the rain song |
לפני 9 שנים •
11 במאי 2015
לפני 9 שנים •
11 במאי 2015
the rain song • 11 במאי 2015
פור גוד כתב/ה: נ.ב - ואין שום דבר פנטזיוני במה שכתבתי, ריין.
גם זכויות לשחורים ונשים היו בפיפטיז פנטזיה. את יכולה לומר: אני באופן אישי לא שמה אפילו רבע זין על מצבן האמתי של הזונות בישראל, ואני בוחרת במודע להשאיר למשטרה האימפוטנטית והדפ"רית והגזענית שלנו להמשיך לטפל בחוסר הצלחה זועק-לשמיים בבעיית הסחר-בנשים, ואני באופן אישי לא מוכנה לנקוף אצבע למען שינוי המצב הקיים, ומעדיפה להמשיך להביא-ביד על אוטפיות כאלו או אחרות לפי בחירתי. אבל את הזנות בארץ חייבים למסד. אבל אני מסכים איתך שזה לא הולך להיות קל. כי אם יש עוד דבר שההיסטוריה מלמדת אותנו, הוא שבכול זמן ומקום שבו אירוגני הדת חוברים יחד לאירגוני-הנשים כדי לתקוע משהו, קשה מאוד אפילו להתחיל לדבר עליו. אבל תני לזמן זמן, ריין. אל תהיי קטנת-אמונה. וחכי ותראי. כי העתיד, כמו שאומרים - נמשך זמן רב... על זכויות לשחורים, לנשים, להומואים ולכל מה שהוא בעצם לא גבר קתולי לבן, התחילו לדבר בתקופה שהעולם הפך להיות ליברלי יותר. שנות השישים, כן, עם ילדי הפרחים אחראים במידה לא מבוטלת לזה שאנחנו מזדיינים בלי חשבון בלי להיות נשואים זה לזה. היום, לדעתי כמובן, העולם הופך להיות יותר ויותר שמרן. זה לא משהו חדש ולי זה מרגיש כמו משהו שנהיה קיצוני משנה לשנה. זה בכל העולם. וגם בארץ. ראית את הממשלה החדשה שלנו, אפרופו? אבל לא רק הממסד בעייתי. החברה בישראל שמרנית מאוד. תל אביב, כפי שטורחים להזכיר לי כל פעם שיש מלחמה, היא לא ישראל, היא בועה. מחוץ לתל אביב החברה שמרנית מאוד. לא רק חרדים יש כאן. גם דתיים פחות קיצוניים, שומרי מסורת וגם סתם חילוניים שהם, מה לעשות - שמרנים. אני לא רואה איך צעד כזה יקרה במדינה שלנו בתקופה הנוכחית. כשנסעו להציל חיים בנפאל צעקו אנשים "מה פתאום אני צריך לממן את זה??" ולא אתחיל בכלל לדבר על איך שדיברו על הומואים וזכות הקיום שלהם. עזוב את נושא הפונדקאות, ההומואים כבני אדם. בפייסבוק כל מה שנותר לעשות זה להקיא. אז החברה הזאת תגיד סבבה? נמסד את הזנות? שאני אשלם את הבדיקות הרפואיות שלהן? את כל התהליך? הרי עד שהן יתחילו לשלם מיסים כחוק ייקח הרבה זמן. היום חלק מהאנשים לא מבינים למה הם צריכים לשלם טיפול רפואי של מישהו שסתם לא חי בדיוק כמו שהרופאים ממליצים. והתועבה הזאת? ככה לפני הילדים המדהימים שלנו? אני מקווה שברור שאני לא חושבת ככה. אני רק נזכרת בתגובות שמרניות שאני נתקלת בהם יותר מידי פעמים ושיהיה ברור שאני מאוד עדינה. כי איחולי המוות בייסורים הם לכל מה שלא "מקובל" וסתם שאלה - בואו נניח שהזנות ממוסדת והכל סבבה הכי בעולם. האם בחורה מובטלת שחותמת בלישכה, תוכל להשלח לראיון עבודה בבית זונות? ואם היא תסרב, האם ישללו ממנה הזכויות לקבל דמי אבטלה? - בסדר אני יודעת שהלוואי ואלו יהיו הבעיות. בקיצור, אני מסכימה אם מה שבכוח כתבה וגם עם מה שאתה כתבת. אני חושבת שזה יהיה מצויין. אני רק לא מאמינה שזה יקרה אי פעם. אתה מאמין - אשריי המאמין |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
11 במאי 2015
לפני 9 שנים •
11 במאי 2015
פור גוד • 11 במאי 2015
זה בסדר, ריין. את לא תצליחי לרפות את ידיי. כפי שכבר אמרתי, "למוד תלאה וסבל " אנוכי (:
אבל גם בסיקסטיז היו נשים רבות - יכנע אחת-אחת, כפי שהתברר במבט לאחור (-: - שישבו בחיבוק-ידיים, וכמו הזקנים בחבובות אמרו האחת לרעותה ולכול מי שרק טרח להקשיב להן: "אהה... נו שויין... חבל להתאמץ בכלל.... זכות הצבעה לנשים ? מי צריך את זה-בכלל ?... מה רע לנו ככה? הכול טוב כמות שהוא. הכול ממש מעולה....ומה אני אגיד לך, אני גם לא מאמינה שזה ילך...מחורפנות על כול השכל הבחורות האלו שיוצאות לרחובות לשרוף חזיות. הן פשוט לא קיבלו זין הרבה זמן, אני אומרת לך..." (: קל לנו לשכוח היום כמה מאבקים ומאמצים עמדו מאחורי מה שנראה לנו ולילדיינו כל כך מובן מאליו. אבל אני באופן אישי לא "מאמין" בשום דבר, ריין. ואני גם לא "לא-מאמין". אני עושה מה שאני יכול וכמיטב יכולתי, במסגרת הזמן המוגבל שיש לי, פגמי האופי שלי, וכול שאר החובות והמחוייביות שיש לכולנו בחיים האלו. ואני מקווה לטוב. אני לא נביא .ואני לא יודע מה ילד יום. לגבי הניתוח שלך את המצב הפוליטי ואת האקלים החברתי היום בארץ - אני מסכים איתך בגדול. אני באופן אישי לא זוכר כאלן רוחות רעות של חוסר סובלנות כלפי האחר והשונה, אלימות, גזענות שמשתוללת פה פינה ובכול קצוות הקשת הפוליטית ובלי טיפת בושה ממש. אבל סעי לאירופה היום, לברליו או אמסטרדם או לרומא, ותשמעי איך מדברים הצעירים שם, ותרגישי רוחות אחרות לגמרי מנשבות באוויר. ואנחנו כולנו נצטרך מתישהו בקרוב להחליט האם אנחנו רוצים להיות פה כמו דרום-אפריקה באייטיז או האם אנחנו רוצים לכוון למקום קצת יותר טוב לכולנו. וקצת יותר אנושי. נ.ב - ולגבי השאלה הקטנה שלך. הסירי דאגה מליבך, ריין. כשיגיע הזמן ויבשילו התנאים לכך, נגיש הצעת חוק שתעשה אותך פשוט שקטה, מסופקת ומאושרת. ואף אחת לא תהייה "חייבת" כמובן לעבוד בזנות. לא בגלל לשכת-התעסוקה ולא בגלל אף גורם אחר. |
|
the rain song |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
the rain song • 12 במאי 2015
לא ניסיתי ולא התכוונתי לרפות אף אחד ובבקשה מספיק לעוות את מה שאני אומרת ולהפוך אותי לבעלת אופי נוראי כפי שאתה מציג ומנתח אותי.
אני לא יודעת מה בדיוק אתה עושה בעניין הזה אבל לכתוב תגובות מושקעות מאוד ולעוות את מה שאני אומרת זה גם לא בדיוק לעלות על הבריקדות. ואני מודה - אני זקנה מידי למהפכות מהפכות נועדו לאנשים צעירים. אבל כשאתה ובכוח תפרצו עם הנושא אני מבטיחה להגיע לכיכר רבין לפחות פעם אחת. הולך? |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
פור גוד • 12 במאי 2015
אני לא מבין ממה נעלבה ריין. או למה את חושבת שייחסתי לך "אופי נוראי."
כתבת קודם "כל הדיון בדיוני. אהבתי מה שפוקר גוד כתב, אבל זו סתם פנטזיה." כתבת: "אתה מאמין - אני לא מאמינה." התייחסתי לזה, ישר ולעניין. אבל אל תהיי צינית, אני מבקש ממך. אני לא רק "כותב תגובות מושקעות בכלוב." הנושא קרוב לליבי. את רוצה לדעת מה עוד אני עושה, תשאלי. יום יפה ומאיר פנים, ריין. |
|
עבד משועבד{עבד} |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
עבד משועבד{עבד} • 12 במאי 2015
1. המשטרה מכירה את כל המכונים בארץ
כמוכן מכירה את כל הזונות והרשימה מתעדכנת מדי פעם. העוסקות בזנות מחויבות לשלם מס על ההכנסה ואם לא , חאמס-הכנסה יגיע אליהן ,יפתח להן תיק ובאותה הזדמנות גם יטיל קנס לא קטן. כמו כן משרד הבריאות בודק את הזונות שבמכונים לעיתים. 2.המצב שבו כביכול הזנות לא מוסדרת מאפשר למדינה לשלוט במינון של הזנות ,כמות המכונים וגם מאפשר למשטרה דרך נוספת להלחם בנספחים השונים שבין שאר עיסוקם גם זנות. 3.אם יסדירו את הזנות לא יצטרפו נשים ממעמד אחר מפני שזה ידרוש מהם לשאת תעודה של עוסקת בזנות. לכן כמו שאמר המלט קודם צריך לבצע חריש עמוק בתודעה הציבורית לפני ההסדרה. 4.הזנות אינה מקצוע כמו כל מקצוע אחר מפני שהיא גורמת לעוסק בה נזק נפשי כבד. הסיפורים על הסטודנטית לרפואה שממנת את הלימודים באמצעות זנות לא נכונים(אולי מקרים בודדים) מפני שאתה לא יכול לבלות במשך היום במגדל השן של הרוחניות ובלילה לבלות בביב השופכין של הקונדומים והסיגריות. 5.המצב היום זה דרך אמצע שמצד אחד לא מסדירים אותה אבל גם מאפשרים אותה במינון נמוך וזה כדי לאפשר מקום מפלט לגברים. |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
בעיית הזנות ומשטרת ישראל האימפוטנטית
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
פור גוד • 12 במאי 2015
ריין - אהלן.
דבר ראשון, אם נפגעת ממני איכשהו בלי שהתכוונתי, אני מתנצל. אבל הייתי שמח לדעת מדוע הדיון הזה נראה לך תאורטי, היפותטי, בדיוני, לא-רלוונטי או לא-חשוב ( לעומת כול שאר הדיונים בכלוב, נניח, שמתחילים לרוב בשאלה כגון :"האם אני נחשב אומו אם אני אוהב לקבל בתחת מסטראפ-און בגודל 24 ס"מ ) ? בואי נראה אפוא יחד כמה הדיון הזה תיאורטי או בלתי-חשוב. ובכן עד כמה שזכור לי מהפעם האחרונה שהתראנו, לפני כמה שנים טובות, ובהנחה שלא עברת דירה מאז, את גרה ממש מטר ממני ( במרכז ת"א ). אז קפצי אליי יום אחד בשעות הלילה המאוחרות - אל תדאגי בובה. נטפל בך יפה. קוק וסיגריות און-דה-האוס (-: - ואני אתן לך לבחור בעצמך מספר טלפון של אחד ממכוני העיסוי או משרדי-הליווי הללו ( שהמשטרה באמת מכירה את כולם, כמו שמתהפך כתב, אבל מה זה בדיוק עוזר לנו ? ), כלומר לא אני אבחר אותו בשבילך אלא אתן לך לבחור אותו לבד ( אולי אני אטיל וטו על מספר טלפון אחד או שניים שידוע לי שמעסיקים רק עובדות ישראליות. אבל יש עשרות ואולי מאות מספרי טלפון כאלו בעיתוני-פיצוציות כמו בננה, באינטרנט, או בכול כרטיסי-הביקור ההלו שזרוקים ברחובות ), ואני רק אגיד להם בטלפון משהו כזה: "שאני רוצה שהיא תהיה יפה וצעירה ושלא ממש חשוב לי אם היא יודעת לדבר עברית ". ואני אראה לך בלייב איך באחת-שתיים-שלוש בלילה תגיע אליי לדירה בלב-ת"א, נערה צעירה, שאפילו אם יש לך עיניים טובות לדברים האלו, יהיה לך קשה מאוד להעריך את הגיל שלה, אבל יהיה לך ברור לגמרי שהוא מטייל איפשהו על הגבול של גיל-ההיתר. וכול זה קורה בעודנו מתכתבים פה, ממש מתחת לאף שלנו. אז מה כל-כך בדיוני או תיאורטי בדיון הזה ? לבחורה הזאת תהיה לה בדרך כלל אשרת-שהייה זמנית ( חוקית לגמרי או לעתים רחקות מזוייפת דה-לוקס ), והיא לא תבלה בארץ יותר מכמה חודשים בסכ"ה. כפי שכבר סיפרתי בשרשור אחר, אחת מהטכניקות שאירגונים הסחר-בנשים מצאו כדי להעלים את הפעילות שלהם, ולדאוג שהבנות הללו לא יהפכו אף פעם לבעייה חברתית אקוטית שכולנו נשים לב אליה יותר מדי, היא הטכניקה שקראתי לה לצורך העניין "טכניקת סיבובי ההופעות ". הבחורה תבלה בת"א כמה חודשים, ואח"כ באיסטנבול כמה חודשים, ואח"כ בטוקיו כמה חודשים וכך הלאה. כך הם גם מצליחים תמיד לדאוג להתאים את ההיצע לביקוש. הם הרי לא צריכים שיסתובבו בת"א אלף בחורות בחודש, אם הביקוש כרגע ( בגלל המצב הכלכלי נניח ) הוא למאה בחורות בחודש, רק לצורך הדוגמא. תכלס, כבר היום כול הפעילות מוסווית ומוסתרת כל כך טוב, שלאף אחד כבר אין מושג אמתי כמה בחורות כאלו באמת יש היום בארץ. וכאשר ייכנס לתוקפו חוק "הפללת הלקוחות" היא עוד הולכת להתחפר עמוק יותר באדמה, כול הפעילות הזאת. וזו רק טכניקה אחת מני רבות. יש להם כבר היום בארסנל עוד כמה-וכמה טכניקות כאלו. והם רק הולכים ומשתכללים כול העת. אם בחורה כזו תיעצר במקרה, מה שלא יקרה לרוב, היא כמובן לא תפצה פה. יש לך משפחה בארץ המוצא שלה, את מבינה ? ומה שאירגונים כאלו יעוללו לבחורה כזאת, אם היא לא תעשה בדיוק מה שאומרים לה, בטח אם הם רוצים להפוך אותה לדוגמאה בשביל שאר הבנו למען יראו-וייראו, הוא פשוט מבהיל. בואי לא נשחית יותר מדי מילים על זה... אז האם אנחנו באמת רוצים, אני שואל, להמשיך ולהשאיר למשטרה את הטיפול בבעיה הזו ? כי אירגונים כמו ה"מאפייה הקווקזית" נניח, וזה רק שם-קוד של תמנון רב-זרועות, שהוא רק אחד מהאירגונים שעובדים היום בגוש המזרחי לשעבר, וביעילות מבהילה לגמרי, ושאפילו האינטרפול אובד-עיצות בנוגע אליהם. - אירגונים כאלו יש להם יותר כסף, יותר אמצעים, יותר זמן, יותר כוח-אדם, ובטח-ובטח יותר איי.קיו מאשר למשטרת ישראל הדפר"ית והאימפוטנטית שלנו. רק בחודשים האחרונים לדוגמא התפרסמו בעיתונים ידיעות מטעם המשטרה על כך שלאחר סגירת הגבול הדרומי עם מצריים, בעיית הסחר ירדה פלאים או אפילו חוסלה לחלוטין. וזה הרי שקר לפרצוף, כמו שאומרים. כול מי שמצוי אפילו טיפה בסוד העניינים הרי יודע שהבנות הללו כבר שנים לא מגיעות לפה דרך חצי האי סיני. נראה לך בכלל סביר שבמצב שיש היום בחצי האי-סיני אירגונים כאלו צריכים להיגרר עם הבנות הללו "40 שנה" במדבר ? נראה לך הגיוני ? יש להם דרכים הרבה יותר פשוטות ויעילות להבריח אותן פנימה והחוצה מהארץ, כמה שהם רוצים ומתי שהם רוצים. אמנם לא שאלת עדיין מה עוד אני עושה חוץ מאשר לכתוב "תגובות מושקעות בכלוב", בלשונך ( האמת היא שבתור חוק אני אף פעם לא מקדיש יותר מעשרים דק' לתגובה, לא משנה כמה ארוכה היוא יוצאת לי ) - ואני מבין שאת מעדיפה להצטרף אלינו רק אחרי שיתחיל האקשן האמת של הבריקדות ברחובות (: - אבל רק בסוף החודש הזה תהיה לנו פגישה ( אני, עוד כמה חברים יקרים מהוועדה הארצית של ה-NA, אנשים נפלאים, נפלאים, משכמם ומעלה, יחד עם עוד כמה זונות לשעבר, שכבר היום פתחו קבוצות של עזרה הדדית לזונות בשיקום, קבוצות אמתיות של עזרה הדדית, בלי עובדות סוציאליות ובלי בטיח, הן בעצמם, ואין דבר יותר מעצים מזה - פגישה עם כמה קצינים בכירים במשטרת מרחב-הירקון, מאלו שנראים לנו פתוחים יותר להקשיב, שנראים לנו בקיצור יותר בסדר, כדי לנסות להסביר להם איך הדברים עובדים באמת, ולשמוע גם אותם, ולפתוח איתם איזשהו דיאלוג ( ואני לא אזמין את בכוח לפגישה הזו, רק מפני שאני חושש שהיא תידלק לי מינית מגברים לובשי-מדים. אפילו שאני באופן אישי לא מצליח להבין איך בכלל אפשר היום להידלק מינית מהשוטרים במשטרת-ישראל. להגיד לך שאני בונה יותר מדי על הפגישה הזו ? ממש לא. את צריכה להבין שרב-פקד במשטרת מרחב הירקון לא יקבל היום קידום אם הוא באמת הצליח להביא לשיפור אמיתי בתחומי אחריותו. בואי לא נהיה תמימים. אלא - בעולם הסימולקרות ומצגי-השווא שאנו חיים בו היום, אם לצטט את גשם מצטט את בודריאר בשרשור השני - הוא יקבל קידום אם הוא יציג דוח"ות סטאטיסטיים שרק יראו - רק יראו - שיפור כזה. ולכן, בכול פעם שאירגוני הסחר בנשים מוצאים עוד דרך להחביא את הפעילות שלהם ולהעלים אותה מן העין, במשטרה מרוצים, הם מרוצים, וכולנו מרוצים. או כמו שחנוך לוין כתב בסוף אחד מחיבורי הפרוזה הקצרים שלו: "בקריית מוצקין טוב. ובכלל טוב ! " אבל כאשר אתה רוצה להתחיל ליצור שינויים כאלו - וזה תהליך ארוך ואיטי, שיכול גם להיות נורא מתסכל, ריצה למרחקים ארוכים, ולא לבעלי לב חלש - את דופק על כול דדלת שנראה לך שתיפתח. כמה מהדלתות יטרקו לך בפרצוף כמובן. אבל כמה אולי גם לא. בשנת הלימודים האקדמית הבאה אנחנו גם מתכוונים בלי נדר לארגן כנס גדול באוניברסיטת ת"א, שאליו אני כבר כן מתכוון להזמין את בכוח. כי אנחנו צריכים כמה שיותר כוח. ולבכוח - יש כוח ! (: בכנס יהיו כמובן כול מיני נקודות מבט על הנושא, לא רק זו שלי ( או של בכוח) - ומין הראוי כמובן שיהיו - אבל מכיוון שאני הולך להיות אחד הדוברים בכנס, אני הולך לבקש שיציגו אותי כך ( אני כמובן צוחק עכשיו, לא יהיה להם אומץ לזה ): גבירותי ורבותיי, קבלו במחיאות כפיים סוערות את פורגוד, מרצה באוניברסיטת-ת"א, אקס ג'אנקי ורב-מכור לסמים-מסוכנים, סאדו-מזוכיסט גאה, מכור( בקטנה) לפורנו זוועתי, תומך נלהב במסעות שאמאניים אל ההיפר-ספייס, ותומך נלהב לא פחות במיסודה של הזנות בישראל מייד-ולאלתר !" (: |
|
the rain song |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
פורגוד -
דבר ראשון הפסקתי לעשן אז נא לא להזמין אותי לחטאים שכאלה! דבר שני - לא טענתי שהתופעה המצערת והבזוייה והאיומה הזאת, של זנות, פורנו, סחר שפל בנשים ובבני אדם וכו' לא קיימת במדינה. סתם לידע כללי ובלי להמשיך ולחשוף את מקום מגוריי - כשעברתי לגור שם - בקומה מתחתיי התנהל בית זונות. באמת. לא הכחשתי את הבעיה ואת חומרתה. אבל כשבכוח תיארה את האידיליה - זונות ככוהנות דת מעורכות ומכובדות בחברה, את העובדה שסביר להניח שלא יהיו בעיות עוני וסמים יותר כי רק בחורות שבאמת באמת רוצות יעסקו במקצוע הנ"ל והן כמובן יהיו משכילות ויהיה להן שפע של בחירה לעסוק בהרבה דברים אבל הן יבחרו בזנות כי זה רצונן ואהבתן... ובכלל שכל העניין יהיה כל כך מושלם ומצויין - צר לי אבל לא הצלחתי למצוא דבר וחצי דבר בין זה למציאות. גם הרעיון שתעשיית המין תכחד מן העולם כפי שמישהו אחר הציע לא נראתה לי כאופציה אמיתית. כך שכל מה שנותר לי להגיד שהדיון או אם לדייק, הפתרונות המוצעים הם פנטזיה. אני מאוד מעריכה את זה שאתה פועל באמת לנושא ולא רק כותב בכלוב. באמת, לא צינית כלל וכלל. הלוואי שתצליחו. את בית הזונות שהיה מתחת לדירה שלי אגב - מישהו העלה באש. לא יודעת מי ואם זה קשור לדיון הזה. |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
פור גוד • 12 במאי 2015
וולה? לא ידעתי.. את בטוחה, ריין, שלא את היית זו שהעלתה את בית-הזונות באש, כלומר שזרקה לתוכו את גפרור-המחץ, יא ממזרה ? (-:
ולא ידעתי שהפסקת לעשן. כל הכבוד לצה"ל, וכול הכבוד גם לך ! באמת הרגל מגונה. גם אני בלי נדר הולך לחתוך השנה מהקטע הזה. אולי אפילו גם מהקטע של הפורנו, לכי תדעי (: ולענייננו, כתבתי כבר לבכוח שאם הייתי נזהר אולי ממשהו - מבחינה רטורית לפחות - הוא מגלוריפיקציה של הזנות. אפילו שכבר בנט שאל בצדק את השאלה, ומה כל כך זוהר בדיוק בכל שאר המקצועות שיש בשדה החברתי שלנו ? האם על רובן כן חלמו ילדות קטנטנות כאשר הן התרוצצו מאושרות על חוף הים ? אבל מה שהיא עושה, בכוח, יש לו ערך רב בעיני, מפני שהיא נותנת סתירה - או קונטרה - לכול ההשחרה, ולכול היחס המעליב, הפוגעני, המתנשא, השיפוטי, והמתנכר - שיש היום אל הזנות. ובגדול היא גם צודקת. וכאשר נצליח להסדיר את הזנות, ונשכיל ליצור פה מצב-עניינים שיהפוך את הסחר לבלתי משתלם ( ואת כול זה אפשר להתחיל לעשות מממש מחר-בבוקר, אם רק תשתנה פה קצת האווירה והגישה לבעייה ) - תהיינה עוד-ועוד זונות שאכן בחרו בתחום בחירה-מושכלת ומתוך רצונן-החופשי ( ושיש כבר היום האמת. גם פה בארץ הקודש. אבל בטח בברלין לדוגמא. שם כבר יש זונות שכולן פה היו מקנאות באיך שאין חיות, נשבע לך ) |
|
עבד משועבד{עבד} |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
עבד משועבד{עבד} • 12 במאי 2015
1. מקצוע הזנות גורם לרוב מי שעוסק בו נזק נפשי כבד.
2. כמו-כן בניגוד למקצועות אחרים שבהם המעסיק רוצה עובדים שלא משתמשים בסמים ולא באלכוהול ,המעסיק של הזונות דווקא מעונין שהן יהיו מכורות לסמים מפני שזה לא מפריע לתפקוד שלהן בעבודה וגם מובטח שבגלל הסם היא לא תעזוב את העבודה. אם הזנות תוסדר יכנסו עוד ועוד בנות לסמים. |
|
the rain song |
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
לפני 9 שנים •
12 במאי 2015
פור גוד כתב/ה: וולה? לא ידעתי.. את בטוחה, ריין, שלא את היית זו שהעלתה את בית-הזונות באש, כלומר שזרקה לתוכו את גפרור-המחץ, יא ממזרה ? (-:
ולא ידעתי שהפסקת לעשן. כל הכבוד לצה"ל, וכול הכבוד גם לך ! באמת הרגל מגונה. גם אני בלי נדר הולך לחתוך השנה מהקטע הזה. אולי אפילו גם מהקטע של הפורנו, לכי תדעי (: ולענייננו, כתבתי כבר לבכוח שאם הייתי נזהר אולי ממשהו - מבחינה רטורית לפחות - הוא מגלוריפיקציה של הזנות. אפילו שכבר בנט שאל בצדק את השאלה, ומה כל כך זוהר בדיוק בכל שאר המקצועות שיש בשדה החברתי שלנו ? האם על רובן כן חלמו ילדות קטנטנות כאשר הן התרוצצו מאושרות על חוף הים ? אבל מה שהיא עושה, בכוח, יש לו ערך רב בעיני, מפני שהיא נותנת סתירה - או קונטרה - לכול ההשחרה, ולכול היחס המעליב, הפוגעני, המתנשא, השיפוטי, והמתנכר - שיש היום אל הזנות. ובגדול היא גם צודקת. וכאשר נצליח להסדיר את הזנות, ונשכיל ליצור פה מצב-עניינים שיהפוך את הסחר לבלתי משתלם ( ואת כול זה אפשר להתחיל לעשות מממש מחר-בבוקר, אם רק תשתנה פה קצת האווירה והגישה לבעייה ) - תהיינה עוד-ועוד זונות שאכן בחרו בתחום בחירה-מושכלת ומתוך רצונן-החופשי ( ושיש כבר היום האמת. גם פה בארץ הקודש. אבל בטח בברלין לדוגמא. שם כבר יש זונות שכולן פה היו מקנאות באיך שאין חיות, נשבע לך ) איך הן חיות? כמו בל דה ז'ור? אתה בטח מכיר את השם ואת הסיפור דוגמה נהדרת לבחירה בחיי הזנות מרצון וללא שום אילוץ. כמה כאלה יש? האם התוכנית היא שכולן יהיו כאלה? וזה אמנם לא נפוץ אבל יש גם זונות ממין זכר וגם הם לא מגיעים לעניין בכיף (עד כמה שאני יודעת, אולי אני טועה) לא בנט ולא אתה יכולים לדעת על איזה מקצועות ילדות קטנות חולמות ומפנטזות. אצלי אני יודעת שזה השתנה לפי הספרים שקראתי, סרטים, סדרות שראיתי. כל דבר השפיע עלי במידה כזאת או אחרת, חלק לזמן קצר וחלק לזמן ארוך. איכשהו, לגמרי במקרה, לא נתקלתי בילדותי בספר על זונה אז לא, לא פינטזתי על להיות זונה. לאף מקצוע אין זוהר. בגיל מסויים כולם מבינים את זה ולא מחפשים את הזוהר. לכל מקצוע יש מחיר. ועדיין נראה לי שיש הבדל בין מקצוע אפרורי ומשעמם וחיים נטולי שמחה וסיפוק לבין להיות זונה. תגיד לי אתה, אתה מבין יותר ממני בפסיכולוגיה של בני האדם - למה קשה לנו להיות זונות? למה זה לא אותו דבר כמו לטאטא רחובות או למכור את הכשרונות שלי עבור משכורת חודשית? לא יודעת למה אבל זה לא אותו דבר. עם כל אהבתי לסקס הרעיון להזדיין עם 10 גברים, שלא בהכרח מוצאים חן בעיני, שמעניין להם תתחת אם אני נהנית, שמתקתקים אותי לילה שלם אחד אחרי השני... לא יודעת... - זה כיף זה? זה חיי סקס סוערים? זה לרצות גברים? לי זה נשמע לא מציאה בכלל. גם אם דואגים לבריאותי וכל הגברים נקיים ומריחים מצויין להיות זונה זה לא דבר של מה בכך לא משנה כמה רומנטיזציה תעשו מזה. ונכון שלא כל הנשים כמוני ויש כאלה שזה בדיוק מה שהן רוצות לעשות בחיים (נגיד) - מה האחוז שלהן בקרב הזונות לדורותיהן? טוב, זה כבר לא ממש קשור לדיון הזה. מה שכן, עד שיוסדר עניין מיסוד הזנות או עד שתעשיית המין תעלם מהעולם יש שבוחרים במעשה אחד פרטני וקטן וזה - לא לצרוך פורנו (או בשר אם ניתנה כאן דוגמת הטבעוניים.) לא כולנו נולדנו לשנות את העולם. לא לצרוך פורנו זה יותר מלעשות לייק ונכון זה מזיז לתעשייה (המין או הבשר) כמו לעשות פיפי בים - אז מה? זה עדיין יותר מכלום ומי שזה חשוב לו - זה עוזר לו לחיות קצת יותר טוב עם עצמו. |
|