לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה למלכות בישראל

flannery​(נשלט)
לפני 12 שנים • 28 באפר׳ 2012

רציתי

flannery​(נשלט) • 28 באפר׳ 2012
רציתי להוסיף שהלוואי שהייתי יכול לשרת אותה
נילי ונילי
נילי ונילי • 28 באפר׳ 2012
די אופייני לכל המזדעקים להגן על רגשות הציבור, לשכוח שלא רק להם יש רגשות.

גורגי, במהלך הניסיון שלך להגן על רגשות הציבור מפני פגיעה, שכחת שגם לניקול יש רגשות והרגשת די חופשי לרמוס אותם.
sarah

Re: רציתי

sarah • 28 באפר׳ 2012
flannery כתב/ה:
רציתי להוסיף שהלוואי שהייתי יכול לשרת אותה

אז מה מונע ממך להגיש מועמדות לשרת אותה?
תנסה,מה יש לך להפסיד?במקרה הכי גרוע תקבל תשובה שלילית או התעלמות אבל שווה לנסות.
flannery​(נשלט)

ניסיתי

flannery​(נשלט) • 28 באפר׳ 2012
נינסיתי אבל היא לא מעונינת
מידאס'
מידאס' • 28 באפר׳ 2012
וואו!
פאקינג וואו!

חבר'ה, עם כל הכבוד - מה קרה לחיה ותן לחיות וכל זה? זה בנוגע לדיון הנוכחי כאן.

ברמת המאקרו. הכלוב כנראה צריך ניהול קפדני יותר, לפחות כרגע. צריך לבנות בסיס איתן לקהילה. קשה לי מאוד לראות איך עם קונצנזוס לעליהום על פותח דיון יכול להיתפס כדבר לגיטימי, היה ו99.999% מחברי האתר מסכימים עימו, והיה גם אם לא אפשר לבנות משהו. לא יכול להיות שחבר אחד מעליב חבר/ה אחרת באתר והנ"ל עובר ללא ביקורת.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אפר' 28, 2012 8:25 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 28 באפר׳ 2012
מידאס' כתב/ה:
וואו!
פאקינג וואו!

ברמת המאקרו. הכלוב כנראה צריך ניהול קפדני יותר, לפחות כרגע. בשביל לבנות בסיס איתן לקהילה, קשה לי מאוד לראות איך אפשר על בסיס רעוע כמו קונצנזוס לעליהום על פותח דיון יכול להיתפס כדבר לגיטימי, היה ו99.999% מחברי האתר מסכימים עימו, והיה גם אם לא. לא יכול להיות שחבר אחד מעליב חבר/ה אחרת באתר והנ"ל עובר ללא ביקורת.

אותו כנ"ל לפותחת השרשור זה לגבי העליהום, ולגבי החיה ותן לחיות - בתוך עמך אתה יושב וחי, אז אולי כדאי להתחשב גם באלה שפרסומים בימים מסוימים נתפסים כפוגעניים בעיניהם?
מידאס'
מידאס' • 28 באפר׳ 2012
raponzel כתב/ה:
מידאס' כתב/ה:
וואו!
פאקינג וואו!

ברמת המאקרו. הכלוב כנראה צריך ניהול קפדני יותר, לפחות כרגע. בשביל לבנות בסיס איתן לקהילה, קשה לי מאוד לראות איך אפשר על בסיס רעוע כמו קונצנזוס לעליהום על פותח דיון יכול להיתפס כדבר לגיטימי, היה ו99.999% מחברי האתר מסכימים עימו, והיה גם אם לא. לא יכול להיות שחבר אחד מעליב חבר/ה אחרת באתר והנ"ל עובר ללא ביקורת.

אותו כנ"ל לפותחת השרשור זה לגבי העליהום, ולגבי החיה ותן לחיות - בתוך עמך אתה יושב וחי, אז אולי כדאי להתחשב גם באלה שפרסומים בימים מסוימים נתפסים כפוגעניים בעיניהם?

Two wrongs don't make a right
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 28 באפר׳ 2012
מידאס' כתב/ה:
raponzel כתב/ה:
מידאס' כתב/ה:
וואו!
פאקינג וואו!

Two wrongs don't make a right

ייטב אם מי שמבקשת נמוס גם תתן אותו, ולא תשתלח באנשים ולא תפגע בפרות קדושות להם...
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 28 באפר׳ 2012
כמה צדקנות..
גורגי, אתה יכול לקשקש עד מחר, להאדים ולהצטדק.

הדרך המזלזלת והפטרונית בה הגבת, ההאשמות אחר כך לגבי מיהות הכותבת (כן מלכה, לא מלכה, כן צרפתיה, לא צרפתיה, כן גבר, לא גבר - אתה ממש צריך לעבוד כגשש בלש), גורמים בעיקר לגועל ממך.

הנה כלל אצבע בשבילך - כל עוד מותר לכתוב כאן ביום הזכרון, כל עוד לא אתה קובע את החוקים, אז תשמור את הצדק (ובעיקר את הצדקנות) שלך לעצמך.
מעבר לכך, אם באמת מה שהיה מפריע לך זה יום הזכרון, לא היית מגיב (וכאמור זה לא הפוסט היחיד שהגבת. בו, אה?)
נוסף על כך, והכי חשוב: יש דרך להעיר ולהגיד דברים, אם אתה לא יודע, אולי תתאמן קצת בבית לפני.

איכס.
(וכנ"ל לכל להקת הצבועים שהצטרפה רק כי זה כיף לתת ביס במי שחלש)
גורגי99
לפני 12 שנים • 29 באפר׳ 2012
גורגי99 • 29 באפר׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה:
כמה צדקנות..
גורגי, אתה יכול לקשקש עד מחר, להאדים ולהצטדק.

הדרך המזלזלת והפטרונית בה הגבת, ההאשמות אחר כך לגבי מיהות הכותבת (כן מלכה, לא מלכה, כן צרפתיה, לא צרפתיה, כן גבר, לא גבר - אתה ממש צריך לעבוד כגשש בלש), גורמים בעיקר לגועל ממך.

הנה כלל אצבע בשבילך - כל עוד מותר לכתוב כאן ביום הזכרון, כל עוד לא אתה קובע את החוקים, אז תשמור את הצדק (ובעיקר את הצדקנות) שלך לעצמך.
מעבר לכך, אם באמת מה שהיה מפריע לך זה יום הזכרון, לא היית מגיב (וכאמור זה לא הפוסט היחיד שהגבת. בו, אה?)
נוסף על כך, והכי חשוב: יש דרך להעיר ולהגיד דברים, אם אתה לא יודע, אולי תתאמן קצת בבית לפני.

איכס.
(וכנ"ל לכל להקת הצבועים שהצטרפה רק כי זה כיף לתת ביס במי שחלש)
אני אענה לך רק על דבר אחד בלבד ,נכון הערתי בפוסט של פיצית שכתבה שם מה שכתבה,אבל לא הערתי את ההערה לגבי התוכן אלה לגבי התמליל שבו היא טעתה והחסירה את המילה"לא",זה עדיין לא הפך אותי למגיב השנה ,וזה לא עושה אותי שותף לאותו הפוסט..ושוב מה שאת וחברייך פה מנסים לעשות זה להעלים את העיקר ולהבליט את התפל וכאשר את מוסיפה את המילים גועל נפש,ואיכס..זה עדיין לא עושה אותך צודקת..תשמרי את המילים האלו לבן זוגך או לילדים שלך ..כמו שאת כותבת יש דרך להעיר ולהגיד דברים,אז המסר שלך לא שונה ממה שאני אמרתי כדברייך,אז אולי את זו שצריכה לשבת בבית ולהיתאמן המון..