Sm Art{☆Sm} |
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
Sm Art{☆Sm} • 25 במאי 2018
מתחלפים זה אנשים שרוצים שכאשר יפנו לשולטת
הם יהיו רלוונטיים . וכאשר יפנו אל נישלטת ,גם כן ,הפניה שלהם תהיה רלוונטית . אבל פה מתחילים הבעיות של המתחלפים . הם עונות להם ככה . ביקשתי מתחת לגיל 30 אתה בן 33 ..בעייתי . ביקשתי מעל גיל 40. אתה בן 28 ..בעייתי . ביקשתי גבוה ,הגובה שלך לא תואם את הפנטזיה שלי . ואז כאשר יש אחד מתחלף שכן ראוי ועומד בקריטריונים . היא פותחת את האינטרנט שלה במקביל על ה "אופרה". ואת.השני באקספלורר. ואת.השלישי על גוגל כרום יש לה במחשב 3 חלונות פתוחים על גלישת אינטרנט מקבילה . עם 3 כרטיסים מקבילים באתר . ואז בחלון אחד והראשון . היא מתקדמת.עימו . ואז במקביל מגיעה פניה מהכרטיס השני שלה . ואז בהמשך.מהכרטיס השלישי שלה . ואז אם היא רחמנית היא תגיד לו . מתאים .או לא מתאים . ואם היא תרצה להעניש אותו . היא תשגע אותו מ 3כרטיסים מקבילים ... הבסיס של ההגדרות . הוא רלוונטי למועדונים . לא לאתר קהילתי . הכותר .כנשלט או שולט או מתחלף . מייצר נקודת מוצא ,שאיננה האמת של האדם העומד מולנו . רוב האנשים רוצים להכיר אדם שהוא בדיוק כמוהם חולק תחביבים זהים .מאוויים כמוסים .ומלל שרלוונטי רק לניגזרת הבדס'מית.. הכותר הזה ,נותן תבנית ,של ציפיה מצד אחד כלפי השני . אי אפשר לתת בדס'מ ברמה גבוהה,כאשר יש ציפיה וחובת הוכחה של כאן ועכשיו ומיד . זה דברים שנבנים בין אנשים . האנשים הללו ,יש ביניהם מכנה משותף בסיסי . והוא הבדס'מ . זה כבר לכשעצמו .הרבה הרבה . נושא ההגדרות והמגבעות . הוא שייך לעולם של ההומסקסואלים, והנשים השמנמנות שנולדו בשנות ה 60 וה 70 . העולם ההומסקסואלי . הוא בוטה ומשפיל ונקמני . הוא מאפיין חשיבה נשית ,פלוס רוע גברי . לדוגמה . בן כמה אתה ? מה הגובה שלך מה המשקל שלך ומה גודל האיבר שלך ומה אתה אקטיבי ? פסיבי ? או וורסטילי ? שרירי ? מתאמן? חלק?שעיר?מגולח? האא 16 סנטים ....? אני מחפש מ20 סנטים ומעלה . שלח תמונת זין שלח תמונת פנים ... ואחרי שנתת כל המידע . לא אקטואלי . אז מי שעשו לו את זה . הופך להיות נקמן . וזה מכונת מלחמה משומנת של רוע . שאז אחד מפיץ על זה שעשה לו קטע לפני שנים הוא מפיץ עליו שמועה שהוא עם HIV. התשאול הזה מטרתו לבזות את האדם שעומד מולך . זה עבר לתחומי הבדסמ',רק מעצם זה שקומץ הומסקסואלים קרחים ושמנים עם כמה ידידות גרושות בלונדיניות ושמנמנות . פלשו לקהילת הבדסמ ' כאשר חיפשו גברים שניקלעו לזירה הבדסמ'ית מסקרנות או מצורך . זה הכניס רוע למערכת . הרוע הזה .הוא דבר שהם עצמם פגעו באחרים כאשר היו בני עשרים בעצמם . לא עבר עשור . והם התחילו להבין שהם היסטוריה . מי שיודע להוציא את המוץ מהתבן ... ולזהות את הרוע שבתישאול . הוא לא יקח חלק בזה . אבל זה רק מי שלא נהג ולקח חלק בדרך שכזו לא יכשל בזה בעתיד . ואם הוא יכבד את זולתו,הוא יכובד מכנגד. היכרות עם אנשים חייבת לבוא ממקום של כבוד מירבי גם אם לא יצא מזה כלום . לא ממקום נקמני כי עשו לך .אז אתה נוהג בהמשך בדרך שכזו . תישאול שמגיע ממקום של סקרנות ,זה טבעי . אבל ,תישאול שהשורש שלו זה הומסקסואלים,או בלונדיניות שמנמנות שיש להם חבר ידיד הומסקסואל. זה אנשים ,שהעליבו בעברם . הועלבו בעתיד . וגורמים לקהילה שלמה לרדת לטימיון בסיסטמה של העלבות ונקמנית ונטירת טינה . אז מתחלף שולט נשלט סקרן זה הכול שטויות . הכי מדוייק זה איש בדס'מ . היום אני מחליט מה בא לי לעשות . יש אישה שכל מה שיש לי לעשות עמה ,זה לישלוט בה . כי זה המהות שלה . ויש אישה שהנכון שמה ,לתת לה לישלוט בי ,כי היא עושה לי טוב . ואם יש וורסטיליות ביחסים, זה נהדר וזה נפלא . ויש יום שאני במיטבי . ויש יום שאני לא במיטבי . כאשר ,אני לא במיטבי ,אני לא אעמוד מול זולתי . לחוויה בדסמ'ית . ואם אני במיטבי ,והפרטנרית שלי ,זה לא היום שלה . אז הולכים לישון . ותמיד תהיה הזדמנות אחרת שנהיה שנינו במיטבנו.... מה נותנות ההגדרות ? עבודה . הוכחות . כאן ועכשיו . לא יהיה מחר . זה יכול לעבוד רק במקרה אחד ויחידי כאשר בן מזל גדי,עומד מול בת מזל גדי אילו האנשים של כאן ועכשיו . כי באמצע הסשן הם אומרים זה לזו ,מחר ב 6 בבוקר חייבים להיות במשרד. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מאי 25, 2018 3:53 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
הוא(שולט) |
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
הוא(שולט) • 25 במאי 2018
מה שבטוח, זה שעולה אומר שלום ראשון
|
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
אה?
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
מל(ק)ה(שולטת) • 25 במאי 2018
Sm Art כתב/ה: מתחלפים זה אנשים שרוצים שכאשר יפנו לשולטת
הם יהיו רלוונטיים . וכאשר יפנו אל נישלטת ,גם כן ,הפניה שלהם תהיה רלוונטית . אבל פה מתחילים הבעיות של המתחלפים . הם עונות להם ככה . ביקשתי מתחת לגיל 30 אתה בן 33 ..בעייתי . ביקשתי מעל גיל 40. אתה בן 28 ..בעייתי . ביקשתי גבוה ,הגובה שלך לא תואם את הפנטזיה שלי . ואז כאשר יש אחד מתחלף שכן ראוי ועומד בקריטריונים . היא פותחת את האינטרנט שלה במקביל על ה "אופרה". ואת.השני באקספלורר. ואת.השלישי על גוגל כרום יש לה במחשב 3 חלונות פתוחים על גלישת אינטרנט מקבילה . עם 3 כרטיסים מקבילים באתר . ואז בחלון אחד והראשון . היא מתקדמת.עימו . ואז במקביל מגיעה פניה מהכרטיס השני שלה . ואז בהמשך.מהכרטיס השלישי שלה . ואז אם היא רחמנית היא תגיד לו . מתאים .או לא מתאים . ואם היא תרצה להעניש אותו . היא תשגע אותו מ 3כרטיסים מקבילים ... הבסיס של ההגדרות . הוא רלוונטי למועדונים . לא לאתר קהילתי . הכותר .כנשלט או שולט או מתחלף . מייצר נקודת מוצא ,שאיננה האמת של האדם העומד מולנו . רוב האנשים רוצים להכיר אדם שהוא בדיוק כמוהם חולק תחביבים זהים .מאוויים כמוסים .ומלל שרלוונטי רק לניגזרת הבדס'מית.. הכותר הזה ,נותן תבנית ,של ציפיה מצד אחד כלפי השני . אי אפשר לתת בדס'מ ברמה גבוהה,כאשר יש ציפיה וחובת הוכחה של כאן ועכשיו ומיד . זה דברים שנבנים בין אנשים . האנשים הללו ,יש ביניהם מכנה משותף בסיסי . והוא הבדס'מ . זה כבר לכשעצמו .הרבה הרבה . נושא ההגדרות והמגבעות . הוא שייך לעולם של ההומסקסואלים, והנשים השמנמנות שנולדו בשנות ה 60 וה 70 . העולם ההומסקסואלי . הוא בוטה ומשפיל ונקמני . הוא מאפיין חשיבה נשית ,פלוס רוע גברי . לדוגמה . בן כמה אתה ? מה הגובה שלך מה המשקל שלך ומה גודל האיבר שלך ומה אתה אקטיבי ? פסיבי ? או וורסטילי ? שרירי ? מתאמן? חלק?שעיר?מגולח? האא 16 סנטים ....? אני מחפש מ20 סנטים ומעלה . שלח תמונת זין שלח תמונת פנים ... ואחרי שנתת כל המידע . לא אקטואלי . אז מי שעשו לו את זה . הופך להיות נקמן . וזה מכונת מלחמה משומנת של רוע . שאז אחד מפיץ על זה שעשה לו קטע לפני שנים הוא מפיץ עליו שמועה שהוא עם HIV. התשאול הזה מטרתו לבזות את האדם שעומד מולך . זה עבר לתחומי הבדסמ',רק מעצם זה שקומץ הומסקסואלים קרחים ושמנים עם כמה ידידות גרושות בלונדיניות ושמנמנות . פלשו לקהילת הבדסמ ' כאשר חיפשו גברים שניקלעו לזירה הבדסמ'ית מסקרנות או מצורך . זה הכניס רוע למערכת . הרוע הזה .הוא דבר שהם עצמם פגעו באחרים כאשר היו בני עשרים בעצמם . לא עבר עשור . והם התחילו להבין שהם היסטוריה . מי שיודע להוציא את המוץ מהתבן ... ולזהות את הרוע שבתישאול . הוא לא יקח חלק בזה . אבל זה רק מי שלא נהג ולקח חלק בדרך שכזו לא יכשל בזה בעתיד . ואם הוא יכבד את זולתו,הוא יכובד מכנגד. היכרות עם אנשים חייבת לבוא ממקום של כבוד מירבי גם אם לא יצא מזה כלום . לא ממקום נקמני כי עשו לך .אז אתה נוהג בהמשך בדרך שכזו . תישאול שמגיע ממקום של סקרנות ,זה טבעי . אבל ,תישאול שהשורש שלו זה הומסקסואלים,או בלונדיניות שמנמנות שיש להם חבר ידיד הומסקסואל. זה אנשים ,שהעליבו בעברם . הועלבו בעתיד . וגורמים לקהילה שלמה לרדת לטימיון בסיסטמה של העלבות ונקמנית ונטירת טינה . אז מתחלף שולט נשלט סקרן זה הכול שטויות . הכי מדוייק זה איש בדס'מ . היום אני מחליט מה בא לי לעשות . יש אישה שכל מה שיש לי לעשות עמה ,זה לישלוט בה . כי זה המהות שלה . ויש אישה שהנכון שמה ,לתת לה לישלוט בי ,כי היא עושה לי טוב . ואם יש וורסטיליות ביחסים, זה נהדר וזה נפלא . ויש יום שאני במיטבי . ויש יום שאני לא במיטבי . כאשר ,אני לא במיטבי ,אני לא אעמוד מול זולתי . לחוויה בדסמ'ית . ואם אני במיטבי ,והפרטנרית שלי ,זה לא היום שלה . אז הולכים לישון . ותמיד תהיה הזדמנות אחרת שנהיה שנינו במיטבנו.... מה נותנות ההגדרות ? עבודה . הוכחות . כאן ועכשיו . לא יהיה מחר . זה יכול לעבוד רק במקרה אחד ויחידי כאשר בן מזל גדי,עומד מול בת מזל גדי אילו האנשים של כאן ועכשיו . כי באמצע הסשן הם אומרים זה לזו ,מחר ב 6 בבוקר חייבים להיות במשרד. |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
Netrunner(נשלט) • 25 במאי 2018
Sm Art כתב/ה: מתחלפים זה אנשים שרוצים שכאשר יפנו לשולטת
הם יהיו רלוונטיים . וכאשר יפנו אל נישלטת ,גם כן ,הפניה שלהם תהיה רלוונטית . אבל פה מתחילים הבעיות של המתחלפים . הם עונות להם ככה . ביקשתי מתחת לגיל 30 אתה בן 33 ..בעייתי . ביקשתי מעל גיל 40. אתה בן 28 ..בעייתי . ביקשתי גבוה ,הגובה שלך לא תואם את הפנטזיה שלי . ואז כאשר יש אחד מתחלף שכן ראוי ועומד בקריטריונים . היא פותחת את האינטרנט שלה במקביל על ה "אופרה". ואת.השני באקספלורר. ואת.השלישי על גוגל כרום יש לה במחשב 3 חלונות פתוחים על גלישת אינטרנט מקבילה . עם 3 כרטיסים מקבילים באתר . ואז בחלון אחד והראשון . היא מתקדמת.עימו . ואז במקביל מגיעה פניה מהכרטיס השני שלה . ואז בהמשך.מהכרטיס השלישי שלה . ואז אם היא רחמנית היא תגיד לו . מתאים .או לא מתאים . ואם היא תרצה להעניש אותו . היא תשגע אותו מ 3כרטיסים מקבילים ... הבסיס של ההגדרות . הוא רלוונטי למועדונים . לא לאתר קהילתי . הכותר .כנשלט או שולט או מתחלף . מייצר נקודת מוצא ,שאיננה האמת של האדם העומד מולנו . רוב האנשים רוצים להכיר אדם שהוא בדיוק כמוהם חולק תחביבים זהים .מאוויים כמוסים .ומלל שרלוונטי רק לניגזרת הבדס'מית.. הכותר הזה ,נותן תבנית ,של ציפיה מצד אחד כלפי השני . אי אפשר לתת בדס'מ ברמה גבוהה,כאשר יש ציפיה וחובת הוכחה של כאן ועכשיו ומיד . זה דברים שנבנים בין אנשים . האנשים הללו ,יש ביניהם מכנה משותף בסיסי . והוא הבדס'מ . זה כבר לכשעצמו .הרבה הרבה . נושא ההגדרות והמגבעות . הוא שייך לעולם של ההומסקסואלים, והנשים השמנמנות שנולדו בשנות ה 60 וה 70 . העולם ההומסקסואלי . הוא בוטה ומשפיל ונקמני . הוא מאפיין חשיבה נשית ,פלוס רוע גברי . לדוגמה . בן כמה אתה ? מה הגובה שלך מה המשקל שלך ומה גודל האיבר שלך ומה אתה אקטיבי ? פסיבי ? או וורסטילי ? שרירי ? מתאמן? חלק?שעיר?מגולח? האא 16 סנטים ....? אני מחפש מ20 סנטים ומעלה . שלח תמונת זין שלח תמונת פנים ... ואחרי שנתת כל המידע . לא אקטואלי . אז מי שעשו לו את זה . הופך להיות נקמן . וזה מכונת מלחמה משומנת של רוע . שאז אחד מפיץ על זה שעשה לו קטע לפני שנים הוא מפיץ עליו שמועה שהוא עם HIV. התשאול הזה מטרתו לבזות את האדם שעומד מולך . זה עבר לתחומי הבדסמ',רק מעצם זה שקומץ הומסקסואלים קרחים ושמנים עם כמה ידידות גרושות בלונדיניות ושמנמנות . פלשו לקהילת הבדסמ ' כאשר חיפשו גברים שניקלעו לזירה הבדסמ'ית מסקרנות או מצורך . זה הכניס רוע למערכת . הרוע הזה .הוא דבר שהם עצמם פגעו באחרים כאשר היו בני עשרים בעצמם . לא עבר עשור . והם התחילו להבין שהם היסטוריה . מי שיודע להוציא את המוץ מהתבן ... ולזהות את הרוע שבתישאול . הוא לא יקח חלק בזה . אבל זה רק מי שלא נהג ולקח חלק בדרך שכזו לא יכשל בזה בעתיד . ואם הוא יכבד את זולתו,הוא יכובד מכנגד. היכרות עם אנשים חייבת לבוא ממקום של כבוד מירבי גם אם לא יצא מזה כלום . לא ממקום נקמני כי עשו לך .אז אתה נוהג בהמשך בדרך שכזו . תישאול שמגיע ממקום של סקרנות ,זה טבעי . אבל ,תישאול שהשורש שלו זה הומסקסואלים,או בלונדיניות שמנמנות שיש להם חבר ידיד הומסקסואל. זה אנשים ,שהעליבו בעברם . הועלבו בעתיד . וגורמים לקהילה שלמה לרדת לטימיון בסיסטמה של העלבות ונקמנית ונטירת טינה . אז מתחלף שולט נשלט סקרן זה הכול שטויות . הכי מדוייק זה איש בדס'מ . היום אני מחליט מה בא לי לעשות . יש אישה שכל מה שיש לי לעשות עמה ,זה לישלוט בה . כי זה המהות שלה . ויש אישה שהנכון שמה ,לתת לה לישלוט בי ,כי היא עושה לי טוב . ואם יש וורסטיליות ביחסים, זה נהדר וזה נפלא . ויש יום שאני במיטבי . ויש יום שאני לא במיטבי . כאשר ,אני לא במיטבי ,אני לא אעמוד מול זולתי . לחוויה בדסמ'ית . ואם אני במיטבי ,והפרטנרית שלי ,זה לא היום שלה . אז הולכים לישון . ותמיד תהיה הזדמנות אחרת שנהיה שנינו במיטבנו.... מה נותנות ההגדרות ? עבודה . הוכחות . כאן ועכשיו . לא יהיה מחר . זה יכול לעבוד רק במקרה אחד ויחידי כאשר בן מזל גדי,עומד מול בת מזל גדי אילו האנשים של כאן ועכשיו . כי באמצע הסשן הם אומרים זה לזו ,מחר ב 6 בבוקר חייבים להיות במשרד. תכלס... הגדרות זה overrated ומגביל. רק תיקון אחד, והיום יש אפשרות לפתוח בכרום 'מצב פורנו' ואז להיכנס עם 2 יוזרים. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מאי 25, 2018 4:24 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
מל(ק)ה(שולטת) • 25 במאי 2018
deepThinker כתב/ה: Sm Art כתב/ה: מתחלפים זה אנשים שרוצים שכאשר יפנו לשולטת
הם יהיו רלוונטיים . וכאשר יפנו אל נישלטת ,גם כן ,הפניה שלהם תהיה רלוונטית . אבל פה מתחילים הבעיות של המתחלפים . הם עונות להם ככה . ביקשתי מתחת לגיל 30 אתה בן 33 ..בעייתי . ביקשתי מעל גיל 40. אתה בן 28 ..בעייתי . ביקשתי גבוה ,הגובה שלך לא תואם את הפנטזיה שלי . ואז כאשר יש אחד מתחלף שכן ראוי ועומד בקריטריונים . היא פותחת את האינטרנט שלה במקביל על ה "אופרה". ואת.השני באקספלורר. ואת.השלישי על גוגל כרום יש לה במחשב 3 חלונות פתוחים על גלישת אינטרנט מקבילה . עם 3 כרטיסים מקבילים באתר . ואז בחלון אחד והראשון . היא מתקדמת.עימו . ואז במקביל מגיעה פניה מהכרטיס השני שלה . ואז בהמשך.מהכרטיס השלישי שלה . ואז אם היא רחמנית היא תגיד לו . מתאים .או לא מתאים . ואם היא תרצה להעניש אותו . היא תשגע אותו מ 3כרטיסים מקבילים ... הבסיס של ההגדרות . הוא רלוונטי למועדונים . לא לאתר קהילתי . הכותר .כנשלט או שולט או מתחלף . מייצר נקודת מוצא ,שאיננה האמת של האדם העומד מולנו . רוב האנשים רוצים להכיר אדם שהוא בדיוק כמוהם חולק תחביבים זהים .מאוויים כמוסים .ומלל שרלוונטי רק לניגזרת הבדס'מית.. הכותר הזה ,נותן תבנית ,של ציפיה מצד אחד כלפי השני . אי אפשר לתת בדס'מ ברמה גבוהה,כאשר יש ציפיה וחובת הוכחה של כאן ועכשיו ומיד . זה דברים שנבנים בין אנשים . האנשים הללו ,יש ביניהם מכנה משותף בסיסי . והוא הבדס'מ . זה כבר לכשעצמו .הרבה הרבה . נושא ההגדרות והמגבעות . הוא שייך לעולם של ההומסקסואלים, והנשים השמנמנות שנולדו בשנות ה 60 וה 70 . העולם ההומסקסואלי . הוא בוטה ומשפיל ונקמני . הוא מאפיין חשיבה נשית ,פלוס רוע גברי . לדוגמה . בן כמה אתה ? מה הגובה שלך מה המשקל שלך ומה גודל האיבר שלך ומה אתה אקטיבי ? פסיבי ? או וורסטילי ? שרירי ? מתאמן? חלק?שעיר?מגולח? האא 16 סנטים ....? אני מחפש מ20 סנטים ומעלה . שלח תמונת זין שלח תמונת פנים ... ואחרי שנתת כל המידע . לא אקטואלי . אז מי שעשו לו את זה . הופך להיות נקמן . וזה מכונת מלחמה משומנת של רוע . שאז אחד מפיץ על זה שעשה לו קטע לפני שנים הוא מפיץ עליו שמועה שהוא עם HIV. התשאול הזה מטרתו לבזות את האדם שעומד מולך . זה עבר לתחומי הבדסמ',רק מעצם זה שקומץ הומסקסואלים קרחים ושמנים עם כמה ידידות גרושות בלונדיניות ושמנמנות . פלשו לקהילת הבדסמ ' כאשר חיפשו גברים שניקלעו לזירה הבדסמ'ית מסקרנות או מצורך . זה הכניס רוע למערכת . הרוע הזה .הוא דבר שהם עצמם פגעו באחרים כאשר היו בני עשרים בעצמם . לא עבר עשור . והם התחילו להבין שהם היסטוריה . מי שיודע להוציא את המוץ מהתבן ... ולזהות את הרוע שבתישאול . הוא לא יקח חלק בזה . אבל זה רק מי שלא נהג ולקח חלק בדרך שכזו לא יכשל בזה בעתיד . ואם הוא יכבד את זולתו,הוא יכובד מכנגד. היכרות עם אנשים חייבת לבוא ממקום של כבוד מירבי גם אם לא יצא מזה כלום . לא ממקום נקמני כי עשו לך .אז אתה נוהג בהמשך בדרך שכזו . תישאול שמגיע ממקום של סקרנות ,זה טבעי . אבל ,תישאול שהשורש שלו זה הומסקסואלים,או בלונדיניות שמנמנות שיש להם חבר ידיד הומסקסואל. זה אנשים ,שהעליבו בעברם . הועלבו בעתיד . וגורמים לקהילה שלמה לרדת לטימיון בסיסטמה של העלבות ונקמנית ונטירת טינה . אז מתחלף שולט נשלט סקרן זה הכול שטויות . הכי מדוייק זה איש בדס'מ . היום אני מחליט מה בא לי לעשות . יש אישה שכל מה שיש לי לעשות עמה ,זה לישלוט בה . כי זה המהות שלה . ויש אישה שהנכון שמה ,לתת לה לישלוט בי ,כי היא עושה לי טוב . ואם יש וורסטיליות ביחסים, זה נהדר וזה נפלא . ויש יום שאני במיטבי . ויש יום שאני לא במיטבי . כאשר ,אני לא במיטבי ,אני לא אעמוד מול זולתי . לחוויה בדסמ'ית . ואם אני במיטבי ,והפרטנרית שלי ,זה לא היום שלה . אז הולכים לישון . ותמיד תהיה הזדמנות אחרת שנהיה שנינו במיטבנו.... מה נותנות ההגדרות ? עבודה . הוכחות . כאן ועכשיו . לא יהיה מחר . זה יכול לעבוד רק במקרה אחד ויחידי כאשר בן מזל גדי,עומד מול בת מזל גדי אילו האנשים של כאן ועכשיו . כי באמצע הסשן הם אומרים זה לזו ,מחר ב 6 בבוקר חייבים להיות במשרד. תכלס... הגדרות זה overrated קראת הכל?? |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
לפני 6 שנים •
25 במאי 2018
Netrunner(נשלט) • 25 במאי 2018
כן, אני אוהב את ההטרלות שלו את המסרים מאחוריהן חחח
|
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 6 שנים •