Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 16 בפבר׳ 2012
רונה בשמלה קיצית כתב/ה: חברת הכנסת אורית זוארץ (קדימה) הציעה הצעת חוק שיטיל אחריות פלילית על לקוחות שמשלמים על שירותי זנות. מה אתם אומרים על זה?
האם יהיו כאן פחות מכוני ליווי? האם אנשים שמשתמשים בשירותים האלה ירתעו? האם זה יגרום ליותר או פחות ניצול של נשים? ... החוק הזה חסר שיניים ואידיוטי. מי בדיוק יתקשר לדווח על הלקוח? הסרסור, זונות אחרות או לקוחות אחרים? - הרי כל אחד מהם מסתכן בלקיחה לתחנת המשטרה לכל הפחות. ונניח שכבר התקשרו. ניסיתם פעם לקרוא למשטרה? כי אם היא תקח את הזמן שלה כמו תמיד, רוב הסיכויים שהלקוח כבר לא ישאר בסביבה. |
|
בחורה פשוטה |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
בחורה פשוטה • 16 בפבר׳ 2012
רונה בשמלה קיצית כתב/ה: daniel222 כתב/ה: פסיכולוג בספת עור כתב/ה: daniel222 כתב/ה: ולמרות שאני חושב שעבודה בזנות היא הרסנית פסיכולוגית,
צריך לאפשר לה לעבוד כזונה. יש לה זכות מלאה על גופה ונפשה. האין אתה רואה בזה סתירה ל SSC "המקודש"? בשם האמירה שלך אפשר לזרוק את ה SSC לפח. למה אנשים חושבים שרק פגיעה פיזית היא גבול? גם מי שבוחר להיות מתאגרף מסתכן בפגיעה מוחית, כדורגלנים שנוגחים הרבה גם פוגעים במוחם (שכנראה היה פגוע עוד לפני), חיילים שכירים מסתכנים בפגיעה פיסית וטראומה נפשית,.. האם אפשר להחליט עבור כולם ולהוציא כל מה שמסוכן פיזית ונפשית מחוץ לחוק? אנשים הישגיים מסתכנים בהתקפי לב, שנגיד לכל המנהלים ויזמים להפסיק? דיילות בדלקות ורידים ברגליים. וטרינרים בנשיכה. רופאים בלפגוש משפחות החולים. אפשר להמשיך ללא סוף. אולי נחזור למערות? כן, רק שכמו שאמרתי קודם, אצל העוסקים במקצועות האלה אין 67% מאובחנים בפוסט טראומה, 60-80% שחוו אונס מספר פעמים בשנה ו-75% שביצעו ניסיון אובדני. אבל חוץ מזה- לגמרי כמו וטרינרים ורופאים. בול אותו דבר. |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
מUחדת • 16 בפבר׳ 2012
מה מטרתו של החוק בעצם?
מחיקת תופעת הזנות? לוחמה בצרכני שירותי המין? הגנה על חיי הזונות? ניקוי הרחובות מנגע האלימות? אני באמת לא מבינה. |
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
נילי ונילי • 16 בפבר׳ 2012
מUחדת כתב/ה: מה מטרתו של החוק בעצם?
מחיקת תופעת הזנות? לוחמה בצרכני שירותי המין? הגנה על חיי הזונות? ניקוי הרחובות מנגע האלימות? אני באמת לא מבינה. כמו שאני רואה את זה הערך שלו הוא בעיקר באמירה ערכית: אנחנו חושבים שלצרוך נשים זה פסול. דיינו. |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
מUחדת • 16 בפבר׳ 2012
נילי ונילי כתב/ה: מUחדת כתב/ה: מה מטרתו של החוק בעצם?
מחיקת תופעת הזנות? לוחמה בצרכני שירותי המין? הגנה על חיי הזונות? ניקוי הרחובות מנגע האלימות? אני באמת לא מבינה. כמו שאני רואה את זה הערך שלו הוא בעיקר באמירה ערכית: אנחנו חושבים שלצרוך נשים זה פסול. דיינו. גם אני. אני רוצה שהן ינצלו, לא רק שהצרכנים ייענשו. זה הכל. |
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
נילי ונילי • 16 בפבר׳ 2012
מUחדת כתב/ה: גם אני.
אני רוצה שהן ינצלו, לא רק שהצרכנים ייענשו. זה הכל. אני לא בעד "להציל" אף אחת. אבל האמירה הערכית נאה בעיניי. |
|
חתול צללים(לא בעסק){Cypris} |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
חתול צללים(לא בעסק){Cypris} • 16 בפבר׳ 2012
נילי ונילי כתב/ה: מUחדת כתב/ה: מה מטרתו של החוק בעצם?
מחיקת תופעת הזנות? לוחמה בצרכני שירותי המין? הגנה על חיי הזונות? ניקוי הרחובות מנגע האלימות? אני באמת לא מבינה. כמו שאני רואה את זה הערך שלו הוא בעיקר באמירה ערכית: אנחנו חושבים שלצרוך נשים זה פסול. דיינו. יש הבדל ענק בין אמירה ערכית לבין עבירה פלילית. זו הסיבה שמישהו או מישהי שבגדו במסגרת קשר מונוגמי מחייב לא ישבו בכלא. אגב, אם כבר מדברים על לצרוך נשים, האם לצרוך גברים זה בסדר? האם על פי אותו מודל אישה עשירה בת 50+ שמשלמת לבחור נאה, שרירי וחטוב על מנת שיענג אותה צריכה לשבת על כך שנה וחצי בכלא? |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
המלט • 16 בפבר׳ 2012
חתול צללים כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: מUחדת כתב/ה: מה מטרתו של החוק בעצם?
מחיקת תופעת הזנות? לוחמה בצרכני שירותי המין? הגנה על חיי הזונות? ניקוי הרחובות מנגע האלימות? אני באמת לא מבינה. כמו שאני רואה את זה הערך שלו הוא בעיקר באמירה ערכית: אנחנו חושבים שלצרוך נשים זה פסול. דיינו. יש הבדל ענק בין אמירה ערכית לבין עבירה פלילית. זו הסיבה שמישהו או מישהי שבגדו במסגרת קשר מונוגמי מחייב לא ישבו בכלא. אגב, אם כבר מדברים על לצרוך נשים, האם לצרוך גברים זה בסדר? האם על פי אותו מודל אישה עשירה בת 50+ שמשלמת לבחור נאה, שרירי וחטוב על מנת שיענג אותה צריכה לשבת על כך שנה וחצי בכלא? לא, כי על פי המסגרת המשפטית הישראלית, אין דבר כזה 'זונה ממין זכר'. נשמע מופרך, אולי, אבל ככה זה. החוק כלל לא מגדיר זנות, והפסיקה הגדירה מעשה זנות כ'הגעה לסיפוק מיני תוך שימוש תמורת תשלום בגופה של אישה'. אישה ולא איש. |
|
GlenRoth |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
GlenRoth • 16 בפבר׳ 2012
מUחדת כתב/ה: מה מטרתו של החוק בעצם?
מחיקת תופעת הזנות? לוחמה בצרכני שירותי המין? הגנה על חיי הזונות? ניקוי הרחובות מנגע האלימות? אני באמת לא מבינה. להזכיר לנו שגב' זוארץ קיימת, כנראה. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
אין ולא יקרה
לפני 12 שנים •
16 בפבר׳ 2012
godisafemale(שולטת) • 16 בפבר׳ 2012
זנות אצל הרבה אנשים, גם גברים וגם נשים הוא שם תואר המבטא חוויות חיוביות. למען אלה אין צורך, הזוי ואף צבוע ונבער לנסות למחוק את התקשורת המינית בעבור כסף.
הרי כמה גברים יש כאן באתר הזה לבדו שלא היינו נוגעות בהם עם מקל לייזר מ 50 מ'??? לא חארם עליהם? אבל!!! ספסרות לזנות, ניצול נשים במצוקה והעברתן לטריטוריה קיומת זו, זה ענין ראוי, חשוב במעלה להוקיעו! אני כבר לא מדברת על סחר בנשים! אבל אם מיסטר סמית בא לו לשם למיסס סמית בעבור כך שתירק לכיוון שלו.. א'הלן וס'הלן... *** הערת שליים - בשביל מה לעסוק בזנות אם את פשוט יכולה לקבוע סו קולד "תג מחיר" לשהות במחיצתך. הרי אין אנו עושות זאת כן, מידי יום ביומ?? לדוגמא: בחר מזמין אותך לדייט מתחת לשמשיה בטיילת? לעומת בחור שמזמין אותך למסעדה ב- 2C ? ונניח שלשניהם יש מראה מושך והם פחות או יותר מעניינים אותך תחת באותה מידה, כשאת מעדיפה לקרוא ספר טוב, למי תרצי יותר להיענות להזמנה? להבדיל אלף אלף אלפי הבדלות! זנות כמקצוע העתיק - מנציחה תופעה שאי אפשר להתווכח איתה, הנשים נחשקות יותר. הגברים? פחות! הרבה פחות. גבר שהוא פחות מהאישה צריך להשקיע יותר, עתה, אם זה בא במתכונת של "דיל" שיהיה. זה זנות. אם זה בא במתכונת של חיזור, נו.. יפה הצביעות.... אבל גברים לעולם יצטרכו להתאמץ יותר. לכן אני חושבת שחוק שיגרום דווקא לגברים בשבשוליים להתכעס ואולי לשלוף סכין על נשותיהם, בגלל שאי אפשר או מסוכן יותר ללכת לזונה, זה הטמטום בהתגלמותו. |
|