re: אדון וחבר

נילי ונילי • 16 בנוב׳ 2011
[quote="אדון וחבר

אם תבדוק טוב תראה שקיימים לא מעט אירגוני זכויות אדם ימניים.

מאמונה ודרך הקשת המזרחית ועד גוש אמוניםטים.[/quote]
אני לא הייתי קוראת לקשת המזרחית ארגון ימין. ולא זכור לי מעולם שמישהו מגוש אמונים דיבר על הארגון כטרגון לזכןיות אדם. אתה מקשקש.
the_drow​(שולט)
the_drow​(שולט) • 16 בנוב׳ 2011
The Gondola Man כתב/ה:
fog כתב/ה:
מה אומר החוק?

הצעת חוק לתיקון פקודת מס הכנסה (מיסוי הכנסה למוסדות ציבוריים המקבלים תרומה מישות מדינית זרה), התשע"א–2011

תיקון סעיף 3 1. 1. בפקודת מס הכנסה (להלן ¬– הפקודה), בסעיף 3, אחרי סעיף קטן (י) יבוא:
"(יא) הכנסה של מוסד ציבורי, למעט מוסד נתמך, שהיא תרומה מישות מדינית זרה, תהיה חייבת במס בשיעור של 45%; בסעיף קטן זה –
"גוף נתמך" – כהגדרתו בחוק יסודות התקציב, התשמ"ה–1985 ;
"ישות מדינית זרה" – כהגדרתה בסעיף 36א לחוק העמותות, התש"ם–1980 ."
תיקון סעיף 9 2. בסעיף 9(2) לפקודה, בפסקת משנה (א), אחרי "חבר-בני-אדם שבשליטתם העוסק בעסק", יבוא" למעט הכנסה שהיא תרומה מישות זרה כאמור בסעיף 3,".

דברי הסבר
בישראל פועלים ארגונים אשר שמו להם למטרה להוקיע את מדינת ישראל בעיני העולם ולהפוך את חיילי וקציני צה"ל לנרדפים, תוך פגיעה בשמם הטוב. ארגונים אלה, המכנים עצמם לעיתים קרובות "ארגוני זכויות אדם", מקבלים מימון ממדינות וממקורות עלומים שכל מטרתם היא לפגוע ולשנות את השיח הפוליטי הציבורי בישראל מבפנים.
כחלק מפעילות ארגונים אלה ניתן לציין את תרומתם הנכבדת לממצאי דוח גולדסטון – דוח מטעם האו"ם אשר מבקר את התנהלותו של צה"ל במבצע "עופרת יצוקה", השתתפות בהגשת כתבי אישום נגד קצינים ובכירים ישראליים בכל העולם, ניסיון למיתוג חיילי צה"ל כפושעי מלחמה, עידוד לסרבנות והשתמטות וקריאה לחרם כלכלי ומדיני על מדינת ישראל.
חלק מהנתונים הגלויים על מימון אותם ארגונים מגלה כי מימונם מגיע ממדינות או רשויות ממשלתיות של האיחוד האירופי – בריטניה, שוויץ, נורווגיה, ספרד, גרמניה ואירלנד.
מדובר במדינות זרות המתערבות בשיח הפוליטי הפנימי במדינת ישראל על מנת לייצר דה-לגיטימציה לפעילות צה"ל ולחייליו. כסף זר מממן את פעילותם של ארגונים ישראליים כנגד צה"ל.
הצעת החוק מבקשת לשלול מאותם ארגונים את הזכות הניתנת להם בישראל לפטור ממס הכנסה ולקבוע כי הכנסותיהם מתרומות ימוסו בשיעור מס הכנסה של 45%. כן, מוצע להחריג מן ההצעה ארגונים המקבלים תיקצוב מהמדינה, במטרה להותיר את הפטור ממס לארגונים הפועלים לקידום החברה הישראלית בתחומים כמו רווחה וחינוך.

או התנחבלות. שחכת התנחבלות.
the_drow​(שולט)

Re: דמגוגיה זולה.!

the_drow​(שולט) • 16 בנוב׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה:

(תגובתך האחרונה לאדון וחבר). אני מבין שהעובדה שלא תבענו את השוודים על טענתם כי במהלך המבצע "עופרת יצוקה" חיילי צה"ל כרתנו איברים פנימיים של פלסטינאים כביכול, הופכת את טענתם לאמת?

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Politics/StatePolicy/Article,25590.aspx

אז היינו צריכים לתבוע. ואז לחגוג שניצחנו עם מצות מדם של נוצרים.
Brave Dwarf

Re: דמגוגיה זולה.!

Brave Dwarf • 16 בנוב׳ 2011
the_drow כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:

(תגובתך האחרונה לאדון וחבר). אני מבין שהעובדה שלא תבענו את השוודים על טענתם כי במהלך המבצע "עופרת יצוקה" חיילי צה"ל כרתו איברים פנימיים של פלסטינאים כביכול, הופכת את טענתם לאמת.

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Politics/StatePolicy/Article,25590.aspx

אז היינו צריכים לתבוע. ואז לחגוג שניצחנו עם מצות מדם של נוצרים.

שמעתי בדיחה יותר אכזרית מזו, כאשר כל העניין הזה היה יותר אקטואלי:
בפעם הבאה כשנחזור לשם, נטען שחזרנו כדי להשיב להם את האיברים הכרותים.

אבל, וללא שום קשר לנושא הנדון, עם כל הצחוק שבעניין, העניין כבר מזמן הפסיק להיות מצחיק, במיוחד מאז עידן האינטרנט והטלוויזיה. אני לא יודע אם ניתן לצרף קובץ PDF, אבל אני אנסה. זאת למעשה תוכנית של כנס בנושא "הסתה לטרור ולאלימות - מגמות ואתגרים חדשים".

http://www.jcpa.org/text/HasataInv13.pdf

אנחנו רגילים להתעלם משטויות כגון זו כי אנחנו יוצאים מנקודת הנחה ש"מי כבר יאמין לכזה אבסורד ועוד במאה ה- 21", אלא שבכך אנחנו מתעלמים מן העובדה שהסתה אינה מתחילה ונגמרת בכתבה אינפנטילית הדנה ביהודים עטויי קרניים וגלימות אדומות מעל סיר מרק מאיבריהם הפנימים של ילדים פלסטינים, אלא מלווה בחינוך מעמיק. אלו תפילות במסגדים, תמונות של מתאבדים על קירות מוסדות החינוך, שמות כיכרות על שמותיהם של המתאבדים, סרטים וסדרות (סדרת ה"פרש בלי סוס" בטלוויזיה המצרית שהייתה מבוססת על "פרוטוקולים של זקני ציון", אחת מעלילות אנטישמיות היותר ידועות לציבור הרחב; הסדרה הסורית "אל-שאעת" (הגלות) המציגה עלילות דם נגד יהודים כחלק מפולחן קבוע בדת היהודית; הצגתם של מנהיגי מדינת ישראל במדי נאצים... ) ועוד.

לפי מחקריו של רוברט ס. ויסטריך, פרופ' להיסטוריה יהודית באוניברסיטה העברית בירושלים ונשיא המרכז הבינלאומי לחקר האנטישמיות ע"ש וידאל ששון, אמצעי תקשורת המוניים פופולאריים מביאים הסתה חריפה מסוג זה לאינספור בתים מדי יום. תחנות טלוויזיה, ביניהן אלג'זירה, מחזקות באופן קבוע את דימויה של "ישראל השטנית", שלא רק אחראית לרצח נפשע של ילדים פלסטיניים חסרי ישע, אלא אף מפיצה בכוונה סמים, וירוסים קטלניים, פשע ופריצות בעולם הערבי, או מנסה להרעיל את מזונם ומימיהם של הפלסטינים.

נשמע הזוי?
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 16 בנוב׳ 2011
עזבו שטויות. בואו נדבר על דברים רצינייםמ מי מכם יחביא אותי כשיבואו לקחת את השמאלנים לחינוך מחדש. יותר שווה מלקנות לי טוקמן לא?
רצסיבי​(נשלט)
רצסיבי​(נשלט) • 16 בנוב׳ 2011
אני באמת מתקשה להבין איך התיקון לחוק יכול להועיל במשהו.
אולי מישהו יבהיר לי במה קו המחשבה שלי לקוי ?

הרי אם אני ארגון ישראלי, שמקבל תמיכה מחו"ל ולא רוצה שימסו אותי, אני אעשה מה שעושה כל מיליונר, אני אקח את הארגון שלי למדינה שבה אין מס, ורק את התוצרת אני אמכור בארץ.
כלומר, הארגון מקבל התרומות לא חייב להיות ישראלי. הוא יכול להעסיק אנשים בישראל, לנהל דברים בישראל, או להגיש עתירות באמצעות אזרחים פרטיים, אבל להוית רשום בחו"ל ואז החוק לא יחול עליו.

חוקים כאלה קשה לאכוף, והם תמיד נדונים לכשלון (ע"ע האיסור על החזקת מטבע זר, שלא החזיק מים).
A v​(שולט)

וואללה אתה לא צודק...

A v​(שולט) • 16 בנוב׳ 2011
רצסיבי כתב/ה:
אני באמת מתקשה להבין איך התיקון לחוק יכול להועיל במשהו.
אולי מישהו יבהיר לי במה קו המחשבה שלי לקוי ?

הרי אם אני ארגון ישראלי, שמקבל תמיכה מחו"ל ולא רוצה שימסו אותי, אני אעשה מה שעושה כל מיליונר, אני אקח את הארגון שלי למדינה שבה אין מס, ורק את התוצרת אני אמכור בארץ.
כלומר, הארגון מקבל התרומות לא חייב להיות ישראלי. הוא יכול להעסיק אנשים בישראל, לנהל דברים בישראל, או להגיש עתירות באמצעות אזרחים פרטיים, אבל להוית רשום בחו"ל ואז החוק לא יחול עליו.

חוקים כאלה קשה לאכוף, והם תמיד נדונים לכשלון (ע"ע האיסור על החזקת מטבע זר, שלא החזיק מים).

האירגונים משלמים משכורות למפגינים לאורך הגדר כמו בבילעין ובעוד הפגנות

משלמת ליחצנים,לאנשים כדי ליצור פרובוקציות...ועוד כל מיני חוליגניזם טהור.

נו דמוקרטיה...

נילי ונילי..לטעמי עניתי לך,בדרך ארץ וכבוד.

את כמובן החלטת לרדת ...

אז אני מקשקש.(איזה כייף לך)

רק לא לשכוח הימין בשלטון.ולא יירד ממנו לעוד הרבה הרבה...

היידה ביבי.
בטי בום​(שולטת)

כן אחרת אף אחד לא היה מפגין בבלעין?
אנשים לא באמת מאמינים בדרך, זה הג'וב שלהם?
כמה עוד אפשר , בוגדים, חוליגנים, גיס חמישי, עוד שמות?
בכל פעם שהפגנתי בשטחים או עמדתי במחסום זה היה מאהבה ומדאגה למדינה שלי.
שפתחתי בצבא צירים בשטחים או בדקתי ערביות במחסום חיכיתי ליום שאני אשתחרר ואוכל להביע את דעתי כאזרחית.
אין לכם מונופול על אהבת המולדת או על ציונות.
תרגעו
A v​(שולט)

בטי...

A v​(שולט) • 16 בנוב׳ 2011
בטי בום כתב/ה:

כן אחרת אף אחד לא היה מפגין בבלעין?
אנשים לא באמת מאמינים בדרך, זה הג'וב שלהם?
כמה עוד אפשר , בוגדים, חוליגנים, גיס חמישי, עוד שמות?
בכל פעם שהפגנתי בשטחים או עמדתי במחסום זה היה מאהבה ומדאגה למדינה שלי.
שפתחתי בצבא צירים בשטחים או בדקתי ערביות במחסום חיכיתי ליום שאני אשתחרר ואוכל להביע את דעתי כאזרחית.
אין לכם מונופול על אהבת המולדת או על ציונות.
תרגעו

הגדר הצילה המון המון חיי אדם.

זו עובדה שאין עליה עוררין.

אז הפגנת בשטחים? משמע שלא רצית שנחסוך בחיי אדם? (גם שלהם)

הפגנת במחסומים נגד ילדים בני 19 הם רק שלוחי ממשלה.אבל הם אלה שחוו ממכם את שלל

ה"ברכות" שלכם...את התיסכול שלכם הוצאתם עליהם.

הבת שלך חייל..מה היית עושה למישהי שתקלל ותשפיל אותה?

ואל תשכחו עובדה חשובה...השמאל ובראשו רבין הקדוש...התחיל את מפעל ההתיישבות שם.

רבין היה זה שאמר לשבור להם רגליים וידיים. ואני יודע שוב שאתם לא תתנו לעובדות לבלבל אתכם.

ולא אין לנו מונופול על כלום.אתם ציוניים וגם אני,רק שאני מתחיל בעם שלי...ורק אחר כך לשכנים...

אז אין מונופול.אבל יש הבדל ענק.

זכור לי שכתוב באיזה מקום "עניי עירך קודמים."
בטי בום​(שולטת)

אתה מכניס לי מילים לפה, אני טענתי שקיללתי וגידפתי?
הבת שלי חיילת והחברים שלה חיילים והייתי שמחה שהם יגנו על הבית שלי ועל המדינה שלי ולא על הר שחבורת מטורפים עלתה עליו ומסכנת אותנו.
כן, אנחנו מפגינים בשביל הילדים בני ה19 האילו, אני שרתתי בשטחים אל תזרוק לי ססמאות.
אני יודעת בדיוק מה החיילים האילו עושים, עכשיו החברים של הבת שלי עושים אבתש"ים
אני יודעת בדיוק מה קורה שם ומה נדרש מהם לעשות.
על זה שרבין אמר ועשה, אני יודעת אבל רבין בערוב ימיו גם אמר שהגיע הזמן לשלום