בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
3 ביולי 2012
ועוד פטיש שאהוב עלי:
לפני 12 שנים •
3 ביולי 2012
בלוסום(לא בעסק) • 3 ביולי 2012
|
|
AIR(נשלט) |
לפני 12 שנים •
3 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
3 ביולי 2012
AIR(נשלט) • 3 ביולי 2012
A mental כתב/ה: Air כתב/ה: בשר במיוחד
אנטריקוט ,פילה ,שפיץ צ'אך וציצי לגמרי בשר! ובתור חולה אנטריקוט, נתח קצבים ופילה מדממים, אם תנסה את הסינטה במיט בר תגלה שהיא לא נופלת מהשאר. ואני גם מאוד אוהב את הפילה של הציצי שלפעמים מבצבץ מהצד של הגופייה אצל בחורות חמודות עם חזה יפה. אני אוהב לקנות נתח בשר בשווקים השונים ולהכין אותו בעצמי בכל מיני צורות וגוונים . רק את הציצי אני לא קונה . |
|
tch(נשלט) |
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
tch(נשלט) • 4 ביולי 2012
הפטיש שלי לא קשור לבדס"מ.
אני אוהב קופסאות. קופסאות יפות ,מעוצבות,מצויירות. וארגזים יפים כמו הארגזים של שודדי הים עם מנעול וסוגר. ארגזים שמוצאים באוניות שטבעו,לא חייב מלא אוצרות או מטמון. ארגזים וקופסאות ריקות עושות לי את זה,יש לי אוסף בבית בכל מיני גדלים וצורות. |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
הרמאפרודיטה • 4 ביולי 2012
קודם כל ביגוד מחויט.
מ*ח*ו*י*ט. מכופתר, מעונב, מסודר, חליפה, הכל (למעט ווסט!!! מלצר זה לא סקסי). גם סתם מכופתר/פולו עם מכנס מחויט מגרה. בקיצור - מכנס מחויט. חוצמזה: 1/ ממדי גוף גדולים באופן כללי: גובה, רוחב, כפות ידיים/רגליים וכו'. 2/ שרירים. כמה שיותר. בעיקר כתפיים זרועות חזה. 3/ שיער גוף. הרבה, וקצוץ במכונה. 4/ א. לא דברן. ב. בעל סיבולת הקשבה לסיפורים ארוכים, מפורטים ורבים. כן, זה אשכרה מחרמן אותי. 5/ אמממ............ערסים. באיזשהו קטע. אכן מביך. אך יש לציין כי מדובר בגירוי לא מוסבר ברמה התיאורטית בלבד, אשר כל ניסיון להוציאו אל הפועל העלה בי בחילה וחוסר עניין. גם אני לא הבנתי. פוט פטיש-פייסיטינג וכל הבנאלי נחשב, או שזה כבר אקט מיני ? |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 4 ביולי 2012
פוט פטיש ופייססיטינג זה אלה אכן פטישים שאני אישית מאד אוהב
|
|
כפי רגלי(אחרת) |
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
שכחת את ההכי חשוב הריח שלהן על הרגליים ממממממממממממ
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
כפי רגלי(אחרת) • 4 ביולי 2012
יולי Yuli כתב/ה: גרביונים. המגע שלהם, המראה, במיוחד דוגמאות מסויימות. התחושה שלהם על הגוף. עצם הלבישה. התחושה של יד נוגעת ברגל מבעד לניילון. התרגשות של מי שזה עושה לו את זה, כשהוא נוגע.
|
|
מידאס' |
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
4 ביולי 2012
מידאס' • 4 ביולי 2012
לא יודע אם ניתן לסווג זאת כפטיש אולם אינטלגנציה מושכת אותי. אינטלגנציה אסרטיבית לא כוחנית אגרסיבית (הבדל עדין אך כה כה אקוטי), פשוט היכולת לסנכרן את העולם לפי השעון שלה. זה מטריף אותי.
מעבר לזה, בהתחלה חשבתי שזה דיון בנאלי, שקול לשאלה "מי מזדיינות טוב יותר בלונדיניות או ג'נגיות" אולם לאחר מחשבה קצרה, אני מניח שפטיש שווה התייחסות, לכל הפחות בכלוב. אז כך: עומק נפשי, מנטליות והחפצה (וכפועל יוצא, הבדלי מעמדות סטטיים). ואולי גם יכולת הכלה עד לכדי ביטול האני העצמי, וואלה ברור לי שזה לא בריא, ברור לי שזה אך ורק ברמת הפנטסיה אבל בגבולות הדמיון זה מרטיט כל נים ונים בגופי: השתעבדות טוטאלית והפיכה ליישות בעלת מטרה אחת ואחת בלבד - מיזוג נפשי רוחני של רוחי ברוחה עד לכדי הפיכתה למושא הערצה. אה, ואני מצטער אם אני ונילי מידי אבל אהבה, זה אולי הפטיש החזק ביותר שלי - פשוט אהבה. |
|
Lexi |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
גובה. וידיים ארוכות שיכולות להגיע לכל מקום בכל זמן.
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
Lexi • 5 ביולי 2012
|
|
Uranus |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
איך שכחתי!
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
Uranus • 5 ביולי 2012
איפור מרוח
|
|
מידאס' |
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
לפני 12 שנים •
5 ביולי 2012
מידאס' • 5 ביולי 2012
אני מכבד כל אדם וכל פטיש אולם זאת חייבת להיות הפיסגה:
פטיש לליקוק תחת של חתול http://www.youtube.com/watch?v=_wJ_blhuwtI (לדעתי הבחור לוקה בתסמין קשה של טוקסופלזמה אולם בשום שלב זה לא הופך את זה לפחות משעשע) |
|