Under The Skin |
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Re: תאכלי בכיף מה יש...
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Under The Skin • 8 ביולי 2013
ליתיום כתב/ה: Mister E כתב/ה: מקסימום במילא תקיאי את זה כשיחנקו אותך (נו החבר'ה שלך מהשרשור האחר ).
תזהרי אבל, שווארמה הולכת ישר לתחת (זאוס, מאחוריך. תרתי משמע). מה פתאום. שווארמה זה עוף, עוף זה חלבונים, חלבונים בונים שריר. (: הפיתה הולכת לתחת, לכן תעשה לי שווארמה בחסה. מיסטר ספלינטר, הרסנו להם את השרשור חח (: מנשלטות לשווארמה. עזוב, בוא לפרטי. (בגללך נפתח לי התיאבון. של האוכל, כן?) |
|
Mister E |
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
לא למדת אנטומיה?
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Mister E • 8 ביולי 2013
השריר בתחת (גלוטאוס מקסימוס, הממ נשמע כמו שם של איזה שולט מהכלוב ) הוא השריר הכי גדול וחזק בגוף.
אבל בעצם לפי התמונה שלך, הוא באמת נראה לי קצת רופס אצלך |
|
Under The Skin |
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Re: לא למדת אנטומיה?
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Mister E כתב/ה: השריר בתחת (גלוטאוס מקסימוס, הממ נשמע כמו שם של איזה שולט מהכלוב ) הוא השריר הכי גדול וחזק בגוף.
אבל בעצם לפי התמונה שלך, הוא באמת נראה לי קצת רופס אצלך :O אה?! תתבייש לך, לחלל כך את כבודו של זאוס הנעלה! זקיפים! סלקו את הנחות הזה מהממלכה שלי ונעלו את שערי הממלכה בפניו! ברוגז. (נו, בוא כבר לפרטי!) |
|
Mister E |
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
מה שנקרא-
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Mister E • 8 ביולי 2013
"כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת? "
אני רוצה שירשם בפרוטוקול שליתיום התחננה בפני לדבר איתה בפרטי. הא in your face שאול גונן. ככה עושים את זה. מצטער ליתיום, אני אוהב לעשות את זה כשכולם רואים |
|
Under The Skin |
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Re: מה שנקרא-
לפני 11 שנים •
8 ביולי 2013
Mister E כתב/ה: "כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת? "
אני רוצה שירשם בפרוטוקול שליתיום התחננה בפני לדבר איתה בפרטי. הא in your face שאול גונן. ככה עושים את זה. מצטער ליתיום, אני אוהב לעשות את זה כשכולם רואים חחחחחח כשאני אומרת "לא", אני באמת מתכוונת ל"לא" לשם שינוי. (: ליתיום לא התחננה לדבר איתך בפרטי, היא ניסתה לשדל אותך לכך מעצם שירות טוב לקהילה (אנחנו הורסים להם את השרשור!!!!) טוב, אני זזתי להכין צהריים לפני הצום. (: ההודעה האחרונה של השרשור הייתה של: Belgarion אתם מוזמנים להמשיך משם (: |
|
לגולאס(שולט) |
לפני 11 שנים •
15 באוק׳ 2013
איזה שטויות
לפני 11 שנים •
15 באוק׳ 2013
לגולאס(שולט) • 15 באוק׳ 2013
מה העצלות הזו...? מה זה מוצר מוגמר...? זה אדם וכל אדם מיוחד עם תנאים מצבים ויחסים אחרים...
ואגב זה כל הכיף..לזהות ללמד להעניק לכל שפחה את המקסימום עבורה.. |
|
זוג מוטרף{אישה שלי} |
לפני 10 שנים •
2 בינו׳ 2014
הרגתםםםםםםםםםם אותייייייייייייייייייייייייייייייייי
לפני 10 שנים •
2 בינו׳ 2014
זוג מוטרף{אישה שלי} • 2 בינו׳ 2014
אני לא מהקוראים בפורומים...שומר נפשו וכד'...
ואיכשהו הבוקר הצצת לכאן ונפלתי מהכסא. כל הדיון על נשלטות מסוג כזה או אחר, גולם או מוצר מוגמר, צעירות או מבוגרות וכד' וכד'... הנה ה-10 אגורות שלי בנושא - הרבה מהשאלות והתשובות יהפכו ברורות לחלוטין ברגע שתזכרו שלמרות היותכם באתר המוקדש לתחום - המדובר בנשים. נשים עם העדפה כזו או אחרת לגבי סוג הפעילות המינית שהן אוהבות אבל קודם כל ולפני כל דבר - נשים. כאשר אתה כגבר רוצה למצוא אישה - אין הרבה הבדל בין ונילי ללא ונילי. בסוף, אם תמצא את זו שרצית, ותגיעו יחד לממש את אשר שניכם חושקים בו זה יכול להיות מיסיונרי או סשן הצלפות בחוט חשמל כפול...עד אז - אין הבדל גדול. רבים מגיעים לתחום במחשבה שכאן החיים קלים. מי שלא הצליח למצוא את אשר רצה מחוץ לתחום יהיה כאן אלוף - שלום כלבה, בואי הנה על ארבע, לפתוח פה גדול.... נשים...לא נשלטות...נשים. זהו...נורא פשוט. |
|
זאב הלילה(אחר) |
לפני 10 שנים •
4 בינו׳ 2014
ידידי
לפני 10 שנים •
4 בינו׳ 2014
זאב הלילה(אחר) • 4 בינו׳ 2014
הנשלטות האמתיות לא נמצאות בכלוב (מתוך ניסיון)
|
|
Goldie Sunshine(שולטת) |
לפני 10 שנים •
4 בינו׳ 2014
Re: נמאס לי! דרושות נשלטות בוגרות
לפני 10 שנים •
4 בינו׳ 2014
Goldie Sunshine(שולטת) • 4 בינו׳ 2014
דורון גונן כתב/ה: עזבו אותי מ"לעצב" נשלטת. תנו ליהנות ממוצר (חצי) מוגמר...
אז זה רק אני או שגם אתם, שולטים ואחי לדעה ולמעש, מרגישים מחסור בנשלטות בוגרות נפשית וגופנית? ״בוו הוו, אני שולט אכזר ואין לי שפחה להתעלל בה... למישהו יש טישו???״ ככה זה נשמע. מבינה את הרצון שלך לנשלטת בוגרת נפשית, פיזית, שכלית, מנטלית, ולא פסיכוסומטית אבל כנראה שאם אתה לא מוצא או יותר נכון אף אחת לא רוצה אותך כנראה שאתה עושה משהו לא בסדר. תעשה עם עצמך חושבים ותסיק מסקנות. good luck with that |
|
אודין44(שולט) |
לפני 10 שנים •
16 בינו׳ 2014
דרושות נשלטות:-)
לפני 10 שנים •
16 בינו׳ 2014
אודין44(שולט) • 16 בינו׳ 2014
בא נתחיל בזה שלפני התפקיד הן בני אדם, נשים
ונכון מה שבטינקה ובודי ציינו אין חשיבות לגיל נסיון וכדומה , אלא לבת אדם והקטע הוא קודם שתמשוך אותך כאדם ואחר כך תעבור לדברים אחרים חינוך??? הייתי אומר התאמה וזו לא מילה מגונה לחנך, לבדוק התאמה לפני שאתם מתלוננים תסתכלו במראה |
|