infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
infinite(נשלטת) • 6 במרץ 2004
שחרית לא רק שאת יכולה להיעמד מאחוריי אלא גם שאנחנו נכריז על התאגדות משלנו לאור אחוות הסאביות עם מוטו :"מה שלא הורג מחשל"
חוצמזה - לנו יש ייתרון -אנחנו חוטפות ונהנות דומיות יקרות עם כל הכבוד והכניעה לא יהיה לכן קל לשבור אותנו נראה אתכן (מי שגומרת ראשונה מפסידה ) ולאור כל ההאשמות שנרשמו בפרוטוקול "אירגון הדומיות נגד שחרית" אני בתפקיד הסניגורית אביא מחובתי את כל העונשים המנטליים שניתנו בעקיפין לשחרית במשך שרשור זה ואוכיח שהקטעים המנטליים הם שגרמו לה להתנהג כמו שהתנהגה (יעני אי שפיות זמנית ) נ.ב.קראתי את החלק השני...אוףף איתך שחרית... אולי תעשי שרשור פנטזיות מן המגירה ? (: (ברצף כזה כאילו... ) |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
במרד כמו במרד
לפני 20 שנים •
6 במרץ 2004
השולט אור(שולט) • 6 במרץ 2004
אוקיי אינפי, עכשיו עברת, ניפצת שברת כל גבול אפשרי.
שוקו.... שוקו.... מתבקשת רשותך הרשמית להענשת שפחתך הסוררת והממרידה!!! יקירתי הסנגורית, טענת אי שפיות זמנית אינה תופסת במקרה זה מאחר וזו זכותה וחובתה של הדומית להביא את הסאבית למצב של חוסר שפיות מעורב באורגזמה מטורפת וסאב ספייס לקינוח. הטענה השניה או אולי הראשונה שלך שקשה לשבור אתכן באמצעות כאב נכונה... אבל עוד לא ראיתי סאבית שלא תתפלש באבק מגפיה של הדומית בתחינה לקצת כאב, כשזה לא ניתן לה. אתן תחסנו את עצמכן ואנחנו פשוט לא ניתן לכן מהמתוק המתוק הזה... כמה זמן את חושבת שתחזיקו מעמד?... אני סופרת... עשר... תשע... שמונה... ... ... קומי אינפי, קומי מהרצפה, אין כאן אבק, בדיוק שטפנו את הבית... בקיצור, קשה לאיים על הדומית כשידית שוט הרכיבה יושבת בידה להצלפה כרצונה... רוצה להמשיך לטעון ידידתי המלומדת?... |
|
שחרית(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
"מה שלא הורג מחשל"
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
שחרית(מתחלפת) • 8 במרץ 2004
כה אמרה הסנגורית שלי...
שליטה יקרה, אין פה תכנית כציוויונך - רוצה סיפור על משולש דומיות וסאבית - תלמדי לבקש יפה ראית, אינפי ביקשה (ולא ציוותה) וקיבלה (ראי ערך שרשור חדש). ולגבי העונש האחרון....הממממ....נשמע מעניין - מבטיחה לנסות פרקליטתי הנאמנה, אנחנו חייבות לתאם עמדות וליצור חזית מאוחדת כנגד השליטה הרודנית והחברה שלה שיצאה לגימלאות מה את אומרת אינפי? - אם הן כל כך רוצות שאכתוב פנטזיה על שלושתנו אולי כדי שנשלח אותן למלאכת הכתיבה, הרי שתיהן ניחנו בכשרון כתיבה מצויין, הלא כך הדבר? |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
השולט אור(שולט) • 8 במרץ 2004
את יודעת שחרית,
בסופו של דבר זה הרי משחק מכור. את מתה להיכנע, להשתחרר, לוותר על השליטה העצמית הזו שלך. מה שאת באמת רוצה זה לציית לכל אחד מהעונשים שהטלתי עלייך. אבל זה קשה... קשה לוותר על השליטה העצמית, קשה להתחבר עד הסוף לתחושה המציפה הזו של ההתמסרות, ואת כל כך רוצה, כל כך בועטת בתקווה שאכניע אותך כבר. את אפילו מפליאה לכתוב סיפור בו את מזוהה עם הצד השליט, כמה מתסכל עבורך... אני אתקשר אלייך הערב, ואת תבחרי אם להיכנע ולבצע את כל העונשים שהוטלו עלייך או שלא. את מבינה, אני לא מכריחה אף אחת להתמסר לי, אבל ההתמסרות חייבת להיות מוחלטת ואמיתית. כאן הבחירה שלך, להתחיל לציית או לשחק סטנגה של רצונות. הבחירה שלך היא בין לבעור בזכותי ובגללי, להיות הזנזונת הצייתנית, הרטובה והמוערכת שלי, לבין לשחק משחקים של טיזריות - וזהו. כפי שאמרתי, היום אתקשר אלייך ואז תבחרי בין לבצע את העונש האחרון שהטלתי עלייך באוזניי, לבין ניהולה של שיחה ידידותית ולא מחייבת. יש לך כמה שעות כדי להחליט |
|
שחרית(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
שחרית(מתחלפת) • 8 במרץ 2004
השליטה כתב/ה: את אפילו מפליאה לכתוב סיפור בו את מזוהה עם הצד השליט, כמה מתסכל עבורך...
וזה למה קשור? הרי כמתחלפת אני נהנית הן מעולם הנשלטות והן מעולם השולטות. הביטי אלי קרוב, אני נראית לך מתוסכלת? |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
8 במרץ 2004
infinite(נשלטת) • 8 במרץ 2004
ציטוט: ראית, אינפי ביקשה (ולא ציוותה) וקיבלה (ראי ערך שרשור חדש).
עכשיו אל תגידו ששלטתי מלמטה |
|