סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תקיפה מינית בדאנג'ן?

זאלופון​(שולט)
לפני 6 שנים • 1 באפר׳ 2018
זאלופון​(שולט) • 1 באפר׳ 2018
הונילים אינם מקור כ-ל הרע. עובדה, במקרה שלפנינו היה רע שמקורו אינו ונילי (כנראה. היותו מקורב לבעלים אינה אומרת דבר שהרי גם הבעלים אינו מהקהילה).

אבל הם מקור פורה יותר של הרע הספציפי הזה. למה? כי בעוד שרבים מהם חמודים וסקרנים, רבים אחרים מסתכלים עלינו, אלו שמתפשטים ומפשיטים ועושים בדסמ בפומבי, כאילו היינו מופע בקרקס או בגן החיות. מרגישים את זה. שומעים את זה גם. מכאן ועד הערות מזלזלות או שליחת ידיים המרחק קצר, כי למה בעצם לא להאכיל את החיות או ללטף אותן?
N e l l a​(אחרת)
N e l l a​(אחרת) • 1 באפר׳ 2018
צריך לסגור את המקום הזה, ולא משנה עם הרוב הם ונילים או "מהקהילה".
המקום הזה לא איכפת לו מכלום רק מכסף.
מאז שזוהי פרסמה כאן אני שומעת מלא הטרדות ואונס שנשים עברו שם.
ללכת למשטרה מבחינתי זה לעבור אונס בפעם השניה.
כי מה לעשות לא יודעים לנהל כאן חקירות משטרתיות לגבי עבירות מין.
פראנסס
פראנסס • 1 באפר׳ 2018
זאלופון כתב/ה:
הונילים אינם מקור כ-ל הרע. עובדה, במקרה שלפנינו היה רע שמקורו אינו ונילי (כנראה. היותו מקורב לבעלים אינה אומרת דבר שהרי גם הבעלים אינו מהקהילה).

אבל הם מקור פורה יותר של הרע הספציפי הזה. למה? כי בעוד שרבים מהם חמודים וסקרנים, רבים אחרים מסתכלים עלינו, אלו שמתפשטים ומפשיטים ועושים בדסמ בפומבי, כאילו היינו מופע בקרקס או בגן החיות. מרגישים את זה. שומעים את זה גם. מכאן ועד הערות מזלזלות או שליחת ידיים המרחק קצר, כי למה בעצם לא להאכיל את החיות או ללטף אותן?

כיוון שאני לא הולכת למסיבות האלה כבר המון שנים, אני מקבלת את מה שאתה אומר.
אני זוכרת תלונות על הטרדות מאז ומתמיד לכן לא נראה לי שהוונילים בהכרח אחראים לרעה הזאת.
אבל כאמור, מה שקורה היום, אני לא יודעת.

יחד עם זאת, בעבר, כל פעם שעלתה תלונה בעניין הזה, נציג מהליין עליו דיברו מיהר להגיב ולהבטיח שהם עושים כמיטב יכולתם כדי להבטיח בטחון ותמיד עודדו להתלונן ולהעיר את תשומת ליבם של הדי. אמים, אם לא שמו לב בעצמם. גם בעל הליין היה מוסיף שאם הבעיה לא נפתרת, הוא מבקש שיפנו אליו ישירות והוא כבר ידאג שהמטרידים יורחקו.
גם אם ההבטחות לא תמיד מומשו, היתה מחווה של רצון.
והפעם? מילה לא שמענו מאף נציג. הם פרסמו ב"בליינים" את המסיבה הבאה שלהם ומתעלמים לחלוטין מכל הסיפור.
אז לא נראה לי שבמקרה הזה הוונילים אשמים.
שמנה מהשפלה
שמנה מהשפלה • 1 באפר׳ 2018
אני מגיע די הרבה לדאנג'ן כי אני די מתחברת לאוירה שם... הייתי גם בדקדנס ואני אגיד משהו...
השוואה בין שני מועדונים די פשוטה...
בדקדנס יש ממש אנשים שמסתובבים במועדון ומסתכלים מה קורה שם, ראיתי לא פעם ולא פעמיים שהם ביקשו להסתיר ניידים...
לאות זאת בדאנג'ן אפשר חופשי להיות עם נייד למרות שרשום שאסור להשתמש בנייד.
אז מבחינת אוירה של שיחרור אני מעדיפה דאנג'ן אך מבחינת שמירה על פרטיות, שמירה על סדר, שמירה על כמות שפויה של אנשים אז עדיף כבר דקדנס
Miss X​(שולטת)
Miss X​(שולטת) • 1 באפר׳ 2018
Sm Art כתב/ה:
זה עניין של איש אחד לא מזוהה
מול אישה אחת .
זה לא עניין קהילתי .

לא איש אחד לא מזוהה ואישה אחת אלא גם בעל המועדון, המאבטח והמדיניות הקיימת במקום.
כשהדאנג'ן מאפשר שוב ושוב שדברים כאלה יקרו במועדון זה עניין קהילתי.
כשמופרים חוקי הבטיחות במועדון - זה עניין קהילתי.
כשבעל המועדון מתייחס בזלזול להטרדה מינית זה אומר שהוא יתייחס כך גם במקרים עתידיים וזה עניין קהילתי.
Miss X​(שולטת)
גששית כתב/ה:
אני לא חושבת שלא להגיע לדאנג'ן יעזור במשהו.
אני כן חושבת שאם כל אישה תנהג כמו שזוהי נהגה במקרה שיגעו בה בלי רשות, אז גברים שכאלה, אם לא מהבנת החומרה, יפסיקו לגעת מהפחד שיעשו רעש.
צריכה כל אישה, וכל גבר שאכפת לו, לעשות מהומה במועדון כשקורה כזה דבר, ואחר כך גם לפרסם מה שהיה, אני בטוחה שזה יעורר הרתעה.

לא, פשוט גברים צריכים להפסיק להטריד נשים וצוות המועדון צריך להפסיק להתעלם מכך.
Arafell​(נשלטת){מטא פיזי}

רק משהו קטן :)

היי לכולם!
פעם ראשונה שאני מגיבה אי פעם בכלוב. פשוט משהו שקראתי ממש נגע בי.
לאלו שחושבים שקל ללכת למשטרה. אולי אוכל להסביר לכם מה עוברים שם ותוכלו להזדהות יותר עם הרוחות.

אני מדברת מתוך חוויה אישית ומתוך ניסיון בקשר עם אנשים שחוו תקיפה כזו או אחרת.

אז בואו נתחיל בהחלטה לגשת למשטרה:

מאוד קשה להחליט. זה לספר משהו שאתה בטוח שאתה אשם בו ושישפטו אותך. שיכנסו לפרטיות שלך. כן, גם כשזה לא רק נגיע. גם כשלוקחים אותך בכוח והמעשה נעשה למרות שאתה מתנגד וצועק. תמיד בסוף אתה חושב אולי אני אשם? זה טבעי. כאחת שעברה דבר כזה וכאחת שעזרה לנשים (וגברים) במצוקה זה קורה תמיד. בכל טראומה נפשית.

חלק שני החקירה:
הם שואלים שאלות מאוד חטטניות. זה מחזיר את הרגשות. איפה נגע? איך? משך מישש או סובב?? (לא צוחקת. הייתה שאלה כזו בחקירה שלי).
ובגלל זה נשים מפסיקות המון תיקים וחקירות באמצע.

ולכל אחת ואחד שעבר/ה תפתחו את זה ושימו ז על מי שאומר לכם שאתם עושים מזה סתם עניין.

מישהו מנסה לגעת בי כשאני בג׳ינס ובמעיל. אני אשמה? לא. בדיוק כמו שאני לא אשמה אם יטרידו אותי בים, במועדון או כל מקום אחר.
Miss X​(שולטת)
קטסטרופה כתב/ה:
Zohe כתב/ה:
Grey / Green כתב/ה:
אני רוצה להדגיש, לדעתי הבעיה היא לא הדאנג'ן או הבעלים שלו והפתרון הוא לא חרמות. הבעיה היא חוסר בנורמות ובמערך תמיכה בתוך הקהילה, והפתרון, לפחות בשלב הזה, הוא להציף, לדבר, לצאת מהארון, לכעוס, להתווכח ולחפש פתרונות שיתאימו לקהילה הזאת. חוזר שוב על המנטרה הלעוסה: חומר החיטוי הטוב ביותר הוא אור השמש (זו לא רק קלישאה, זה גם נכון!)

ולוסיפר: לא, הפתרון לאלימות הוא לא עוד אלימות.

אני לא חושבת שהרעיון הנכון הוא חרמות, אני אישית לא אגיע לשם, לא אגיע כי יש מקומות אחרים ואני את היחס של המועדון אלי לא מוכנה לקבל בשום צורה, כי גם אחרי שהמקרה "טופל" על ידי, הם המשיכו והטרידו ופגעו בי ופרטיות שלי.
אני בהחלט חושבת שהצפה של מקרים, שנשים ידעו מה ואיך לפעול, גם אם זה במחיר שהערב "יהרס", זה בסדר, הגאווה שלהן שהן עצרו ושמו גבול על שלהן, על גופן, על זכותן למי כן ולמי לא, שלא כל כלבה ללא בעלים היא רכוש הכלל, שלא כל אישה צריכה כלב שמירה בשביל להסתובב שם, שהמועדון צריך לשמור על החוקים שלו וקל וחומר על חוקי המדינה. שזה שאנחנו קהילה "צדדית" ומתירנית לא אומר שאין דין ואין דיין.
כן, הם עסק כלכלי, אבל הם כלכליים בזכותנו.
הטרדה היא הטרדה, וככל שיותר סיפורים יחשפו יותר נשים יעמדו על זכותן לא לעבור את זה. קל או קשה.

טוב חלאס!
הבננו, את לא עושה את זה בשביל צומי "וואוו, 5,000 צפיות" כדברייך בבלוג כאילו שזה מה שחשוב.
לא הספיק לך, הגעת גם לפה ושימי לב למשפט שלך: " שלא כל כלבה ללא בעלים היא רכוש הכלל, שלא כל אישה צריכה כלב שמירה בשביל להסתובב שם, שהמועדון צריך לשמור על החוקים שלו וקל וחומר על חוקי המדינה."
את כאילו מבינה? את קוראת לכולן כאן ובמיוחד שם "כלבות". את מבינה כאילו?
לשמור על חוקי המדינה? לא שמרו? לכי לשלטונות החוק ותפסיקי להמשיך לסחוט את לימון הצומי. זהו, הוא יבש.

לכי למשטרה בייב, התערטלת כאן מספיק.
עכשיו זמן ההוכחות.

קטה, אף אחד לא מחייב נפגעת הטרדה מינית להתלונן במשטרה. היא ורק היא תחליט האם להתלונן במשטרה. מעניין שאתה זועק על צומי. גם לבעל הדאנג'ן אתה מקורב?
קטסטרופה{Adonai}
קטסטרופה{Adonai} • 1 באפר׳ 2018
N e l l a כתב/ה:
צריך לסגור את המקום הזה, ולא משנה עם הרוב הם ונילים או "מהקהילה".
המקום הזה לא איכפת לו מכלום רק מכסף.
מאז שזוהי פרסמה כאן אני שומעת מלא הטרדות ואונס שנשים עברו שם.
ללכת למשטרה מבחינתי זה לעבור אונס בפעם השניה.
כי מה לעשות לא יודעים לנהל כאן חקירות משטרתיות לגבי עבירות מין.

בואו נסגור את ישראל בכלל.
את בית הנשיא, את המשטרה, את השב"כ, את צה"ל, את כל המועדונים בארץ, את כל הברים, את בתי הספר, את הכותל (אני מקווה שאת מבינה שלהטריד בחור ישיבה לא פחות חמור), את בתי הכנסת, את הישיבות, את הכלוב, את פייסבוק, את
אינסטגרם ויודעים מה? תציעו אתם מקום אחד שאינו מזוהם בהטרדה מינית של שני הצדדים. יהיה לכם יותר קל.

אין מקום אחד נקי מהטרדות מיניות גבירותי ורבותי.
בואו נסגור את הכל ונשאר בבית עם המשפחה!
בעצם לא, התעללות והטרדות מיניות יש גם במשפחות.
כולנו חולי מין ומטרידים סידרתיים!
כמו כל אלה שמכניסים את רגלם לדנג'ן.

בואו נלך ונתחבא במערות, נסגור את האור ונלך לישון.

או שבואו נמגר את התופעה הזו שנקראת הטרדה והתעללות מינית בנשים וגברים ונפסיק להאשים את כל העולם ואשתו במה שחלאות אחראים לו.

או שבואו נשרוף את הדנג'ן מקור כל הרוע בעולם.

תחליטו אתם מה לעשות. אני כבר יודע מה אני אעשה.
קטסטרופה{Adonai}
קטסטרופה{Adonai} • 1 באפר׳ 2018
Miss X כתב/ה:
קטסטרופה כתב/ה:
Zohe כתב/ה:
Grey / Green כתב/ה:
אני רוצה להדגיש, לדעתי הבעיה היא לא הדאנג'ן או הבעלים שלו והפתרון הוא לא חרמות. הבעיה היא חוסר בנורמות ובמערך תמיכה בתוך הקהילה, והפתרון, לפחות בשלב הזה, הוא להציף, לדבר, לצאת מהארון, לכעוס, להתווכח ולחפש פתרונות שיתאימו לקהילה הזאת. חוזר שוב על המנטרה הלעוסה: חומר החיטוי הטוב ביותר הוא אור השמש (זו לא רק קלישאה, זה גם נכון!)

ולוסיפר: לא, הפתרון לאלימות הוא לא עוד אלימות.

אני לא חושבת שהרעיון הנכון הוא חרמות, אני אישית לא אגיע לשם, לא אגיע כי יש מקומות אחרים ואני את היחס של המועדון אלי לא מוכנה לקבל בשום צורה, כי גם אחרי שהמקרה "טופל" על ידי, הם המשיכו והטרידו ופגעו בי ופרטיות שלי.
אני בהחלט חושבת שהצפה של מקרים, שנשים ידעו מה ואיך לפעול, גם אם זה במחיר שהערב "יהרס", זה בסדר, הגאווה שלהן שהן עצרו ושמו גבול על שלהן, על גופן, על זכותן למי כן ולמי לא, שלא כל כלבה ללא בעלים היא רכוש הכלל, שלא כל אישה צריכה כלב שמירה בשביל להסתובב שם, שהמועדון צריך לשמור על החוקים שלו וקל וחומר על חוקי המדינה. שזה שאנחנו קהילה "צדדית" ומתירנית לא אומר שאין דין ואין דיין.
כן, הם עסק כלכלי, אבל הם כלכליים בזכותנו.
הטרדה היא הטרדה, וככל שיותר סיפורים יחשפו יותר נשים יעמדו על זכותן לא לעבור את זה. קל או קשה.

טוב חלאס!
הבננו, את לא עושה את זה בשביל צומי "וואוו, 5,000 צפיות" כדברייך בבלוג כאילו שזה מה שחשוב.
לא הספיק לך, הגעת גם לפה ושימי לב למשפט שלך: " שלא כל כלבה ללא בעלים היא רכוש הכלל, שלא כל אישה צריכה כלב שמירה בשביל להסתובב שם, שהמועדון צריך לשמור על החוקים שלו וקל וחומר על חוקי המדינה."
את כאילו מבינה? את קוראת לכולן כאן ובמיוחד שם "כלבות". את מבינה כאילו?
לשמור על חוקי המדינה? לא שמרו? לכי לשלטונות החוק ותפסיקי להמשיך לסחוט את לימון הצומי. זהו, הוא יבש.

לכי למשטרה בייב, התערטלת כאן מספיק.
עכשיו זמן ההוכחות.

קטה, אף אחד לא מחייב נפגעת הטרדה מינית להתלונן במשטרה. היא ורק היא תחליט האם להתלונן במשטרה. מעניין שאתה זועק על צומי. גם לבעל הדאנג'ן אתה מקורב?

אני לא ממש מקורב לבעלים של הדנג'ן, לא אכלנו מאותו מסטינג ואין לנו אופטמטריסט משותף.
תפסיקו לחפש תרוצים למה אני מפקפק בכם.
שנים, הרבה שנים אני הולך לשם, שמעתי הרבה סיפורים, לא הייתי עד להטרדה מינית כזו או אחרת (למזלם של המטרידים) וכשאני קורא את המגיבים שאגב, חלק לא מבוטל מהם מורחק על נסיונות הטרדה ולא מגיעים לשם בכלל והחלק האחר לא היו שם בכלל אז תרשו לי לפקפק ביעילות החרם ובחטא ההכללה.

לא חייבים להסכים על הכל אבל חייבים להסכים על דבר אחד:
אסור להכליל. זה מסוכן.
תודה ושלום.