הוא(שולט) |
לפני 10 שנים •
14 בפבר׳ 2014
אני
לפני 10 שנים •
14 בפבר׳ 2014
הוא(שולט) • 14 בפבר׳ 2014
הייתי מעלה כתרגיל מחשבתי מחוץ לקופסא , אמנם מקומם ומרכב מעשית-אבל יתכן שכדאי לתת את הדעת בכיוונו:
מאחר והתחום ממגנט אליו ככ הרבה קוקיות אבל לא סתם אלא הארד קור קוקיות. אולי שוה להחיל רשיון לעסוק בבדסמ כמו שמשרד ממשלתי מעניק, או היתר כמו שאיגודים מקצועיים מעניקים כמו שמשיטי יכטות צריכים לעבור הסמכה ולעבור בדיקת כשירות. יתכן שכדי לא "להתפס" ולהיות פעיל "חוקית" יש לעבור איבחון פיקוח הכשר. לא כדי להגביל אלא להסדיר. בניגוד ללהטבים שזקוקים להכרה לצרכי אימוץ, נשואים, ירושות וכד בדסמ מעבר להיותו נטיה התנהגותית המימוש שלה מתקיים בפעילות, פיזית קוגניטיבית וכו. לכן יש להסדיר את הפעילות תוך השארת טווח פעולה מירבי. התוצאה- ירידה ומיזעור מקרים על הטווח מעגמת נפש ודרמות מיותרות עובר בהאשמות שוא, ועד למקרים הגובלים או חוצים פלילים. אולי אם ג'ובנוביק ו("קורבנו"?) היו בעלי רשיון/הכשר/פיקוח, היתה נחסכת הסגה . |
|
Mary Jane |
לפני 10 שנים •
16 בפבר׳ 2014
Re: אני
לפני 10 שנים •
16 בפבר׳ 2014
Mary Jane • 16 בפבר׳ 2014
הוא כתב/ה: הייתי מעלה כתרגיל מחשבתי מחוץ לקופסא , אמנם מקומם ומרכב מעשית-אבל יתכן שכדאי לתת את הדעת בכיוונו:
מאחר והתחום ממגנט אליו ככ הרבה קוקיות אבל לא סתם אלא הארד קור קוקיות. אולי שוה להחיל רשיון לעסוק בבדסמ כמו שמשרד ממשלתי מעניק, או היתר כמו שאיגודים מקצועיים מעניקים כמו שמשיטי יכטות צריכים לעבור הסמכה ולעבור בדיקת כשירות. ............... אולי אם ג'ובנוביק ו("קורבנו"?) היו בעלי רשיון/הכשר/פיקוח, היתה נחסכת הסגה . אחד הרעיונות הכי מופרכים שנתקלתי בהם כאן. ועל דרך גם לא שכחת להתנשא מעל אחרים, במן גאווה שלא ברור מה מקורה. טפח לעצמך על השכם, הגעת להישג. |
|
Mary Jane |
לפני 10 שנים •
16 בפבר׳ 2014
לפני 10 שנים •
16 בפבר׳ 2014
Mary Jane • 16 בפבר׳ 2014
רפאל כתב/ה: ונקודה נוספת:
אתה צודק לגמרי בכך שהאטרקטיביות של בדס"מ קשורה בכך שהוא "מתהלך" על גבולות החוק והמוסר. לכן כל ניסיון להזיז את גבולות החוק כך שיכלול בדס"מ עלול שלא לפתור שום פרובלמה, אלא להביא אנשים בדס"מיים להקצין את נטיותיהם לכיוון הגבולות החדשים של החוק. מסיבה זו אנשים בדס"מים על פי רוב אינם ליברלים, ולכן גם אינם נאבקים על לגיטימציה כמו הומוסקסואלים. הם לא רוצים ללכת לכלא, אבל נוח להם להיות בקרבתו של מה שהוא אסור. אולי יהיה זה מדויק להגיד שרובם מעדיפים שלא-להיתפס, מאשר לזכות בהכרה ובלגיטימציה. (: הזדהיתי מאוד. אם כי צריך להעיר, שיש מרחק בין האמור לבין מי שרואה עצמו כחלק מקהילת הבדסמ ואשר פעמים רבות אינו מתעניין כלל בשחרור מכבלים מוסריים, תרבותיים, מיניים, דתיים וכיו"ב, אלא דווקא בהנצחתם. אנשים רבים גם מרגישים נוח בתוך גבולות... הערת אגב - זיקוק של מה שתיארת אפשר למצוא בכתביו של סאד, שהם, כך נראה, כתבים של חירות ליברטינית פרועה, ממה שהוא אסור. פריעת סדר, שחרור. זו גם הסיבה לכך שז'וסטין החסודה, הנאמנה למידה הטובה (חוק, מוסר) נפגעת בסיום העלילה ממכת ברק ומתה- הטבע קם, לועג לה וממית אותה. |
|